Antalya Eşya Depolama Firmaları

 

Antalya Eşya Depolama Firmaları

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketi BOrabey eşya depolama şirketi olarak fiyatlar bakımından ekonomik ve oda sistemli size özel alanlar.  Alanlarımızın tamamı kendimize aittir. Alanlarımızın tamamı özel olarak eşya saklama için inşa edilmiştir. Firmamıza ait olan bu alanların toz, kir ve nem olma olasılığı yoktur. Yüksek katlardan oluşan ve özel taşıma asansörleri sayesinde eşyalarınız tek seferde odalara çıkmaktadır. Bununla birlikte depolarımızı istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

 Oda Sistemi

Ev Eşyası deposu ve evden eve nakliyat hizmetini aynı anda sunabilen her iki hizmet için de büyük birikim ve geçmişe sahip olan Türkiye geneli en iyi  firmayız. Eşya depolama için kullandığımız alanların tamamı temizlik kurallarına uygundur. Eşyaların korunabilmesi ve temassız kalabilmesi için hem ambalaj ürünleri hem de çalışanlarımız profesyoneldir. Depolarımız 1. kattan başlamaktadır. Depo alanlarımız tesisler şeklindedir. Düz giriş alanlarına eşya koymuyoruz. BOrabey Depolama alanları en az yerden üç metre yükseklikte 1. kattan başlamak zorundadır. Eşyalarınızın depolarımızda ne kadar kalacağına siz karar veriyorsunuz. Uzun zamandır hizmet veren firmamız uzun yıllar daha hizmetinizde olacaktır. Türkiye’nin en iyi evden eve depolama firması olan BOrabey Nakliyatı seçmeniz için bir çok neden var.

Daima müterilerimiz için en iyisini sunmayı amaçladık ve öyle yaptık. Türkiye geneli saklama alanlarından daha iyi bir firma saklama alanı olmadığını siz de göreceksiniz. Ayrıca hassas taşıma ve ambalajlama konularında da Avrupa standartlarının bile üzerindeyiz diyebilirim. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri