Antalya Ucuz Evden Eve Nakliyat

Antalya 2.5 Milyon kişiye yaklaşan nüfusu ile Türkiye’nin 5. büyük şehridir. Elbette böyle büyük bir metropolde Antalyada  evden eve nakliyat sektörü de 5.ci  en büyük piyasa olarak öne çıkmaktadır. antalya firmaları gerek şehir içi nakliyat gerekse şehirlerarası işlerde son derece aktif rol almaktadırlar.

Antalya da yaşıyorsunuz ve evden eve nakliyat ihtiyacınız oluşursa ne yaparsınız? Eskiden olsaydı bir kamyon bulur, yakınlarınızın yardımıyla kendiniz taşınırdınız. Şimdi durum farklı, size evden eve nakliyat hizmeti vermeye can atan Antalya BOrabey Nakliyat  var. Asıl mesele hangi firma ile taşınmaya karar vereceğinizdir.



Bizim tecrübemiz sizin en fazla üç değişik seçeneğiniz olabileceğini söylüyor. Eğer siz daha önce evden eve taşınmışsanız ve size hizmet vermiş firmadan çok memnun kalmışsanız. İlk seçenek olarak bu firmaya dönüp ondan hizmet almak istersiniz. Sizin böyle bir deneyiminiz yok ancak çok güvendiğiniz bir arkadaşınız veya yakınınız son zamanlarda evden eve taşınmış ise ona sorabilirsiniz. Arkadaşınız veya yakınınızın tavsiye ettiği firmayı tercih edebilirsiniz. Sizin şu anda bu yazıyı okuyor olmanız, yukarıda bahsettiğim yöntemleri kullanmayıp, internette arama yaparak bir firma bulmaya çalıştığınıza işaret etmektedir. Bu seçenek bize uyar ne de olsa biz de internet üzerinden hizmet veriyoruz.

Evden eve nakliyat sektörü insana hizmet veren ve onunla gelişen bir yapıda olduğundan nüfusu fazla olan şehirlerde şehrin büyümesine bağlı olarak sektörde hızlı gelişme göstermektedir. Antalya  hem seçeneklerin bol olduğu hem de büyük firmaların hizmet verdiği bir piyasa durumundadır. Seçeneğin fazla olması beraberinde sıkı rekabeti getirmekte, çok fazla rekabet ise evden eve nakliyat için çok fazla vaat ve çok fazla söz vermek demektir. Bu nedenle verilen vaat ve sözlerin yerine getirilmesi için bunları evden eve nakliyat sözleşmesi ile kayıt altına almak evini taşıyan biri için birincil görev olmalıdır. Bu söz ve vaatler iyice araştırıldıktan sonra nakliye firmasında karar kılmak yerinde olacaktır.

Türkiye coğrafyasında Antalya İstanbul, Ankara ve İzmir neredeyse ikizkenar dörtgen oluşturacak şekilde yer almışlardır. Mesafeler İstanbul-Ankara 454, İstanbul-İzmir 563 (İzmit Körfezi’ni dikkate almazsak 450 Km) ve Ankara-İzmir 587 km. antalya ankara 580 km Türkiye’nin bu dört güzide şehri arasında evden eve nakliyat trafiği tabiri caiz ise vızır vızırdır. Her gün onlarca ev bu ikizkenar üçgenin kenarları üzerinde gidip gelmektedir. Bundan bana ne demeyin. Eğer evden eve taşınırken illa da fazla para vereyim demiyorsanız bu trafik sizi ilgilendirir.

antalya Nakliyeciler bir şehirden ötekine ev taşıyıp yükü indirdikten sonra büyük bir sorun ile karşı karşıya kalıyorlar. Kamyonla başlangıç noktasına boş dönmek ciddi bir maliyet olduğundan onları kara kara düşündürüyor. Eğer bir nakliyeci size şehirlerarası fiyat veriyorsa mutlaka dönüşü de düşünerek fiyatını ayarlayacaktır. BOrabey Nakliyat  imkânlarının elverdiği ölçüde nakliyecilerine çift yönlü iş ayarlamaya çalışarak size gelecek fiyatın makul olmasına özen göstermektedir. Antalya BOrabey Nakliyat`ın maliyet optimizasyon imkânlarından yararlanmanız için taşınma tarihi konusunda birazcık esnek olmanız gerekmektedir.

Evden eve nakliyat ve müşteri memnuniyeti üzerine yaptığımız bir istatistik çalışmasında özellikle şehirlerarası nakliyat hizmeti alan müşterilerin 60%’si aldığı nakliyat hizmetinden memnun olmadığını belirtmiş bu durum neden böyle bu memnun olmayan kesimde olmamak için ne yapmalı nelere dikkat etmeli diye biraz irdelemekte yarar olacağını düşünüyoruz. Ne dersiniz okumaya devam edelim mi?

Sigortalı Evden Eve Taşımacılık

Taşınma sürecinde çok fazla istismar edilen bir başlık sigortalı taşımacılık. Çünkü bu sigortanın sadece kaza durumlarını kapsadığını taşınan insanların büyük çoğunluğu bilmiyor. antalya borabey nakliyat ucuzevdeneve.com  üzerinden firmalardan teklif alırken Bana Özel sayfanızda bu konuyu yazmamamıza rağmen bu sayfada zaman geçiren müşterilerimiz bile bunu duyduklarında çok şaşırıyorlar. Evet, şu kesin ki eğer taşınma sürecinde araç kaza yapmamış ve eşyalarınız yine de taşınırken zarar gördüyse sigortanın hiçbir işe yaramayacağını bilin.

Bu şok edici gerçek bizi sigortadan soğutmamalı çünkü kamyonun kaza yapma ihtimali yok değil. Sigortanın da çok maliyetli bir kalem olmadığını düşünüyor ve tüm taşımalarınızda nakliyat sigortasının bir poliçesini firmanızdan istemenizi tavsiye ediyoruz.

Bazı nakliyat firmaları sigorta ve kapsamını çok fazla abartabiliyor. Şunu bile duyduk “abi eşyanız çizilse bile sigorta bunu karşılıyor.” Böyle basit numaralara gelmeyelim, artık hepimizin elinde akıllı telefonlar var telefonu çıkarıp Google a bir sorun bakalım evden eve nakliyat sigortaları hakkında ne düşünüyor.

Antalya BOrabey Evden Eve Nakliyat Firma ve Fiyatları

Antalya  sahip olduğu nüfusu ve aldığı göçle Türkiye’nin 5.ci en büyük şehirdir. Dolayısı ile rekabet ve sahip olduğu evden eve nakliyat firmaları içinde büyük bir pazardır. Rekabetin yoğun olması ve çokta düzene girmiş bir sektör olmadı için nakliyat firması seçimi yaparken iyi bir araştırma yapılması gerektiği anlamı taşımaktadır. Firma seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken önemli başlıkları maddeler halinde yazarsak daha iyi anlaşılacağı kanaatindeyim.


www.antalyaborabeynakliyat.com
ofis:02423465042 cep:05321355342

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları