BORABEY NAKLİYAT ANTALYA :0542-651-5042 | 0242-346-5042

Antalya şehiriçi veya şehirler arası evden eve nakliyat ve taşımacılık hizmetimizde ev eşyalarınızı çizilmelere ve darbelere karşı gerekli önlemleri almak evden eve nakliyat firmamız için çok önemlidir. BOrabey Evden Eve Nakliyat firmamız ev eşyalarınızı nakliye aracına yükleme işlemine başlamadan evinizdeki tüm eşyalarınızı paketleyip dayanıklı evden eve nakliyat ambalaj malzemeleri ile sarıp taşıma sırasında oluşabilecek hasarlara karşı önlemini almaktadır. Evden Eve Taşımacılık hizmeti verirken kullandığımız sıfır karton koli, 3 katlı nakliyeci balonlu naylon, kırılacak ve cam eşyalar için sıfır ambalaj kağıtları, elbiseler için sıfır elbise poşeti, iz bırakmayan şeffaf koli bandı, koltuk – halı – hurçlar için sıfır hortum naylon kullanılmaktadır. Bu ambalaj malzemelerinin hepsi birinci kalite olmasından dolayı diğer evden eve nakliyat firmalarına göre maliyetimiz artmaktadır. Antalya evden eve taşıma işleminde kullandığımız kaliteli ambalaj malzemeleri ve işinin uzmanı kadrolu personelimiz ile ev eşyalarınızın hasarsız ve çizik dahi olmadan yeni evinize nakliye işlemini gerçekleştiriyoruz.

Antalya Eşya Ambalajlama Hizmetimiz ile Eşyalarınız Emin Ellerde..

Küçük Mutfak Araçlarını Ambalajlama

Kahve makinası veya blenderlar birlikte paketlenir ve her biri kağıda sarıldıktan sonra sıfır kutuya konulur, aralardaki boşluklar kağıtla beslenir.

Tabakların Ambalajlanması

Tabaklar aralarına sıfır kağıt koyularak beslenir ve üçerli şekilde sarılır. Özel plastik kasalara konulduktan sonra koli içi kağıtla beslenir. Aynı şey bardaklar için de geçerlidir.

Çalışma Masaları, Çekmeceler v.b. Ambalajı

Çekmece içleri ambalaj kağıdı ile sarıldıktan sonra içleri iyice doldurulur ve açılmalarını önlemek için çalışma masası havalı naylon ile ambalajlanır.

Yatak Ambalajlama

Yatak ve hurçlar sıfır naylonlar ve özel ambalaj malzemelerimiz sayesinde hijyenik ve temiz bir şekilde taşınırlar.

Kitapların Ambalajlanması

Bunun için özel kitap kolileri kullanılır ve asla kırılacak eşyalar ile aynı kolilere koyulmaz.

Ev ve Elektronik Eşyaların Ambalajlanması

Küçük parçalar bol ambalaj kağıdı ile sarıldıktan sonra yumuşak eşyaların olduğu kolilere alınır.

Elbiselerin Ambalajlanması

Elbiseler için araçlarımızda sabit kapalı gardolap mevcuttur. Sıfır elbise poşeti geçirildikten sonra gardolapa asılır.

Çamaşır Makineleri ve Çamaşır Kurutucularının Ambalajlanması

Çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi üç katlı balonlu naylon ile ambalajlanır.

Buzdolabı ve Derin Dondurucuların Ambalajlanması

Buzdolabı ve derin dondurucular üç katlı balonlu naylon ile ambalajlanır.

Abajurların Ambalajlanması

İki yada üç tanesi bir kutuya koyulur ve beyaz kağıt kullanılır. Asla gazete kağıdı kullanılmaz. Kutu üzerine kırılacak ibaresi mutlaka koyulur.

Resimler ve Aynalar

Bu işlem için resimlerden büyük kutu seçilir. Ayrıca aynalar bir çok kağıda sarılır ve yüzüstü koyularak yapıştırılır. Kutu üzerine cam yada kırılır ibaresi mutlaka koyulur.

Koltuklar ve Mobilyalar

Koltuklar Sıfır naylon ile sarılır.
Mobilyalar Üç katlı balonlu naylon ile ambalajlanır.Yukarıda bahsettiğimiz ambalajlama tarzını kendi kendinize taşınırken yapabilirsiniz. Bununla ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm Ambalaj malzemelerini firmamızdan temin etmeniz mümkündür. Veya bütün bu işlemler için sektöründe profesyonel olarak hizmet veren BORABEY EVDEN EVE NAKLİYAT tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları