Evden Eve Nakliyat Antalya :0532 135 53 42

Evden Eve Nakliyat

Taşımacılık kolay bir iş değildir,maddi konuda ucuzu ararken manevi konuda zarar görmeyin ...!

            Günümüzde artık taşınma hiç bir sorun teşkil etmeyen modern yöntemler kullanılarak yapılmaktadır. Daha önceleri taşınmak isteyenler için taşınma telaşı aylar öncesinden başlamakta ve onlarca boş koli bulma çabası ile uğraşlar gerekliydi. Tüm eşyalar tek tek toplanmakta ve bu taşınacak olan ev sahiplerin oldukça yormaktaydı. Şimdi tüm bunlara gerek kalmadan evden eve nakliyat sektöründe hizmet veren firmamız ile eski bilindik taşınma işlemleri tarihe karışmış durumdadır.
            Biz firma olarak her türlü evden eve nakliyat konusundaki yenilikleri teknoloji ile harmanlayarak daha modern bir hale sokmayı başardık. Bu sayede evden eve nakliyat alanında yeni bir çağ açarak sektörde öne çıkmayı başardık. Eskiye ait taşınma adına ne varsa hepsinin üzerine bir çizgi çekip modern taşınma tekniklerini çalışan kadrolu personellerimize en iyi şekilde bütünleşmiş ederek, sizi o çile dolu telaşlarınızdan kurtarmayı hedefledik ve başardık.
 Evden eve nakliyat alanında hizmetleriniz nelerdir?
            Firma olarak başta marangozluk sistemi uygulayarak, evlerinizdeki mobilyaları kolayca söküp yeni yerlerine en iyi şekilde monte edilmesini sağladık. Hizmetlerimizde ilkler bitmeyip evden eve nakliyat alanında teknolojiyi kullanarak asansörlü uygulamayı ilk biz başlattık. Eşyalarınız kaçıncı katta olursa olsun hiç fark etmeden 100 metre yüksekliğe kadar asansörümüz kurulabilmekte olup eşyalarınız hiç bir zarar görmeden asansör sistemi ile araçlara yüklenebilmektedir.
            Yine firma olarak sizi onlarca boş koli bulma çabasından kurtararak hiç bir eşyanıza dokunmadan tüm ambalajları firmamız üstlenmektedir. Firmamızda ambalajlamaya çok önem verilmekte olup tüm eşyalar en iyi şekilde korunmaya alınmaktadır. Bardak, tabak, beyaz eşya, koltuk, baza, halı ve kıyafetlerinize kadar her eşya kategorisine göre ayrı ayrı ambalajı firma çalışanlarımızca yapılmaktadır.
 Evden eve nakliyat işlemleri kaç gün sürmektedir?
            Evden eve taşıma yapılırken önemli olan yeterli personelin bulunmasıdır. Firma olarak bu alanda yeterli personele sahip olduğumuz için taşınma işlemi günler değil 1 gün içerisinde kısa mesafeler bitmektedir. İl dışları ise km ye göre değişme göstermektedir. Nakliyat alanında deneyimli ekibimiz eşyalarınızı evinizden aldığı şekilde aynı şartlarda yeni yaşam bölgelerinize dizaynlarını gerçekleştirmektedirler. Hizmetlerimiz garantili olup aldığımız şekilde geri teslim etmekteyiz.



PRENSİPLERİMİZ


Yeni bir eve mi taşınmanız gerekiyor, hatta yeni bir eve şehirlerarası evden eve nakliyatla mı taşınmanız gerekiyor? Öyleyse doğru adrestesiniz, çünkü nakliye işi güvenilir ve profesyonel ellere teslim edildiğinde memnuniyetinizi artıracak en önemli faktördür. Çalışanlarımızın büyük ilgisi, işini severek yapması ile şirketimizin teknik ve beşeri teknolojisi yardımıyla sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaç edindik.


Büyük eşyalarınızın evinizin kapılarından geçemeyeceğini düşünüyorsanız veya üst katlara koca bir evi nasıl taşıyacağınızı düşünüyorsanız tüm bu sorunlarınıza tek bir çözüm getiriyoruz. Şirketimizin asansörlü taşıma hizmetiyle eşyalarınızı hiçbir darbe veya çiziğe maruz bırakmadan en güvenli şekilde taşımasını yapıyoruz. Profesyonelliğimizi zamanımızı iyi yöneterek dakik ve sorumluluk bilinciyle ortaya koyuyoruz. Biliyoruz ki sizlerin güvenini kazanmak memnuniyetinizi maksimum kılmakla eş değer.

Şehirlerarası evden eve nakliyatta sizi en çok tedirgin eden nakliye aşamasında çok değer verdiğiniz belki maddi belki fe manevi büyük değerleri olan eşyalarınızın zarar görmesi ihtimalinini aza indiriyoruz. Fakat her ihtimale karşı oluşabilecek en ufak bir soruna, hasar karşı eşyalarınızı şirketimiz tarafından sigortalayarak nakliye sırasındaki olası tüm zararları üstlenmiş olacağız.


Eğer eşyalarınızın çok ve büyük olduğunu, eşyalarınız için uygun kapasitede araç bulamayacağınızı düşünüyorsanız tüm bunlara da çözümü biz getiriyoruz. Araçlarımız tüm eşyalarınızı içine sığdırmaya yetecek kadar kapasiteye sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri