Şehirlerarası Nakliyat ANTALYA'DAN 81 İLE (BORABEY NAKLİYAT

ANTALYA'DAN 81 İLE (BORABEY NAKLİYAT)


    Türkiye'nin her yerine nakliye hizmeti veren BOrabey nakliyat bir çok nakliyat şirketi yanı sıra kendi verdigi sınırsız Balıkesir ilinde hizmet veren ve işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. şehir içi ve şehirler arası nakliyatta sesini duyuran firmamız kaliteden ödün vermeden kaliteli Hizmetlerine kusursuzca devam etmektedir.Şehirlerarası evden eve nakliyat işlerinde evden eve nakliyat tecrübesi ile nakliyat yapabilme sertifikası almış eğitimli elemanları olan ekonomik fiyatlarlarla yılların verdiği tecrübeyle siz değerli müşterilerimizin daima yanında olmuş bir firmadır. Kuruluşumuz geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile şehirler arası ev işyeri nakliyatını depolama hizmetini en güvenilir bir şekilde yerine getirmeyi taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır.Expertiz arkadaşımızın verdiği rapor doğrultusunda eşyanızın hangi araçla gideceği neyle ambalaj yapılacağı kaç personelin görevlendirileceğine karar verilir. Antalya şehirler arası nakliyat işinde ustalıkla sunulan taşınma hizmeti ile her daim yanınızdayız.
    Taşınma günü kendi öz mal olan araçlarımızla eşya transferini gerçekleştiriyoruz.

    Evden Eve Nakliyat

    Antalya BOrabey Evden Eve Nakliyat firmamız Antalya ilinden, Ankara eşya taşıma hizmetleri sunmaktadır. Antalya Evden Eve Nakiyat ve  Antalya Eşya Depolama hizmeti veren; BOrabey evden eve nakliyat müşterilerinin değerli eşyanızı, manevi değeri yüksek eşyalarınızı, antikalarınızı, ev ve ofis eşyanızı, sanat eserlerinizi titizlikle, dünya standartlarına uygun şekilde paketler ve taşır. Uzun yılların nakliyat deneyimi, güçlü uzman kadro, doğru zamanda, doğru planlama ile en etkin taşımacılık hizmetini vermekteyiz. Lojistik alanında müşterilerimize söz verilen zamanda optimum seviyede hizmet vererek müşteri memnuniyetini ön planda tutmak en büyük hedefimizdir.Taşıma esnasında ev eşyasının her türlü paketlemesi, nakliyesi, yeni adresinde kolilerin açılması ve mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri itinalı bir şekilde tamamlanır.Firma Bünyesinde yetiştirdiğimiz personelimiz ile çalışma arkadaşlarımızın işinde profesyonel ve deneyimli olmaları, kullanılan ekipmanların sağlıklı ve dayanıklı olan malzemeler olması, araçlarımzın nakliye için en uygun araçlar olması müşteriyi seçim konusunda nakliye hizmetimizden faydalanma konusunda ileri derecede cazip kılmıştır.

    Ofis Taşımacılığı


    Öncelikle büro taşımacılığında şirketimiz expertiz gönderek işyeri, ofis veya şirketin eşya miktarı ne tür araçların , ne kadar personelin kullanılacağı , taşımanın ne kadar süreceği hakkında yöneticilerimize bilgi verir. Şirketimizin yönetici kadrosu nakliyat için bir değerlendirme yaparak ofisin veya işyerinin taşınma maliyetini belirterek fiyat teklifini fax veya email yoluyla taşınacak firmaya gönderilerek bildirilir .Evden Eve Nakliyat tüm ofis eşyaları ithal pet graf kağıtlarla ambalajlar. Tüm bu güvenli hizmete rağmen firmamız her hangi bir kırılma olasılığa karşı ofis malzemeleri taşıma sigortasınıda yapmaktadır.Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır.Tüm ofis eşyaları avrupadan ithal pet garft kağıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Koli üzerine oda sahibinin ismi yazılır.Değerli eşyalar ve ya öyle her eşya kol gücü ile taşınmaz ve ya tek başına bir kol gücü yetmez. Bu tür durumlar özel bir bilgi gerekir. www.antalyaborabeynakliyat.com  0532 135 53 42 | 0242 346 50 42



    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

    Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

    Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları