ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT ANTALYA | 0542 651 50 42

Evden Eve Nakliyat Antalya 0532 135 53 42

Uygun Fiyat, Sorunsuz Nakliyat     www.antalyaborabeynakliyat.com 
Antalya BOrabey Nakliyat başta Antalya olmak üzere tüm Türkiye'de aranılan bir nakliye firması özelliği kazanmıştır. Firmamız, nakliyat sektöründe kalitesinden dolayı listenin ilk sıralarında yer almaktadır. Antalya Nakliyat olarak sizlere standartların üzerinde bir taşımacılık imkanı sunuyor. Eşyalarınızı yeni adreslerinize hasarsız bir şekilde ulaştırıyoruz. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Nakliye esnasında eşyalarınıza gelebilecek zararları önlemek amacıyla eşyalarınızı büyük bir özenle, özel ambalajlarımızla paketliyoruz. Eşyalarınızın yeni adreslerinizde kurulumunu gerçekleştirip sizlere teslim ediyoruz. Evinizi taşımadan önce ekspertiz hizmeti vererek taşınma esnasında çıkabilecek sorunlara karşı sizleri bilgilendirmekteyiz. Evden eve nakliye fiyatları ve diğer bilgiler için bizlere İletişim panelimizden ulaşarak bilgiler alabilirsiniz.

PARÇA EŞYA TAŞIMACILIĞI

Günlük ve haftalık olarak Türkiye genelinde şehir içi, şehirlerarası gerçekleştirmiş olduğumuz taşımacılık hizmetlerinde ev türünde bulunan eşyalarınızı ekonomik fiyatlar dahilinde kusursuz olarak taşımacılığını sağlamaktayız. Bu hizmetimiz diğer sunmuş olduğumuz hizmetlere göre oldukça kolay ve risk barındırmayan bir hizmet alanıdır.

Parça eşya taşımacılığı hizmetlerine karar vermeden önce ilk olarak eşyalarınızın tespiti için sizlere ücretsiz ekspertiz hizmeti sağlıyoruz. Eşyalarınızın miktarı ve türü görüldükten sonra eşyalarınız için yeterli olan ambalajlama malzemelerini, çalışacak personel sayısı ve müşterimiz ile anlaşma olması halinde nakliye sözleşmesi yapılır.

Parça eşya taşımacılığına hangi grup eşyalar dahil edilebilir. Bekar eşyası, çeyiz eşyası, öğrenci eşyası, birkaç parça koltuk, elektronik eşyalar vb. eşyalardır. Taşınma tarihinizde ilk olarak eşyalarınız birinci sınıf ambalajlama malzemeleri kullanarak paketlenmesi yapılır.

Genel olarak kullanmış olduğumuz ambalajlama malzemeleri arasında kraft kağıt, havalı naylon, streç, köpüklü karton koli vb. ambalajlama malzemeleri kullanılarak paketlenir. Paketleme aşamaları kusursuz olarak sağlandıktan sonra eşyalarınız aracımıza yüklenir ve talep etmiş olduğunuz adrese götürülmek üzere yola çıkar.

Parça eşya taşımacılık araçlarımız son model olmakla beraber alanında tecrübe sahibi personel kadromuz ile eşyalarınız kusursuz nitelikte taşınır. Kamyonumuzun iç aksamı mobilya ahşap malzemelerden oluşmaktadır. Böylelikle eşyanızın yere düşmesi gibi olumsuz bir durumda zarar görmeyecektir. Kamyonumuzun dış aksamı ise kapalı çelik kasa üretime sahip araçtır. Bu araçlarla taşınan eşyalar kesinlikle zarar görmeyeceğini belirtmeden geçemeyiz.

Eşyanın ulaştığı yerde elemanlarımız tarafından yüklenen eşyaların boşaltma işlemi yapılır. Müşterimiz eşyasını kontrol eder ve teslim alır. Sizlerde parça ev, ofis türünde bulunan eşyalarınızı Çankaya Nakliyat güvencesi altında sigortalı, ambalajlı olarak şehir içi, şehirlerarası hesaplı fiyatlar ile eşyalarınızı taşıtabilirsiniz.


ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT ANTALYA

Şehirlerarası eşya taşımacılığı öncesinde bir takım yapmanız gereken önemli derecede hususlar vardır. Sağlıklı ve güvenli olarak eşya taşımacılığı hizmeti almanız için firmaları detaylı olarak önceden araştırmanız gerekmektedir. Profesyonel bir ev nakliyesi ilk olarak eksper aşamalarıyla başlar. Yani eksperin eşyalarınızın yerinde tespit ederek size uygun bir program yapması gerekmektedir.

Şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti almadan önce sizlere ücretsiz olarak ekspertiz danışmanlığı çözümü vermekteyiz. Eksper ev eşyalarınızı detaylı olarak inceler ve kamyon, personel, malzeme, ekipman gibi hususları önceden değerlendirerek size özel bir çalışma sunmaktayız. Müşterimize vereceğimiz şehirler arası eşya taşımacılığı hizmetimiz hakkında detaylı bilgi aktardıktan sonra anlaşma olursa eğer sözleşme ve sigorta dahilinde eşyalarınız belirtmiş olduğunuz tarihlerde eşyalarınız taşınır.

BOrabey Nakliyat şirketi olarak siz değerli müşterilerimize günlük ve haftalık düzeyde şehirlerarası nakliyat hizmeti vermiş olduğumuzdan dolayı bu konuda oldukça tecrübe sahibi firmalar arasındayız. Genel olarak taşıma işi yapmış olduğumuz illerimiz arasında İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir gibi başlıca illere nakliyat seferlerimiz mevcuttur.

Taşınma tarihinde evinizde bulunan tüm eşyalar özenli bir şekilde paketlenmesi yapıldıktan sonra taşıma işlemine başlanır. Kullanmış olduğumuz malzemelerin tümü birinci sınıf kaliteli malzemeler olmakla beraber daha önce hiçbir işte kullanılmamış sıfır ambalajlama malzemeleridir. Paketlenen eşyalar araçlarımıza yüklenir ve talep etmiş olduğunuz bir farklı şehre eşyalarınızın gönderimi sağlanır. Araçlarımız bu konuda oldukça donanımlı araçlardan oluşmaktadır ve personellerimiz ise nakliye işlerinde deneyim sahibi personellerdir.

Eşyalarınız belirtmiş olduğunuz adrese getirildikten sonra personellerimiz kamyondan eşyalarınızı indirir ve evinizde talep etmiş olduğunuz yerlere kabaca dizaynını yapar. Eşyalar ambalaj malzemelerinden açılır ve müşterimizin kullanımına sunulur. Eğer müşterimiz yeni taşınacağı şehirde yüksek katlı binada oturuyor ise çevrede bulunan ve daha önceden anlaşmalı olarak çalışmış olduğumuz nakliye firmalarından asansör kiralama hizmeti alırız. Böylelikle hiçbir eşyanız zarar görmeden kusursuz olarak taşımacılığı sağlanır.

Şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız eğer firmamızı 2-3 iş günü içerisinde arayıp randevu almanız yeterli olacaktır.


AMBALAJLAMA PAKETLEME ANTALYA

Eşyaların ambalajlı düzeyde taşınması oldukça önem arz etmektedir. İyi şekilde ambalajı yapılmayan eşyalarda taşınma sırasında zarar görme durumu oluşabilmektedir. BOrabey Nakliyat firması olarak bünyemizde çalışan maaşlı, sigortalı elemanlarımız ile eşyalarınızı birinci sınıf ambalajlama malzemeleriyle paketliyor, istediğiniz adrese eşyanızın gönderimini sağlıyoruz.

Genellikle müşterilerimize evden eve nakliyat, şehirlerarası nakliyat ve parça eşya taşımacılığı gibi başlıca alanlar içerisinde hizmetler sunmaktayız. Kullanmış olduğumuz ambalajlama malzemeleri arasında havalı naylon, kraft kağıt, streç, battaniye, köpüklü karton koli vb. malzemeler kullanarak eşyalarınızı paketliyoruz. Taşınma gününde 5 toplamda minimum 5 kişiden oluşan personel kadromuzdan ikisi sadece eşya paketleme işi için tutulmuş personellerdir. Bu personeller sizlerinde eşliğinde eşyalarınızı paketlerken beğenmediğiniz bir kısım olursa eğer tekrar ambalajcı personelden rica edip tekrar eşyanızı ambalajlatma konusunda tercihiniz bulunmaktadır.

Her bir eşyaya özel ambalajlama ve paketleme malzemesi bulunmaktadır. Örnek verecek olursak eğer örneğin elektronik türde olan eşyalar ilk olarak kraft kağıtlara daha sonrasında ise havalı naylonlara sarılarak özel boks koliler içerisinde taşınır. Kumaş türündeki koltuk, kanepe vb. eşyalar ilk olarak havalı naylonlara daha sonrasında ise battaniyelere sarılarak paketleme aşaması tamamlanır. Elbise dolabınız içerisinde yer alan giysileriniz ise tek tek şeffaf poşetler içine ütüleri kırışmayacak şekilde yerleştirilir ve özel temiz askılı elbise dolaplarımız içerisinde eşyalarınız taşınır. Son olarak kırılacak türde bulan bardak, tabak, porselen, yemek takımı türünde bulunan eşyalarınız ise kraft kağıtlara ve daha sonrasında içerisinde köpük içeren karton koliler içine konularak taşınması sağlanır.

Tüm eşyalarınız birinci sınıf ambalajlama malzemeleriyle paketlenir ve müşterimize kusursuz düzeyde hizmet sunulması planlanır. Sizlerde kusursuz düzeyde ev, ofis eşya taşımacılığı hizmeti almak için Çankaya evden eve taşımacılık şirketini tercih ederek birinci sınıf nakliye hizmeti alabileceğinizi belirtmek isteriz.


ŞEHİRİÇİ NAKLİYAT ANTALYA

Şehir içi nakliyat hizmetlerinde Borabey Nakliyat olarak Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye geneline sigortalı, ambalajlı son model eşya taşımacılık araçlarımızla kusursuz düzeyde nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Nakliyat yapılmasından 2-3 iş günü içerisinde firmamızı aradığınızda günün müsait olduğunuz bir zaman dilim içerisinde eksperimiz evinize gelerek eşyalarınızı inceler. Buradaki amacımız ise taşınma günü hiçbir problemin oluşmaması için yapılmaktadır. Eksper kaç kişilik personelin evinizde hizmet sağlayacağını, evinizdeki eşyaların miktarıyla doğru orantılı aracın belirlenmesini, asansörlü taşımacılık araçlarının koordinasyonu, eşyanın alınacağı ve gideceği kat ve kullanılacak ambalajlama malzemelerinin belirlenmesi gibi pek çok konuda ön araştırma yapar. Müşterimiz ile anlaşma olması halinde çift nüshadan oluşan nakliye sözleşmesi ile belirtmiş olduğunuz tarihlerde eşyalarınız kusursuz nitelikte taşınır.

Sigorta kapsamında nakliye hizmeti sağlayan Antalya Nakliyat olarak evden eve nakliyat, ofis büro eşya taşımacılık ve parça eşya taşımacılığı konusunda uzman şirketler arasındadır. Ulaştırma Bakanlığı tarafından almış olduğumuz şehir içi taşımacılık yetki belgesi olan K3 nakliye belgesi ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bu güne kadar birçok ailenin şehir içi eşya taşımacılığı hizmetlerini kusursuz boyutta sağlamış bulunmaktayız. Her geçen gün artan araç filomuz ve firmamız bünyesinde görev alan personellerimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Şehir içi eşya taşımacılığı hizmetlerinde hiçbir eşyanın hasar almadan kusursuz nitelikte taşınması önemlidir.

Taşınma günü firmamız tarafından hiçbir şeye elinizi sürmeden tüm eviniz içerisindeki eşyaları doğru bir şekilde paketliyor, ambalajını yapıyor ve belirtmiş olduğunuz adrese nakliyesini sağlıyoruz. Taşınma sırasında eşyanızın kırılması, zarar görmesi gibi bir durumda eğer eşya onarılabilecek düzeyde ise onarıyoruz. Eğer oldukça büyük bir hasarı bulunuyor ise anlaşmalı çalışmış olduğumuz sigorta firması tarafından eşyanızın maddi değerini karşılıyoruz.

Amacımız gerçekleştirmiş olduğumuz eşya taşımacılığı hizmetlerinde kusursuz müşteri memnuniyetini hedefleyerek müşterilerimize profesyonel boyutta güvenilir, kaliteli, hesaplı eşya taşımacılığı hizmeti sağlayabilmektir. Şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmetlerinde firmamızdan fiyat teklifi almadan önce karar vermemenizi öneriyoruz.


EVDEN EVE NAKLİYAT ANTALYA

Evden eve nakliyat zor ve deneyim gerektiren bir hizmet alanıdır. BOrabey Nakliyat olarak müşterilerimize alanında tecrübe sahibi profesyonel elemanlarımız ve yeni modelden oluşan eşya taşıma araçlarımız ile başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye’nin her yerine evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Evden eve nakliyat talebiniz doğrultusunda günün müsait olduğu bir zaman dilimi içerisinde evinize gelen eksperimiz eşyalarınızı inceler. Buradaki tespitimizdeki amaç taşınma gününde her hangi bir aksilik yaşanmaması için yapılır. Evinize gelen eksperimiz tüm eşyaların envanter listesini çıkarır ve eşya miktarıyla orantılı düzeye sahip aracın belirlenmesini, kullanılacak taşıma ekipmanlarının belirlenmesi, çalışacak personel sayısı, kullanılacak ambalajlama malzemelerinin belirlenmesi gibi bir çok detayı önceden değerlendirir. Müşterimize taşıma hizmetlerinin her detayı aktarıldıktan sonra anlaşma sağlanması halinde sözleme ve sigorta kapsamı dahilinde eşyalarınız taşınır.

Yapmış olduğumuz sigorta şehir içi ve şehirlerarası tüm taşımacılık hizmetlerinin tümünde geçerli niteliğe sahip eşya sigortasıdır. Anlaşmalı çalışmış olduğumuz sigorta firması Allianz sigorta firmasıdır ve 50.000 TL değerinde yapılan sigortadır. Eşyanızın kırılması, çalınması ve olabilecek tüm doğal afetlere karşı geniş kapsamlı eşya sigortasıdır.

Taşınma tarihinde sabahın erken ışıklarında evinizin önünde olan personellerimiz ve aracımız işe başlar.

Personellerimiz ilk olarak evinizde mobilya eşyaların demonte işlemleriyle işe başlar. Çünkü mobilya eşyalar taşınması zor ve zarar görme ihtimali yüksek olduğundan dolayı firmamız personelleri tarafından demonte işlemi yapılır. Demonte parça mobilya eşyalar birinci sınıf ambalajlama malzemeleri kullanılarak paketlenmesi sağlanır.

Elektrikli ev eşyalarınız havalı naylon, streç gibi malzemeler ile paketlenmesi sağlandıktan sonra özel eşya boyutuna uygun olan içersine konulur.

Kumaş, deri, koltuk türündeki eşyalarınız ilk olarak streçlere daha sonrasında ise havalı naylonlara sarılır.

Elbise dolabınız içerisinde bulunan giysileriniz şeffaf poşetler içine konulur ve daha sonra askılı elbise dolaplarımız içerisine konularak aracımıza taşınması sağlanır.

Cam türündeki bardak, tabak, porselen, yemek takımı vb. eşyalarınız kraft kağıtlara ve havalı naylonlara sarılarak köpüklü koliler içerisinde taşınması sağlanır. Evinizdeki tüm eşyaların kaliteli bir şekilde paketlenmesi sağlandıktan sonra aracımıza yüklenir ve belirtmiş olduğunuz adrese götürülmek üzere eşyalarınız yola çıkar. Evden eve nakliyat hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz. www.antalyaborabeynakliyat.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri