ANTALYA ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT 0532 135 53 42 | 0542 651 50 42

Şehirlerarası evden eve nakliyat güven ve tecrübe işidir. BORABEY Nakliyat bu durum için müşterilerini düşünerek sigorta güvencesi altında ev ve ofis eşyalarınızı sigortalar. Ülkemizin hemen her şehrine kadar evden eve nakliyat gerçekletirir. Şehirlerarası taşımacılık konusunda titizlikle çalıştığımız için sizin hiç bir endişe duymanıza gerek kalmaz.
Şehirlerarası evden eve nakliyat için mesafe uzunluğu nedeniyle eşyalar doğru paketlenmelidir.BORABEY Nakliyat  bu durum için müşteri memnuniyetini göz önüne alarak mobilya ve diğer eşyaları özenle paketleyip yerleştirmektedir. Mobilyalar özel olarak şuan ki oturduğunuz evinizden demonte edilir. Taşınacağınız evin odasında ise tekrar montajı yapılır.
Eşyalarınızın tümü borabey Nakliyat  ve sigorta şirketi güvencesi altındadır. borabey Nakliyat  geniş ve çalışkan kadrosu ile en iyi ve en kaliteli bir şekilde sizlere hizmet vermektedir. Sadece bir telefon açarak bize ulaşabilirsiniz.
Şehirler arası nakliyat işinde lider olan firmamız eşyalarınızı, malzemelerinizi en kısa sürede en güvenli bir şekilde şehirler arası taşımacılığınını yapmaktadır. Şehirler arası taşımacılıkta eşyalarınızın veya malzemelerinizin muhafazası en güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Muhafazası yapılan eşyalarınız aracımıza güvenli bir şekilde taşınmakta ve çelik kasalı aracımıza ip yardımı ile olası bir sarsılmada bir kaza durumunda zarar görmesin diye muhafaza edilmektedir. Şehiler arası nakliye edilecek malzemeleriniz eşyalarınız öncelikli olarak sigortalanmaktadır. Sigorta sizin menfaatiniz için şarttır bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir.
Evden Eve Nakliyat; eşyalarınızın oturmuş olduğunuz evden yeni taşınacağınız eve taşınması olarak tanımlanır. Evden eve nakliyat, birçok evreden oluşmaktadır. Bunlar, eşyaların paketlenmesi, de-montaj işlemlerinin yapılması, eşyaların araca itinalı şekilde yerleştirilmesi sadece taşınmanın bir bölümünü oluşturmaktadır.
Anlaştığınız firmayla Sözleşme yapılmalı. “Nakliyat firması tarafından gelebilecek zararlarda , hasar görmüş eşyaların maliyeti firma tarafından üstlenmelidir” ibaresi sözleşmede muhakkak olmalıdır. Sigorta işlemleri hakkında bilgi almalı ve firma hakkında detaylı bilgiler toplamak eşyanız ve sorunsuz bir nakliye için çok önemlidir.
Taşınma yapılırken malzemenin uzman elemanlar tarafından de-monte edilmesi, kırılma ve çizilme olaylarına karşı paketleme ve tekrar profesyonelce monte edilmesi gerekmektedir. Evden eve Nakliyat profesyonel olan kişiler tarafından yapılması gereken ve bu konuda bilgili olan firmalar tarafından yapılmalıdır. Eşyanın başka bir yere güvenle nakliyesi için dikkat edilmesi gereken bazı işlemler vardır.
İkinci bölümde ise eşyaların araca yüklenmesi, evde her odada eşyaların tekrar aynı düzende yerleştirilmesi ve montaj işlemlerinin yapılarak işlem tamamlanmış olur.
Zor gibi görünen işlemi profesyonel bir kadro ile çok kısa bir zaman aralığında halledebilirsiniz.
Yük asansörlü taşınma işleminde, taşınma işleminden önce firmamız eksperleri tarafından evinizde ve bina çevresinde detaylı bir keşif yapılması gerekmektedir. Eksperimiz ev eşyalarınızın durumuna bakarak gerekli malzeme ve personel sayısının tespitini yaptıktan sonra asansör işleminin sağlıklı bir şekilde işlemesi için binaya olan mesafe ve açı kontrollerini gerçekleştirir. Bunun için caddeye veya otoparka bakan bir balkon, pencerenizin olması yeterlidir.
Asansörümüz ve aracımız söz verilen gün ve saatte nakliye yerinde hazır bulunarak işlemlerine başlarlar. Ekibimiz mobilyaların paketleme işlemlerini gerçekleştirirken operatörümüz uygun açı ve mesafeden asansörün balkon veya pencerenize kurulum işlemini gerçekleştirir.
Paketleme işlemi bittikten sonra seri bir şekilde eşyalarınız balkondan veya pencerenizden asansörümüzün sepetine konularak indirilmesi ve araca istiflenmesi işlemi gerçekleştirilir. Asansör sistemi sayesinde taşınma işlemi çok daha kısa sürede gerçekleştiği gibi eşyalarınızın minimum hasar riski ile taşınması sağlanır.
Eşyalar, yük asansörüyle aracın kapısına kadar geldikten sonra hiç yere değmeden direk araca yüklenir. Yeni eve taşınırken de yine aynı şekilde bu işlemin tersi yapılarak, eşyaların zarar görmesi önlenir.
ANTALYA OFİS NAKLİYESİ
Ofis, işyeri nakliyat hizmeti; evden eve nakliyat hizmetinden daha dikkatli ve kaliteli olarak yapılması gereken bir nakliyat hizmetidir. İş yeriniz ne kadar hızlı ve sorunsuz bir şekilde taşınırsa, iş ve bütçe kaybınız da o kadar az olacaktır. İşyeri nakliyat hizmetine başlamadan önce, taşınacak olan malzemelerin türleri tek tek kontrol edilerek, uygun bir şekilde ambalajlanmaktadır. Bu çalışmanın amacı, eşyalarınızın en hızlı ve en hasarsız şekilde taşınmasının sağlanmasıdır. Ofislerin taşınması hem yorucu hem de oldukça dikkatli olunması gereken bir taşıma türüdür. Bunun nedeni ofislerde ki gerek önemli belgeleri gerekse değerli eşyaların taşınması sırasında yapılacak hataların, maddi ve manevi kayıplara yola açmasıdır.
Masalarınız, çekmeceleriniz, ofis gereçleriniz, her türlü ahşap mobilya türü eşyalarınız titizlikle paketlenip, sorunsuz bir şekilde taşıma işlemini yapılmaktadır. Şirketimizin kendi bünyesinde işinde uzmanlaşmış personel çalışmaktadır. Özellikle işyeri taşımacılığı için yetiştirilmiş personelimizle, büro nakliyat hizmeti problemsiz bir şekilde verilmektedir.
BOrabey Nakliyat, şirket taşımacılığı için alanında uzman taşımacı personel ile taşınacak; bilgisayar, makina, çelik kasa, fotokopi makinası vb. işyeri gereçlerinizi sorunsuz bir şekilde taşımaktadır. Siz de iş yerinizi taşıyacaksanız mutlaka firmamızdan teklif alın. Kalitemizi dikkate aldığınızda fiyatlarımızın çok uygun olduğunu siz de göreceksiniz.
Ofis taşımacılığı birkaç aşamadan meydana gelmektedir. Öncelikle anlaşılan ofis taşımacılığı yapmakta olan nakliyat firmasının elemanları ile ön çalışma yapılır. Yapılan bu ön çalışmanın ardından eşyalar sınıflandırılır ve paketlenmeye başlar. Sınıflandırılmasının nedeni eşyaların maddi kaybının mahal vermemektir. Çünkü bilindiği üzere kırılacak eşyalar ile aynı paket içerisinde yer alacak olan sert cisimler, bu eşyalara hasar vererek maddi zarara neden olmaktadır. Daha sonra ofisin konumuna göre asansör ile ya da nakliyat firması elemanları aracılığı ile birlikte eşyalar kamyona ya da tıra yüklenerek eşyaların taşınması işlemi başlatılır. Bu işlemin ardından yine ofisin konumuna göre asansör ile eşyalar ofisin balkonundan içeriye taşınır ve paketler üzerinde yazılan bilgiler dahilinde açılara yerleştirilir.   www.antalyaborabeynakliyat.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları