Antalya Şehir içi Nakliyat 0242 346 50 42 | 0542 651 50 42

Şehir içi Nakliyat

Antalya Nakliyat Antalya şehir içi evden eve nakliyat hizmetlerinde profesyonel ekip ve kapalı araçlarla hizmet vermektedir.
Muratpaşa merkezli firmamız kişisel ve kurumsal Antalya Şehir İçi Taşıma taleplerinizi hızlı, profesyonel ve ekonomik fiyatlarla gerçekleştirmektedir. Şehiriçi taşımalarda telefon veya mail ile gelen talepler doğrultusunda taşıma fiyat skalamızda mutabakata vardığımız müşterilerimizin eşyaları evlerinde tespit edilir(fizibilite çalışması). Bu tespitteki amaç eşyalar için kullanılacak ambalaj malzemeleri, gerekli personel sayısı ve kullanılacak araç büyüklüğünü tespit etmektir. Fizibilite çalışması sonrası yapılan sözleşme ile eşyanın taşıma tarih ve koşulları belirlenir. Daha sonra belirlenen tarih ve saatte hiçbir aksaklığa mahal vermeden eşyalarınız sorunsuz, hasarsız nakledilir.

Şehirler arası Nakliyat   BOrabey    Nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat hizmetlerinde profesyonel ekip ve kapalı araçlarla sigortalı ve cazip fiyatlarla eşyalarınızı taşımaktadır.

Şehirler arası evden eve nakliyat için uygun koşullara sahip ve tam donanımlı ekiplerimiz ve kapalı  kamyonlarımız ile şehirler arası ev taşımacılığı yapmaktayız. Şehirler arası evden eve nakliye hizmetlerimizde eşyalarınızın tümünü sigortalayarak güvence altına alıyoruz. Geniş servis ağımız sayesinde tüm il ve ilçelere şehirler arası taşıma hizmeti vermekteyiz. İl dışı taşımalarda eşyalarınızın taşınacağı mesafeler taşıma fiyatlarını doğrudan etkilemektedir. Bu mesafelerin yanında eşya miktarınız da fiyatları doğrudan etkilemektedir. Bize telefon veya mail aracılığıyla eşya miktarınız ve taşımayı yapacağınız güzergahları bildirmeniz halinde size en uygun nakliyat fiyatı çıkarılacaktır.  Şehirler arası evden eve taşımacılık ücretleri için bizimle irtibata geçmeniz yeterli. Her türlü eşyanızı taşımaya uygun büyüklüklerde kapalı kamyonlarımız bulunmaktadır.

Şehirlerarası Nakliyat Fiyatları

Şehirler arası nakliyat fiyatları ile ilgili internette hiç bir nakliye sitesinde net bir rakam ile karşılaşmanız mümkün değildir. Bunun nedeni her bir taşımanın kendine has işçilik, paketleme ve diğer giderlerinin olmasıdır. Fiyatlar verilecek hizmetin kalitesiyle doğrudan ilintili olarak firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. 
Özellikle uzak mesafeler arası yapacağınız taşımalarda taşıma şirketine sunacağınız zaman esnekliği size fiyat avantajı sunacaktır. Önceden rezervasyon yaptırarark da fiyat avantajı sağlayabilirsiniz. Firma bu sayede başka işler de bularak taşımanızı en cazip fiyata yapmak isteyecektir.

Ofis Taşıma

Antalya BOrabey Nakliyat, Ofis Nakliye alanında deneyimli personel ve moder araçlarla ofis taşıma hizmeti vermektedir.
Ofis taşıma işi de evden eve nakliye hizmeti kapsamında verdiğimiz hizmetlerden biridir. Ofisler kurumsal firmaların işlerini tek merkezde takip ettikleri yerlerdir. Kurumsal firmalar ofislerini başka bir yere nakletmek için belirli bir zaman dilimi için program yaparlar. Firmamız taşınacak ofis için fizibilite çalışmasını yaptıktan sonra ofis yönetimiyle ofisin ne kadar zamanda ve hangi ekipmanlarla taşınacağına karar verir.  Profesyonel ofis taşıma yöntemleri ile çağdaş çalışma mekanlarınız sizi iş kaybına uğratmadan taşınır. Ofisiniz ne kadar kısa sürede taşınırsa iş kaybınız da o kadar az olur. Ofis nakliye hizmeti verdiğimiz kişi ve kuruluşların gizliliklerine ve özel bilgilerinin korunmasına özen göstermek prensibimizdir.
Müşterilerimizin ofis taşıma taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap verme anlayışıyla çalışırız. Ofisten ofise hizmetlerimizi, zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda gerçekleştiririz. Taşınacak ofislerinizdeki eşyalarınızı en ince ayrıntılarına kadar paketleyip numaralandırdıktan sonra taşıma işlemini başlatırız. Yeni ofisinizde bu numaralandırılmış eşyalarınız yeni lokasyonlarında paketler açılıp mobilyalar kurulur. Dolap içleriniz tekrar düzeltildikten sonra ofisiniz size teslim edilir.
 

Kurumsal Nakliyat

Kurumsal taşıma hizmeti ile sektörün öncü firmaları arasında yer alan şirketimiz bir çok Kurumsal şirketin taşımacılık hizmetini karşılamıştır. Kurumsal Nakliyat alanında çağdaş ve çağın gerektirdiği taşıma materyalleriyle hizmet vermekteyiz.
Antalya BOrabey Nakliyat, Ofis, Banka, Okul, Dersane, Kütüphane gibi kurumsal kimlik ve işleyiş gerektiren çalışma mekanlarınızı titizlikle taşımaktadır. Kurumsal taşımadan önce gerekli etüt yapılır. Fiyat teklifi sonucu firmamız ile anlaştığınız taktirde taşınma oranizasyonu ve gerekli araç ve personel hesaplanır. Taşınmanın ne kadar zamanda va hangi koşullarda gerçekleşeceği hesaplanarak ayrıntılı bir sözleşme yapılır. Taşınma tarihinin başlangış ve bitişini kapsayacak yol taşıma sigortası firmamızca yapılır. Kurumsal taşımalar için dilerseniz taşıtacağınız malzemelerinizin tamamı için bizimle anlaşabilir ya da günlük araç ve personel desteği alarak taşımanızı yaptırabilirsiniz. Kurumsal taşımalarınız için firmamız ile uzun süreli anlaşmalar yaparak araç kiralayabilir, kurumsal taşımalarınızı yaptırabilirsiniz. Kurumsal Nakliyat, Kurumsal Taşımacılık hizmetlerimiz için bizi arayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Parsiyel Taşımacılık

Antalya BOrabey Nakliyat, parsiyel taşımalarınızı cazip fiyatlarla gerçekleştirir.
Parsiyel Taşımacılık Nedir?, Nasıl Yapılır
Bir araca birden fazla eşyanın konularak taşınmasına Parsiyel ya da parça eşya taşımacılığı denir. Parsiyel taşımada amaç ev taşıma fiyatlarını müşteri için daha ekonomik hale getirmektir. Aynı güzergahtaki birden fazla eşyayı aynı kamyon ile taşıyarak taşımanızı ekonomik hale getirebilirsiniz. Parsiyel eşya taşımacılığında çoğu müşterinin en büyük endişesi kendi eşyalarının diğer eşyalarla karışabileceği endişesidir. İşini muntazam yapan hiçbir nakliye firmasında bu tür karışıklıkların olması mümkün değildir. Firmamız Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine parsiyel eşya taşımacılığı yapmaktadır
Özellikle yaz aylarında tatil beldelerine giden müşterilerimiz bir kamyonu tam dolduramayacak eşyalarını taşıtma taleplerinde bulunurlar. Bu taşımayı önve Kargo şirketleriye yapmaya çalışırlar. Ancak Kargo şirketleri evlerden eşyayı alıp yeni eve teslim etmediklerinden, bu hizmeti yapsalar bile ambalajlama, dolap sökme ve takma işlemlerini yapmadıklarından müşteriler evden eve nakliyat firmalarıyla eşyalarını taşıtma arayışına girerler. Ancak müşterilerin en büyük korkusu eşyalarının kamyon içerisinde başka eşyalarla karışabileceği endişesi taşımalarıdır.
Şirketimiz eşyalarınızı evlerinizden ambalajlayıp kamyona indirilme sırasına göre yerleştirir. Eşyanızın tamamı arabaya muntazam bir şekilde istiflendikten sonra kamyon içersinde süspansiyon için yaptığımız ip bağlama yerleri vasıtasıyla eşyalarınız bağlanır. Eğer sizin eşyanızdan sonra araca başka bir eşya da yüklenecekse eşyalar arasına büyük boy kartonlar konularak eşyaların birbirine karışması önlenmiş olur. Ya da eşyaların envanteri çıkarılarak listelenir. İndirme yerinde bu listeye göre eşyalarınız size teslim edilmiş olur. Parsiyel taşıma için aldığımız eşyalarınızı Depomuzda birkaç gün muhafaza imkanı da sunuyor ve bu hizmet için de sizden herhangi bir ücret de talep etmiyoruz.
Taşıtmayı düşündüğünüz eşyalarınızın listesini mail formumuza yazabilir ya da direk bizi arayarak taşıma ve teslim süresi hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kütüphane Taşıma

Antalya BOrabey Nakliyat, Kütüphane ve Arşiv taşımalarında kazandığı deneyim ile sektörün öncü firmaları arasındadır.
Kütüphane, belli bir sisteme göre düzenlenen kitap ve benzeri materyallerin toplandığı, saklandığı, okuyucu ve araştırmacıların istifadesine sunulduğu yerlerdir. Günümüzde yeni bilimsel materyallerin çeşitlenip çoğalması neticesinde ortaya çıkan, süreli yayın, grafik, sesli ve görüntülü yayınların meydana getirdiği koleksiyonlardan meydana gelen kütüphaneler de bulunmaktadır.
Kütüphane taşımacılığı deneyim ve profesyonellik gerektiren bir taşıma biçimidir. Taşıma öncesi kütüphane evrakının ayrıntılı envantarinin çıkarılması gerekmektedir. Kütüphanede bulunan evrakın ölçülerine göre matbaadan özel dopel kolilerin yapılması gerekmektedir. Evrakın kolilenmesi sırasında koliler numaralandırılmalı ve koli içerisindeki evrakın envanteri tutulmalıdır. Kolilenen evraklar araç içerisinde üst üste kolilerin dayanıklılığı ölçüsünde istiflenerek taşıma gerçekleştirilmelidir. Taşıma sonrası koliler tekrar açılarak belirlenen lokasyonlarda raflara dizilmelidir. Kütüphane ve kurumsal taşımalarızda zaman programı önemlidir. Taşıyıcı firmanın programladığınız zaman diliminde taşımayı yapması ve bunu yasal bir sözleşmeyle güvence altına alması gerekmektedir.
Şirketimiz Antalya Nakliyat Kurumsal Taşıma planlaması ve koordinasyonunda deneyimli profesyonel bir şirkettir. Kurumsal tüm ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.
 

İstanbul Eşya Depolama

Antalya BOrabey Nakliyat, kiralık eşya depolarıyla eşyalarınızı güvenli havadar ortamlarda depolar.
Antalya eşya depolama  için 0532 135 53 42 çağrı hattımızı arayabilir, ya da mail formumuza depoya koymak istediğiniz eşyalarınızın listesini göndererek eşya deposu fiyatlandırması hakkında bilgi alabilirsiniz.
İnternette hergün eşya depolamasının nasıl yapıldığına dair yüzlerce sorgulama yapılmaktadır. Şirketimiz en eski evden eve nakliyat firmalarından birisidir. Antalya Nakliyat,  Dilerseniz eşyalarınızın tamamını veya evinizde fazla olan eşyalarınızı depolarımızda istediğiniz kadar muhafaza edebilirsiniz.
Ev eşyası depolama ihtiyacı son dönemlerde artan kentsel dönüşüm ile büyük bir artış göstermiştir. Kentsel dönüşüme giren binalar genelde yaklaşık 1-1,5 yıl içide tekrar yapılıp sahiplerine daireler teslim edilmektedir. Bu sürede genelde daire sahipleri eşyalarını bir yerde saklama, muhafaza etmek istemektedirler. Bu noktada bizler devreye giriyor ve eşyalarınızı güvenle taşıyıp depoluyoruz.
Şu an evden eve nakliyat firmalarının çoğu Antalya Eşya Deposu hizmeti vermektedir. Ancak firmaların çoğu büyük depolar kiralamakta ve eşyaları hava almayacak şekilde üst üste tıkış tıkış depolamaktadırlar. Bizler ise özmal alanlarda butik depolama hizmeti veriyoruz. Bu sayede müşterilerimizin beklentilerini azami ölçüde gerçekleştiriyoruz. Eşyaların haşarelenme ve havalandırma koşullarını iyileştiriyor ve bu sayede eşyalarınızı sizden nasıl teslim aldıysak aynı şekilde teslim ediyoruz.
Depolama Nasıl Yapılır

Depolarımızın hepsi 24 saat güvenlikli ve her türlü deprem, su, sel ve yangına karşı bütün eşyalarınız sigorta kapsamındadır. Eşyalarınızın hepsi havalı naylon, ip karton koli mukavva koliler ile ambalajlı olarak depolanır. Depolarımız tamamıyla hijyenik olup her türlü tozlanma, böceklenme, kirlenme gibi durumlara karşı gerekli tedbirler alınarak sürekli eşyalarınız havalandırılır.
Eşyalarınızın tamamı havalı köpüklerle ambalajlanıp, ambalajlı bir şekilde depomuzda muhafaza edilmektedir. Antalyada Kiralık eşya depolarımızda eşyalarınızı istediğiniz kadar muhafaza edebilirsiniz. Eşyalarınız depolarımızda muhafaza ederken ekstra güvenliğini sağlamak için eşyalarınıza teslim gününe kadar sigorta yapıyoruz.
Ev eşyası depolama için depoya bırakmayı düşündüğünüz eşya miktarını mail veya telefon aracılığıyla bildirmeniz durumunda size ev eşyası depolama fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi verilecektir. Kiralık Eşya Depoları fiyatları ve saklama koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için bizi arayabilirsiniz. Aşağıda size fikir vermesi açısından 2017 yılı ortalama eşya depolama fiyatları bilgisini sizlerle paylaşıyoruz. Fiyatlar eşyaların kapladığı alan baz alınarak oluşturulmuştur.

Antalya Eşya Depolama Fiyatları
 

ÖlçüBirimOrtalama Fiyat
 1 Oda 1 Salon15 m3200-300 TL
 2 Oda 1 Salon20 m3300-400 TL
 3 Oda 1 Salon35 m3400-500 TL
 4 Oda 1 Salon45 m3500-600 TL
 5 Oda 1 Salon55 m3600-700 TL
 5 Oda 2 Salon70 m3750-1000 TL

Piyano Taşıma

BOrabey Nakliyat, Piyano Nakliyesi ve diğer hassas müzik aletlerini gerekli güvenlik tedbirlerini alarak taşımaktadır.
Piyanolar hassas müzik aletleridir. Piyano nakliyesinin işinin ehli taşımacılar tarafından yapılması gerekmektedir. Ehil kişilerin taşımadığı piyanolarda, mobilya hasarları bir yana, tel kopmalarına hatta rezonans tahtası çatlakları dahi önemli bazı hasarlar meydana gelmektedir. Bu gibi hoş olmayan sorunlarla karşılaşmamanız için, piyano taşımacılığında işinin ehli profesyonel bir şirket ile değerli müzik aletlerinizi taşıtmanızı öneririz.
Piyano , sizler için sadece maddi olarak değil , manevi olarak da çok fazla önem arzeden müzik aletlerinden birisidir. Ağır bir müzik aleti olup , çok narindir. Taşınma sırasında meydana gelecek olan en ufak çizik , ezik veya bu tip benzeri olaylar geri dönüşü zor olacak maddi ve manevi kayıplara sebep olacaktır.
Bunun bilinciyle firmamız BOrabey Nakliyat , piyano nakliyesinde müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermektedir. Ev taşıma hizmetlerimizde piyano taşıma işlemi ayrı olarak fiyatlandırılır.  www.antalyaborabeynakliyat.com 


  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri