Antika Mobilyalar Taşımacılığı Antalya

Sanat ve antika mobilyalar taşımacılığı

Profesyonel bir hizmet için yapmanız gereken Antalya BOrabey nakliyat'ın özel eşya taşıma ekibini aramak olacak Özel eşya taşıması zor ve bir o kadarda meşakkatli bir taşıma işlemidir. özel taşıması yapılacağı zaman müşterilerimizin özel eşyaları hakkında nakliye firmasını bilgilendirmeleri gerekmektedir. özel eşyalar başlıca şunlardır (çelik kasa piyano ve sabit gardolaplar) çelik kasa taşınılacağı zaman firmamız aranıldığı zaman firma çalışanlarına çelik kasa taşıması iletildiği zaman firmamız taşıması yapılacak olan eşyanın adresi alınarak ücretsiz expertiz gönderilmektedir.

Paketleme hizmeti
taşımaya uygun ekip gönderilir ve o gün normal beş kişilik ekipten iki kişi daha fazla göndererek işin zorluğunu biraz daha azlatılarak taşıma aşamasına geçilir.
Sigorta
Kara-hava-deniz yolu ile nakledilen malların, çarpma, çarpışma, yangın, infilak, yükleme, aktarma, boşaltma sırasında meydana gelecek zararları poliçedeki şartlar dahilinde teminat altına alır. İsteğe bağlı olarak Depoda Bekleme Teminatı, Aktarma Teminatı, Başlangıç Sevkiyatı, Bitiş Sevkiyatı ve Harp Grev teminatlarına karşı da güvence sağlanmaktadır. nakliyat sigortasıPaketleme
piyano için özel taşıma kemerleri ve ambalaj kağıtları getiririlir..
Acil hizmet telefonları
firmamıza kesintisiz 24 ulaşabilirsiniz iletişim için tel:0242 346 50 42 iletişim numarasından veya gsm:05321355342 numarasından ulaşabilirsiniz.
Antalya taşımacılık
bildiğimiz en iyi işi yapıyoruz "ev ve özel eşya taşıyoruz!".

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları