Şehirlerarası Taşımacılık ANTALYA 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Şehirlerarası Taşımacılık 

BORABEY Nakliyat, kurulduğu günden bu zaman Antalyanın her ilçesinden, Türkiye’nin birçok noktasına şehirlerarası nakliyat hizmeti vermektedir. Geniş ve kaliteli araç filosu, alanında eğitimli çalışanları ve son teknolojik ekipmanı ile müşterilerinin tüm taşınma taleplerine anında ve başarılı çözüm önerileri sunan firma, sektörde de önemli bir konumda yer almaktadır.
Günümüzde şehirlerarası taşımacılık oldukça ön plandadır. Atama, iş değiştirme, tayin, üniversite kazanma ya da evlilik gibi birçok sebeplerle insanlar şehir değiştirmektedir. Bu değişiklikler sırasında ise işinde uzman nakliyat firmalarına ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu noktada müşterilerine güvenilir bir hizmet sağlayan BOrabey Nakliyat, Antalya'dan Türkiye’nin her yerine taşımacılık yapmaktadır. Sektöre atıldığı günden bu zamana kaliteli şehirlerarası nakliyat işleri yürüten BOrabey’den hizmet gören tüm müşteriler memnun kalmıştır.
ŞEHİRLERARASI NAKLİYATIN AŞAMALARI NELERDİR?
Şehirlerarası nakliyat‘ın aşamaları da evden eve nakliyatın aşamalarına benzemektedir. Ama bu nakliyat biçiminde uzun yol gidileceği için biraz daha özen gösterilmektedir. Öncelikli olarak firma taşınacak eşyaları incelemek üzere bir ekspertiz yollar. Bu ekspertiz inceleme yaptıktan sonra fiyat ve taşınma planını hazırlar. Taşınma planı sabit tutulduğu zaman işlem daha hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleşir. Bunun yanı sıra taşınma başlamadan önce eşyalar sigortalanarak, karşılıklı imzalanır. Olası bir aksilik durumunda zarar gören tüm eşyaların bedeli müşteriye ödenir.
İkinci aşama en önemli aşamadır: Paketleme ve ambalajlama. Uzun yol gidileceği için eşyalar herhangi bir zarar görmemesi için kaliteli ve ithal malzemelerle paketlenmektedir. Bu sayede hem indirme hem yükleme hem de  yolda olası bir çukura girme vs. gibi durumlarda eşyalar zarar görmez. Bu aşama BOrabey Nakliyat çalışanları tarafından mutlaka özenle gerçekleştirilir. Sonrasında eşyalar son teknoloji ve güvenilir araçlara yerleştirilir ve yola çıkılır. Varılmak istenen lokasyona ulaşıldığı zaman ise eşyalar indirilerek daireye / ofise getirilir.
HIZLI VE GÜVENİLİR
Eğer sizler de eşyalarınızı hızlı ve güvenilir bir biçimde şehirlerarası nakliyat ile taşımak istiyorsanız, BOrabey Nakliyat’a ulaşmalısınız. Firmanın önceki çalışmalarına ve referanslarına bakarak, fikir sahibi olmanız da mümkündür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları