Antalya Eşya Depolama (Borabey Nakliyat)

 Antalya Eşya Depolama

Antalya Eşya Depolama konusunda aklınızdaki soru işaretlerini kaldırıp güvenli ve huzur içinde alacağınız bir hizmet sunuyoruz.Herhangi bir nedenden dolayı yer bulamadığınız, taşınırken götüremediğiniz, fazla gelen eşyalarınıza en az sizler kadar özen göstererek muhafaza ediyoruz. Eşyalarınızın sizler için hem maddi hem de manevi olarak ne kadar değerli olduğunun bilinci içerisinden depomuza özen ve titizlik içerisinde yerleştiriyoruz.Eşyalarınızı ilk günkü sağlamlığında istediğiniz kadar muhafaza edebilir,zamanı geldiğinde istediğiniz adrese sevkiyatını gerçekleştirip, hemen kullanabilirsiniz.

Borabey Nakliyat Depolama 

  • Geniş alana sahip depo alanlarımız bulunur.
  • Depo içleri sizlere özel bölmelere ayırılıp,kapı ile örtülmektedir.
  • Eşyalarınızın güneşe karşı hassasiyeti doğrultusunda gün ışığı görmeyen bölümlerde muhafaza etmekteyiz.
  • Ayrılmış bölümlerde raf ve kar imkanı ile aynı yere çok sayıda eşyanızı bırakabilirsiniz.
  • Depo alanımız sürekli olarak nem ve rutubet kontrolü ile eşyalarınızı güvence alına almaktadır.
  • Eşyalarınızı ilk teslim aldıktan sonra hepsini en küçük parçasına kadar sigortalıyoruz.
  • Uluslararası kalite standartlarına uygun alanımızda her türlü güvenlik önlemini alıyoruz.
  • Eşyalarınıza zarar vermemesi için Antalya eşya depolama alanımızı sürekli olarak ilaçlayıp dezenfekte ediyoruz.
  • Bölmelerimiz özel koruma izolasyonu ile eşyalarınızı hava değişimlerinin olumsuz etkisinden koruyoruz.
  • Eşyalarınızın her birini kaliteli malzemeler ile özenle ambalajlayıp, titizlik içerisinde yerine yerleştiriyoruz.
  • Alanında uzman personel ve son teknoloji cihazlarımız ile eşyalarınızı bölümlerinize yerleşiyoruz.

Eşyalarınızın ilk tesliminden sonra tüm sorumluluğu üzerimize alarak, yeniden kullanmak istediğinizde ilk günkü gibi olacağının garantisini vermekteyiz.

Eşya Depolama Firma Tercihi

Eşya depolama konusunda titiz bir incelemenin ardından belirlenen kriterler altında firma seçimi yapılmaktadır. Her zaman depolama konusunda tercih listesinin ilk sırasında olmanın vermiş olduğu onur ve yüklediği sorumluluk ile hizmet vermekteyiz. Eşyalarının sizler için önemi doğrultusunda beklentilerinize karşılı vermek için;

  • Depolama sürecinin her aşamasını en ince ayrıntısına kadar size sunuyoruz. Süreçte şeffaflık göstererek alacağınız hizmeti başında gösteriyoruz.
  • Hem eşyalarınızı hem de haklarınızı güvence altına almanız için ayrıntılı sözleşme hazırlıyoruz.
  • Eşyalarınızı her türlü doğal veya doğal olmayan olaylara karşı sigortalayıp, garanti ve güvenliğini sunuyoruz.

Eşyalarınızı teslim ettikten sonra, ne zaman isterseniz gelip görebilir, kontrol edebilir ya da istediğiniz yere sevkiyatın yaptırabilirsiniz.Firma tercihiniz arasında bizleri ziyaret ederek depolama alanımız ve sunduğumuz hizmeti yerinde inceleyebilirsiniz.Dilerseniz depolama konusunda yapmış olduğumuz işlemlerine göz atabilir,hizmet vermiş olduğumuz müşterilerimizin hakkımızdaki referanslarınız inceleyebilirsiniz.Alanımızdan personelimize kadar depolama konusunda gerek gördüğünüz tüm karşılaştırmayı yapabilirsiniz.

Antalya Eşya Depolama Maliyeti

Eşyalarınızda herhangi bir nedenden dolayı belirli süreli ayrılmanızın sizler için çok bir maliyet oluşturmaması için çalışmaktayız.Piyasa ve kriterler göz önüne alındığında en uygun fiyat seçeneklerini, sizlerin belirleyeceği peşin, kredi kartı veya taksit seçenekleri ile sunmaktayız. Eşyalarınız için yeni bir kiralık ev tutmaktan çok daha az bir maliyet üzerinde işlem yaptıracağınız hizmetimizi sizler ile paylaşıyoruz. Eşya depolama kapsamında vereceğimiz her bir garanti ve taahhüt neticesinde eşyalarınız ile ilgili olarak ilave bir maliyete katlanmayacağınızın sözünü vermekteyiz.

En güvenilir ve en iyi hizmeti sizlere sunarak eşyalarınızın sizler için yük olmasının önüne geçiyoruz. Kapalı ve size özeli alanlarımızda eşyalarınızı dilediğiniz kadar bekletebilir, zamanı geldiğinde kullanımınıza hazır halde bulabilirsiniz. Eşyalarınızın güvenliği ve sizlerin karı için adreslerimizde sizleri misafir etmekten dolayı onur duyarız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri