EN İYİ ŞEHİRLERARASI NAKLİYAT 0532 135 53 42

antalya ŞEHİRLERARASI NAKLİYAT

Şehirlerarası nakliyat firmaları arasında yer alan firmamız tüm işlemleri deneyim ve doğru planlama ile üstlenmektedir. Sektör içerisinde eğitimli ve deneyimli personel ekibimiz ve kombinelerimiz her an sorularınıza cevap, nakliye işlemlerinize de kolay çözüm odaklı hizmet vermektedirler.
BOrabey Nakliyat olarak tüm çalışmalarımızı profesyonel bir şekilde ilerletmekteyiz.
Bilindiği gibi şehirler arası taşımalar  teknik durumlar dahilinde yapılan çalışmalardır. Bu sebepten dolayı şehirlerarası nakliyat şirketleri seçimi konusunda aceleci davranmamanız ve profesyonel firmalara başvurmanız gerekir.
Şehirlerarası nakliyat fiyatları belli başlı noktalara göre değişkenlik gösterebilmektir. Fiyat alabilmek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Fiyatları öğrendikten sonra sürecimiz talebiniz sonrasında başlatılır. Bu süreç içerisinde öncelikle evinizin ekspertizliği yapılır ve sizlere uygun araç ve personel ekibi sağlanır bu işlem sonrası evinizin nakli için eşyalarınızın değerince sigorta yapılır ve hizmetiniz de riziko ve hasar olayları için önlem alınır.
Gerekli uygunlukta personel sayısı ve özellikleri ile aracımız da eşyanıza uygun ölçülerde hijyenik materyal ve paketleme malzemeleri tahsis edilir. Gerekli departmanlarımız yönlendirme, çalıştırma adına yetkililerimiz iş sonuna kadar an ve an yanınızda olurlar. Elektrikçi, marangoz, tesisatçı, paketleyiciler ve taşıyıcılar işlemlere başlayarak tüm eşyalarınız modüler hale getirilerek şehirlerarası ev taşıma işlemine hazır hale getirilirler.
Bu aşamadan sonra araç sevk edilecek rotaya yönlendirilir ve belirlenen saat dilimde eşyanız yeni adresinize gönderilir ilk aşamada ve yapılan planlamada olduğu gibi eşyalarınız yerleştirilir avize, perde, mobilya, beyaz eşyalarınız yerlerine konularak kurulumu yapılır ve sizlere teslimatı sağlanır. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları