Eşya Ambalajlama Teknikleri

 Evden Eve Nakliyat
Eşya Ambalajlama evden eve nakliyat ve diğer taşıma yöntemlerinde uygulanan bir paketleme sistemidir.Aşağıda bu paketleme sistemi ve eşya ambalajı hakkında adım adım açıklanması bulunmaktadır.
Salon Eşyalarının Ambalajı ve Paketlenmesi
Eşya ambalajlamada işleme başlarken ilk önce salon eşyalarından başlanır ve boşaltılan gümüşlük içleri ve konsol içinden kırılacak eşyalar çıkartılarak kolilere konulur.
Yemek masası de-montesi(sökümü) ile sandalyeler havalı kraft kağıtlar ve naylon patpatlara sarılarak yapılır ve ambalajlanan ürünler taşınmasını rahatlatmak için iplerle bağlanır.
Oturma Odasının Ambalaj ve Paketlenmesi
Oturma odasına geçilir ve yine aynı şekilde ilk etapta strec filme koltuklar sarılır daha sonra kağıtlı naylon patpatlara sarılır ve ambalaj ipleriyle bağlanır.
Yatak Odasının Ambalaj ve Paketlenmesi
Yatak odası yine aynı şekilde ilk etapta komodin şifoniyer ve tuvalet masası strecle sarılır tekrardan ambalaj malzemelerine sarılarak iplerle bağlanır bu işlem tamamlandıktan sonra sıra yatak ve bazalara gelir. ilk önce içleri kontrol edilir içlerinde eğer ki yük varsa bunlar boşaltılıp ambalaj torbalarına konulur ve ambalaj bantlarıyla ağızları sıkı sıkı bağlanır ve yatak streçle ve ambalaj malzemesine sarılır. Bazalar yine aynı şekilde işlem uygulanır.
Marangoz ustası dolabı sökmeye başlar bir yandan da dolap parçaları sarılır ve yatak odasında işlem tamamlanır.
Çocuk Odasının Ambalaj ve Paketlenmesi
İlk olarak oda’da ki komodinler ve şifoniyerler streç ile sarılıp ayrılması önlenir.Ambalaj malzemesine sarılarak ambalaj ipleriyle bağlanır. Bu işlem tamamlandıktan sonra yatak ve bazalar yine aynı şekilde sterçlerle ve ambalaj malzemesine sarılarak iplerle bağlanır ve hazır hale getirilir.Marangoz ustamız dolabı söker ve üzerinde ki vida ve aparatları parçaları ile tek tek ambalajlamaya başlar.




Mutfak Eşyalarının Ambalaj ve Paketlenmesi


Mutfaktaki beyaz eşyalar ve masa sandalyelerde ilk olarak masa de-monte edilir ve ambalajlanır daha sonra sandalyeler ambalajlanır.
Beyaz eşyalar yerlerinden çıkartılır varsa nakliye için emniyet kilitleri takılır daha sonra içleri kraft kağıt ve dışında da naylon olan havalı patpatlara sarılarak ambalaj ipleriyle bağlanarak hazır hale getirilir.
Dolapların içindeki kırılacak eşyalar ambalaj kağıtlarına sarılarak karton koli veya fıçılara yerleştirilir.

Banyonun Ambalaj ve Paketlenmesi


Banyoda bulunan ufak tüm eşyalar taşıma kolilerine konulur. Çamaşır makinesi, su ve gider hortumları yerlerinden sökülerek ambalajlanır. Bu paketlemede gerçekleştirildikten sonra evin bu bölümündeki işlemler tamamlanmış olur.
sonrada güvenli bir şekilde bu saydığımız eşyalar taşımak için özel tasarlanmış araçlarımıza yerleştirilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları