ANTALYA ŞEHİRLERARASI ASANSÖRLÜ EVDEN EVE NAKLİYAT


Şehirler arası evden eve nakliyat hizmetlerinde tüm Türkiye genelinin her il ve ilçesine son model nakliyat araçlarımız ve alanında uzman personelimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Toplamda 8 adet nakliyat aracımız ve 100’e yakın personelimiz ile günlük ve haftalık olarak eşya taşıma hizmeti vermekteyiz.
Şehirler arası nakliyat öncesinde yapılan taşıma işleminin kusursuz ve nitelikli geçmesi bakımından ücretsiz ekspertiz talebinde bulunmanız gerekmektedir. Ekspertiz günün müsait olduğunuz bir zaman diliminde evinize gelerek gerekli iş çalışma programını hazırlar.
Bu program dahilinde ne kadar ambalajlama malzemesi kullanılacağı, kaç personel evinizde görev alacağı, hangi ebat bir aracın evinizi taşıyacağı, eşyaların kaçıncı kattan alınıp eşyanın gideceği yerde kaçıncı kata gideceği, asansör ve diğer taşıyıcı ekipmanların kullanımı yönünde önceden eşya tespiti yapılarak kusursuz bir çalışma sizlere sergilenmiş olur. Belirtmiş olduğunuz taşınma tarihte tüm evinizdeki eşyaların demontesi yapılır ve sonrasında ise paketleme malzemeleri kullanılarak tüm eşyalar paketlenir. Kullanmış olduğumuz ambalajlama malzemeleri birinci sınıf malzemelerden oluşmaktadır. Özenle eski evinizden alınan eşyalar özel taşıma araçlarımıza yüklenir ve aracımız yola çıkar.
Şehirler arası taşınma süresi ortalama 2,3 gün arasında sürebilir veya daha da erken bitebilir. Bu durum eşyanın gideceği km durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Eşyalarınız yeni evinize ulaştığında personellerimiz tarafından paketlenen eşyaların hepsi açılır.
Müşterimiz ve ekspertizimiz gözetiminde eşyalar istenilen yerlere kurulumu yapılır. Taşınma sırasında zarar gören eşyalar var ise firmamız tarafından eşyanın maddi değeri karşılanır eğer eşya tamir edilecek boyutta ise eşyanın hasarı giderilip sizlere teslim edilir.
Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek bakımından tüm araçlarımızda GPRS sistemi olup uzaktan 7/24 izlenilen araçlardan oluşmaktadır. Böylelikle kaza ve diğer olumsuz durumlarda nakliye sürecinin aksamaması bakımından kaza yapan araçlar oluşursa yedek kamyon gönderilerek eşyalar diğer aracımıza aktarılır.
BOrabey Nakliyat tarafından gerçekleştiren tüm taşınmalar sigorta kapsamında yapılmaktadır. Uzun yollarda oluşan risk durumlarının tümü göz önünde bulundurularak 7/24 kesintisiz, kaliteli hizmet sunmaktayız.

Evden Eve Nakliyat Antalya

Gerek işinizden dolayı, gerekse özel zevkleriniz doğrultusunda değiştirmek durumunda kaldığınız yaşam merkezlerinizin, eskiden yeniye geçişin tam ortasında kalan evden eve nakliyat firmaları sizlere sundukları hizmetle bu sorunlu sürecin sıfır riskle yeni yaşamınızla sonlandırılması konusunda tecrübe sahibidir.
Dilerseniz, ekspertiz hizmetimiz aracılığı ile eşyalarınızın değeri, bulunulan mekanın durumu, mevkii, ulaşılabilirliği, katı ve yeni taşınılacak mekanın durumu, mevkii, ulaşılabilirliği ve katı gibi özellikler göz önüne alınarak çıkarılacak rapor sonucunda çözüm odaklı yapılan sözleşme ile taşınma işlemleriniz başlatılır.
BOrabey Nakliyat kendi geliştirmiş olduğu iş takip yöntemi, çalışma stili ile diğer firmalardan farklı olarak başta Antalya olmak üzere Tüm Türkiye de aranılan bir nakliye firması özelliğine bürünmüştür. Firmamız, nakliyat sektöründe yaptığı işlerin kalitesinden dolayı listenin ilk sıralarında yer almaktadır.
BOrabey Nakliyat olarak sizlere var olan standartların üzerinde bir taşımacılık imkanı sunuyoruz. Eşyalarınızı yeni adreslerine hasarsız bir şekilde ulaştırıyoruz. Firmamız olarak önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.
Bizler BOrabey Nakliyat olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutacak çalışmalar sergiliyoruz. Öncelikle eşyalarınız büyük bir özenle yeni adreslerine taşıyoruz.
Eşyalarınıza nakliye esnasında gelebilecek zararları önlemek amacıyla eşyalarınızı büyük bir özenle, özel ambalajlarımızla paketliyoruz.Eşyalarınız paketlenme işleminin ardından geniş araç filomuzdan seçilmiş geniş araçlarımıza yerleştiriliyor ve yeni adreslerine doğru yola koyuluyor. Eşyalarınız yeni adreslerine ulaştığı zaman kurulumları gerçekleştiriliyor ve sizlere bizlere teslim ettiğiniz şekilde teslim ediliyor.
Evinizi taşımadan önce ekspertiz hizmeti vererek taşınma esnasında çıkabilecek sorunlara karşı sizleri bilgilendirmektedir.Tüm nakliye faaliyetlerinde eşyalarınızı sigortalı ve uygun ambalaj malzemesiyle paketleyerek taşımaktadır. Evden eve nakliye fiyatları ve diğer bilgiler için bizlere İletişim panelimizden ulaşarak bilgiler alabilirsiniz.
BOrabey Nakliyat olarak sizlere 2007 yılından beri sizlere var olan standartların üzerinde bir taşımacılık imkanı sunuyor. 16 yılın bizlere kattığı tecrübe ve deneyimlerle sizlere hizmet vermek için varlığımızı devam ettiriyoruz. Sizlere sunduğumuz bu kaliteli, güvenli ve hızlı hizmetten yararlanmak için iletişim kısmında bulunan telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz!

Asansörlü Taşımacılık

Cam, mobilya, dolap gibi çeşitli parça eşyalarınızı nasıl taşıyacağınızı bilmiyorsanız bu probleminizi taşınma stresi yaşamadan halletmenizin çok kolay olduğunu söylemek mümkündür. Asansörlü taşıma sayesinde evden eve, ofis taşıma gibi farklı mekanlarınıza eşyalarınız sorunsuz bir şekilde taşınabilmektedir.
Taşınma için asansörlü taşıma yöntemini seçecek müşteriler için çalışacakları nakliyat firmasının gönderdiği ekip, ev ya da ofisin asansörlü taşımaya uygun olup olmadığını expertiz yollayarak inceler. Eşyaların alınacağı ve verileceği iki yerinde asansör kurulumuna engel olup olmadığına karar verilmelidir. Expertiz gerekli tespiti yaptıktan sonra asansörün kurulumuna geçilir.
Evden eve taşımacılık da apartmanlardaki merdivenlerin dar ve yüksek katlara taşınma olması durumunda asansör sistemiyle daha rahat bir taşıma gerçekleştirilir. Ev ya da ofiste parça eşyaların merdivenlerden çıkmaması da asansörlü taşımanın tercih edilme nedenleri arasındadır. Bu şekilde taşınmayı gerçekleştirecek olan personel daha az yorulur ve eşyalarınız da çizilme ve kırılma olmadan daha sağlam bir şekilde taşınmış olur.
Asansörlü taşımanın size maliyette ne gibi kolaylığı olur diye düşünebilirsiniz. Kullanılacak asansörün kaç kata kadar çıkabildiği, çalıştığınız firmanın kendi asansörü olup olmaması, sigortalı taşımanın gerçekleşip gerçekleşmemesi gibi bir çok faktör ödeyeceğiniz fiyatı etkiler. Dışarıdan kiralanan asansör, size kolaylıktan çok ek bir masraf çıkarabilir.
Sizler de ihtiyacınıza en uygun şekilde asansörlü taşıma biçimini tercih edecekseniz titiz bir çalışma yaparak en doğru firmayı seçip bütçenize uygun bir hizmet alabilirsiniz. BOrabey Nakliyat olarak 15 kata kadar çıkabilen asansörlü evden eve nakliyat sistemimiz ile tüm Türkiye genelinde şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat başta olmak üzere tüm hizmet alanlarımız içerisinde yararlanabilirsiniz.  www.antalyaborabeynakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri