ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT TAŞIMACILIK

11EKİ

Antalya Evden Eve Taşımacılık her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de bir çok firma nakliyat kalitesine bağlı kalmamaktadır. Antalya Evden Eve Nakliyat Ekibimizde ki personellerimiz kendi alanlarında profesyonel kişilerdir. Antalya Evden Eve Nakliyat yaparken, kolilerin temiz kullanışlı olmasına ayrı bir önem gösteririz. Montajlamada yine alanlarında profesyonel ekibimiz işlemleri yapmaktadır.
ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYE SEKTÖRÜNDE Kİ YERİMİZ
Antalya Evden Eve Nakliye hizmetine şirketimiz 2007 yılında kurularak günden güne tecrübesini arttırmış, size Antalya evden eve taşıma konusunda çözümler sağlamıştır.

Antalya Evden eve nakliye sektörünün kurucusu konumunda olan Antalya Evden Eve Nakliye müşteri memnuniyetini prensip edinerek yaptığı çalışmalarla Antalya BOrabey Evden Eve Nakliye, nakliyat piyasası içerisinde kısa sürede isim edinmiş, değeri internet aracılığıyla sizinle paylaşmak için 
http://www.borabeyantalyanakliyat.com web sayfasını faaliyete geçirmiştir. www.borabeynakliyat.com  www.antalyaborabeynakliyat.com

Antalya Evden Eve Nakliye 2007 yılından bu yana dinamik asansörlü Antalya evden eve nakliyat konusunda tecrübeli personellerimiz ile Antalya nakliye sektörünün lideri olmaya hizmetlerimizi günden güne geliştirmeye devam ediyoruz.

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT FİRMASI
Antalya Evden Eve (Antalya firması moving home to home) Nakliyat eşyalarınızın bir evden başka bir eve taşınmasıdır. Bu nakliyat türü günümüzde en çok tercih edilen ev taşıma şeklidir.

Evden eve nakliyatta eşyaların paketlenmesi, mobilyaların parçalarına ayrılmasına kadar tüm işlemler nakliyat firmalarına aittir.

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT AŞAMALARI
Antalya Evden Eve Nakliyat 3 aşamadan oluşur. 
1 - Birinci aşaması planlamadır. Antalya Evden eve (moving home to home) nakliyat tüm eşyalar deneyimli ekspertizler tarafından tek tek incelenir, eşya taşıma planması detaylı olarak yapılır. Planlama aşaması en önemli aşamadır çünkü plansız ya da yanlış planlama ile yapılan nakliyatlarda istenmeyen kazalar meydana gelebilir. 
2 - İkinci aşama Evden eve nakliyatı ambalajlama oluşturur. Antalya Muratpaşa Evden eve nakliyat ambalajlama aşamasında öncelikle eşyalar kırılmaya dayanıklılığına göre ayrılır ve ambalajlama malzemesi buna uygun olarak seçilir. Antalya Evden eve nakliyat teknoloji ile üretilmiş kırılma ve darbe önleyici ambalajlama malzemelerimiz sayasinde eşyalarınızın zarar görmesi önlenir. Diğer firmalardan farklı olarak taşıma ekibimizde marangoz ve tesisat ustası da bulunmaktadır. Marangozlarımız mobilyalarınızın zarar görmeden taşınması için onları parçalar ve taşınma sonrası tekrar kurulumlarını yaparlar. Antalya Evden eve nakliyatta tesisat ustalarımız çamaşır bulaşık makinelerinizi söküp taşınma sonrası yerlerine monte ederler. 
3 - Üçüncü Aşama taşıma başlar. Antalya Evden eve nakliyat taşıma sonrasında tüm eşyalarınız özenli bir şekilde araçtan indirilip evinize çıkarılır ve sizin istediğiniz yere bırakılıp ambalajlarından çıkartılır. 

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT SÖZLEŞMESİ
Antalya Evden Eve Nakliyat hizmeti almadan önce dikkat etmeniz gereken bir takım şeyler vardır. Eğer siz de evden eve nakliyat hizmeti almayı düşünüyorsanız aşağıdaki önerilerimizi dikkate almanızda fayda görmekteyiz. 
Çalışmak istediğiniz firmanın referanslarını ve sizden önce yaptığı işleri mutlaka araştırınız. Eğer firmanın referansları ve deneyimini tatmin edici bulmazsanız kesinlikle o firmayı tercih etmeyiniz. Firmanın çalışanlarının işinde deneyimli olup olmadığını araştırınız. Amatör kişilere ev taşıtmanız sonucunda eşyalarınızda zararlar oluşabilir. 

Ev Taşırken Dikkat Edilecek Hususlar

Ev taşımacılığı alanında hizmet veren yüzlerce nakliye firması bulunmaktadır. Türkiye’nin birçok farklı bölgesine hizmet veren bu firmalar müşterilerine güvenli bir biçimde ev vb. taşıma işlemi yapmayı vaat etmektedir. Bu firmalar arasında en çok ilgi çeken firmalardan birisi ise Antalya BOrabey Nakliyat firmasıdır. Web sitesi ve müşteri danışma hattı üzerinden hizmet veren bu nakiye firması ile ofis nakliyat, ev nakliyat ve çok daha fazla nakliye işlemi hakkında yardım alabilirsiniz. Güvenilir yapısı ile dikkat çeken firma günümüzde çoğu kişi tarafından tercih edilir bir firma haline gelmiştir. Firmanın çok işlevsel olan bir çok web sitesi bulunmaktadır. Web sitesi üzerinden çalışma saatleri, kullanılan araçlar ve verilen hizmetler hakkında detaylı bir biçimde bilgi alabilirsiniz. Firma her gün 07:00 ile 19:30 saatleri arasında aktif bir biçimde hizmet vermektedir.

Güvenilir Hizmet Anlayışı

Antalya Nakliyat güvenilir bir hizmet vermeyi vizyon edinmiş bir kuruluştur. 2007 yılından beri hizmet vermekte olan firma deneyimli kadrosuyla sektörün öncü kurumlarından birisi haline dönüşmüştür. Firma içinde yer edinen her kişi öncelikle taşıma sektöründe bir eğitimden geçirilmekte, sonrasında hizmet vermeye başlamaktadır. Bu şekilde eşyalara zarar verilmesi önlenmekte, profesyonel bir çalışma ortamı sunulmaktadır. Firmanın sunduğu belli başlı hizmetler arasında ilk sırada ev nakliyat işlemleri yer almaktadır. Ev nakliyat işlemleri esnasında gerektiği durumlarda asansörlü araçlar kullanılmaktadır. Asansörlü araçlar yüksek katlı evlerin taşınma esnasında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu araçlar ile ev eşyalarının taşınma işlemleri esnasında daha hızlı bir biçimde hizmet verilmektedir. Ev taşınma işlemlerinde Antalya Nakliyat firmasının içinde çalışan ekipler hızlı ve pratik biçimde hareket etmektedir. Tüm eşyalar özel kartonlar ile ambalajlanmakta, eşyaların zarar görme ihtimali ortadan kaldırılmaktadır.

Birinci Sınıf Araçlar ile Taşınma İşlemleri

Ev taşımacılık sektöründe profesyonel iş tutumu sayesinde ön plana çıkan Antalya BOrabey Nakliyat firması sadece Antalya’ya değil Türkiye’nin tüm illerine hizmet vermektedir. Firma 81 ilde de hizmetlerine devam etmekte ve deneyimli kişilerden oluşan ekipleri ile taşınma işlemlerinizde yanınızda olmaktadır. Fuar nakliye hizmetleri de firmanın hizmetleri arasında yer almaktadır. Fuar taşımacılığı genellikle şehirlerarası taşımacılık kapsamı içine girmektedir. Firmanızın ya da içinde bulunduğunuz grubun başka bir şehre fuar için gitmesi gerekiyorsa Antalya BOrabey Nakliyat firması sizler için en uygun fiyata taşınma hizmeti sağlayacaktır. Fuarların kolay taşınıp kolay kurulabilir yapıda olması önemlidir. Firma eşyaların kolay kurulum sağlanmasına uygun biçimde ambalajlanmakta ve taşınmaktadır. Firmanın deneyimli elemanları hız konusunda da müşterilerine garanti vermektedir. Fuar taşıma işlemlerinde hız çok önemlidir ve firma sizlere bu konuda teminat vermektedir. Hızlı,ucuz ve profesyonel bir yardım almak için Antalya BOrabey Nakliyat firması ile irtibat kurabilirsiniz
En Hızlı ve Uygun Fiyata Nakliye İşlemleri
Taşınma işlemleri birçok kişinin stres yaşamasına neden olmaktadır. Yeni bir eve taşınacak kişileri yeni ev heyecanından çok taşınma stresi sarmaktadır. Bu dönemlerde kişiler çok telaşlı olduğu için ise iyi bir nakliye firması seçmek genellikle gözden kaçan bir unsur olmakta, karşısına çıkan ilk nakliye firmasıyla anlaşma sağlanmaktadır. Sektörde yüzlerce nakliye firması bulunsa da bunlar arasında güvenilir olanların sayısı oldukça azdır. Antalya’da yaşıyorsanız Antalya’da nakliye işlemleri için iyi bir firmanın telefon adresini bulmanız yeterli olacaktır. Firmaların telefon numaralarını web sitesi varsa oradan kolay bir biçimde bulabilirsiniz. Telefon ile gerekli bilgileri aldıktan sonra taşınma için karşılıklı olarak uygun bir gün ve saat belirleyebilirsiniz. Taşınma yapılacak yerin fotoğrafını çekmeniz ya da eşya listesi yapıp firmaya bildirmeniz fiyat almanız konusunda etkili olacaktır. Buna göre bütçenize uygun bir nakliye firması tercih edebilirsiniz. Antalya nakliyeci telefon numarası ile fiyat konusunda da anlaşma sağlayabilirsiniz. Nakliye firmaları genellikle taşınma yapılacak yere expertiz ekiplerini göndererek öncesinde bir ön çalışma yapmakta, sonrasında da fiyat belirlemektedir.
Ağır Eşyalar Nasıl Taşınmalı?
Ev taşıma işlemleri sırasında en zor olanı ağır eşyaların taşınmasıdır. Bu işlemi nakliye firmasında çalışanların yapması beklenir. Nakliye firması çalışanları ağır eşyaların taşınmasında genellikle ekip çalışması yapar ya da asansörlü araçlar kullanır. Asansörlü araçlar yüksek katlarda yaşayan kişiler için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu araçları kullanan bir firmayla anlaşma sağlamak ağır eşyaların taşınmasını çok daha kolay bir hale getirecektir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de firmanın işlemler üzerine sigorta yapıp yapmadığıdır. Güvenilir nakliye firmaları sigortalı hizmet anlayışına sahiptir. Sigortalı nakliye işlemleri sayesinde eşyalarınıza bir zarar gelse bile hasar ücretini firmadan talep edebilirsiniz.
Ücret Konusunda Anlaşın
Taşınma işlemleri pahalı bir işlem olarak taşınacak kişileri korkutmaktadır. Taşınma işlemleri esnasında birçok masraf ortaya çıkmaktadır. Ek bir eşya için ücret isteten firma sayısı ise çok fazladır. Bu tarz ek masrafları önlemek için ise öncesinde iyi bir taşınma planı yapmanız önerilmektedir. Taşınma planı yapmak için öncelikle evinizdeki taşınacak tüm eşyaları sayın ve tek tek bir kağıda yazın. Sonrasında ise hangi eşyaların birlikte taşınmasını istediğinize karar verin ve fazlalıkları listeden çıkarın. Bu listeli anlaşma sağladığınız nakliye firmasına sunarak ne kadar ücret istediğini öğrenebilirsiniz. Böylece en başta kaç araç gerekeceği konusunda fiyat anlaşması yapabilir ve çıkacak ek ücretler için ödeme yapmaktan kurtulabilirsiniz. Ambalajlı taşıma işlemleri ise yine nakliye firmasının ücreti içindedir ve ek ücret ödemeye gerek yoktur. Ambalajların kalitesi ve koruma kapasitesi ise yine nakliye firmasına bağlı olarak değişebilmektedir. Ambalajları merak ediyorsanız öncesinde firma ile konuşabilir, merak ettiğiniz tüm soruları firma yetkililerinden öğrenebilirsiniz.
Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan sektörlerden birisi taşımacılık sektörüdür. Taşımacılık işlemi evden eve olduğu gibi ofisten ofise, bankalar arası ve dershaneler arası da olabilmektedir. Aynı biçimde büyük fabrikaların taşınması ve fuar taşımacılık işlemleri de taşımacılık sektörü içinde yer alan nakliye firmalarının işidir. İyi bir nakliye firması seçimi yaparak taşınma stresinden kurtulabilirsiniz. Stresli bir zaman olan taşınma sürecinde maddi zorluklar yaşamamak için ise çok pahalı bir nakliye firması yerine uygun fiyatlarla hizmet veren bir firmanın seçilmesi gereklidir. Antalya Nakliyat firması aradığınız tüm bu kriterlere uygun, çok tercih edilen bir firmadır. Firma uygun fiyatlı nakliye hizmeti veren bir firma olarak taşımacılık sektörüne öncülük etmektedir. Çoğu kişi firmayı Antalya’ya özgü bir firma olarak görse de Antalya BOrabey Nakliyat firması  81 ilde de nakliyecilik yapmaktadır. İstediğiniz herhangi bir ilden diğerine ya da şehir içi taşınma hizmeti için firmaya telefon edebilirsiniz. Online biçimde hizmet almak isteyen kişilerin ise site içinde yer alan talep formunu doldurması yeterli olacaktır. Teklif formu da fiyat açısından kafanızdaki soruları ortadan kaldıracaktır. Çağrı merkezine ulaşmak için günlük olarak sabah 07:00 ile akşam 21:00 saatlerini kullanmanız önerilir. Diğer saatlerde çağrı merkezi hizmet vermemektedir.
Ev Taşımacılığında Öncü Marka
2007 yılında kurulan Antalya BOrabey Nakliyat firması sektördeki 10.yılını doldurmaktadır. Yılların deneyimiyle hizmet veren firma içinde en kaliteli araçlar kullanılmakta, tüm ekip çalışma eğitiminden sonra işe başlamaktadır. Sigortalı nakliye hizmeti vermekte olan firmaya güvenebilirsiniz. Firma çalışkan bir ekibe sahiptir ve tavizlerinden ödün vermeyen yapısıyla adını ilk sıralara yazdırmıştır. Firmayı tercih etmeniz halinde ofis taşımacılık, banka taşımacılığı ve asansörlü nakliye hizmetlerinden uygun fiyata faydalanabilirsiniz. Firmanın nakliye sırasında kullandığı araçlar da geniş yapısı ile mümkün olan en kısa sürede eşyalarınızı yeni adresine sağlam bir biçimde ulaştıracaktır. Firmayı tüm sosyal medya hesaplarından takip edebilir, güncel haberleri görebilirsiniz. Firmanın tüm kadrosu ekip çalışmasına yatkın kişilerden oluşmakta ve müşterilerle her zaman iyi biçimde iletişim kurmaktadır.
Güleryüzlü Hizmet Anlayışı
Güleryüzlü elemanları ile müşterilerinden geçer not alan firma birçok farklı ile nakliye hizmeti sunan geniş bir ağa sahiptir. Mağaza ve işyeri taşımacılığı hizmeti de veren Antalya merkezli firma ev taşımacılık sektöründe de alanında birincidir. Ev ve işyerlerindeki tüm eşyalar firmanın sorumluğu altındadır ve ürünlerin tamamı özel kutularda ambalajlanmaktadır. Ambalajlama sırasında profesyonel ve titiz bir çalışma ortamı sunulmaktadır. Parsiyel taşımacılık hizmetleri de firmanın müşterilerine sunduğu hizmetler arasında yer almaktadır. Parsiyel taşımacılık parça eşya taşımacılığı anlamına gelmektedir. Küçük parça eşyalarınızın taşınması için Antalya BOrabey Nakliyat firması ile anlaşabilir, uygun fiyatlarda üstün kalitede hizmetler alabilirsiniz.  
Evden Eve Nakliyat
Günümüzde nakliyat işi zahmet olmaktan çıkmış, nakliyat firmaları sayesinde oldukça kolay bir hale gelmiştir. Eskiden taşımacılık işlemleri 1 ay öncesinden başlamakta ve tamamen taşınmak iki üç günü bulmaktaydı. Fakat artık nakliyat firmaları ile iki hafta öncesinden anlaşma sağlanmaktadır. Bu sayede bir gün içerisinde evden eve taşıma işlemleri kısa sürede tamamlanmaktadır. Şehir içi taşımalar mesafeye ve eşyaya bağlı olarak en fazla 5 veya 6 saat içerisinde bitmektedir. Bunun yanı sıra şehirler arası taşımacılıkta 1 gün içerisinde tamamlanabilir. Bunun için taşınmadan önce ve taşınma gününde yapılacak şeylerin listesini çıkartarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca firmalar ile taşınmak isteyenlerin taşınma gününden iki, üç hafta öncesinde randevu alması da oldukça önemlidir. Bu sayede tamamen taşınılacak güne karar verilir. Ayrıca firma ile sözleşme yapmalı, taşıma türü belirlenmeli ve gerekli bilgiler de verilmektedir.
Taşınmadan Önce Yapılması Gerekenler
Ev nakliyat işlemleri zor gibi görünse de, doğru adımlar uygulandığında oldukça basittir. Taşınmadan önce kendiniz için bir liste hazırlamalı ve planlarınızı bu listeye göre yapmalısınız. Taşınma gününden bir ay önce, evinizde hiç kullanmadığınız veya az kullandığınız eşyaları ortalıktan kaldırmaya ve paketlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca atılması gereken eşyaları da belirlemeli, taşınma gününe yaklaşmadan atmalısınız. Üç hafta kala mutlaka yararlanmak istediğiniz firma ile irtibata geçmeli ve randevu almalısınız. Adresinizi, yeni adresinizi, eşyaların miktarını ve mesafe gibi bilgileri verdikten sonra taşınma günü belirlenmelidir. Taşınmaya son iki hafta kala eşyaların yarısı paketlenmiş olmalıdır. Telefon, internet, doğalgaz, elektrik gibi abonelikler iptal edilmeli ve yeni ev için abonelik başvurularında bulunulmalıdır. Ayrıca demirbaş listesini de hazırlamanız oldukça önemlidir. Bu sayede yeni evinize geçtiğinizde bütün eşyaların getirildiğinden emin olabilirsiniz. Son bir hafta kaldığında ise sadece kendinize ve ailenize yetecek kadar eşya bırakmalısınız. Ailedeki kişi sayısına göre bardak, tabak, çatal, kaşık bırakmalısınız. Bir hafta yetecek kadar kıyafet ayırmalı, kalanları mutlaka paketlemelisiniz. Şehirler arası taşınma yapılacaksa, taşınma günü için öncesinden mutlaka biletler alınmalıdır. Özel araba yerine uçak, otobüs veya tren biletinizi ayırtmanız sizin için daha mantıklı olacaktır. Evden eve taşıma işlemlerine bir gün kala eşyalarınızın tamamı paketlenmiş olmalıdır. Taşınma günü için gerekenleri ayırdıktan sonra, kalan eşyaları kontrol edebilirsiniz.
Nakliyat İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Antalya BOrabey nakliye işlemlerinde firma seçimi yaparken, firmanın montaj, de montaj ve paketleme hizmetlerinin verilmesine dikkat etmelisiniz. Ayrıca sözleşme yapılması da oldukça önemlidir. Sözleşme durumunda eşyalarınıza taşıma esnasında bir zarar gelmesi durumunda firma tarafından mağdur olmamanız amacıyla zararınız karşılanmaktadır. Bunun yanı sıra paketleme hizmeti de nakliyat işlemlerinde oldukça önemlidir. Paketleme hizmeti verildiğinde, eşyalarınızın boyutuna uygun olarak firmada çalışan kişiler eşyalarınızı kısa sürede paketlemektedir. Böylece bir gün içerisinde nakliyat işlemi tamamen bitirilmektedir.
Güvenilir Nakliye Firması Seçimi
Taşınma işlemleri oldukça sıkıntılı bir süreci içermektedir. Şehirlerarası ve şehir içi yapılan taşınma işlemleri arasında en zor olan şehirlerarası taşınma işlemidir. Tüm eşyaların sağlam bir biçimde yeni eve ulaşmasını isteyen ev sahiplerinini bunun için güvenilir bir firma seçmesi öncelikli kuraldır. Bu süreçte ev sahiplerini bekleyen birçok işlem olsa da iyi bir firma sizlere her konuda yardımcı olabilecektir. Nakliye firmaları birçok farklı alanda hizmet vermektedir. Evden eve nakliye yanında büro taşınma işlemleri, banka nakliyesi ve depo nakliyesi gibi işlemler de bu firmaların sunduğu hizmetler arasında yer almaktadır. İyi bir firma ile anlaştıktan sonra başka bir taşınma işlemi olduğunda da bu firmayı arayabilir ve yardım alabilirsiniz. Aynı şekilde yakınlarınıza da bu firmayı önerebilirsiniz.
Depo Nakliye İşlemleri
Depo nakliyesi işlemleri daha çok büyük fabrikaların taşınma işlemleri için kullanılan bir terimdir. Bunun için nakliye firmaları ilk olarak taşınacak fabrikaya gelerek bilgi alır. Detaylı bir araştırma yapıldıktan sonra gerekli sayıda ekipman ve çalışan sağlanarak taşınma işlemlerine geçilir. İlk önce fabrikanın ofis olarak kullanılan bölümü içindeki tüm eşyalar ambalajlanır. Daha sonrasında ise fabrikanın çalışma alanı olarak kullanılan bölümlerinin taşınma işlemlerine geçilir. Tüm işlemler için özel ambalajlar kullanılır ve sonrasında ise fabrika içinde yer alan stantların yıkılmasına geçilir. Stantlara hiçbir zarar gelmeyecek biçimde sökülme işlemi yapılır ve sökülen stantlar yeni fabrikaya yeniden monte edilir. Standların içinde bulunan tüm malzemeler ayrı bir bölme içinde saklanır ve diğer kurulacak standın içine aynı biçimde yerleştirilir. Fabrika nakliye işlemlerinde en çok dikkat edilen işlemlerden birisi teknolojik aletlerin ambalajlanmasıdır. Bunun için deneyimli çalışanlardan yardım alınır ve teknolojik eşyalar daha kalın ambalajlar ile korunur. Depo nakliye işlemleri genel olarak bu işlemler üzerinden yapılır. Büro nakliyesi işlemleri de bu şekillerde yapılır. Bürolarda yer alan bilgisayar vb. teknolojik aletler büyük bir titizlik içinde sarmalanır.
Fuar Nakliye İşlemleri
Nakliye firmalarının görev alanları içinde yer alan diğer bir işlem türü ise fuar nakliyesi işlemleridir. Fuar bilindiği üzere çeşitli sektörlerde tanıtım için yapılan özel etkinliklerdir. Sizler de içinde bulunduğunuz sektör içinde bir tanıtım fuarına gitmek istiyor ve eşyalarınızı özel olarak taşıtmak istiyorsanız fuar nakliyesi işlemi yapan nakliye firmaları ile anlaşmanız gereklidir. Fuara giderken hangi eşyaları götürmek isteyeceğinize karar verdikten sonra organizasyona eksiksiz bir biçimde katılabilirsiniz. Fuarlara katılmak eğlenceli olsa da fuar için gerekli malzemelerin temin edilmesi oldukça zorlayıcı bir süreç olmaktadır. Bu süreçte iyi bir nakliye firmasının arkanızda olduğunu bilmek fuar sürecini çok daha iyi bir biçimde geçirmenizi sağlayacaktır. Fuar nakliye alanında taşıma hizmeti veren firmaları detaylı bir biçimde araştırarak iyi bir seçim yapabilirsiniz.
Ev Taşımanın Püf Noktaları
Nakliye işlemleri taşımacılık sektörünün bir parçasıdır. Yeni bir eve ya da ofise taşınacak kişilerin eşyaları özel nakliye firmaları tarafından taşınmaktadır. Bu esnada eşyaların zarar görmemesi ise tamamen nakliye firmasının deneyimine ve kalitesine kalmıştır. İyi bir firma seçilmesi halinde tüm eşyalar hasar görmeden kolay bir biçimde taşınabilmektedir. Kötü bir firma ise hiçbir hasarın sorumluluğunu üstlenmemekte, tüm masraflar müşterinin sorumluluğuna girmektedir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için nakliye firması seçimine çok önem verilmelidir. Rastgele bir firma seçmek yerine iyi bir araştırma yapılmalı ,gerekirse bu işlemi daha önce yapan yakınlardan yardım alınmalıdır. Deneyimli bir firma bu konuda iyi bir seçim olacağı için köklü kurumlar tercih edilmelidir. Nakliye konusunda dikkat edilmesi noktalardan birisi de fiyat unsurudur. Bazı firmalar müşteriye büyük rakamlar sunmaktayken bazı firmalar ise uygun fiyatlı nakliye işlemi yapabilmektedir. Bunun için nakkiye firmasından teklif talep edebilir ona göre bir seçim yapabilirsiniz.
Ev Taşırken Dikkatli Olun
Ev taşımak zorlu bir süreçtir. Evdeki tüm eşyaların boşaltılması, taşınması ve yeniden yerleştirilmesi oldukça zor bir işlemdir. Bu süreçte özellikle eski eşyalar büyük sorun yaratmaktadır. Taşınma işlemlerinde zorluk çekmek istemiyorsanız maddi gücünüze göre çok eski olan eşyaları atarak boşuna kendinize yük yapmamanız önerilmektedir. Eski eşyaların büyük çoğunluğu taşınma sırasında zarar görmektedir. Ev taşınırken yapılacak diğer bir yöntem ise eşyaların tek tek sayılması ve not düşülmesidir. Bu şekilde taşınma telaşı sırasında herhangi bir eşyanın kaybolmasını önleyebilirsiniz. Kamyonlu nakliye işlemleri sırasında bazı kötü firmalar tarafından hırsızlık da yapıldığı için bu yöntem önlem almanızda etkili olacaktır. Diğer dikkat edilecek nokta ise sigortalı nakliyat işlemi yapan bir firmanın seçimi olacaktır. Sigortasız işlem yapan firmalar eşyaların güvenilirliği konusunda daha az titiz davranmaktadır. Sigortalı hizmet veren bir nakliye firması ise tüm hasar gören eşyaların ücretini size tekrardan ödemektedir. Bu gibi küçük püf noktalarına dikkat ederek kolay bir taşınma süreci yaşayabilir, maddi zarar görmeden yeni evinizin keyfini sürebilirsiniz.
Eşyalarınıza Özen Gösterin
Kargo firmalarının yanı sıra nakliye firmalarının da eşyalara yeterince önem vermediği bilinir. Çoğu nakliye firması çalışanı sizin çok değer verdiğiniz eşyaları değersiz olarak görebilir ve davranabilir. Bu gibi durumları önlemek için değerli olan eşyaların üzerine not yazabilir, kırılmasını ya da zarar görmesini önleyebilirsiniz. Parça eşya taşımacılık alanında özellikle beyaz eşya taşınması çok önemlidir. Beyaz eşyalara gelebilecek en küçük bir darbe tamamen bozulmalarına neden olabilir. Bu nedenle hassas olan eşyaların çok daha sıkı bir biçimde ambalajlanmasına dikkat edilmelidir. Piyano da dikkat edilmesi gereken ürünlerden birisidir. Bazı nakliye firmaları piyano taşıma hizmeti vermektedir. Evinizde piyano varsa bu tarz kaliteli bir firma tercih edebilirsiniz.
Nakliyat, belirli bir yerdeki eşyaların başka bir yere taşınması işlemine denilmektedir. Eskiden uzun süren nakliyat işlemleri, günümüzde bir gün içerisinde tamamlanmaktadır. İstanbul,İzmir, Ankara gibi büyük şehirler ise her sene yüz binlerce kişinin taşındığı yerler olarak bilinmektedir. Antalya şehir içi taşımacılık işlemleri sürekli olarak yapılmaktadır. Kırsal bölgede yaşayan kişiler, özellikle de gençler daha çok kentlere taşınmaya başlamıştır. İş için tayinlerin çıkması, eğitim için gelinmesi durumları başlıca nedenler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra emekli olan ve şehrin kalabalığından kurtulmak isteyen kişiler de Çorlu, Muğla,Konya gibi yerlere yerleşmektedir. Özellikle şehirler arası yapılan nakliyatlarda, eşyaların zarar görmemesi için firmalardan yardım alınmaktadır. Fakat firma seçimi yapılırken, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmasına dikkat edilmelidir.
Antalya BOrabey Nakliyat Hizmetleri
2007 yılından beri bu sektörde hizmet veren firmanın şubesi, Antalya da bulunmaktadır. Şehirler içinin yanı sıra şehirler arası nakliyat hizmeti de verilmektedir. Çalışanlar belirli eğitimlerden geçtikten sonra çalışmalara katılmaktadır. Yeteri düzeye ulaşan çalışanlar, sahada görev almaktadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet sunan firmanın önceliği her zaman müşterilerin memnuniyetini ve beğenisini kazanmaktadır. Hizmet kalitesini yükselten firma, müşteri ile sözleşme yapmaktadır. Bu sözleşmenin asıl amacı eşyaların hasarsız bir şekilde taşınmasını sağlamak ve bir zarar gelmesine karşı zararı karşılamaktır. Müşteriler önceden randevu alarak görüşmeleri sağlayabilmektedir. Taşınma günü belirlendiğinde, öncesinden paketleme, montaj ve de montaj hizmetleri de verilmektedir. Çalışanlar yeni evinizde de eşyaları uygun gördüğünüz yerlere yerleştirmektedir. Bunun yanı sıra firmada asansörlü taşımacılık, kamyonla nakliye işlemleri yapılmaktadır. Eşyalarınızın miktarına ve kat sayısına göre araç seçimi yapılabilmektedir. Sadece evden eve değil, iş yeri, ofis, banka, dershane, fuar, büro, banka ve mağaza taşımacılığı da yapılabilmektedir. İşlemlerle ilgili bilgi alabilmek ve takip edebilmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Nakliyat işlemlerinde müşterilerin ekonomik durumunu ve bütçesini zorlamamak için uygun fiyatlar sunulmaktadır. Kaliteli hizmetin yanı sıra en uygun fiyatlar verilmektedir. Bu da müşterilerin Antalya BOrabey nakliyatı seçmesinde etkili olan nedenlerden biridir.
Fiyatı Belirleyen Unsurlar Nelerdir?
Nakliyat işlemlerinde verilen fiyatlar birbirine benzese de, bazı unsurlara göre değişiklik görülebilmektedir. Asansörlü taşımacılık ilk çıktığı zamanlarda oldukça pahalıydı. Bu da daha az müşterinin tercih etmesini sağlıyordu. Daha sonra fiyatlar düşerek herkesiz tercih edebileceği bir yönteme dönüştürülmüştür. Ambalajlı taşıma işlemlerinde asansörlü, kamyonlu ve kasalı araçlar kullanılmaktadır. Kullanılan araca göre de fiyatlar farklılık göstermektedir. Fakat nakliyat işlemlerinde fiyatı belirleyen iki unsur vardır. Biri mesafe, diğeri ise miktardır. Şehirler içi yapılan nakliyatlar daha uygun olurken, şehirler arası taşıma işlemlerinde yol ücreti de hesaba katılmaktadır. Bu da fiyatın artmasına neden olur. Ayrıca eşyalarınızın miktarı da oldukça önemlidir. Bu miktara göre orta veya büyük kasalı araçlar kullanılmaktadır. Orta araçlardaki fiyatlar birbirine benzerdir. Aracın kasası büyüdükçe fiyatta değişiklikler olabilir
Antalya BOrabey Evden Eve Nakliye İle Taşınmak Çok Kolay taşının..
Öyle bir nakliye şirketi düşünün ki en ince ayrıntısına kadar tüm işlemleri gerçekleştirerek, size hiçbir iş bırakmadan taşınmanızı sağlıyor. Taşınmanın çile haline geldiği günler Antalya BOrabey Nakliye ile geçmişte kaldı. 24 yıldır sunduğu kaliteli hizmetle sayesinde sektörün öncüsü haline gelen firma, Antalya taşımacılık denince akla ilk gelen isimdir.
Nakliyat Hizmetleri
Yalnızca evden eve nakliye yapan firmalardan farklı olarak, ihtiyacınız olan her alana nakliye işlerinizi hasarsız şekilde gerçekleştiren Antalya BOrabey Nakliye sayesinde siz de ister şehir içi, ister şehirlerarası nakliyat işlerinizi gözünüz kapalı gerçekleştirebilirsiniz.İş Yeri Nakliyatı: Ofis taşımacılığının yanı sıra, hastane, dershane, banka, mağaza, fuar nakliyesi gibi ince işçilik gerektiren iş yeri nakliyatlarınız Antalya BORAbey Nakliye tarafından gerçekleştirilmektedir. Her sektörün işlerinde kullandığı malzemeler farklılık gösterir. Tecrübeli ve uzman ekip, taşınma günü öncesi gelerek eşya tespiti yapar ve hem gerekli fiyatı müşteriye bildirir hem de malzemelerin türlerine bakarak hangi ambalajların kullanılacağı hakkında hazırladıkları rapor sayesinde taşıma gününe hazır bulunurlar. Malzeme türüne göre getirilen ambalaj ürünleri her malzeme için özeldir ve ilk kez o malzeme için kullanılır. Hazırlanan rapor içeriğinde numaralandırılan eşyalar yeni adrese taşındıktan sonra gerekli yerlere firma personeli tarafından yerleştirilir ve sökülen malzemelerin montajı gerçekleştirilir.Evden Eve Nakliyat: Evler en fazla küçük ve kırılacak eşyanın bulunduğu yerlerdir. Bu nedenle en ufak eşyalara kadar özenle paketlenmeli ve oluşabilecek hasar riskinin bu şekilde ortadan kaldırılması gerekir. Antalya BOrabey Nakliyat ekibi, siz müşterilerine hiç bir iş bırakmadan, en ince işlere kadar tüm gereklilikleri yerine getirir. Eşyaya özel kullanılan malzemeler ile paketleme işlemini gerçekleştirir ve hem eşyalarınıza hem de evin duvarlarına zarar gelmeyecek şekilde eşyalarınızı araca taşır ve indirileceği sıraya göre yerleştirilir.Firmaya ait olan vinçli asansörler sayesinde dar binalar ya da yüksekte bulunan dairelerdeki taşınmaların yarattığı problemler tamamen ortadan kaldırılır. Aynı zamanda kamyona eşyalar yerleştirilirken kullanılan sabitleyiciler sayesinde kamyonla nakliye sırasında eşyaların devrilmesinin önüne geçilir.Parsiyel Nakliyat: Hem şehir içi hem de şehirler arası taşımacılıkta müşterinin eşyasının az olması durumunda parça eşya taşımacılık hizmetiyle müşterinin yükünü azaltmayı hedefleyen Antalya BOrabey Nakliyat, aynı yön üzerinde taşınacak eşyalar için bir kaç müşteri ile anlaşır ve bu sayede müşterinin ödeyeceği para miktarı aralarında paylaştırılır. Ücret paylaştırması müşterilerin eşya miktarları göz önünde bulundurarak yapılır. Yükleme aşamasında hazırlanan rapor ile müşteri eşyaları numaralandırılır ve bu sayede ortaya çıkabilecek eşya karışıklıkları önlenir.
Antalya BOrabey Nakliyat Güvenilir Mi ?
2007 yılından bu yana asla kalitesinden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Antalya BOrabey Nakliyat ile eşyalarınız güvende. Son teknoloji ile her geçen gün malzeme ve araçlarını yenilemekte olan firma müşterilerinin eşyalarını emanet olarak kabul eder ve kendi eşyası edası ile nakliyat işlemlerini gerçekleştirir.
Banka Taşımacılık Hizmetleri
Nakliyat, gün geçtikçe her alana yayılan bir hizmettir. Herhangi bir yerde bulunan eşyaların belirlenen araçlarla alınıp yeni bir yere taşınmasına nakliyat denilmektedir. Bu sektör çok eski çağlara kadar dayanmaktadır. Özellikle eski Türkler, yerleşik hayat yerine sürekli göç ettiği için eşyaların taşımasını yapmaktaydı. Bu durum hala günümüzde yaşanmaktadır. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlere daha küçük yerleşim alanlarından taşınan kişilerin sayısı oldukça fazladır. Şehirler arası nakliyat eğitim, iş, sağlık gibi bir çok nedenden kaynaklanmaktadır. İstanbul ve Ankara’ya her sene yüz binlerce öğrenci taşınmaktadır. Bunun yanı sıra büyük şehirlerden bıkan, emekli olmuş kişiler de daha küçük yerleşim bölgelerine göç etmektedir. Şehirler arası sürekli olarak geçiş sağlanır. Son dönemlerde taşımacılığın artmasının nedeni ise, nakliyat işlemlerinin kolaylaşmasıdır. Özellikle nakliyat firmaları bir çok araç ve teknolojiye sahip olarak hizmet vermektedir. Bu da kısa süre içerisinde taşınma işlemlerinin yapılmasına ve tamamlanmasına neden olur.
Banka Nakliyatı Nedir?
Bankalar, hem kurumsal, hem de özel olarak faaliyet sürdüren kurumlardır. Teknolojinin gelişmesi bankacılık sektörünü de etkilemiştir. Bütün finansal işlemler banka şubelerinden kolaylıkla yapılmaktadır. Bankaların yer değişimlerinde ise nakliyat firmalarından yardım alınmaktadır. Banka taşımacılık işlemleri için Antalya nakliyat firması ile iletişime geçebilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Daha sonra firmada bulunan expertiz ekibi belirlenen süre içerisinde bankaya gelerek inceleme yapmaktadır. İncelemeler raporlandıktan sonra taleplerin görüşülmesi sağlanmaktadır. Banka sahibi ile uzman ekip arasında yapılan görüşmede bütün detaylar belirlenir. Ek olarak alınmak istenen hizmetler de eklenmektedir. Yeni adres bilgilerinin yanı sıra eşyaların yerleşeceği yer hakkında da görüşmeler yapılmaktadır. Taşınma günü ve saati net olarak belirlendikten sonra ise firma ile banka arasında anlaşma yapılmaktadır. Anlaşmada belirlenen en önemli madde ise eşyaların hasarsız taşınmasıdır. Hasar olması durumunda müşteri mağduriyetinin ortadan kaldırılması amacıyla zarar firma tarafından karşılanmaktadır. Sigortalı nakliye her zaman müşteri için daha avantajlıdır. Bu sayede eşyaların güvenliği sağlanmış olur. Taşınmada kullanılacak araçlar belirlendikten sonra ise taşınma günü beklenir. Nakliyat işlemleri bir gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu sayede zaman kaybı yaşanmadan sorunlar çözümlenmektedir.
Antalya BOrabey Nakliyat İrtibat
Antalya'da şehirler içi ve şehirler arası hizmet veren BOrabey nakliyat, bu sektörde adını duyurmuş, uzman bir ekipler çalışan bir firmadır. Uygun fiyatlı nakliye hizmetinin yanı sıra kaliteli ve güvenilir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Firmadan yardım almak isteyen kişiler Yenimahalle’de yer alan şubesine giderek, yerinde ziyaret edebilir. Bunun yanı sıra, telefon numarası üzerinden arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Randevu alındıktan sonra merak ettiğiniz sorular için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca internet sitesi üzerinden de randevu talebi yapılabilmektedir. Siteye yorum bırakmanız veya mesaj atmanız halinde kısa süre içerisinde geri dönüş yapılmaktadır.
BOrabey Nakliyat Fuar Taşımacılığı
Nakliyat sektörü, günümüzde iyice gelişmiş, zahmet olmaktan çıkmıştır. Ayrıca sadece ev değil, ofis, iş yeri, banka gibi alanlarda da taşımacılık yapılmaktadır. İnsan gücünün yerini asansörlü taşımacılık makineleri almıştır. Bunun yanı sıra büyük kasalı araçlarla birlikte, tüm eşyaların tek seferde taşınması sağlanmıştır. Nakliyat firmaları taşımacılığın yanı sıra, montaj, de montaj gibi hizmetler de vermektedir. Ayrıca herhangi bir sorun yaşanması durumunda müşterilerin mağdur olmaması için sözleşmeler yapılmaktadır. BOrabey nakliyat, Antalya taşımacılıkta adını duyuran köklü bir firmadır. Çalışanların gereken eğitimi gördükten sonra işe başlamaları, kaliteli hizmetin bir göstergesidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren firmanın hem şehirler içi, hem de şehirler arası hizmeti vardır. Bu hizmetlerden biri de fuar nakliyesi olarak bilinmektedir.
Fuar Nakliyatı Nedir?
Antalya'da nakliye olarak adını duyuran BOrabey nakliyat, fuar taşımacılığı da yapmaktadır. Fuarlar, sürekli yer değiştiren, bir süre aynı yerde kalan ve topluma açık olan yerlerdir. Bu yerlerde standlar kurulmakta ve tanıtımlar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra satış işlemleri de yapılabilmektedir. Fuarlarda kullanılan malzemeler aynı olsa da, farklı farklı yerlere taşıma işlemleri yapılmaktadır. Bir hafta Yenimahalle’de kalan eşyalar, Muratpaşa bölgesine götürülebilmektedir. BOrabey nakliyat ekspertiz ekiplerini fuara göndererek gerekli incelemelerin yapılmasını sağlamaktadır. Daha sonra eşyaların miktarı belirlenir. Taşıma gününe bir gün kala ekip tekrar gelmekte ve eşyaların de montaj işlemlerini yapmaktadır. Aynı zamanda paketleme de yapılır. Böylece taşınma günü için ön hazırlık tamamlanmış olur. Taşınma günü geldiğinde ise uzman ekip gelerek eşyaların araçlara yüklenmesini sağlamaktadır. Yeni adrese gidildiğinde bütün eşyalar indirilir ve montaj işlemleri uygulanır. Belirlenen yerlere eşyalar yerleştirildikten sonra nakliyat tamamlanmaktadır.
Parsiyel Taşımacılık Nedir?
Parsiyel taşımacılık, aynı yönlere gidecek olan müşterilerin  eşyaları aynı araca konulmaktadır. Maliyetler ise müşteriler arasında bölüştürülmektedir. Maliyet açısından daha uygun olduğu için sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Ayrıca çok fazla eşyası olmayan kişiler bu yöntem ile daha ekonomik taşınmalar gerçekleştirebilir. Kaliteli hizmetin yanı sıra maliyetinde düşük olması herkes için daha avantajlı olmaktadır. Ayrıca maliyet bölüştürmesi eşya miktarına göre değişebilmektedir. İki kişi aynı yöne gidecekse ve parsiyel taşımacılık hizmetinden yararlanmak istiyorsa eşyaların miktarı belirlenir. Eşyası çok olan kişi daha fazla tutar öderken, eşyası az olan kişi sadece miktar kadar para ödemektedir. Bu sayede iki taraf için de maliyet yarı yarıya düşmektedir. Bu paylaşımlar kafaya göre yapılmaz. Fizibilite raporu hazırlanır ve maliyet paylaşımları yapılır. Böylece adil bir paylaşım olmaktadır. Bu raporun hazırlanma nedenlerinden biri de eşyaların karışmamasıdır. Eşyalar raporda kimin olduğuna göre belirtilmektedir. Böylece indirme sırasında karışıklık yaşanması önlenir. Ve taraflar kendi eşyalarını güvenilir bir şekilde alabilir. Parça eşya taşımacılık çoğu zaman müşteriler için daha avantajlı ve daha uygun bir sistem olarak görülmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları