Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetler:0542 651 50 42

 Evden eve nakliyat hizmetlerinde siz değerli müşterilerimize her zaman sorunsuz olarak sizlere hizmet sunmaktan gurur duymaktayız. Sizlere her zaman en iyi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.
Evden eve taşıma hizmetini vermek bizim işimiz gelişen Türkiye şartlarında insanlar bazı nedenlerinden dolayı yerlerinden taşınmak zorunda kalabilirler. Taşınma işlemlerini en iyi şekilde yapmaları için iyi bir nakliyat şirketine ihtiyaçları vardır. Nakliye şirketleri içerisinde en temiz işlemi veren firmalar arasından olmaktan gurur duymaktayız. Müşterilerime evden eve nakliyat işlemlerinde her zaman en temiz hizmeti vermek için gece gündüz çalışmalar yapmaktayız.
Değerli müşterilerimiz piyasa da olduğundan fazla nakliye firmaları vardır. Bunların bazılarının kendi araçları bile yoktur. Ama internet aracılığı ile bir şekilde sizler onlara ulaşmak zorunda kalıyor ve sizlere de taşıma hizmeti veriyor telefon da görüştüğünüz kişi ile nakliyeye gelen kişiler aynı kişiler değildir. Lütfen bu konu da dikkatli olalım. Nakliye sırasında sizlerin bir mağduriyetiniz olursa firma hemen size biz nakliyeciyiz. Kimi aradıysanız o kişi ile görüşün der ve sizleri o yerden o yere hep oyalama yapar. Hal bu ki sizlerin bir kişi ile iletişime geçip nakliye hizmetlerin de hep o ilgili kişilerin sizlere hizmet vermesi gerekmektedir.
Değerli müşterilerimiz mağduriyet yaşamamak için hemen bizimle iletişime geçin. Alanında profesyonel kişilerden hizmet alın sizlere en iyi şekilde hizmet verelim.

Antalya BOrabey Nakliyat Hizmet Aşaması

Değerli müşterilerimiz sizlere nakliyat alanında nasıl hizmet vereceğimiz konusunda bilgi vermek isteriz ki bu sizlerin için oldukça önemlidir.
  • Müşterilerimiz internet aracılığı veya referans aracılığı ile bizimle iletişime kurarlar.
  • Müşteri hizmetlerimiz telefon da sizlere taşınacağınızın yerin nereden nereye, kaçıncı kattan, kaçıncı kata taşınacağınız bilgilerini alır.
  • Sizlere en uygun fiyatı vermek için fiyat teklifi hazırlar ve sizlere bunu iletir.
  • Eğer ki sizler de fiyatı kabul ederseniz.
  • Yer ve zaman bilgileri sizden istenir.
  • Taşıma işlemi için gerekli tüm ön çalışmalar yapılır.
  • Alanında yük taşımada tecrübeli, montajlama alanında uzman ekiplerimiz yola çıkarak taşıma işlemlerini başlarlar
  • Bu arada belirtmek isteriz ki taşıma sigortacı işlemleri yerinde ve zamanın da yapılmaktadır.
  • Eğer yatak odası gibi sökülmesi gereken yerler var ise uzmanlarımız bunları hepsini sökmesini yapmaktadır.
  • Eşyalarını yüklendikten sonra siz değerli müşterilerimiz ile yeni yerleşim yerinize eşyalarınız götürüyoruz.
  • Eşyalarınızı istediğiniz alana yeniden dizayn ederek yerleşimini sağlamaktayız.
  • Ödemeyi tüm işlemler bittikten sonra almaktayız.
Değerli müşterilerimiz sizleri asla bu konuda mağdur etmiyoruz.
Antalya evden eve nakliyat hizmetlerini siz değerli müşterilerimize her zaman sorunsuz olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz. Antalya Evden Eve Nakliyat hizmetlerimiz için web sayfamızdan bizlerden hizmet alabilirsiniz.

Günümüz ihtiyaçlarının en başında gelen evden eve nakliyat geçmişten günümüze birçok aşamadan geçip günümüzün teknolojik aşamaları ile en iyi seviyeye gelmektedir. Her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmasında ki en önemli sebeplerin başında teknolojinin sürekli artması ve yeni gelişmelerin kayıt edilmesidir. Bunlara basit bir örnek verecek olursak; insanların var oluşundan itibaren sürekli bir taşınma aşması olmasıdır ki bu da ilk olarak sırtlarında yükleri taşıması, daha sonrasında yaşamlarına giren hayvanlar ile bunları taşıma yapmaları (eşek, at, öküzler) gibi hayvanlar ile taşıma yapmaları. Tabi bunlar ile taşıma yapmaları birçok eşyalarını yanlarında taşıma işlemlerini zorlaştırmıştır. En önemli eşyalarını yanlarına alıp taşıma işlemlerine bu şekilde devem etmişlerdir. Yalnız burada belirtmek isteriz ki taşınma işlemleri çok eziyetli olmakla beraber, günlerce, aylarca sürmektedir. Bunun gibi birçok örnekler ile günümüze kadar taşıma işlemleri yerini profesyonel taşıma hizmetlerine bırakmıştır. İnsanlar tutmuş oldukları nakliyat firması ile eşyalarını her zaman en iyi şekilde ve güvenli olarak taşıma yapmışlardır. Nakliye işlemleri bu gibi birçok aşamadan geçmiş olup günümüz de sayıları da bir o kadar taşıma hizmetlerinin artmasına sebep olmuştur.

Evden eve nakliyat taşıma hizmetlerinde nereden nere taşınma yapacağınız çok önemlidir. İller arası taşıma (şehirler arası nakliyat) hizmeti olarak da bilinmektedir ya da semtler arası taşına bilirsiniz. Bunlara ise (şehir içi nakliyat) hizmeti demekteyiz. Taşınma işlemleri semtler arası veya iller arasına göre değişiklik göstermektedir. Tabi burada şunu belirtmek gerekir ki hangi nakliyat hizmeti alacaksınız birçok nakliyat hizmet vardır. İlerleyen yazımızda sizlere bu nakliyat hizmetleri hakkında genel bilgi vereceğiz.J
Nakliyat firmaları her geçen gün artmakta bu artış piyasa şartlarına uygunluk, talep gibi sebeplerden artmaktadır. Bu firmaların artması nakliyat alanında ki rekabetin artmasına, rekabetin artması ise bu alanda ki fiyatlandırmaların düşmesine sebep olmaktadır. Fiyatların düşmesi ise iş alanındaki profesyonellik anlamında kalitenin düşmesine sebep olmaktadır. Nakliyat firmalarının en iyi şekilde hizmet verebilmesi için alanında kesinlikle uzman kişiler ile çalışma yapması gerekmektedir. Nedeni ise taşınılan yüklerin ağırlığı, pahalı oluşu, tamamen insan gücüne dayalı olması, sökülme ve takılma işlemi olması, paketleme işlemi olması, araçların uygun olması gibi birçok neden gösterilebilir.  Eğer sizler kaliteli bir firmadan hizmet almak isterseniz bütçenizi ona göre ayarlamanız gerekmektedir. Eğer bütçe sıkıntınız var ise uygun bir nakliyeci ile taşıma hizmetlerine yöneleceksiniz. Peki, uygun bir nakliyat firmasından hizmet aldınız ne gibi sorunlar ile karşılaşırsınız. Bunu sizlere kısa bir cümle ile anlatmak isteriz ki; nakliyatçı yükünüzü taşımak için yanınıza geldi, paketleme işlemini siz mi yapacaksınız yoksa nakliyat firması yapacak, uygun anlaştığınız için tamamen bu işlemi sizin yapmanız gerekmektedir. Peki, eşyalarınız patlı poşetlere sarılacak mı anlaşmanıza göre değişiklik gösterecektir. Yatak odası, dolaplarınızın sökülüp takılması tamamen sizlerin kontrolünde olacak ki bu aşama tamamen uzmanlık isteyen bir aşama, eşyalarınız düştü, kırıldı kim sorumlusu tabi ki de sizsiniz. Uygun nakliyat firması ile çalışacağız diye kendinize birçok masraf açtınız.
Bizlerin sizlere tavsiyesi olarak her zaman en iyi nakliyat firması ile çalışmanız. Sizlere başka bilgiler de aktarmak isteriz ki bazı nakliyat firmaları gelen işleri direk kendileri karşılama yapmıyor komisyon sistemi ile çalışma yapıyorlar siz A firmasından hizmet aldığınızı düşünüyor iken bunlar sizlere B firmasında hizmet vermektedir. Sonra taşıma esnasında herhangi bir sorun olduğunda şu kişi ile görüşün diye sizleri oyalamaya çalışırlar bunların gibi sorunların olmaması için siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi şekilde hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız peki nasıl bir yöntem izlemeniz gerekmektedir. Nakliye hizmetleri alıyor iken nelere dikkat etmemiz gerekmektedir. Sizlere bu konu da bilgi vermek istiyoruz.

Evden Eve Nakliyat Bilinmesi Gerekenler

Evden eve nakliyat firmaları için bilinmesi gereken aşamaları siz değerli müşterilerimizde detaylı bir şekilde anlatmaya çalışıp nakliye firmalarının bilinmesi gereken yönlerin tamamını bilip artık nakliye alanında kandırılma yaşamamaksınız.
  • Evden eve nakliyat firmaları için internet ortamından iletişime geçtiyseniz. Telefon numaralarına dikkat etmeniz gerekir. İletişim numaralarında sadece cep telefon yazan firmalardan uzak durunuz daha sonradan ulaşmak isterseniz ulaşmanız çok zor olacaktır. Genel olarak sabit hat kullanan firmalara dikkat ediniz. (BOrabey Evden Eve Nakliyat Firmamız gerek iletişim gerekse telefon numaralarında her zaman ulaşım anlamında en iyi firmalar arasında yerini almaktadır.
  • Adres “Evden Eve Nakliyat” firmalarının sabit bir adres kullandığını lütfen teyit edin. Aksi bir durumda iletişime geçmek isteyebilirsiniz. (Firmamız kuruluşundan bu yana firma statüsünde adresi bulanmaktadır.
  • Araç parkuruna dikkat ediniz. Tabi firmaların araçlarının ne şekilde olduğunu bilmeyebilirsiniz. Bunu teyit etmek için firmaların ücretsiz ekspertiz hizmetleri bulunmaktadır. Eşyalarınızın fiyatını en iyi şekilde çıkartmak için ücretsiz ekspertiz hizmeti veriyorlar mı bu alana çok dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Nakliye firmalarının genel olarak tüm araçlar da logo ve telefon numaraları yer almaktadır. Peki, sizlerin eşyasını gelen firma, anlaşma yaptığınız firmamı. Evet bu konuda sizleri yukarı da yazmış olduğumuz yazıda belirttik bazı firmalar komisyon yolları ile çalışmaktadırlar ve anlaşma yaptığınız firma değil, başka bir firma geliyor ise uzak durun.
  • Fiyatlandırma konusunda ikililer arasında olduğundan dolayı sizlere asla müdahil etme hakkımız yoktur.
  • Garanti şartları: Eşyalarınızı taşıma alanında siz değerli müşterilerimize garanti veriyor mu, eşyalarınızı sigorta kapsamına tabi tutuyorlar mı? Firmamızın en önemli özelliklerinden biri de eşyalarınızın taşıma alanında sizlere garantilerin verilmesidir. Sizlerin de lütfen bu alanda dikkat etmesini rica ederiz.
  • Alanında profesyonellik var mı? Nakliye için gelen kişilerin sizler alanında tecrübesi var mı? BOrabey evden eve nakliyat firmasının tüm çalışma arkadaşları alanında tecrübe sahibidir. Asla eşya taşıma alanında sizler sorun çekmezsiniz.
  • Eşyalarınızı paketleme sistemi: Eşyalarınızın taşınma aşamasında eşyalarınızı kırmızı veya beyaz pat naylonlara sarılması gibi önemli paketleme işlemleri yapıyorlar mı? Eğer yapmıyor iseler lütfen uyarın. (BOrabey evden eve nakliyat firması olarak bizler tüm paketleme işlemlerini yerinde ve uzmanlar tarafından yapılmaktadır.)
  • Nakliye aşamasında tüm eşyalarınızı nakliye firması tarafından taşınması gerekmektedir. Hiçbir eşyayı sizler taşıma yapmayacaksınız.
  • Eşyalarınızın taşıma garantisi yapıyorlar mı? Yapmıyorlar ise lütfen taşıma işlemlerini onlara vermeyiniz. Eşyalarınız için garanti taşıma hizmetlerini bizler sorunsuz olarak hizmet vermektedir.
Yukarı da saydığımız tüm özellikleri yerine getirebilen nakliye firmaları var ise lütfen onlar ile anlaşma yoluna gidiniz aksi durumlar da ise anlaşma yapmayınız.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat firmalarında ki fiyatlar taşıma alanlarına göre değişikler göstermektedir. Fiyatı etkileyen başlıca nedenleri sizler ile paylaşmak isteriz.
  • Nakliye firmasının kalitesi: bazı nakliye firmaları sürümden kazanmak için ücretlendirmeleri çok düşük bir şekilde tutmaktadırlar. Tabi sürüm olduğu için profesyonel hizmet verememektedirler.
  • Kullanılacak olan nakliye aracı: nakliye firmaları ücretsiz ekspertiz vermektedirler burada ki amaç eşyalarınızın yoğunluğunu kontrol edip hangi aracın nakliye için uygun olması gerektiğini bilmeleri için; eğer çok fazla bir eşyanız söz konusu ise 1 + 1, 2+ 1 + 3+ 1 gibi evler nakliyat fiyatlarını doğrudan etkilemektedir.
  • Nakliyat fiyatlarını etkileyen başka bir sebep ise şuanda oturduğunuz evin konumu; kaçıncı kattasınız. Eğer 1. kat ise doğrudan fiyatı düşürecektir. Burada ki emek daha az olmaktadır. 3 ve 4. Katta ki ev taşıma fiyatlarını indirecektir. Tabi burada şunu da belirtmek isteriz ki taşınacağınız eş katı da önemlidir bu alanda fiyatların inmesine ve yükselmesine sebep olacaktır.
  • Eşyaların taşınması için asansörlü nakliye aracı kullanılacak mı? Fiyatı artıran önemli alanlardan bir tanesi.
  • Eşyalarınızın sigorta kapsamında değerlendirilmesi: sizlerin nakliye firması ile anlaşma şartlarınıza bakmanız gerekmektedir.
Bu yukarı da yazdığım alanların hepsi doğrudan nakliyat fiyatlarını artmasına veya inmesine sebep olacaktır. Sizlerde bu yazımızı okuyarak bir nakliyat firmasının fiyatlandırma alanlarında sizlere nasıl bir hizmet verdiğinin en açık yolunu bilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri / Profesyonel Hizmet

Antalya BOrabey evden eve nakliyat hizmetlerinde alanında uzman kişiler ile sorunsuz hizmet verebilmek için bu alanda yer alan gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Amacımız müşterilerimize her zaman en iyi hizmet verebilmektir. Sizler de profesyonel taşıma hizmeti alabilmek için bizimle iletişime geçiniz. Peki, nakliyat firmaları ile nasıl hızlı bir şekilde hizmete geçebilirsiniz. Sizlere bu konuda bilgi vermek isteriz.

Evden Eve Nakliyat Firmaları / İletişim

Evden eve nakliyat firmamız ile iletişime geçmek oldukça çok kolaydır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için tüm ulaşım kanallarını yerinde ve zamanında hızlı ve güvenli bir şekilde uygulamaktayız. Bizler ile iletişime geçebileceğiniz iletişim numaraları 0532 135 53 42 telefon numaralarından iletişime 7 / 24 saat geçebilirsiniz.
Müşteri hizmetlerimiz siz değerli müşterilerine her zaman en iyi şekilde hizmet verecektir.

Evden Eve Nakliyat / Araç Parkuru

Değerli müşterilerimiz sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek için geniş araç parkurumuz vardır. Araçlarımız tamamen kendimize ait olmakla birlikte en iyi şekilde bakımları yapılmış ve hizmet girmiştir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri