Antalya Şehiriçi Nakliyat 0542 651 50 42 | 0242 346 50 42

 Antalya Şehiriçi Nakliyat

Profesyonel Kadro ve Sigortalı Taşımacılık
Şehiriçi Nakliyat
Şehir içi nakliyat hizmetleri almadan önce i taım yapmanız gereken unsurlar bulunmaktadır. Antalya şehir içi nakliyat hizmeti sağlayan her taşımacılık firması muhakkak ücretsiz olarak ekspertiz desteği sağlaması gerekmektedir. Firmamızı arayıp günün her hangi bir saati ekspertiz talebinde bulunduğunuz taktirde evinize gelen eksperimiz tüm eşyalarınızı inceler ve inceleme yaptıktan sonra eşyalarınızın türü ve miktarıyla orantılı olan malzeme ve ekipman temini sağlar. Eşyalarınız eksperimiz tarafından görüldükten sonra belirtilen nakliye gününde firmamız eviniz içerisinde profesyonel bir çalışma sergileyecektir.






Şehiriçi evden eve nakliyat hizmeti sağlanacağı gün eviniz içerisinde verilecek olan hizmetler aşağıda belirtmiş olduğumuz maddeler dahilinde yapılacaktır.
• Tüm mobilya türündeki oluşabilecek eşyaların demontesi sağlanır.
• Eşyanın yeni gittiği yerde ise personellerimiz montajını sağlar.
• Elektronik eşyaların kraft kağıtlara ve sonrasında havalı naylonlara sarılır.
• Beyaz eşyalar havalı naylonlara sarılarak paketlenir.
• Müşterimiz yüksek katlarda oturuyor ise asansörlü nakliyat ekipmanlarından yararlanır.
• Ekspertiz işlemi sonrasında anlaşmalı çalışmış olduğumuz sigorta firmaları tarafından eşya envanter listesindeki tüm eşyalarınız sigorta güvencesi altında taşınacaktır.
• Taşımacılık araçlarımızın tümü ev, ofis eşya taşımacılığı işleri için tasarlanmıştır. Araçlarımızın tümünün dış aksamı kapalı çelik kasa iç kısımları ise mobilya ahşap malzemeler ile kaplıdır.
• Oturma grubu, koltuk, kumaş vb. eşyalarınız havalı naylonlara sarıldıktan sonra araçlarımıza personellerimiz tarafından taşınır. Eşyanız yeni evinize getirildiğinde sizlerin isteğine uygun bir şekilde yeni evinize personellerimiz yerleşimini sağlar.
• Kırılacak türdeki bardak, tabak, porselen, yemek takımı türündeki eşyalarınız ilk olarak kraft kağıtlara sarılır. Daha sonra ise köpüklü karton koliler içerisine konularak personellerimiz tarafından taşınması sağlanır.
Eviniz içerisindeki tüm eşyaların itinalı olarak paketlenmesi sağlandıktan sonra araç içine yüklenir ve şehir içi taşımacılık hizmetiniz Antalya Nakliyat sorumluluğu altında kusursuz düzeyde yapılması sağlanır. Şehir içi evden eve nakliyat hizmetleri sorumluluk ve deneyim gerektiren iş kolu olduğundan dolayı bu hususta sektördeki tecrübeleri firmaları tercih etmeniz sizlerin yararına olacaktır.

Şehiriçi nakliyat  Şehiriçi evden eve nakliyat
Şehir içi taşımacılığın doğru ekipman ve araçlarla en hesaplı nakliyat fiyatları ile sunulması bizler için oldukça önem arz etmektedir. Her bir eşyaya doğru özeni göstererek profesyonel olarak nakliyesini sağlıyoruz.
Antalya şehir içi nakliyat çözümlerimizde her türlü küçük ve büyük düzeydeki kamyonlarımız ile evden eve nakliyat hizmetleri verilmesinin yanı sıra aynı zamanda parça türündeki olabilecek eşyalarınızın da nakliye hizmetini vermekteyiz. Şehir içi küçük veya büyük kamyonete ihtiyacınız olduğu taktirde şöförlü olarak araçlarımızı haftalık, aylık veya yıllık olarak kiralayabileceğinizi belirtmek isteriz.

Şehiriçi Nakliyat Ücretleri Nasıl Belirlenir?
Şehir içi nakliye fiyatlarını etkileyen bir takım unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurlar arasında ise eşyanın miktarı, çalışacak personel sayısı, eşyanın alınacağı ve gideceği kat, kullanılacak malzemelerin türü ve miktarı, eşyanın gideceği km, kullanılacak diğer taşımacılık ekipmanları nakliye fiyatlarını belirleyen unsurlar arasındadır.

Firmamıza ödeyeceğiniz nakliye fiyatları bir nebze de olsa düşürmek istiyor, ekonomik olarak taşınmak istiyorsanız önceden bir takım hazırlıklar yaparak nakliyat fiyatlarını aşağı düzeye çekebilirsiniz. Örnek verecek olursak eğer mutfağınızda bulunan bardak, tabak türündeki eşyalarınızı paketleyerek taşınma maliyetinizi düşürebilirsiniz. Küçük düzeyde olan ve fazla yer kaplamayan eşyalarınız var ise bunları kendi imkanlarınızla paketleme işlemi yaparak nakliye fiyatları asgari düzeye indirebilirsiniz.

Nakliye fiyatları hakkında detaylı bilginin sağlanması için eşyalarınızın ekspertiz tespitinin yapılmasının ardından tam olarak taşınma fiyatının belirlenmesi sağlanacaktır.

Antalya evden eve nakliyat firmaları arasında en tecrübeli firma olarak sizlerin taşınma ihtiyaçlarınızda her türlü profesyonel desteği sağlamaktayız. Antalya genelinde sıklıkla şehir içi taşımacılık hizmeti gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe ve semtlerimiz arasında alanya,manavgat,serik,aksu,muratpaşa konyaalti,lara,güzeloba, gibi bölgelerde oldukça sık nakliye çalışma faaliyetlerimizi sergilemekteyiz.

Şehiriçi evden eve taşımacılık hizmetleri almadan önce iletişim bilgilerimiz sayfamıza girerek BOrabey Nakliyat ile görüşmenizi ve fiyat teklifi almanızı öneriyoruz. www.antalyaborabeynakliyat.com

Etiketler: BOrabey Evden Eve Nakliyat  Antalya Nakliyat Firmaları,Evden Eve Nakliyat Antalya,Evden Eve Nakliyat 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları