Antalya Ev İşyeri, Ofis Depolama Fiyatları


Antalya Eşya Depolama

Antalya eşya depolama hizmetlerinde uzun süredir görev yapıyoruz.Korunaklı ve güvenilir ve sigortalı depo alanlarımız ile eşya depolama hizmeti sunuyoruz.Büyük şehirler'de sektör haline gelen bu hizmet şekli müşteriler tarafından ihtiyaç duyulan bir iş olarak ortaya çıkmıştır.Antalya eşya depolama işlemi için gerekli alt yapı ve tesislere sahip bir kuruluş olarak gerek aylık gerekse de daha uzun süreliğine bu hizmeti yerine getirebilecek kapasiteye sahibiz.

Antalya Ev Eşyası Depolama

Antalya eşya depolama antalya ev eşyası depolama işlemine ihtiyaç duyduğunuzda sizlerin yanında olarak bu talebinizi yerine getiriyoruz.Yaşam alanlarınızın daha ferah olması veya atmaya kıyamadığınız eşyalarınızı sizlerin istediği süre kadar korunaklı depolarımızda saklıyoruz.Antalya ev eşyası, ofis depolama niteliği ve işlevi bakımından birçok zorluğu içerisinde barındırmaktadır.Bu nedenle güveneceğiniz şirket ile çalışmanız gerekmektedir.Bu güne kadar birçok müşterimizin eşyalarını depolamış olmamız sizlere sunacağımız en iyi referans olacaktır.

Antalya Ev Eşyası Depolama Fiyatları Ne Kadar?

Antalya ev veya iş yeri eşyası depolama fiyatları belirlenirken şu konular göz önüne alınır.Eşya miktarı,ne kadar süre eşyalarınızın depoda kalacağı, nakliye işleminin zorluk derecesi gibi belli başlı konular ile depo ücreti belirlenir.

1+1 Ev eşyası depolama ücreti > Aylık / 300 TL / Depoya getirme nakliye fitatı = 1000TL

2+1 Ev eşyası depolama ücreti > Aylık / 400 TL / Depoya getirme nakliye fiyatı=1500 TL

3+1 Ev eşyası depolama ücreti > Aylık / 500 TL / Depoya getirme nakliye fiyatı =1750 TL

4+1 ev eşyası depolama ücreti > Aylık / 650 TL / Depoya getirme nakliye fiyatı =2000 TL

Antalya eşya işyeri depolama fiyatları yukarıda belirtildiği gibi olup ekspertiz personelimiz inisiyatifi ile değerlendirilip net olarak tarafınıza sunulmaktadır. 

"Antalya Eşya Depolama Şirketleri" 

Antalya ev eşyası depolama antalya eşya depolama şirketleri sayısı yok denilecek kadar azdır. Bunun nedeni de bu hizmetin oldukça zor olması ve sorumluluk istemesinden kaynaklanmaktadır. Antalya eşya depolama şirketi denilince ilk akla gelen ve her zaman ilk tercih edilen kuruluşlardan biri BOrabey Eşya Depolama şirketidir.Başardık bu başarıyı sürdürme gayreti ile antalya eşya depolama hizmeti için her geçen gün kendimizi daha fazla geliştirmeyide başardık. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri