Antalya Asansörlü Nakliyat 0242 346 50 42

Antalya Asansörlü Nakliyeciler

Asansörlü Nakliyat Nediransörlü nakliyat uzman teknik ekip gerektiren profesyonel bir hizmettir. Bu hizmetten önce uzmanlar tarafından detaylı keşif yapılarak , apartmanın lokasyonu, çevre düzenlemesi, dairenin apartmandaki konumu, çevrede hizmete engel olabilecek dış etkenler belirlenerek optimum seçenekler belirlenir. Asansörlü nakliyatın yapılacağı aracın girebileceği en uygun yerde , eşyalarınızın rahatça taşınacağı geniş bir pencere, kapı veya balkon bulunmalıdır. Araç en uygun bölgeye yerleştikten sonra, taşıma için gerekli olan açı belirlenir ve mesafe ayarlanır. Uzman teknik ekibimiz mobilyalarınızı sökerek , darbeye karşı koruma olanağı sağlayan özel paketleme sistemini uygular. Asansör aracı operatörü ,evin indirme yapılacak bölgesine uygun açı ile gelerek asansör kurulumunu sağlar, eşyalarınız bundan sonra ekibimiz tarafından yüklenmeye başlar. Bu yükleme esnasında eşyalarınız sadece darbeye karşı değil, gerekli önlemler alınarak hijyenik açıdan da korunur. Eşyalarınız dış çevreden gelen anti hijyenik etkenlerden titizlikle sakınılır ve temas ettirilmez. Direkt olarak asansörden nakliye aracına yüklenmektedir.
Asansörlü nakliyat , askılı taşımacılık gibi kendine has özellikler göstermektedir. Gerekli eğitimleri ve sertifikasyonu tamamlamış personel ile yapılmalıdır. Asansörlü nakliyat araçları özel donanımlı olup , operatörleri mutlaka tecrübeli ve gerekli sertifikasyonları sağlayan personelden seçilmelidir. Aksi halde çeşitli yaralanma ve hasar olayları vuku bulmaktadır.
Sigortalı nakliyatın önemi;
Yukarıda da belirttiğimiz gibi, asansörlü nakliyat kendine has teknik özellikler ve teknik personel ihtiyacı gerektirmektedir. Nakliyat esnasında en fazla hasar ve yaralanma asansörlü nakliyatlarda gerçekleşir. Bu sebeple sigortalı nakliyat daha çok önem kazanmaktadır. Küçük bir risk olsa dahi mutlaka firma tarafından eşyalarınız sigortalanmalı, ileride meydana gelebilecek istenmeyen durumlarda garanti altına alınmalıdır. www.antalyaborabeynakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları