ANTALYA ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK ANTALYA EVDEN EVE 0532 135 53 42

Kıymetli Antalyalılar sizleri kalitenin diğer adını taşımakta olan Antalya BOrabey Evden Eve nakliyat firması ile tanıştıralım. İster eviniz ister iş yerinizi taşıyacak olun bu firma ile mutlaka tanışmalısınız. Güvenli taşıma denildiğinde firmanın adını listenin başlarında göreceksiniz. Hızlı ve temiz çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan adana nakliyat ilk hedef müşteri memnuniyeti diyor. Yenilikçi bir çalışma sistemine sahip olan firma eşya taşımada bir numaradır. Bunun doğruluğunu ilk görüşmeden itibaren sizlerde göreceksiniz.
Hizmette sınır tanımayan Antalya Evden Eve Nakliyat hava koşullarına bağlı çalışmayan bir firmadır. Mevsim her ne olursa olsun kısa zaman içerisinde eşyalarınız ıslanmadan tozlanmadan yeni evinize veya iş yerinize yerleştirilir. Göz açıp kapayana kadar değimini yerine getiren firma aylarca değil bir gün içerisinde taşınmanızı gerçekleştirir.
Bir işletmenin büyüye bilmesi ve başarıyı yakalaması için dürüst olması gerekir. Bunu en iyi bilen firma taşıyacağı eşyalara sigorta yaparak sözünün arkasında bir firma olduğunu daha işin başında iken kanıtlıyor.
Antalya Evden Eve Taşımacılık işyerinden iş yerine taşınacak her ne varsa gelir, tespit yapar, koliler ve hızlı bir şekilde yeni adrese gider. Tamamen müşterilerinin isteği doğrultusunda yeni adreste de yerleştirme ve kurulum işlerini profesyonel bir şekilde yapar. Eşyaları indirmede ve yüklemede işi hızlandırma ve eşyaların zarar görmemesi adına vinç kullanan firma bu ekipman ile yenilikçi bir firma olduğunu da kanıtlıyor
Antalya evden eve nakliyat firmamız sizlere en kaliteli taşıma hizmetini sunmaya devam ediyor. Asansörlü taşıma işlemleri evleri müsait olan ve çok katlı binaların üst katlarında oturan müşterilerimiz için uygulanan bir taşıma yöntemidir.


Asansörlü taşıma Yöntemi sayesinde balkon üzerinden ürünler kolaylıkla yere indirilmekte ve minimum zarar ile taşıma işlemi yapılmaktadır.
Asansörlü taşıma işlemleri için öncelikle firmamız tarafından bir ekspertiz gelerek evinizin yapısını, balkonunuzu, balkonun baktığı alanı inceleyecek ve o bölgenin asansörlü taşıma için uygun olup olmadığına karar verecektir.
Asansörlü taşıma için herhangi bir sorun yoksa bölge için en uygun saat belirlenecek ve o saatte taşıma işlemleri yapılmaya başlanacaktır.
Asansörlü taşıma işlemlerinde eşya indirme ve çıkarma oldukça kısa sürede ve en az zararla yapılmaktadır. Bu sebeple birçok taşıma esnasında bu yöntemden yararlanmanız mümkündür.
Asansörlü taşıma işlemi özellikle dar merdivenleri olan evlerde ürünlerin çarpma ve çizilmelere karşı güvenliği arttırmakta, taşıma sırasında meydana gelecek kırık ve eziklerin önüne geçmektedir.
Asansörlü taşıma işlemlerini gerçekleştirebilmemiz için balkonunuzun baktığı alanın araç girebilecek bir alan olması gerekmektedir. Daha fazla detay için lütfen müşteri yetkilelerimiz ile görüşünüz.
Antalya BOrabey evden eve taşımacılığı öyle bir hale getirdikki evden eve eşya taşımacılık artık çok daha kolay olmuştur.Evden Eve Nakliyat talebinizi ister e-mail atarak , ister telefonla arayarak , isterseniz de sitemizdeki talep formunu doldurarak bizlere bildirebilirsiniz.
İlk olarak bölgelere ayrılan expertlerimiz eşyanın bulunduğu yere gelip eşyayı inceledikten sonra kesin bir fiyat vermektedir. Eğer anlaşma olursa o dakika yetkili olan expert ile müşteri arasında bir sözleşme yapılarak taşıma olayı kağıt üzerine dökülür. Expertin gelmesinin amacı sadece fiyat değil eşyayı tam olarak görüp eşyaya göre araç temin etmek, sigata değerini belirlemek, taşımada kullanılacak malzemeyi ve taşımaya gelecek olan eleman sayısını belirlemektir.
Tüm ofis eşyaları avrupadan ithal pet garft kağıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Koli üzerine oda sahibinin ismi yazılır.

AMBALAJ VE PAKETLEME

Her eşya kamyona yüklenmeden önce mutlaka paketlenir. Paketleme malzemesi olarak her zaman en çağdaş en iyi sonuç veren malzemeleri seçeriz. Baloncuklu naylon ve oluklu mukavva en gözde malzememizdir. Her paketlemede koli bantlarla paket mutlaka güçlendirilir.
Mobilyaların sökülüp takılması
Mobilyaların de montesi bulundukları yerde yapıldıktan sonra baloncuklu naylon ile ambalajlanır. De montesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilir.
Eşyaların Yerleştirilmesi
Kitap , ayakkabı , mefruşat ve diğer ufak eşyalar ayrı ayrı karton kutulara konur. Koltuk , vitrin , piyano ve diğer hacimli eşyalar havalı naylonla ambalajlanır. Kırılacak cam, tablo vb. eşyalar havalı naylon ve kağıtla sarılıp özel mukavva kutulara yerleştirilir.
Eşyalarınızın Araçlara Yüklenmesi
En son aşamada ise tüm veriler ışığında tarafınıza gerekli faturalandırma işlemi yapılır. Taşınması biten eşyaların yerleştirilmesi.
www.borabeynakliyat.com                

 www.antalyaborabeynakliyat.com  

https://antalyaborabeynakliyat.blogspot.com

7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri