ANTALYA BÜRO OFİS NAKLİYESİ

Büro Taşımacılığı

Profesyonel Ofis ve Büro Taşımacılığı ;
            Firmaların faaliyetlerini yönettikleri ofislerini taşımaları bir evi taşımaktan daha zor olduğu ve ufak bir hatanın büyük sorunlar ortaya çıkarabilme ihtimalinin de mevcut olduğu hususları düşünüldüğü zaman ofis taşımacılığı sektörü oldukça önemli yere sahip olmaktadır.

 Sektörün Detayları

            Ofis Taşımacılığı Çalışma ofisiniz, sizlerin bütün iş hayatını etkileyen ve işinizin tüm detaylarını içerisinde barındıran önemli bir yere sahiptir. Kendinize yeni bir büro bulmanız veya çalışma alanınızı değiştirmeniz gibi etmenler olduğu zaman mecburen de olsa büronuzun taşınması gibi bir zorunluluk hasıl olmaktadır. Bu gibi durumlarda büronuzda bulunan eşyaların ve evrakın taşınma işlemi oldukça önemli bir hal almaktadır. Çünkü kaybolan bir evrakın sizlere verdiği zarar, alıştığınız çalışma düzeninin bozulması nedeniyle iş psikolojinizin olumsuz etkilenmesi ya da eşyalarınızı taşırken bu eşyaların zarar görme ihtimalini de düşündüğünüz zaman büro taşımacılığı sektörünün önemini ortaya çıkmaktadır.

 Firmaların Çalışma Sistemleri

            Ofis Taşıma alanın da faaliyet gösteren firmalar, genel itibari ile belirli bir sistem üzerine kurulmuştur. Bu sistemi kısaca açıklamak gerekirse sizlerle irtibata geçen ve resmi tüm işlemleri yerine getiren müşteri hizmetleri, taşınacak yerin analizi ile uğraşan bilirkişiler ve paketleme ve taşıma işlemini gerçekleştiren personel olmak üzere 3 temel bölüm üzerine kurulmuştur.
            Müşteri hizmetlerinde bulunan personeller, irtibata geçildiği zaman müşterinin mevcut bulunduğu adres ile taşınacağı adres bilgileri, sözleşme ve sigorta gibi gerekli evrakın hazırlanması gibi işlemleri yerine getirdikten sonra sizler ile ilgili bilgileri içeren evrakı, gerekli incelemeyi yapacak ekibe verir. Bu ekip gerekli inceleme için taşınılacak olan adrese giderek hangi ekipmanların lazım olacağı, ne tür personelin taşıma işlemine katılacağı hususunda düzenlemiş olduğu rapor doğrultusunda paketleme ve taşıma işlemini gerçekleştirecek personelin adrese gitmesi ile taşıma işlemi fiilen başlamış olacaktır.
            Bundan sonra ilk olarak eşyaların demontesi sağlanarak paketleme işlemine geçilecektir. Taşınacak tüm eşyalar paketlendikten sonra, karışıklığa mahal vermemek için gerekli kodlama işlemi yapılarak eşyalar araca yüklenmeye başlanacak ve bürodaki tüm eşyalar bitene kadar devam edecektir. büro taşıma Yeni adrese geldiği zaman müşterinin istekleri doğrultusunda eşyalara verilen kodlar yardımıyla karışıklık olmadan kurulumları ve taşınmaları tamamlanacaktır.

 Avantajları ve Faydaları

            Ofis ve büro taşımacılığı işlemleri oldukça dikkat ve ilgi isteyen bir konu olduğu için işinin ehli ve tecrübeli personel tarafından yapılması, sizleri büyük zararlara girmenize engel olması bakımından oldukça önemlidir. Çünkü büro malzemeleri arasında yer alan bilgisayar, fotokopi makineleri, telefon vb. dijital eşyaların taşınması uzmanlık gerektirdiği için demonte haline getirilmesi ve tekrar kurulacakları yere monte edilmeleri bu işi bilmeyen insanlar tarafından yapılması halinde sizlerin oldukça büyük zararlar yaşamanıza neden olacaktır. Veya bunların dışında ofisinizde yer alan evrak dolabı, masanız ve diğer gereçlerde meydana gelebilecek herhangi bir aksaklığa da izin vermemiş olacaksınız.
   Ofis Taşıma Demonte işlemi, paketleme, taşıma ve tekrar monte işlemlerinin ayrı ayrı kişiler tarafından yapılması, hem maliyet açısından hem de irtibat kopukluğu yüzünden meydana gelebilecek hasarlardan sizleri koruması durumları birlikte düşünüldüğünde büro taşımacılığı şirketlerinin önemi daha bir gün yüzüne çıkmaktadır. Ayrıca yapılacak tüm işlerin sigortalı olarak yapılacak olması, sizlerin taşınma işlemi ile ilgili yaşayabileceğiniz tüm sorunlara karşı maddi olarak koruma altına alındığınız anlamına gelmektedir.
Büro Taşıma da Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
           Ofis taşımacılığı Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, çalışmak için anlaştığınız firma ile resmi olarak sözleşme imzalamanız gerektiği ve bu firmanın taşınacak olan eşyalarınızı, sigortalı olarak taşıyacak olmasıdır. Çünkü taşıma esnasındaki bir sorunun sizlere maliyeti oldukça yüksek olabilecektir.
www.antalyaborabeynakliyat.com     www.borabeynakliyat.com Depolama için Tıklayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları