Şehirlerarası BOrabey Evden Eve Nakliyat

Antalya BOrabey nakliyat ev taşımacılığında öncü kuruluşlardan biridir.Özellikle Antalya şehirler arası evden eve nakliyat alanında kendini geliştirmiş ve bu alanda büyük yeniliklere imza atmıştır.Kalite politikasından asla ödün vermeyen BOrabey nakliyat firmamız ayrıca memur kesimine en uygun fiyatları sağlamak için özel çalışmalar yapmaktadır.
     Doğu ve güneydoğu bölgesine atanan polis ,asker,öğretmen arkadaşlara özel fiyat çalışmaları yapılır.Aynı yöne giden iki memur arkadaşımızın eşyasını aynı araca yükleyerek maliyetleri yarıya indiriyoruz.
    BOrabey evden eve nakliyat hizmetlerimiz saymakla bitmez.Örneğin sigortalama,paketleme,mutfak eşyalarını toplama ve mobilya montaj elemanı desteğimiz her yerde sizlerin hizmetindedir.
      Antalya evden eve nakliyat asansörümüz 18.kata kadar eşya taşıyabilmektedir.BOrabey Şehirler arası evden eve nakliyat için gittiğimiz illerde anlaşmalı olduğumuz firmaların asansörlerini kiralayarak bu hizmeti ülkenin her köşesinde gerçekleştirmekteyiz.
  BOrabey Nakliyat  evden eve nakliyat firmaları arasında profesyonel paketleme yapabilen ender firmalardan biridir.Paketleme malzemelerimiz hem hijyenik hemde korunaklıdır.Örneğin koltuklarınız önce streç film ile sarılır üstünede kalın baloncuklu naylon ile paketleme yapılır.
             Evden eve nakliyat firmaları arasında ekspertiz hizmeti yapan tek firma BOrabey Nakliyat dır.Bu hizmetimizin amacı anlaşma sonrası çıkabilecek orunları ortadan kaldırmaktır.Elemanımız eşyalarınız yerinde görerek size uygun nakliyat planı ve fiyatı çıkartır.Sözleşme yapılır ve taşınma günü saati belirlenir.
   Antalya nakliye aşaması başladığı andan itibaren eşyalarınız bizim güvencemiz altındadır.Ayrıca sigortası  yapılır ve en güvenli şekilde sevk edilir.Antalya şehirler arası nakliye teslimat süresi ülkemizin her iline maksimum 48 saattir.
  Antalya nakliye firması olarak fiyatlarımız sabittir sonradan çeşitli bahanelerle fiyat farkı istenmez.Sözleşme yapılır ve sözleşme şartlarına kesinlikle uyulur.
      Şehirler arası nakliyat aşamasında eğer eşyanızı teslim almanız gereken tarihte almaz iseniz kendimize ait depolarımızda eşyalarınızı muhafaza edebiliriz.Tabi depolama ücretimiz fiyatlarımıza dahil değildir.
      Ayrıca elemanlarımızın sizden para,bahşiş,yemek gibi isteklerde bulunması tamamen yasaktır.Bu gibi durumlarda firma yöneticilerimize bildirmeniz yeterlidir.
            Taşınma sırasında evinizde para ve ziynet eşyası gibi özel eşyalarınız ya tarafımıza teslim edilmeli yada kendi imkanlarınızla  muhafaza edilmelidir.Aksi halde firmamız sorumlu tutulamaz.Eğer biz teslim alacaksak size bir tutanak veriyoruz.
      Firmamızın çalışması hakkında detaylı bilgi için web sitemizi tamamıyla  ziyaret etmek size bilgi verecektir sormak istediğiniz konular varsa firmamızı arayıp bilgi alabilirsiniz.
   Bizimle yada biz olmadan yeni eviniz ve görevinizin size hayırlı olmasını dileriz
                                                   BOrabey Nakliyat Ailesi
                                             www.antalyaborabeynakliyat.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları