Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

    Antalya BOrabey Nakliyat olarak Antalya’dan                          Ankara,izmir,istanbul,samsun,sinop,kayseri,                          Giresun,trabzon,erzurum,kastamonu,sakarya                                  Asansörlü nakliyat hizmeti veriyoruz.

Antalya BOrabey Nakliyat Profesyonel Hizmetler
Akdeniz’in en iyi nakliyat firmalarından olmanın bilinciyle kurumsal olarak nakliyat hizmetleri veriyoruz.
Antalya Evden Eve Nakliyat,  BOrabey Asansörlü Nakliyat, Antalya Nakliyat, Antalya Nakliye denilince akla gelen ilk firma olma ayrıcalığıyla sizlere en iyi hizmeti veriyoruz.
Eşyalarınızı en iyi şekilde taşıma garantisini veren firmamız eşyalarının olası zararlarına karşı anlaşmalı olduğumuz sigorta firmaları üzerinden eşyalarınızı sigortalattırıyoruz.
Eşyalarınızı MDF sistemi ile korunaklı şekilde ambalajlıyoruz.
Alanında deneyimli ve genç personelimiz siz değerli müşterilerimizin %100 Memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.
Antalya BOrabey Nakliyat T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın K3 Belgesine sahip resmi hizmet vermektedir.
En iyi hizmeti en uygun fiyata sunan firmamız siz değerli müşterilerimizi bekliyor.
Daha detaylı bilgi için iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz....

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası ev taşıma işlemi yaptıracaksınız bilmeniz gereken bir takım hususlar bulunmakta. Deneyimli şehirler arası nakliyat firmaları sizin için bu konuları detayları ile belirlemişler. Öncelikle taşınma işini gerçekleştirmeniz üzerine küçük çaplı bir plan yapmalısınız. Sonrasında internette şehirler arası nakliyat işi yapan firmaları bir gözden geçirin. Bulduğunuz firmalara bir anda kapılıp güvenmeyin. Her firma size istediğiniz kalitede hizmet sunumu yapmayacaktır. İşinde profesyonel firmaların size tavsiyesi kesinlikle kurumsal bir şirketle anlaşmanız yönünde. Aksi halde eşyalarınızdaki yıpranma ve zararlardan ötürü can sıkan durumlarla karşılaşılabilirsiniz.
Müşteri memnuniyetine önem veren firmalarla çalışmanızı tavsiye eden öncü nakliyat firma yetkilileri sizleri bu konuda özellikle uyarmaktadır. Çalışmak istediğiniz firmaya karar verdiyseniz mutlaka şartlarınızı belirtip firmanın taşımacılık işindeki profesyonelliğini ölçecek sorularınızı sormayı unutmamalısınız. Her şey hallolduktan sonra ise taşımak istediğiniz eşyalarınız konusunda yapabileceklerinizi bir düşünüp düzene koymalısınız. Eşyalarınızın bir listesini hazırlayın. Liste hazırlamak sonradan oluşabilecek kayıplarınız açısından son derece önemli.
Sonrasında eskiyen ve kullanmak istemediğiniz eşyalarınızı elden çıkarın bu eşyalar taşınma işlemi sırasında ve sonrasında elinize ayağınıza dolaşmaktan başka bir işe yaramaz. Bu eşyaları ya birilerine verin ya da satabiliyorsanız mutlaka satın. Boşu boşuna gittiğiniz yerde de kendinize yük etmeyin. Bunları da hallettikten sonra paketleme işlerine başlayabilirsiniz. Ancak paketleme işlerini firmanız yapacaksa sadece kendi özel eşyalarınızı paketlemeniz yeterli olacaktır. Fazlasını yapmak profesyonel şirket elemanlarını zora sokar. Bırakın deneyimli personeller işlerini en iyi şekilde yapsınlar. Şehirler arası nakliyat işlerinde son derece uzman olan bu ekip elemanları sizin için en iyi taşıma işlemini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme İmzalama

Kurumsal nakliyat şirketleri taşımacılık işlerinden önce müşterileri ile mutlaka sözleşme imzalamak isteyeceklerdir. Bu sözleşme şirket prosedürlerinden sayılsa da müşterilerinin de haklarını korumaya yöneliktir. Eşyalarınızı nakliyat şirketleri paketlemeyi üstleniyorsa sizlerin paketlemesini önermiyorlar. Çünkü sizin paketlediğiniz kutularda bir hasar oluşursa mesuliyet kabul etmiyorlar. Sözleşmenizde mutlaka taşınma tarihini ve teslim tarihini belirtmeyi unutmayın.
Bu tarihlere uyulmasını da sıkça belirtin. Şehirler arası nakliyat işlerinde kurumsal olmayan firmalarla çalıştığınız takdirde bu gibi konularda çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Hiçbir zaman unutmayınız ki kurumsallık uzmanlığı, uzmanlık ise kaliteyi beraberinde getirir.

Deneyimli Personellerin Farkı

Kurumsal firmalarla çalışmanızın en önemli getirisi şehirler arası nakliyat konusunda son derece deneyimli personellerle çalışılıyor olmasıdır. Şehirler arası nakliyat işi sanıldığından çok daha ciddi bir iş olduğu için deneyimsiz personeller çalıştıran firmalar sizi çok fazla zarara uğratabilir. Kadrolaşmış ekiplere sahip nakliyat firmaları eşyalarınızı belli bir düzene göre ve büyük bir titizlik içerisinde taşıyacaklardır.
Taşındığınız evinizde veya ofisinizde eşyalarınızı olması gereken yere yerleştirecekler ve sizler taşınma işi sonrasında neyi nereye koyduğunuzun kaygısına düşmeyeceksiniz. Eğer şehirlerarası taşınma işlemi gerçekleştirecekseniz anlaşacağınız firmaların verdikleri hizmetleri çok iyi bir şekilde öğrenin. Sonrasında sizi tedirgin edecek ya da pişman olacağınız bir duruma düşürecek bir durumla karşılaşmayın. Müşteri memnuniyetini para kazanmanın üzerinde tutan firmalarla çalışmalısınız.

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat, evinizde var olan eşyaların nakledilecekleri eve nakledilmesinde, ev eşyaşarının hasar görmesini ortadan kaldırıcı tedbirlerle beraber, deneyimli elemanlar tarafından söküm ve kurulum işlemlerinin de yerine getirildiği uzman bir taşımacılık düzenidir.
Evden Eve Nakliyat sadece evde bulunan eşyaların taşınması manasında olabileceği gibi, taşınılacak evde tüm malzemelerin yeni yerlerine yerleştirilerek hazır hale getirilmeleri biçiminde de olabilmektedir.
Evinizde bulunan eşyaların zarar görmesine izin verilmemesi hedefiyle, oldukları yerde sökme süreçleri ve sarma işlemleri yerine getirilerek başka bir eve nakliyesi ile tekrar montajlarının yapılması ve tasarrufa hazır duruma getirilmesi süreçleri evden eve nakliye süreçlerinin özünü oluşturmaktadır.
Taşınma işleminin en ileri gelen kesiti ve vazgeçilmezi mevkiine gelen evden eve taşımacılık, görevinin hakikaten yetkilisi bir ekip tarafından yapılmadığı hallerde önemli ve telafisi olanak dahilinde olmayan problemlere sebeb olabilmektedir. Eşyalarınızı taşımaları için emanet ettiğiniz firmanın, mesleğinde mütehassıs ve tecrübeli bir kadrosu, çelik kasalı evden eve taşıma kamyonları ve sağlam kurumsal altyapısı ile itimat edilen bir şirket olması gereklidir.
Evden eve taşıma hizmetinde ilk önce lüzum verilmesi gerekli olan öğe ambalajlamadır. Nakliyesi yapılacak mobilyalar, techizat ve eşyalarınızın, kullanım alanlarına göre belirtilen çeşitli ambalaj materyalleriyle ambalajlanarak taşıma amacıyla uygun duruma getirilmeleri yüksek derecede lüzumludur..

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Asansörlü nakliyat araçları gelişen teknolojinin sağladığı, nakliyat işlerinin kolaylaşmasında büyük faydalar sağlayan araçlardır. Asansörlü nakliyat araçlarının genellikle arka kapaklarında bulunan bir mekanizmanın zemine kadar inerek buradan tekerlekli taşıma sistemleri ile getirilen eşya veya diğer malzeme asansör ile aracın kasasına kadar yükselerek malzemelerin altındaki tekerlekli düzenekler kullanılarak araç kasasının en iç taraflarına kadar sorunsuz olarak ve kolayca taşınabilmektedir.

Asansörlü Nakliyat Araçlarına Eşyalar Nasıl Taşınmaktadır?

Asansörlü nakliyat araçlarının asansörüne getirilen ürün alındığı yerden getirilirken bazı araçlar kullanılabilmektir. Bu araçların koliler veya koniler halinde bir araya getirilmiş olan ağır yükteki malzeme veya eşyaların altından geçirilecek uzun demir bağlantıları bulunmaktadır. Bu uzun ve eşyaların altındaki düzeneklerin içine girerek eşyaların taşınmasını sağlayan demirler eşyaların altındaki sağlam malzemeden yapılmış ve eşyaların bu makineye yüklenebilmesi için tasarlanmış düzeneklere girdikten sonra asansörlü özelliği sayesinde yükselerek eşyanın yerden temasını kesmekte ve taşınabilir duruma getirmektedir.
Böylece çok ağır malzeme veya eşyalar bile eğer bu makine ile taşınabilmesi için şartlar uygunsa kolayca asansörlü nakliyat araçlarının park ettiği yere kadar götürülmektedir. Bu makineler dört tekerlekli ve motorlu vasıtalardır. Bu nedenle yüklendikleri ağır yüklerle birlikte asansörlü nakliyat araçlarının arka tarafındaki asansöre kadar gidebilmektirler. Hatta bunlardan bazılarının boyutları uygun olduğunda asansörlü nakliyat araçlarının asansörüne yükle birlikte bindirilerek aracın kasasının seviyesine yükseltildiği ve kasanın seviyesine gelince de taşıyıcı makine üzerindeki yükle birlikte araç kasasının arka tarafına kadar giderek üzerindeki eşyayı veya malzemeyi bırakabildiğini söyleyebiliriz.
Tekerlekli bu makinelerin demir çıkıntılarının eşyaların altındaki düzeneklere girdikten sonra asansörlü nakliyat araçlarına bindirilmeden sadece eşyanın asansörlü nakliyat aracının asansörüne koyulabilmesi için malzemenin veya eşyanın altında bulunan düzeneklerin de tekerlekli olması gerekir. Çünkü asansörlü nakliyat araçların asansörüne tekerleksiz düzeneklerle koyulan ağır yükler aracın kasa seviyesine ulaşmasıyla kasanın arka taraflarına götürülmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle altındaki düzeneği tekerleksiz olan yüklerin taşınma işlemleri zorlaşmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Araçlarının Başka Kullanım Alanları ve Yöntemleri Nelerdir?

Asansörlü nakliyat araçları taşımacılığın yapılabildiği her alanda kullanılabilir. Üzerinde bulunan asansör bir engel vasıtası değildir. Aynı zamanda kısıtlayıcı etkiye sahip bir özellik de değildir. Asansörlü nakliyat araçları olduğu için sadece belirli ürünlerin taşınması gerekir diye bir şart bulunmamaktadır. Asansörü sadece gerekli olduğu hallerde kullanılmaktadır. Örneğin insan gücü ile taşınabilen ve hafif malzemelerin taşınmasında bu asansörlerin kullanılması hem gereksiz hem de anlamsızdır. Bu gibi durumlarda asansörlü nakliyat araçlarını kiralamış olmamı bize dezavantaj değildir. Bir engel de oluşturmaz. Zaten asansör sistemi kamufle edilebilen ve gerekli olduğunda aktif hale gelerek araç kasasının altından uzanarak çıkan bir sistemdir.
Asansörlü nakliyat araçlarını başka ne tür yöntemlerle kullanabiliriz diye düşündüğümüz zaman diğer nakliyat araçlarının kullanılabildiği tüm nakliye işlerinde kullanabiliriz. Çok yüksek katlı binalardan gerektiğinde vinç yardımı ile indirilen eşya veya malzemelerin aracın asansörünün bulunduğu zemine kadar bu vinçlerle indirilerek daha sonra ki aşamada az önce belirttiğimiz işlemler gerçekleştirilerek araçlara yüklenmesi mümkündür.

Asansörlü Nakliyat Araçlarını Her Yerde Kullanabilir miyiz?

Araçların ait olduğu firmanın verdiği hizmetin potansiyeli ve kapasitesi dikkate alınarak cevaplanabilecek bu soru için verilecek en makul cevap siz eşyanızı veya ürünlerinizi nereye taşımak istiyorsanız kiralamak istediğiniz asansörlü nakliyat firmasını bu kapsamda arayın. Mutlaka aradığınız kapasitede araçlara sahip ve taşınmak veya eşyalarınızı taşımak istediğiniz yere çalışan bir asansörlü nakliyat firması bulacaksınızdır. Eğer bildiğiniz iyi bir asansörlü nakliyat firması yoksa arama motorlarından yararlanarak asansörlü nakliyat firması bulabilirsiniz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları