ANTALYA'DA EVİNİZ YÜKSEK KATTA İSE ASANSÖRLÜ TAŞINMALISINIZ!!!

Şeçtiğimiz Antalya evdeneve taşıma firmasının dış cephe asansörünü yoksa; yüksek katta ki eşyalarınızı indirirken mutlaka zarar verecektir. dış cephe asansörü olmayınca sizlere daha yüksek fiyatlı bir evden eve nakliyat hizmeti sunulacaktır. Ayrıca en önemlisi eşyalarınız zarar görme ihtimali çok yüksek olacak ve güvenli bir taşıma işlemi olmayacak. Antalya evden eve firmasının düş cephe asansörü varsa çok güvenli bir şekilde eşyalarınız asla  zarar görmeden taşınacak. Balkona kadar uzanıcak olan dış cephe asansörü  balkona kurulucak ve eşyalarını balkondan taşınacaktır. Ayrıca en iyi fiyata evinizi taşımız olucaksınız. Antalya asansörlü nakliyat hizmeti yüksek katlarda oturanlar için bulunmaz bir fırsattır. Çünkü Dış cephe asansörü yüksek katlarda evden eve nakliyat hizmetini daha uygun fiyata  getirir. Yüksek katlarda oturanlar için tavsiyemi şeçeceğiniz firmanın mutlaka asansörü olsun.


Antalya evden eve nakliyat işinde işi yapan firma gibi gözükür ama işin görünmeyen yüzünden ev taşıma işini yapan elemanlar vardır. Eğer şeçtiğiniz Antalya  evden eve nakliyat firmasının elemanları işinde uzman değil ise büyük bir tehlike içindesiniz demektir. Eşyalarınızı taşıyan elemanlar tecrübesizlikle yaptıkları iş sonucu eşyalarınıza mutlaka zarar verebilirler. Ambalajlamayı yapan eleman işini iyi yapmazsa eşyalar zarar görür ve kirlenir. Firmanın kadrosunda bulunan mobilyacı eleman ise yine tecrübesiz ise mobilyalarınıza gerçekten yazık olur. Peki Antalya de seçtiğimiz evden eve nakliye firmasının elemanlarının uzman olduğunu nasıl anlıyacaz. Oldukça basittir elemanların uzman olup olmadığını anlamak. Eğer firmanın web sitesi varsa sitesindeki çalışma görüntülerine bakarak elemanların yaptığı işi görebilirsiniz. Ayrıca elemanların yaşlarına bakarakta tecrübesini görebilirsiniz. Kaliteli bir evden eve nakliyat hizmeti için elemanların uzman olduğuna emin olun.
Eğer bir Antalya evden eve nakliyat firması ile sorunsuz taşınmak istiyorsanız tercih edeceğiniz firmanın araçlarını öğrenin. Eğer küçük araç isterseniz ve o araca eşyalarınız almaz ise 2 katı fiyat ödemek zorunda kalırsınız. Antalya'dan şehir dışına evden eve nakliyat hizmeti alıcaksanız mutlaka büyük araç isteyin. Ayrıca aracın çelik kasalı olmasını isteyin. Çünkü yolda olan araç mevsim şartlarından etkilenebilir. Kapınıza gelen araç kapaklarını açtıktan sonra eşyalarınızı ıslanmış olarak görme ihtimalınız çok yüksektir. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için evden eve nakliyat firmasından eşyanıza göre boylarda araç isteyin ve aracın mutlaka çelik kasası olsun....
Antalya evden eve nakliyat firması ne tür bir ambalajlama kullanıyor öğrenin. Çünkü bazı firmalar eşyalarınız ambalaj malzemesi ise sarmadan taşır. Bazıları ise battaniye ile sararak taşır. Her 2 seçenekte de eşyalarınız zarar görür. Beyaz eşyanız mobilyanız yüksek ihtimalle çizilir. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için Antalya evden eve nakliyat firmasının Pat Pat diye tabir edilen ambalajlı malzeme kullanmasını isteyin. Bu ambalajlı kırmızı ve mavi renkte olur genelde ve ev taşıma işine uygun ambalaj malzemesidir.
Şeçtiğiniz firmanın ofis yada bürosu yoksa kesinlikle evden eve nakliyat hizmeti almayın. Çünkü ofis yada bürosu olmayan Antalya evden eve nakliyat firmaları kaçak çalışan firmalardır. Elemanları tecrübesiz olup amele pazarlarından toplanmıştır. Kesinlikle ev taşıma konusunda bilgileri ve tecrübeleri yoktur. Ayrıca bu işi yasa dışı olarak yapmakta olup vergisiz çalışmaktadır. Bürosu ve ofisi olan bir Antalya ev taşıma firması seçerseniz işinizi garantiye almış olursunuz. Her hangi bir problemde firmaya her zaman ulaşabilirsiniz. Ofis yada bürosu yoksa ve atıyorum eşyanıza zarar verdilerse ara ki bulasın o firmayı.......
K3 belgesi olmalı
Antalya evden eve nakliyat firmalarının K3 belgesi olmasına mutlaka dikkat edin. Çünkü K3 eşya transferi belgesidir. Kanunen ev taşımacılığı yapmaya izni vardır demek. Kurumsal bir firmadır demek.  Vergisini veriyordur demek. Ama K3 belgesi yoksa bu nakliyecinin uzak durun çünkü kaçak iş yapıyordur. Kaçak çalışan bir kasaptan et alırmısınız ? Peki kaçak çalışan evden eve nakliye firmasına eşyalarınızı taşıtırmısınız ? Tavsiyemiz seçtiğiniz evden eve nakliyat firmasının mutlaka K3 belgesi olsun. K3 belgesi olması o firmanın bu kaliteli iş yaptığının bir göstergesidir.
Uygun fiyat vermeli
Antalya de evinizi kimse bedava taşıyıp evden eve nakliyat hizmeti sunmaz size. Madem para veriyorsunuz. o zaman en iyi fiyatla en iyi evden eve nakliyat firmasını bulmalısınız. Sadece tek firmadan fiyat teklifi almayın. İnternetten araştırma yaparak birden fazla firma ile irtibata geçin ve size en uygun fiyata taşının. Yanlız burada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var. Antalya evden eve nakliyat sektöründe gerçek şudur ki ucuz fiyata kaliteli evden eve nakliyat hizmeti alamazsanız. Örneğin Xxx adlı bir evden eve nakliyat firması aradınız, diğer firmalar örneğin ortalama 1.000 TL fiyat veriyorsa ve X adlı firma 600 TL fiyat veriyorsa o evden eve nakliyat firmasından uzak durunuz. Bu konuda uzunca düşünmeye gerek yok atalarımız en güzel lafı söylemiş bu konuda; Ucuz etin yahnisi yenmez ! En mantıklısı bütçenize uygun en iyi fiyatı veren kaliteli firmaları ile evinizi taşıyın....

Referansları olmalı
Bir ev taşıma firmasının kalitesini gösteren etkenlerden biride referanslarıdır. Antalya de aradığınız evden eve nakliyat firmalarından mutlaka referans isteyin. Çünkü referanslar o firmanın kalitesini gösterir. Referansı olmayan evden eve nakliyat firmaları ile sıkıntı yaşamanız çok yüksek bir ihtimaldir. Bir çok evden eve nakliyat firmasının web sitesinden referansları bulunmaktadır. Referansları web sitesinde bulunan firmalardan telefon ile irtibata geçip Antalya de kimlere evden eve nakliyat hizmeti vermiş öğrenebilirsiniz.
Ekspertiz hizmeti vermeli
Bir çok evden eve nakliyat firması ekspertiz hizmeti vermektedir. Peki nedir bu ekspertiz ? Antalya evden eve nakliyat firmalarının ekspertiz diye tabir ettikleri şey aslında evden eve nakliyat firmasından bulunan bir personeldir. Peki ne yapar bu ekspertiz elemanı diye soracak olursanız; Ekspertiz elemanı Antalya evden eve nakliyat firmaların tarafından ücretsiz evinize gönderilen personelin evinizdeki eşyaların, oturduğunuz evdeki katın raporunu tutarak şirkete gönderen kişidir. Ekspertiz elemanı tarafından inceleme sonucu hazırlanan rapora bakan evden eve nakliyat firması taşıma günü geldiğinde; ne kadar eleman lazım, ne kadar ambalaj malzemesi lazım, nasıl boyda bir araç lazım, dış cephe asansörü gereklimi bunları ekspertiz elemanın hazırladığı rapora bakarak hazırlar. Ve taşıma işlemi profesyonelce planlı bir şekilde yapılır. Bu arada şunuda unutmayınız; bütün Antalya evden eve nakliyat firmaları ücretsiz olarak ekspertiz hizmeti verirler.
Sigorta ve sözleşme yapmalı
Geldik son ve en önemli adıma. Sigorta olmazsa olmazlardandır evden eve nakliyat işinde. Hemen hemen bütün Antalya evden eve nakliyat firmaları sigortalı olarak sigortalı evden eve nakliyat hizmeti verdiklerini söyler. Burada dikkat edilmesi gereken sigorta sözleşmesini yapmanızdır. Evden eve nakliyat firması sigorta yapıyoruz der siz sözleşmeniz getir yapalım demezseniz konuşup anlaşıp taşıma işine başlandıktan sonra eşyanız zarar görür ve sigorta vardı zaten derseniz burada en büyük hatayı yapmış olur bir nevi nakliyecinin eline düşmüş olursunuz. Sigorta sözleşmeniz yada poliçeniz nerde peki ? konuştunuz anlaştınız ama neyi imzaladınız ? Sigortasız ev taşıma hizmeti almak çok risklidir. Eşyalarınızdan olabilirsiniz. Sigortalı taşımacılık güvenlidir. Sözleşmenizi yapıp sigorta poliçesini elinize aldıysanız gönül rahatlığı ile taşınabilirsiniz. Çünkü işinizi sağlama aldınız.

Peki BOrabey Evden Eve Nakliyat Firması İle Taşınmalımıyım ? BENCE EVEEET!!!!!!!



Antalya BOrabey Nakliyat yukarda bahsettğimiz 10 adımdaki herşeyi vermektedir. Profesyonel olarak kaliteli uygun fiyatlı ev taşıma hizmeti vermektedir. Türkiye’nin 81 iline evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. BOrabey Nakliyat’ın K3 belgesi, kaliteli ambalajları, uzman personeli, her boyda her çelik kasalı araçları, Antalya de ofis ve bürosu, 7/24 yayında olan web sitesi, Uzman mobilyacı elemanı, dış cephe asansörü, uygun fiyatı, yüzlerce Antalya evden eve nakliyat referansı olan, ücretsiz ekspertiz hizmeti veren, sigortalı ve sözleşmeli ev taşıyan profesyonel bir evden eve nakliyat firmasıdır. Antalya daki evden eve nakliyat ofisimize yada web sitemizden 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya evden eve nakliyat hizmetlerinde uzman firma Antalya BOrabey Evden eve  Nakliyat Taşımacılık kargo.    www.antalyaborabeynakliyat.com 0242 346 50 42

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları