Antalya Ev Eşyası Depolama Hizmeti

                     Ev Eşyası Depolama Hizmeti

Antalya Depolama olarak sadece ev eşyası depolama değil kurumsal eşya depolama hizmeti de vermekteyiz.Kurumsal firmaların yeni alan arayışları için hijyenik ve uzun ömürlü depolarla çözüm oluşturmaktayız.Kıymetli eşyaların, kasaların, arşivlerin, kullanılmayan ofis mobilyalarının, dönemsel iş araç gereçlerinin saklanmasında profesyonel çözümler sunmaktayız.Özellikle ofis değişikliği yapamayacağı için arşiv sıkıntısı çeken bürolar için iş hacmini genişletecek bir depolama hizmeti sunmaktayız.

Eşya depolama firmaları içerisinde özellikle depolarımızın boyutları ile her alanda çok rahat hizmet sunacak hizmet kapasitesine sahibiz.Nakliye araç filomuz, güvenlik sistemleri ve görevlilerimiz, eşya deposu havalandırma sistemlerimiz ile 4*4’lük kaliteli hizmet sunmaktayız.Eşya depolama sigortası ile Antalya’da en güvenilir hizmetin açık adresi olarak müşterilerimizin eşyalarını her türlü aksiliğe karşılık koruma altına alıyoruz.Eşya depolama firması olarak amacımız Antalya genelinde eşyasını güvenle saklamak isteyen herkesi aynı samimiyette yardımcı olmaktır.Kaliteli, profesyonel ve A kalite hizmet için ilk günkü hedeflerimizin üzerine her gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyoruz.

Eşya depolama hizmeti baştan sona planlı programlı bir süreci kapsar.Eskiyen ancak atılmak istenmeyen, yeni alınan ancak saklama yeri olmayan ve saklanması gereken eşyaların muhafazası oldukça kıymetli bir hizmettir.Eşya depolarımızın tamamında hijyen kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. Havadar kiralık eşya depolama alanı içinde 7/24 güvenlik sistemimiz sayesinde aklınız eşyalarınızda kalmayacak.Çünkü biz sizin yerinize eşyalarınıza en iyi şekilde koruma sağlayacağız.

Ev eşyası depolama ihtiyaçlarınızda mutlaka bizimle irtibata geçebilirsiniz.Eşya depolama sözleşmesi ve depolama sigortası ile sunduğumuz şeffaf hizmetten siz de memnun kalacaksınız. Bizimle tanışmadan eşyalarınızı kimseye emanet etmeyiniz! Gelin depolarımızı yerinde görün ve gönül rahatlığı ile dilediğiniz süre eşya depolama hizmetinden faydalanın.

Eşya Depolama Hakkında Sorular

1) Eşya depolama hizmetinde sigorta yapıyor musunuz?

Antalya Borabey Depo olarak sağladığımız eşya depolama hizmetinde tüm eşyalarınız firmamız tarafından sigortalanmaktadır.Eşyaların taşınması ve muhafaza edilmesi sürecinde meydana gelebilecek her türlü zarar sigorta çerçevesinde karşılanmaktadır.

Eşyalarınızı bize teslim ettiğiniz sırada sizlere bazı evraklar imzalatılmaktadır.Bu evraklar bir anlaşma mahiyetinde olup firmamızın sizlere karşı yükümlülükleri belirtilmektedir. Bu yükümlülükler arasında eşyaların sağlam şekilde muhafaza edilmesi ve her türlü zarara karşı sigortalandığı belirtilir. İş anlaşması sırasında sizlere verilen bu belgeler ve fişler oldukça önemlidir. Eşyalarınızı teslim alana dek bu belgeleri muhafaza etmeniz önerilir.

Eşyaların zarar görmemesi için tüm tedbirler alınmaktadır. Fakat her şeye rağmen depolama sürecinde eşyalar zarara uğrar ise imzalanan belgeler doğrultusunda tüm zarar firmamız tarafından karşılanacaktır.

2) Ev Eşyası Depolama Alanlarınız Nasıl Alanlardır?

Eşyaların zarar görmeden muhafaza edilebilmesi için depo alanları ve havalandırma oldukça önemlidir. Hiçbir şekilde ıslak alan bulunmamalıdır. Çünkü ıslak ve nemli alanlar eşyaların çürümesine ve ömürlerinin kısalmasına neden olur. Bunun bilincinde olarak depolarımızda tüm tedbirleri alıyoruz.

Ev eşyası depolama alanlarımız rutubet ve nemden tamamen uzaktır. Yüksek katlı olarak inşa edilen depolar su baskını gibi felaketlere karşı korunaklıdır. Depo içleri sürekli olarak havalandırılmaktadır.Her büyüklükteki eşyaya özel olarak tasarlanan odalarımız güvenlik kameraları ile sürekli olarak izlenmektedir.Her müşterimize özel katlı odalar tahsis edilmektedir. Bu odalarda sadece bir müşterinin eşyaları depolanmaktadır.Her odanın anahtarı bizzat depo sahibine verilmekte ve odaya başkaları tarafından eşya konulmasının önüne geçilmektedir.

3) Eşya Deposu Hizmeti Aldığımızda Nakliye Hizmetini Siz mi Gerçekleştiriyorsunuz?

Antalya Borabey Depo olarak depolama hizmetini en kapsamlı ve profesyonel şekilde yerine getiriyoruz. Bu hizmetlerimize nakliye de dahildir. Bizlerden depolama hizmeti talep ettiğinizde firmamız bizzat adresinize nakliye araçlarını getirmektedir. Hem taşıma süreci hem de eşyaların tekrar teslim sürecinde nakliye hizmetleri firmamız tarafından karşılanmaktadır.

Eşyaların nakliyesi sırasında tüm eşyalar titizlikle araca yüklenmektedir. Sökülmesi gereken eşyalar sökülerek ve paketlenerek depolara taşınmaktadır. Yine aynı şekilde eşyalar teslim edilirken de nakliye bizzat firmamız tarafından gerçekleştirilir ve adreslerinize kadar getirilerek evinize taşınır. Tüm bu hizmetler eşya depolama hizmeti kapsamında verilmektedir.

4) Kiralık Eşya Deposu Fiyatları Her Firmada Neden Değişiktir?

Eşyaların depolanması büyük bir sektör olarak ön plana çıkıyor. Bu sektörden kazanç elde etmek isteyen kurumsal firmalar olduğu gibi maalesef birçok korsan firma da bulunmaktadır. Bu korsan firmalar piyasadaki fiyatların altında fiyatlarla insanlara hizmet vermeyi vaat ediyorlar.Fakat bu firmaların depolama koşulları, nakliye hizmetleri, sigorta işlemleri ve diğer birçok kalemi eksik veya yoktur. Eşyaların başına gelen herhangi bir zarar durumunda müşteriler büyük kayıplar vermektedir. Sigorta anlaşması olmadığı için de zararlar karşılanmamaktadır. İş anlaşmasında uygun fiyata hizmet aldığını düşünen insanlar maalesef daha büyük bedeller ödemektedir.

Kurumsal firmalar depolama hizmetini profesyonel şekilde sağladığı için fiyatlar ona göre belirlenmektedir. Korsan firmalara göre yüksek kalitede hizmet verildiği için de fiyatlar farklılık göstermektedir.

5) Evden Eve Depolama Alanında Eşya Ambalajlaması Yapıyor musunuz?

Eşya depolama hizmetinde eşyaların zarar görmemesi en büyük önceliktir. Firma olarak bu konuya son derece önem vermekteyiz. Eşyaların nakliyesi ve depolanması sırasında eşyalara herhangi bir zarar gelmemesi için tüm eşyalar kaliteli ambalajlarla korunmaktadır. Her eşya özenle ambalajlandıktan sonra nakliye araçlarına yüklenir.

Araçlara yüklenen eşyalar depolara da yine ambalajlarla yerleştirilir. Bu ambalajlar terleme ve çürüme yapmadığı için eşyalarınız uzun süreli olarak muhafaza edilebilmektedir. Ayrıca herhangi bir çizilme ve ezilme durumuyla karşılaşılmamaktadır. Eşyaları ambalajlama hizmeti ek bir masraf olarak faturaya yansıtılmaz.Bu işlem koruma kapsamında evden eve depolama hizmeti sırasında firmamız tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.Ambalaj için kullanılan kaliteli ürünler sayesinde eşyalarınız güvenli şekilde depolanmaktadır. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri