Antalya Profesyonel Evden Eve Eşya Transferi

Antalya Profesyonel evden eve eşya taşımacılığı

Evden Eve Nakliyat sektörü her geçen gün gelişen ve büyüyen bir sektör konumunda. Günümüz şartları iş veya başka başka nedenlerden dolayı insanların yaşadıkları, düzen oluşturdukları evlerden yeni bir eve taşınma ihtiyacı doğurmakta. Herkes evinde sahip olduğu eşyalara gözü gibi bakar ve zarar gelmesin diye elinden geleni yapar. Taşınma sırasında bu eşyaların zarar görmemesi çok önemli bir husus haline gelmiştir. Profesyonel eşya taşıma artık bir çok nakliyat firmasının dikkatle üzerinde durduğu bir konu haline gelmiştir. Antalya Evden Eve Nakliyat sektöründe BOrabey Nakliyat eşyaların taşınma öncesi kontrolü ve planlanması, montajı ve demontajı, kutulanacak ve ambalaj ile sarılacak tüm eşyaların sıralanması, taşıma sırası ve yerleşimine kadar tüm detaylarıyla titizlik ile ilgilenir...


Neden BOrabey Nakliyat‘ı tercih etmelisiniz?

BOrabey Nakliyat olarak tamamı kendimize ait farklı ebat ve boyutlarda araçlarımız, 18. kata kadar yükselen eşya asansörlerimiz, deneyimli personel ve yönetici kadromuz ile Antalya Evden Eve Nakliyat sektöründe sizlere en iyi hizmeti sunabilmenin gururunu yaşıyoruz. Uzun yıllara dayanan iş deneyimimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizlerin taşınma ihtiyaçlarına hızlı, ekonomik ve sorunsuz çözümler üretmekteyiz. İster şehiriçi olsun, isterse Türkiye’nin en ücra köşesine Şehirler Arası Nakliyat ihtiyacınız olsun; BOrabey Nakliyat olarak istediğiniz tarihte en hızlı çözümü sizlere sunabileceğimizi unutmayın. Taşıma süreci boyunca eşyaların hazırlanıp, taşınması ve yerleşimine kadar tüm sorumluluğu firmamıza gözünüz kapalı bir şekilde yükleyebilir, yeni adresinize ulaşımınızı düşünebilirsiniz.

Şehirler Arası Nakliyat
Şehirler arası evden eve nakliyat’ ta nakliyat firması seçerken çok dikkatli olmalısınız. anlaştınız bir firma varsa bile bu firma hakkında detaylı incemeler yapın ve referanslarını mutlaka arayın firmadan gelecek araç plakasını ve sigorta poliçesini mutlaka isteyin anlaşmış oldunuz firma sigorta yapmıyorsa siz kendiniz mutlaka eşya yola çıkmadan eşya sigortası yaptırın.
Şehirler arası nakliyat ta fiyat km göre hesaplanır ve ücretin yarısı eşya yüklendikten yarısı da iş bitikten sonra alınır. Firmamız ile şehirler arası nakliyat hizmeti aldığnızda ilk önce ücretsiz expertiz hizmeti yaparak eşya durumunu ve sigorta bedelini belirler ve taşınma tarihinden bir gün önceden araç plakası ile sigorta poliçesini size gönderiyoruz.
Türkiye’ her yerine bir gün sonra eşya teslimi yapılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları