EVDEN EVE NAKLİYAT FİRMASI SEÇİMİ

EVDEN EVE NAKLİYAT FİRMASI SEÇİMİ
Evden ve nakliyat firmasına ihtiyacınız var.Arkadaş,tanıdık, akrabaya danışmak veya internette gelişigüzel bir firma bulmak.Yeterli güvenli bir seçim değil bu. İnternetten bulduğunuz nakliye firması ile yüz yüze görüşme esnasında tüm şartları konuşmak gerekli.Sözleşme yapmak zorundasınız.Sözleşmeyi daha sonra yaparız diyorsa bir firma, eşyalarınız taşındıktan sonra kesin sorun çıkacaktır.Tüm detaylar gözden kaçmamalı.Ayrıntıları sözleşmeye dahil etmelisiniz.
Düzgün çalışan bir firma ise, evden eve nakliyat sözleşmesi imzalarken hiçbir sorun çıkarmaz.Evdeki tüm eşyaları dikkatle inceler.Ambalajlanacak eşyaların sayısına bakar.Dairenin kaçıncı kat
olduğu,taşınacağınız evin katı,asansörü var mı konuşulması gereken önemli maddeler.Fiyatlandırma kısmına gelinir.Fiyatlandırırken diğer nakliye firmaları ile kendilerini kıyaslayıp övüyorlar ise kafanızda bir soru işareti belirsin.Taşırız,yaparız sözleri sizi yanıltmasın.Açıkça her şeyi konuşmakta tereddüt etmeyin.Sözleşme yapıp bir de eşyalarınıza sigorta yapıyorsa sakın vazgeçmeyin.
Ev taşımacılığında sorunlara çözüm bulmak adına Enakliyat denilen bir sistem geliştirilmekte.Müşteri memnuniyetini artırmak adına yapılan anketler sonucunda hangi nakliye firmaları öne çıkıyor takip edebilirsiniz.
Bu arada firmanın marangozunun olup olmadığı da firmanın kalitesini belirliyor. Demonte edilen mobilyaların montajı firma tarafından yapılmadığı takdirde, taşındıktan sonra marangoz aramak zorunda kalabilirsiniz.
Taşınma sırasında önlerindeki tüm engelleri kaldırıp,taşınan mobilyalarınızın çarpılıp,çizilmesini engellemeleri gerekiyor.Önceden streçlerle,nakliye battaniyeleri ile sardıkları mobilyaların, taşınan kamyonda biri biri üstüne yığılmamaları için önceden planlı, programlı hareket etmeleri lazım.Beyaz eşyaların temizlikleri sağlanarak,sonrasında da kalın battaniyelerle veya balonlu naylon kullanıp sarılırak, özenli bir şeklide taşınır.
Yol boyunca eşya garantisi veren firmalar,kalan son parça eşyalarını da kendi kolilerine yerleştirir. Taşınırken nakliye firmasının herhangi bir eşyanız zarar görürse nakliye firmasının imzalamış olduğu garanti sigortası devreye girer ve müşteri olarak haklarınız korunmuş olur. Güvenilir bir firma ile ev taşımak, riskleri en aza indirir.Taşıma sağlanan evde marangozun
mobilyalarınızın montajını tamamlaması ile taşınma gününüz, keyifli bir yeni ev heyecanı yaşamınızı fırsat sağlayacaktır.Hiç bir gerginlik yaşamadan taşınmanız seçtiğiniz nakliye firmasının kalitesine bağlı.
www.antalyaborabeynakliyat.com    www.borabeynakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları