ANTALYA NAKLİYAT HEMDE ASANSÖRLÜ

ANTALYA  NAKLİYAT HEMDE ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK
Nakliyat Hizmetlerinden Kaliteyı Antalya BOrabey Nakliyat ile Yakalayın Nakliyat Sektörüne yeni bir Bakış acısı Getıren Firmamız yenilikci Müşteri Odaklı Çalışma Presipleri Değişmeyen Kalite Anlayış ile Sızlere en iyi Hizmet Sunmaya Davam Ediyor Evden Eve Nakliyat Hizmetleride Hassas ve hızlı Cözümcül Yaklaşımları ile Referanslarına her an Yeni birini ekleyen firmamız müşterileri için ideal ödeme kolaylığıda sağlıyor nakliyat sektöründe uzun yıllardır Hizmet Veren Antalya BOrabey Nakliyat Antalya'dan tüm Türkiye.ye Himet Veriyor Antalya Evden Eve Nakliyat İşlerınde Antalya BOrabey Nakliyat Hizmet Kalitesıni hissedin Müşterilerımızı Önemsiyoruz ve Eşyanızı en hızlı ve Güvenli Olacak Şekılde Taşıyoruz Evden Eve Bürodan Büroya ve Depolama Başta Olmak Üzerı hızlı ve Güvenılır Taşımacılık Hizmetı ve Müşteri Odaklı Calışma Cizgisiyle Antalya daki Hizmet Bekleyen Müşterilerımız için Özenle Nakliyat Hizmeti veriyoruz..
Taşıma Eksperi Müştrinın bekletılerini öğrenir ve Evden eve taşımanın hangi noktalar arasında. nasıl yapılacağını pilanlar,pilanlanan bu hizmeti en yüksek dikatle. kaliteli servıs hizmeti sağlayarak ve  çözümler sunarak sunuclandırır.firma personellerimizi evinize yada iş yerinize göndererek eşyalarınızın kapladığı alan, taşıma koşulları ve fiyatlandırması hakında sıze ayrıntılı olarak bilgi veriyoruz...

ev taşıma işlemi büyük bir dikat büyük bir özen ve titizlik gerektıren hata kabul etmeyen ve en küçük bir sorunda büyük bir üzüntülere yol acabilecek bir iştır eşyalarınıza en az sızın verdığınız verdığınız değer kader değer veriyoruz bunun gereği ve göstergesi olarakda da taşınma işleminin her aşamasında eşyalarınızın korunmasını sağliyoruz tüm tedbir dikat ve titizlığıne reğmen yine de olaşebilecek herhangi biroğlan üstü duruma ve olası kazalara karşı eşyalarınızı sıkortalama işlemi gercekleştıriyoruz..
paketlenmesı yapılacak eşyanın cınsıneve hacmine göre muhtelif abadlarda karton kutular kulanılmaktadırkristal ve cam eşyalar için mukavemeti yüksek karton varillar yatak ve şilteler için özel olarak hazirlanımiş yatak kolileri elbiseler için yatay ve askılı yüksek boy koliler,mobilya ve beyaz eşyalar için patlak bolonlu naylon kraft kağıdı üç kat tırtırlı kağıt kulanılmaktadır profesyonel ekibimiz tarafından eşyalarınız demonte edilerek titizlikle paketlenır ve koruma altıne alınır paketleme malzemesi olarak her zeman  en cağdaş ve en iyi sonuç veren malzemeler secılır..

Evden Eve Taşıma Aşamaları:

  1. Kırılacak eşyalar mutfak malzemeleri vs eşyalarınız havalı balonlu özel naylonlarla sarılarak karton silindirik fıçılar ve kolilere yerleştirilip taşınır. Yeni evde istenilen yerlere yerleştirilir.
  2. Tüm mobilyalar özel battaniye, streç veya balonlu naylon ile  paketlenerek taşınır. Antika mobilyalar ve yemek odası takımları gibi daha hassas mobilyalar önce battaniye daha sonra kartonla paketlenerek taşınır. Koltuk ve yatak gibi kumaş mobilyalar tozlanmaması için battaniyeden önce streç ile sarılır.
  3. Montaj –demontaj gerektiren mobilyaların demontajı ve yeni evdeki montaj işlemleri (gömme dolap ve banyo dolabı gibi matkap kullanımı sonucu duvara montajlanması gerekenler hariç) tarafımızdan yapılmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Çeşitli Hizmetleri

  1. Tüm ev eşyaların bizim tarafımızdan paketlenir,ve taşınır,demontaj ve montaj yapılır, yeni eve sizin isteğiniz doğrultusunda yerleştirilir ve size sadece yeni evinizin keyfini çıkarmak kalır.
  2. Siz özel eşya, mutfak eşyaları ve ufak tefek eşyalarınızı toplarsınız ve paketlersiniz. Biz mobilya ve beyaz eşyaların paketlemesini yapar, montaj-demontaj yapar ve yeni evinize tüm eşyalarınızı taşırız. Yeni evinizde de sadece paketlemesini bizim yaptığımız eşyaların yerleştirlmesini ve montaşını yapar size teslim ederiz. Size sadece kendi paketlediğiniz eşyaların yerleştirilmesi kalır.
  3. Biz sadece taşıma yaparız tüm paketleme, montal-demontajı siz yaparsınız. Biz tüm eşyalarınızı yeni evinize sağlıklı bir şekilde taşırız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları