Şehirler Arası Taşıma Evreleri Aşağıda Ayrıntılı Olarak Sıralanmıştır:

Şehirler Arası Taşıma Evreleri Aşağıda Ayrıntılı Olarak Sıralanmıştır:
Antalya Evden Eve Taşımacılıkta önemli sorunlardan biri de şehirler arası taşınmadır. Şimdi size şehirler arası taşınmada karşılaşacağınız problemleri, firma fiyatları arasındaki uçurumun sebeplerini ve kaliteli ve sorunsuz şekilde evinizi bir şehirden diğerine nasıl taşıyabileceğinizi ayrıntılı şekilde aktaracağız.


       Şehirler Arası Evden Eve Taşımacılık
  • İlk etapta eşyalarınız paketleme bölümünde anlatıldığı şekilde şekilde paketlenip araca istif edilir.
  • Evin tamamen boşalması öğle saatlaerini bulur eşya durumuna göre değişmekle birlikte saat 12.00 e kadar ev tamamen boşalmış eşyalar araca yerleşmiş olur.
  • Biz eşyalarınızı KENDİ ELEMANLARIMIZLA , KENDİ ARACIMIZA YÜKLERİZ. araçlarımızın tamamı kapalı çelik kasalıdır , içlerinde giysi gardropu vardır ve araclarımzıızn kasaları İZOLASYONLUDUR. yani yağmur ,kar vs. gibi durumlardan eşyalarınız kesinlikle etkilenmez.
  • Eşyalarınız gideceğiniz şehre kadar 50.000 tl değerinde sigortalı olarak gider.(ANADOLU SİGORTA)
  • EN ÖNEMLİ KISIM EŞYALARINIZIN BOŞALMASI VE YERLEŞTİRİLMESİ KISMIDIR.
  • BOrabey evden eve taşımacılık olarak biz EŞYANIZI YÜKLEYEN ELEMANLARIMIZI gideceğiniz şehre gönderip ,eşyalarınızın boşalmasını ve kurulmasını da aynı elemanlara yaptırıyoruz. çünkü eşyayı yükleyen elemanlar neyin nerde olduğunu bilir ,mobilyaları söken kişi kurulumu her zaman daha iyi yapar ve en önemlisi gittiğiniz şehirde sizi YABANCI elmanlarla başbaşa bırakmayız.
  • Çoğu firma şehirlerarası fiyatlandırmada firmamıza göre çok düşük ücret talep etmektedir. Telefon görüşmelerinde bu durumla çok karşılaşıyoruz müşterilerimiz neden sizin fiyatınız bu kadar yükses diye soruyorlar aslında bizim fiyatımız sağlıklı bir taşıma için OPTİMUM fiyattır. Fiyatın yüksek gelmesinin sebebi diğer firmaların düşük ücret talep etmesidir.
     Diğer Firmalar Neden Bizim Fiyatımızın YARISINI Veriyorlar ?? DİKKAT !
  1. K3 YETKİ BELGESİ olmayan firmalar şehirlerarası yollarda yapılan denetimlerden dolayı kendi araçlarını şehir dışına çıkaramamaktadır. bu sebepten o şehire geri dönecek olan herhangi bir kamyonu ucuz fiyata tutarlar, Antalyada eşyalarınızı yüklerler ve şoföre de belli bir ücret verip eşyayı boşalt derler .
  2. Gittiğiniz şehirde bi bakarsınız yükleyen adamlardan tamamen farklı adamlar eşyanızı indiriyorlar ,mobilyayı biz kuramayız diyorlar, eşyayı gelişi güzel eve taşıyorlar. yabancı araba da eşya sigortası da olmuyor tabi. Allah korusun kaza durumunda hiç bir hak talep edemezsiniz , o kamyon şoförü sizin eşyalarınızı çalsa gene bi hak talep edemezsiniz çünkü adamı nereden bulacaksınız.
  3. Küçük firmalar her şeyi biz yaparız ederiz diyorlar uygun fiyatı da verince müşteriye cazip geliyor fakat o paralara dediklerini yapmaları imkansız.
  • ŞEHİRLERARASI FİYATLAR NEYE GÖRE HESAPLANIYOR
  1. Şehirlerarası taşımada ana maliyet yakıt gideridir. büyük araçlar bugünün mazot fiyatlarına göre kilometre başıma 1.2tl mazot yakmaktadırlar. nakliyat şirketi sizin eşyanız için oraya gideceğinden gidiş dönüş mazot hesabı yaparlar.
  2. Şehirlerarası taşımada kendi işçimizi gönderdiğimiz için onlara şehir içinde aldıkları ücretin 2 katı verilir çünkü işçiler gidilen şehre göre belki 1 gün belki 1 kaç gün evlerinden uzakta kalırlar otelde konaklarlar bunlar da maliyettir.
  3. Şoförün de masrafları olacaktır. yiyecek, içecek vs. tabi maaşını da günlük hesaplarsak onun da maliyeti vardır.
  4. Eşya Sigorta maliyeti yaklaşık 100 tl dir.Eşyanıza 20.000 tl değerinde sigorta yapılır.
  5. Gideceğiniz şehre en az 3 elemanımızı gönderiyoruz bunlardan bir tanesi mutlaka mobilyacı oluyor. yatak odanız kuruluyor,beyaz eşyalarınızın bağlantıları yapılıyor,avizeleriniz montajı yapılıyor.
  6. İSTANBUL-İZMİR-ANKARA-YALOVA-KOCAELİ-ADAPAZARI-BALIKESİR-KÜTAHYA-ESKİŞEHİR-AFYON a taşınırsanız eşyanızı aynı günde boşaltıyoruz. eşyayı yükleyen elemanların tamamaını gideceğiniz şehre gönderiyoruz.
  7. eğer taşınacağınız şehir 400 km den fazla ise taşıma işlemi 2 gün içinde sonlandırılıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları