Antalya Evden Eve Nakliyat Antalya BOrabey Nakliyat

 Antalya Evden Eve Nakliyat

Antalya nakliyat firmaları arasında seçkin yere sahip olan firmamız ev eşyalarınızın yeni yerlerine  nakliyesi konusunda yardımcı olmaktadır. İster Muratpaşa nakliyat hizmetinden yararlanın isterseniz de  Antalya eşya depolama ambarlarından profesyonel ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaktayız.  Firmamız personellerinin taşıma sırasında nasıl davranmaları gerektiğini ve taşıma prensipleri  konusunda eğitimden geçirilmektedir.



Antalya BOrabey Nakliyat olarak hizmetimizin ilk aşamasında bünyesinde çalışan uzman ve deneyimli personeli tarafından gerekli ön inceleme yapılır ve çıkan sonuçlar çerçevesinde , eşyalarınıza göre uygun taşınma seçenekleri sunuyoruz. Antalya Nakliyat işlemlerinde gururla seçebileceğiniz çağdaş yenilikçi profesyonel taşıma şirketi olarak çalışmaktayız.
Eşya taşıma işleminin gerçekleşeceği gün aracımızın kapınıza gelmesiyle birlikte devam ediyor. Eğer oturduğunuz daire yüksek katlarda ve asansörlü nakliyat araçlarımızı kurabileceğimiz alan varsa asansörlü evden eve nakliyat araçlarımız ile eşya taşımacılığı yapmaktayız. Güler yüzlü ve müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışımıza uygun olarak deneyimli personelimizle taşınma işleminiz başlıyor

Nakliyat Antalya

Taşımacılık ve nakliyat sektöründe getirdiği yeniliklerle adını duyuran ve Antalya da ilk defa asansörlü nakliyat hizmeti sunan BOrabey nakliyat yeni mekânınızda eşyalarınızın dizaynı istediğiniz şekilde yapılmasıyla gerçekleşen üçüncü ve son aşaması başlıyor. Antalya evden eve nakliyat firmaları sektöründe BOrabey Nakliyat öncesi ve nakliyat sonrası verdiği destekle, taşımanın kalan aşamasında da sizi yalnız bırakmıyor ve beklentilerinize yanıt veriyor. Fazla Eşyalarınızı isterseniz tamamen güvenlikli ve sağlıklı eşya depolarımızda yerleştirebilirsiniz. Eşya taşıtmak istiyorum diyen müşterilerimiz bizimle iletişime geçin.

 Antalya Nakliyat firmaları arasında üst sıralarda olan BOrabey firmamız Antalya'da ilk olarak asansörlü nakliyat araçlarını getirmiş ve evden eve nakliyat firmalarına da öncü olmuştur. Uygun nakliyat fiyatlarımız ile çalışmalarımızdan kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir. Yeni yayınlanan Antalya Muratpaşa Nakliyat sayfamızdan sizlere sunulan hizmetler hakkında da bilgiler ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz. BOrabey evden eve nakliyat firmamız tüm Türkiye'nin her il ve ilçelerine nakliye hizmeti ile tüm taşmacılık işlemlerinde her zaman kaliteli hizmet vermekteyiz.

Asansörlü Nakliyat

 Eşyalarınızın taşınması işlemlerinde bina dışından hidrolik eşya taşıma asansörleri kullanılmaktadır. Bu işlem sizlere ekstra bir nakliye maliyeti getirmemektedir. Firma bünyesinde olan Asansörlü Nakliyat araçları uzman eksperlerin kontrolü sonucu taşıma işlemlerinde kullanılmaktadır. 37m, 56metre olmak üzere çeşitleri bulunan mobilya asansörlerinin hem araç üstü hemde römorklu çeşitleri bulunmaktadır. Evden eve asansörlü nakliyat araçları ile hizmet vermekteyiz.


 Asansörlü Taşımacılık: Eşyalarınızı bina içi taşıma yaparken karşılaşılan hasarları en aza indirmeye yarayan , yükleri insan gücüyle değil makine gücüyle taşıyan bu sayede daha hızlı taşımacılık sağlayan yük taşımacılık sistemleridir.
Antalya'da ilk defa Asansörlü Nakliyat hizmetini veren firma olarak çalışmaktayız.

Antalya Asansörlü Nakliyat

 Asansörlü Nakliyat ile taşınmak istiyorsanız mutlaka uzman incelemesinin yapılması gerekmektedir. Antalya'nın neresinde olursanız olun ücretsiz olarak hem eski hem de yeni evinizde inceleme yapmaktayız. Böylelikle Asansörlü Nakliyat yapılırken ya da Taşınma günü Asansör kurulmuyor vb. gibi sorunları ortadan kaldırıyoruz. Asansörlü Nakliyat bir organizasyon işidir. Evinize Gelecek olan Eksper Asansörlü Nakliyat hizmetinin başından sonuna kadar her evresini gözetim altında tutarak işinizin en iyi şekilde sonuçlanmasını sağlamaktayız.

 Firmamız bünyesinde bulunan 56m lik asansörler ile eşyalarınızı 18 katlı bir binaya rahatlıkla çıkartabilmekteyiz. Bu sayede eşyalarınızı bina içi taşıma sıkıntılarından kurtarmaktayız. Asansörlü nakliyat ile müşterilerimize kolaylığı ve profesyonelliği sunmaktayız.

Asansörlü Kiralama

Taşıma işleminde kullanılmak üzere tasarlanan hidrolik sistemli mobilya asansörleri istenildiği taktirde müşterilerimize kiraya verilmektedir. Bu asansörler 26m, 37m, 56metre olmak üzere çeşitli yüksekliklere çıkmaktadır. Asansör kiralam isteyen müşterilerimize hangi kat ve yüksekliğe çıkacaksa uygun asansörler tahsis edilir. Asansörler sertifikalı oparatörler tarafından kullanılmaktadır. Asansörler kurulumuna uygun olan binalarda kullanılmaktadır. Elektrik teli, ağaç vb gibi engelleyici faktörlerde asansörlerin kurulumları yapılmamaktadır. Yük taşıma kapasiteler 400 ile 300 kilo arasındadır. Kiralama süreleri saatlik ve günlük olarak değişmektedir. İster bir saat isterseniz tüm gün yük asansörlerini kiralayabilirsiniz.


Çatınızda bulunan harfiyat malzemelerinizi, taşıma sırasında merdivenlerden çıkarılamayan mobilyalarınızı, balkona yeni aldığınız buzdolabınızın taşınması gibi işlemlerde asansör kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Asansör Kiralama hizmetinden yararlanan sektörler

  • Asansör kiralama ihtiyacı olan mobilya firmaları
  • Çatıya reklam tabelası asmak isteyenle Asansör ihtiyacı olan kat sahipleri
  • Tüm kurum ve -kuruluşlar
  • Liftli Kamyon Kiralama
  • Liftli Araç Kiralama
     Antalya'da ilk defa Asansörlü Nakliyat hizmetini veren firma olarak çalışmaktayız.


Eşya Depolama

Antalya'da ev eşyalarınızı rutubetsiz ve kendi öz malı olan kapalı kameralar ile 24 saat özel kayıt altında tutulan eşya depolama alanında muhafaza etmekteyiz . Eşyalarınızı ahşap konteynırlar içerisinde ve kişiye özel deplarda saklamaktayız. Konteynırlar düzenli hava akışı sağlandığı için eşyalarınızın havasız ortamlarda kalmasını engelleyerek depo içerisinde oluşacak hasarlarında önüne geçmiş olmaktadı.

BOrabey nakliyat olarak eşya depolama hizmetinde de yanınızdayız. Modern sistemle donatılmış olan eşya depolarımız sayesinde müşterilerimizin beklentilerini karşılamaktayız. Evlerinizde bulunan fazla eşyalarınızı kiralık depolar da saklayabilirsiniz.Atılmasını istemediğiniz hobi eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz.Evinizde bulunan fazla kitaplarınızı saklayabilirsiniz.Uzun süreli Yurt dışına gideceğiniz zaman oturduğunuz eve yüksek fiyatlarda kira vermek yerine uygun ücretlerde eşyalarınızı depolama alanında tutabilirsiniz.Eşyalarınızı yeni taşınacağınız adreslere hangi şehir olursa olsun konteynırlar içersinde kapınıza kadar gelmektedir.İsterseniz de ofis eşyalarınızı depolayabilirsin



SİGORTALI NAKLİYAT

Şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti alırken firmamız sigortalama işlemini ücretsiz olarak yapmaktadır. Şehir içi evden eve nakliyat hizmeti alırken sigorta poliçe işlemi isteğe tabi olarak sağlanmaktadır.

EVDEN EVE NAKLİYAT İÇİN PAKETLEME

Eşyalarınız deneyimli personellerimiz tarafın ambalajlama paketleme kutulama işlemi battaniye, balonlu naylon, bant strec ve özel hazırlanış mukavva kutularla paketlenerek nakliyat için hazır hale getirilerek eşyalarınızın araç içi istifi hasarsız taşınması nakliye firmamız tarafından sağlamaktadır.

ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

Kent içerisinde nakliye alanında teknolojik ve modern asansörlü araçlarla hizmetler sunan Antalya BOrabey Nakliyat firmamız yüksek binalardan eşya taşıma alanında sorunlarına çok ideal çözümler sunmaktadır. Nakliyat alanında genellikle insan gücü öne çıkıyor. Uzmanlık ve tecrübe sahibi olmanın yanında artık yeni dönemlerde teknolojik cihazlarda çok fazla öne çıkabiliyor. Asansörlü nakliyat araçları çok yüksek katlardan eşyaların taşınmasında büyük kolaylıklar getirmektedir. Elektrikli ve halatlı olarak kullanılan bu taşıma araçları tonlarca ağırlığındaki yükü metrelerce yüksekliğe kaldırabiliyor. Özellikle günümüzde çok katlı binaların artması ile nakliye alanında geliştirilen bu çözümlerde oldukça başarılı sonuçlar sağlamaktadır. Geniş eşyalarınızın bu şekilde doğrudan balkonlardan asansörlü nakliyat araçları ile indirilerek araçlara yüklenmesi ve yeni adreslerinde de aynı kolaylık ile yeni adreslerine ulaştırılması oldukça pratik işlemler olmakta ve zaman olarak ta çok kısa sürmektedir. Bu alanda Asansörlü Nakliyat çalışmaları ile Antalya içerisinde ve il dışında pek çok alanda verilen nakliye hizmetlerinde asansörlü nakliyat araçlardan faydalanılabilmektedir nakliye firmamız Antalya borabey nakliyat bu alanda en ideali olmuştur firmamız sizlere bir telefon kadar uzaklıktadır .....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri