EVDENEVE TAŞIMACILIK NAKLİYAT ANTALYA


Taşıma esnasında her türlü paketleme, nakliye, varış yerindeki gümrük işlemleri, eve teslimi ve evde kolilerin açılması mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri itinali bir biçimde yapılmaktadır. Evden eve taşımacılığın en hassas konularından birisi paketlemedir. Paketlemede kullanılacak malzeme ve eşyanın cinsine göre paketlenmesi hasarsız taşımanın ilk kuralıdır. BOrabeyTAŞIMACILIK   büyük parça eşyaların paketlenmesinde baloncuklu naylon adını verdiğimiz malzemeden kullanmaktadır. Hiçbir şekilde battaniye ile sarma işlemi uygulanmamaktadır.

Giysilerin taşınmasında özel askılı giysi dolapları kullanılmaktadır. Vazo porselen tabak v.b. eşyalar öncelikle beyaz kağıda sarılır. Daha sonra özel mukavva kutulara istiflenir. Balonlu naylonlarla muhafaza edilen eşyalar bant yapıştırıcıyla sarmalanır. Cam eşyalarınız son derce temiz beyaz cam kağıtları ile sarılmaktadır. Mermer, büyük cam ve ayna için özel tahta kafes imalatı, antika eşyalar içinde özel bir paketleme yapılmaktadır.
  •  Evden Eve Nakliye Hizmetinde Yaptığımız İşlemler Sırasıyla Aşağıdaki Gibidir 
  • Müşterinin isteğine bağlı olarak taşınacak eşya tespitinin eksperlerimiz tarafından ücretsiz yapılması
  • Eşyanın miktarına uygun aracın seçilmesi
  • Eşyanın yükleme ve boşaltılması
  • Mobilyaların taşınma esnasında zarar görmemesi için ambalajı
  • Beyaz eşyanın (buzdolabı, çamaşır makinesi..) ambalajı
  • Eşyaların yeni evde yerlerine montajı
  • Gardrop türü mobilyanın demontesi ve montesi
  • Kırılacak eşyaların paketlenmesi
  • Bütün bu eşyaların araç içinde zarar görmeyecek şekilde istifi
  • Evden eve nakliyat Antalya olarak ev eşyası taşımacılıkta doğru yerdesiniz. Kalite kavramını prensibimiz olarak görmekteyiz. Yılların verdiği deneyim ve tecrübemizle hizmetinizdeyiz. Evden eve nakliyat herkesin yapamayacağı türden zahmetli zor bir iştir. Firmamız Antalya BOrabey Nakliyat olarak bütün eşyalarınızın özenle paketlenerek sarılması, büyük kolilere konulması işlemlerini en iyi şekilde yapmaktadır. Uzman ekip ve kadromuzla ücretsiz ekspertiz hizmeti vermekteyiz.
  • Firmamızı aradığınızda ücretsiz ekspertimiz evinize geliyor ve eşyaların yogunluk azlık durumunu kontrol ediyor ve ona göre uygun nakliye aracını tahsisini, kaç işcinin çalışıp çalışmayacağını ne kadar paketleme malzemesinin kullanılıp kullanılmayacağını belirliyor ve ona göre fiyat belirliyor.
    Firmamız Antalya asansörlü nakliyat hizmetide vermektedir. Antalya Nakliyat bina aralarında kısa ve dar merdiven alanlarına sığmayan eşyaların çok katlı yüksek binaların taşınmanın ne kadar zor olduğunu gören firmamız asansörlü taşınma sisteminide hizmet alanına eklemiştir.
    Antalya evden eve nakliyat olarak tüm Türkiye'ye Evden eve nakliyat hizmetleri sunmaktayız. Yapmanız gereken tek şey firmamızı arayarak uygun fiyat alternatifleriyle hizmet vermektedir.

    Antalya nakliye eşyalarınızın hepsi sigorta kapsamında taşımaktadır. Olabilecek bütün hasarlara karşı eşyalarınızın hepsi harfiyen liste altına alınıp sigorta kapsamı içersine girmektedir.
    Evden eve nakliyat Antalya olarak ev eşyası taşımacılıkta doğru yerdesiniz. Kalite kavramını prensibimiz olarak görmekteyiz. Dokuz yıllık deneyim ve tecrübemizle hizmetinizdeyiz. Evden eve nakliyat herkesin yapamayacağı türden zahmetli zor bir iştir. Firmamız Antalya BOrabey Nakliyat olarak bütün eşyalarınızın özenle paketlenerek sarılması, büyük kolilere konulması işlemlerini en iyi şekilde yapmaktadır. Uzman ekip ve kadromuzla ücretsiz ekspertiz hizmeti vermekteyiz.
    Firmamızı aradığınızda ücretsiz ekspertimiz evinize geliyor ve eşyaların yogunluk azlık durumunu kontrol ediyor ve ona göre uygun nakliye aracını tahsisini, kaç işcinin çalışıp çalışmayacağını ne kadar paketleme malzemesinin kullanılıp kullanılmayacağını belirliyor ve ona göre fiyat belirliyor.
    Firmamız Kayseri asansörlü nakliyat hizmetide vermektedir. Antalya Nakliyat bina aralarında kısa ve dar merdiven alanlarına sığmayan eşyaların çok katlı yüksek binaların taşınmanın ne kadar zor olduğunu gören firmamız asansörlü taşınma sisteminide hizmet alanına eklemiştir.
    ANTALYA evden eve nakliyat olarak tüm Türkiye'ye Evden eve nakliyat hizmetleri sunmaktayız. Yapmanız gereken tek şey firmamızı arayarak uygun fiyat alternatifleriyle hizmet vermektedir.

    Antalya nakliye eşyalarınızın hepsi sigorta kapsamında taşımaktadır. Olabilecek bütün hasarlara karşı eşyalarınızın hepsi harfiyen liste altına alınıp sigorta kapsamı içersine girmektedir.
    BORABEY ANTALYA TAŞIMACILIK ve DEPOLAMA  HİZMETLERİ

    CEP:0532 135 53 42- 0542 651 50 42 TEL:0242 346 50 42

    *EV  *OFİS  *BÜRO *TEKSTİL *FUAR   *DEPOLAMA HİZMETLERİ  
  • www.antalyaborabeynakliyat.com
  • www.borabeynakliyat.com
  • www.borabeyantalyanakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri