ASANSÖRLÜ EV EŞYASI TAŞIMA ANTALYA

EN YÜKSEK KATLAR İÇIN ASANSÖRLÜ EV EŞYASI TAŞIMA

Antalya nakliyat firmaları içerisinde eskiye dayanan asansörlü taşımacılık tecrübemiz ile yüksek katlı site ve binalarda personelin yetersiz kaldığı yerde yük taşıma asansörümüz en iyi çözümü sunmaktadır.

Eşyalarınız ilk önce ev içerisinde paketlenip zarar görmesini yüksek derecede engelleyerek ambalajı yapılmaktadır. Yük asansörü eşyaların araca yükleneceği alana operatörümüz tarafından kurularak balkon aracılığı ile aşağıya indirilmektedir.

Bu işlem eşyanızı zamandan tasarruf ederek kısa sürede yüklenmesini sağlar ve evinizde bulunan eşyalarınız asla çizilmez ve kırılmaz.

Firmamız merkezi ağırlıklı olarak şehrin merkezinde ve Lara bölgesi Konyaaltı Uncalı   gibi semtlerde asansörlü ev eşyası taşıma hizmetini sigortalı bir şekilde uygun fiyat politikası ile sunmaktadır. Taşınma öncesi mutlaka ekspertiz yaparak taşıma günü mağduriyetin önüne geçilmektedir. Şehirler arası taşıma hizmetinde mutlaka birkaç gün önceden aramanız rica olunur.

Evden eve nakliyat sektöründe ülkemizde sürekli taşımacılık firmaları tarafından gelişim gösteren hizmet türü evden eve nakliye hizmeti olmuştur.
Eşya taşıma hizmeti eski yıllara bakıldığı oldukça sıkıntılı ve zor süreçler olarak gözükmekteydi. Ama şimdiki taşıma teknolojileri incelendiğinde doğru ekipmanların kullanımı sayesinde şehir içi, şehirlerarası rahatlık ile taşınılabilmektedir.
Antalya BOrabey tüm Türkiye geneline sigortalı, marangozlu, ambalajlı olarak son model taşıma araçları ile kusursuz eşya nakliye hizmeti sağlamaktadır.
Evden eve nakliyat hizmeti öncesinde ücretsiz olarak sunmuş olduğumuz ekspertiz hizmetimiz sayesinde eşyalarınızın önceden analizini yapıp size uygun taşıma programı hazırlamaktayız. Bu profesyonel taşınma hizmeti içerisinde eşyalarınızı taşıyacak olan aracın tipinin belirlenmesi, kaç personel görev alacağı, eşyanın alınacağı ve gideceği kat durumu, eşyaların gideceği kilometre gibi hususlar önceden değerlendirilerek kusursuz taşıma programı hazırlanır.
Taşıma hizmeti öncesinde eşyaların envanter listesi çıkarıldıktan sonra sigorta kapsamı dahilinde nakliye hizmeti yapılır. Şehir içi ve şehirlerarası tüm taşımacılık hizmetlerimizde sigorta yapmaktayız.
Evden eve nakliyat işlemlerinde firmamız tarafından uygulanacak işlemler aşağıda belirtmiş olduğumuz şekilde yapılacaktır.
* Kırılması söz konusu olan bardak, tabak, porselen, yemek takımı vb. eşyalarınız ilk olarak kraft kağıtlara sonra havalı naylonlara sarılır.
* Kumaş, kanepe, koltuk türündeki eşyalarınız streçlere ve sonrasında ise havalı naylonlara sarılarak taşınmaya hazır hale getirilir.
* Elektronik eşyalar olan müzik seti, bilgisayar, televizyon vb. eşyalar şeffaf ambalajlama malzemeleri kullanılarak paketlenip taşınır.
* Çiçekleriniz fıçılar yardımı ile taşınmaktadır.
Antalya BOrabey nakliyat firması olarak yeni araç filomuz ve alanında uzman personelimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Antalya borabey Nakliyat Antalya taşımacılık sektöründe her zaman daima “müşteri memnuniyetini” göz önünde bulundurarak hizmet vermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları