Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyat

             Antalya Evden Eve Nakliyat

Profesyonel ev taşımacılığında her zaman sigortalı hizmet sunan firmamız sizlere Türkiye’nin en önemli sigorta firmalarından biri olan ALLİANZ güvencesi ile sigorta işlemlerini gerçekleştirmektedir. Firmamız özellikle sigorta hizmetlerinde tüm eşyalarınızı detaylı bir şekilde sigortalayarak ilerleyen süreçlerde oluşabilecek kazalara karşı sigorta hizmetini devreye sokacaktır. Sizlerin tüm hizmetleri BOrabey Nakliyat güvencesi ile kontrol altına alınmıştır.
Evden Eve Nakliyat Paketleme İşlemleri Nasıl Yapılmakta 
 Taşınma işini gözünüzde büyütmeyin biz paketleme hizmeti vermekteyiz, ama nekadar bu hizmeti    versekte evlerinizdeki bazı detaylı eşyaları sizin kadar bilemeyip genel paketleme yaparız, bu yüzden  sizin ayrıntılı eşyalarınızı kolilemenizi ve etiketlemenizi tavsiye ederiz.
Taşınma öncesi hazırlık sürecinini rahat organize olabileceğiniz zamana yayarsanız yerleştirme sürecinde rahat edersiniz, taşınacak olan eşyalarınızı uygun ebatlarda kolilere yerleştirip taşınacağınız adreste gerekli yerlere dilerseniz personelimiz tarafından yerleştirilir.
Paketleme ve Ambalajlama taşınma işleminde önemli bir unsurdur doğru ambalajlama ve nakliye eşyanızın zarar görmemesini sağlar. biz taşınacak olan eşyanın özelliklerine göre hava boşluklu naylon branda, steril sıfır kraft kağıt

Ofis Taşımacılık Hizmetleri 
ve jelatinli patpatlara ile sarmalama, kolileme yaparız bazı özel spesifik ebatlarda yada özelliklerdeki eşyalar içinse gereken duruma göre çözümler üretir tedarik ederiz
Hassas bazı eşyaların için extra önlemleri almak gerekmektedir örneğin çini, kristal veya buna benzer kırılgan ve değerli eşyalara daha özen gösteririz bu konularda bize hangi eşyanın degerli ve kırılgan olduğu konusunda sizden yardım bekleriz.

Eşya Depolama Hizmetleri 
Geniş ekibimiz ile her çeşit ofis taşıma ihtiyacınızı hızlı ve sorunsuz karşılıyor Yetkilimiz tarafından öncelikle ofis adresiniz ziyaret ediliyor. Keşif sonucunda gerekli olan hizmetlerimiz sıralanıp bir sözleşme tarafımızca hazırlanmaktadır. Ofis nakliyesinde en önemli şey paketlenen ürünlerin üzerine hangi departmandan alındığı ve kime ait olduğu bilgisinin doğru bir şekilde etiketlenmesidir. Böylelikle yeni adrese geçildiğinde araçtan inen eşyalar karışmayacak şekilde ekibimiz tarafından yerli yerine konulacaktır. Paketleme esnasında firma yetkililerimiz işin başında paketleyen ekibi bizzat yönlendirmektedir. Aynı şekilde paketlemeyi yaptıran firmadan da yetkili kişilerin eşyanın başında bulunması durumda sorunsuz bir taşınma gerçekleştirmiş oluyoruz. Tüm masa – sandalye – bilgisayarlarınız için özel üretilmiş ambalaj malzemeleri tarafımızca temin edilmektedir. Ofis nakliyesinde kullanılan gerekli olabilecek el arabası – özel yelek – çivili ayakkabı – baret firmamız tarafından temin edilmektedir Paketleme ve taşıma tamamen profesyonel kadrolu ISG raporlu elamanlarla yapılmaktadır. İş güvenliği için istenilen evraklar firmamız tarafından sağlanmaktadır.
BOrabey nakliyat ofis ev eşya depolama  2500,  metrekare kapalı alanımız bulunmaktadır..
Eşya Depolama

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Hizmetleri 
Ev eşyası depolama hizmeti süreci: Paketleme özel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Paketlemesi biten her eşyaya bir etiket yapıştırılıp paketleme listesi tarafımızca tutulmaktadır. Böylelikle listenizde hangi numarada hangi eşyanız olduğunu rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Paketleme eşyalarınız özel araçlarımızla depomuza gidiyor özel sandıklara yerleştiriliyor. Sandıklara istiflenen eşyalarınız içinde ayrıca bir liste tutulmaktadır. Örnek olarak 5 numaralı kolinizi istediğinizde bunun hangi sandıkta olduğuna rahatlıkla bilebiliyorsunuz. Depodan talep edeceğiniz eşyalar için mutlaka ofisimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Buna göre size özel bir güne randevu yazılıyor o gün ekibimiz istemiş olduğunuz eşyaları sandıklarınızdan çıkartıyorlar. Yanınıza alamayacağınız boyutta bir eşya ise bunun için belirteceğiniz adrese belirli bir meblağ karşılığında geri teslim hizmeti de tarafımızca sunulmaktadır. 
Şehirlerarası Araç Filosu Şehirlerarası evden eve nakliyat işi bu çağda uzmanlık gerektiren bir iş kolu olmuştur. Çünkü taşınabilir değerli ve değersiz eşyaların, nakliyat alanına girdiğini düşünürsek nakliyat işinin ne geniş bir alana yayıldığını kavrayabilirsiniz. Nakli işi kişilerden bağımsız olmakla beraber, Kişiler olmadan da ilerleyen bir süreci kapsar. Mesellerin ince noktaları vardır.
Mesela; son zamanlarda Şehirlerarası evden eve nakliye, birden bire yükselen bir grafiği olduğunu görmekteyiz. İnsanların bu işi yaparken tek başlarına yapmanın, maliyeti arttırmaktan başka hiçbir şeye yaramadığını öğrendikleri günden beri bu iş; ticari bir arguman olmaktan ziyade iletişim ile yürüyen bir sektör halini almıştır. Bu sektörde teknolojinin son olanaklarından faydalanıp elemanların güler yüzlü ve iş kalitesine harmanlayarak çok olumlu sonuçlar alınabilir.
Eşya taşımak her zaman büyük bir problem olmuştur. Fakat dahada zoru Şehirler arası ev taşımaktır. Ivırı zıvırı hiç bitmeyen toplama parça eşyaları toplamak tek tek kolilemek ayrı bir dert olarak karşımıza çıkmaktadır.
Taşıma sanki sonu gelmeyecek bir sorun yumağı haline gelmektedir. İşler sarmal şeklini alınca keşke taşınmasam sorunu insan zihninde canlanıyor. Elinizden geldiğince çevrenizden profesyonel olmayan yardımlar almaya çalışsanız da genelde bu çabalar boşa gittiğini gördükçe karamsarlığınız hat safhaya ulaşmaktadır. İşte bu durumda sizi bu çileden kurtaracak tek güç bu işi profesyonel, şekilde.yapan firmanız www.antalyaborabeynakliyat.com   www.borabeyantalyanakliyat.com olmuştur.....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları