Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat ANTALYA/TÜRKİYE

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehir içi taşımacılık hizmetlerinde alanında uzman personelimiz ve son model yeni ekipman araçlarımız ile başta Antalya olmak üzere tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. Sizin eşyanız bizim de eşyalarımızdır diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda müşterilerimize her sunmuş olduğumuz hizmet alanı içerisinde güvenilir hizmet sunmaktayız. Şehir içi taşınmalarda hiçbir aksilik oluşmaması ve eşyalarınızın profesyonel olarak taşınması için ücretsiz ekspertiz hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
Şehir içi taşımacılık süreci şehirler arası nakliye süreci gibi olmamakla beraber her iki taşıma türünde aynı özen ve hassasiyeti göstererek önceden verilen ekspertiz hizmeti neticesinde eşyalarınızın paketleme ve yüklemesi yapılarak yeni yerleşeceğiz mekana emniyetli bir şekilde nakledilmesi ve akabinde eşyalarınızın yerleşimi gibi hususları değerlendirerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Şehir içi nakliye hizmetlerinde eşyalarınızın tümü sigorta kapsamı içerisinde taşınır ve aynı zamanda eşyalarınıza paketleme işlemi yapılarak hiçbir eşyanıza zarar gelmeden sorunsuzca nakliyesi tamamlanır. Aynı zamanda eğer kullanmamış olduğunuz eşyalarınız mevcut ise depolama hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.
Büyük emekler vererek almış olduğunuz eşyaları gideceği adrese kadar sorunsuzca taşınması için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermekteyiz.
Şehiriçi Nakliye hizmetlerimizin yanında aynı zamanda evinden taşınmak zorunda olan fakat iki taşınma arasında bir süre eşyaların depoda bulunması gerekenler için güvenli ve profesyonel depolama hizmeti de sunmaktayız. Eşyalarınızı emanet ettiğiniz depolar firmamızın kendi mülkü olup 7/24 güvenlik hizmeti verilmekte ve sürekli olarak kapalı devre kamera sistemi ile izlenmektedir.
Bazen görevi gereği bir süre Antalya dışında yada yurt dışında bulunması gereken vatandaşlarımız için güvenli depolarımız büyük kolaylıklar sağlıyor. Aylarca oturmayacağınız ev için kira vermek yerine eşyalarınız cüz’i bir miktar karşılığında depolarımızda emniyetli şekilde saklanacaktır. Antalyanın hangi semtinde olursanız olun Şehiriçi Taşımacılık araçlarımız ile sizlere hizmet verebilmemiz için bize bir telefon etmeniz yeterlidir.
Antalya BOrabey evden eve nakliyat ile ister evden eve nakliyat hizmetlerinde, isterseniz asansörlü taşımacılık hizmetlerinde sorunsuzca nakliye hizmeti alabilirsiniz. Amacımız taşınma ihtiyaçlarınızda günün her saati yanınızda olmaktadır. Firmamız hakkında ayrıntılı bilgi almak için hakkımızda sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Ambalajlı Evden Eve Nakliyat

Taşımacılık hizmeti özen ve hassasiyet gerektiren bir hizmet alanıdır. Eşyalarınızı bir yerden bir yere sorunsuz olarak teslimatının sağlanması için öncelikle güven ve ambalaj düzeyinin iyi sağlanması gerekmektedir. Çünkü taşınması sırasında eşyalara büyük zararların gelebileceği unutulmamalıdır. Bu nedenden dolayı nakliye firması seçimi yapılırken işinde uzman firmaların tercih edilmesi sizlerin yararına olacaktır.
Firmamız eşya taşımacılık hizmetleri konusunda yılların katmış olduğu deneyim ve tecrübe sahibi firmalar arasındadır. 2007 Yılından bu yana sektörde kusursuz olarak hizmet sunan BOrabey Nakliyat eşyalarınızı hiçbir şekilde hasar görmeden istenilen adrese sorunsuz olarak teslimatını sağlamaktadır. 36 Kişiden oluşan personel kadromuz ve 9 adet taşıma aracımız ile eşyalarınızı mevcut adresinizden alıyor yeni adresinize kusursuzca teslimini sağlıyor.
Nakliyat hizmetlerinin en önemli aşamalarından birisi ise ambalajlama ve paketleme işlemidir. Ambalaj ve paketlemesi iyi yapılmayan bir nakliye hizmetinde eşyaların hasar görme ihtimali çok yüksektir. Bunun bilincinde olduğumuz için ambalaj ve paketleme konusuna firma olarak oldukça azami özen göstermekteyiz. Eşyalarınızı veya ürünlerinizi türüne göre ayırarak doğru ambalajlama ürünleri ve teknikleri ile paketliyoruz.
Firmamız tarafından kırılabilecek malzemeler özenle paketlenmektedir. Cam malzemeler için özel kabarcıklı poşetler kullanmaktayız. Ayrıca olası kazalarda eşyalarınızın zarar görmemesi için, kamyon yerleşiminde kırılacak eşyalara özen gösteriyoruz. Yastıklar ve battaniyelerle desteklenen kırılacak eşyalarınız güvenli bir şekilde naklediliyor.
Taşınan tüm eşyalara en iyi şekilde ambalaj yapmış olduğumuz gibi aynı zamanda gereken tedbirleri önceden alarak eşyanın muhtelif büyüklüğe göre özel olarak tasarlanan paketleme ve ambalaj malzemeleriyle paketliyoruz. Paketleme işlemi eşyanızı sanki mağazan ilk defa yeni almış gibi paketlenerek sizlere teslim etmekteyiz.
0242 346 50 42   0532 135 53 42   0542 651 50 42  7/24 ulaşabilirsiniz.........

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları