ANTALYA ŞEHİRİÇİ NAKLİYAT 0532 135 53 42

Taşınma sürecinde eşyaların korunması için paketlemeleri yapılması, ambalajlara sarılması ve taşımanın yapılacağı araçların belirlenmesi oldukça zaman alan bir süreçtir. Bu planlamaların önceden yapılmaması, taşıma süresinin uzamasına neden olmakla birlikte, taşınan ürünlerin kırılıp, hasar görmesi ile sonuçlanabilmektedir. Bu nedenle firmamız taşıma öncesinde eşyalara gerekli olan aracın, eşyaları taşıyacak eleman sayısının belirlenmesi için ekspertiz kullanır. Firmamızın eksperleri tarafından yapılan incelemenin sonucuna göre eşyalar türlerine ve özelliklerine göre özel ambalajlama malzemeleriyle paketlenerek, uygun araçlarla yeni adresine gönderilir. Taşıma sürecinde eşyaların da montajı, paketlenmesi, montajı gibi bütün taşıma ve yerleştirme işlemleri BOrabey Nakliyatın deneyimli çalışanları tarafından gerçekleştirilmektedir. Taşıma ve nakliye esnasında ürünlerin sorunsuz taşınabilmesi için firmamız özellikle aşağıda belirtilen konulara dikkat etmektedir. bir ilk olarak mobilyalar çalışanlarımız tarafından sökülmekte ve montajı yapılan mobilyalarınız uygun malzemelerle sıkıca paketlenmektedir. Sökülemeyen mobilyalar balonlu naylon ambalajlarla bağlanmakta ve taşıma kamyonuna yüklenmektedir. 2- Buzdolabı, fırın, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi gibi beyaz eşyalar, camlı vitrinler hava kabarcıklı balonlu malzemelere sarılıp iple bağlanmaktadır. 3- Yatak odası mobilyalarının kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeniyle çıkıntılı bölümleri kamyonda boşluklara denk gelecek şekilde yerleştirilip özel olarak ambalajlanmaktadır. 4-Televizyon,dvd oynatıcıları, bilgisayar gibi elektronik cihazlar önce hava kabarcıklı balonlu malzemelere ya da battaniyelere sarılıp kolilere yerleştirilmekte ve iple bağlanmaktadır. 5- Bardaklar, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar kağıda sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilmektedir. 6- Çiçekler, koli ve fıçılara yaprakları ve dalları kırılmayacak şekilde sabitlenmektedir. Yeni adresine nakliye edilen eşyalar ekibimiz tarafından ambalajlarından ve paketlerinden çıkarılmaktadır. Sökülen mobilyalar tekrar monte edilmekte ve odalarına yerleştirilmektedir. Siz de yeni yerinize referansları sağlam olan, güvenilir bir firmayla taşınmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ANTALYA AMBALAJLAMA EŞYA TAŞIMA
Ambalajlama ve paketleme nakliye hizmetinin en önemli parçalarından birisidir. Taşınması gereken ürünlerin kırılmalara ve hasarlara karşı korunması, ürünlere zarar gelmemesi için doğru malzemelerle paketleme ve ambalajlama yapılması gerekmektedir. BOrabey nakliyat tarafından mobilyaların de montesi bulundukları yerde yapıldıktan sonra baloncuklu naylon ile ambalajlanmaktadır. Ekibimiz eşyaları, mobilyaları ve ürünleri kırılma tehlikesine karşı hava kabarcıklı naylonlar, battaniyeler, koliler kullanarak muhafaza etmektedir. Koltuk, vitrin, piyano gibi hacimli eşyalar havalı naylonla ambajlanırken, ayakkabı, aksesuar, kitap gibi diğer ufak eşyalar ayrı ayrı karton kutulara konur. Kırılacak cam, tablo vb. eşyalar havalı naylon ve kağıtla sarılıp özel mukavva kutulara yerleştirilir. Kırılma tehlikesi olan ürünler firmamız çalışanları tarafından ayrı ayrı paketlenir. Paketlenen bu ürünler çarşaflar, küçük yastıklar ve küçük kağıtlarla desteklenir. Bu sayede kutu içerisinden kırılma tehlikesi olan ürünlerin sarsılmadan taşınması sağlanır ve sürtünme, kırılma riski ortadan kaldırılır. Kırılabilen kutular ekibimiz tarafından mutlaka işaretlenerek, mekana yerleştirme sırasında da bu kutular özel olarak taşınır ve yerlerine yerleştirilir. Yatak ve şilteler için özel olarak hazırlanmış yatak kolileri, elbiseler için yatay ve askılı yüksek boy koliler, mobilya ve beyaz eşyalar için balonlu naylon, kraft kağıdı, tırtırlı kağıt kullanılmaktadır. Ambalajlanan paketlerin taşınma süresinde zarar görmemesi için, paketler araçlara 
dikkatlice yerleştirilerek sabitleştirilir.
                                          ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT
Eşyalarınızın taşınma sürecinde hasar alması, zarar görmesi can sıkıcı bir durumdur. Aslında bu durum nakliyat hizmeti alan bir çok kişinin başına gelmiş bir durumdur. Evden eve nakliyat ve diğer hizmetlerde olduğu gibi bina içerisinde taşınan eşyaların taşıma alanı dar olduğundan dolayı zarar görme payının yüksek olduğu gözükmektedir. Evden eve taşımacılık hizmetlerinin günümüz koşullarında profesyonel bir boyutta olmasından dolayı firmalar artık sizler için daha farklı esnek çözümleri beraberinde getirmektedir.
Antalya BOrabey Nakliyat olarak işimizi her zaman profesyonel yapma odaklı çalışmaktayız. Bunun için taşıma öncesi ücretsiz olarak sunmuş olduğumuz ücretsiz ekspertiz hizmetimiz ile eşyaların önceden analizi yapılarak size özel olarak taşıma programı hazırlamış oluyoruz. Bu sayede uygun ambalajlama ve ekipman kullanımını en iyi düzeyde olmasını sağlıyoruz. Eşyalarınız için en iyi standart koşulları yerine getiren firmamız kaza ve risk durumlarının oluşabileceği her zaman düşünülerek anlaşmalı çalışmış olduğumuz sigorta şirketleri tarafından tüm eşyalarınıza sigorta yapmaktadır.
Sigortalı taşımacılık hizmetiyle nakliye sektöründe kurumsal profile sahip olan firmamız kısa zaman içerisinde tüm müşterilerimizin beğenisini kazanmış en iyi taşımacılık şirketi olmaya aday gösterilmiş bir firmadır. Eşyalarınızın %100 güvenliğini sağlayacak bakımından eşyalarının taşınması esnasında oluşabilecek herhangi bir hasar veya kayıp sonrasında kaybettiğiniz maddi ve manevi değerin ödenmesini size aynı şekilde geri getirilmesini sağlar. Bu hizmet sayesinde artık müşterilerimizin kafasında hiçbir sorun işareti kalmadan güvenli ve profesyonel bir biçimde eşyalarınızın nakliye işlemlerini sağlamaktayız.
Aslına bakılacak olursak eğer sigortalı taşımacılığı hemen hemen her firma yapıyor gibi gözükse de sektörde belirli konumda olan, iyi düzeyde hizmet sağlayan taşımacı şirketleri ile anlaşma sağlanması daha uygun olur.
Çünkü sigortalı taşımacılık hizmetinden faydalanmak istediğinizi belirttiğiniz taktirde, firma size yazılı bir poliçe düzenlemek zorundadır. Diğer bir nüshası da sizde bulunması gerekir ki herhangi bir anlaşmazlık çıkması durumunda sizin bunu karşı tarafa ispatlayabilme hakkınız doğabilsin.
Evden eve nakliyat ve almış olduğunuz tüm hizmetlerde sigorta poliçesinin sizin adınıza hazırlanmış olması gerekmektedir. Bu konuda oldukça hassas ve dikkatli olmalısınız. İlgili taşımacılık şirketinden eksper sonrasında muhakkak poliçe örneğinin bir nüshası sizde kalacak şekilde olması sizlerin yararına olacaktır.
ANTALYA ŞEHİRLERARASI EVDEN EVE UCUZ NAKLİYAT

Nakliye hizmeti kapsamında en çok dikkat gerektiren taşımacılıklarından birisi şehirler arası taşımacılıktır. Antalya BOrabey Nakliyat müşterilerini güvenini boşa çıkarmadan yıllardır tüm Türkiye’de şehirler arası taşıma hizmetini sürdürmektedir. Şehirler arası taşımacılıkta titizlikle çalışan ekibimiz sayesinde firmamız 7/24 hizmet sunmaktadır. Diğer taşıma hizmetlerinde olduğu gibi şehirler arası nakliyede de eşyalar uygun ambalaj malzemesiyle paketlenerek taşınmaktadır. Ürünler, mobilyalar firmamızın sigorta garantisi altındadır. Mobilyalarınızı ve ürünlerinizi başka bir şehire güvenli ve hasarsız olarak taşımak için bize 24 saat ulaşabilirsiniz.

ANTALYA ASANSÖRLÜ EVDEN EVE NAKLİYAT

Antalya BOrabey Nakliyat, taşıma hizmetlerinde kullandığı asansörlü taşıma sistemi sayesinde, kısa sürede görevini tamamlamaktadır. Çalışanlarımız asansörlü taşıma işleminden önce, bulunulan mekanın ve taşınılacak mekanın incelemesini yapmaktadır. Mekanlarda yapılan keşif sonrasında, personelimiz binanın yüksekliği ve açısını kontrol ederek, taşıma sırasında kaza riskini ortadan kaldırmaktadır. Taşıma asansörü güvenli yere konuşlandırıldıktan sonra, eşyalar ve mobilyalar güvenli olarak asansöre yerleştirilmektedir. Böylece üründe hasar oluşmadan taşıma gerçekleşirken, zaman kaybı da yaşanmamaktadır. Antalya BOrabey Nakliyatın asansörlü taşıma yöntemi sayesinde, müşterilerimiz hem zamandan tasarruf etmekte, hem de eşyalarını zarar görmeden yeni adreslerine aktarmaktadır Dünya da en hızlı gelişim gösteren sektörlerin başında teknoloji sektörü gelmektedir. Teknolojisinin gelişmesi dünya da birçok sektöre olumlu etki göstermekte ve işlerini kolaylaştırmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte işlerini kolaylaştıran ve hızlandıran sektörlerin başında Ev ve iş yeri taşımacılığı sektörü gelmektedir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte ülkemizde ki kurumsal ev ve iş yeri taşımacılığı yapan firmalar bünyelerine asansörlü taşıma hizmeti kurarak ev ve iş yeri taşımacılık için geçen zamanı hem kolaylaştırdı hem de zamanı kaybını minimum seviyeye getirdi. Ülkemizde asansörlü taşımacılık hizmeti sunan firma sayısı oldukça azdır. En Hızlı ve En Güvenilir Hizmet Ancak 2007 yılından itibaren taşımacılık hizmeti yapan Antalya Nakliyat, konusunda uzman kadrosu ile ev ve iş yerlerinizde taşıma işlemi gerçekleştirmektedir. Asansörlü taşımacılık alanında başarı ile hizmet eden firmamız eşyalarınızı en uygun şekilde yükleyerek asansör ile dilediğiniz kata çıkararak taşıma işlemini yerine getirmektedir. Taşıma işleminde yurt içerisinde birçok kamu kurum ve kuruluşlara çözüm ortaklığı yapan işletmemiz, kurumsal çalışma anlayışı ile sizler için önemli olan bizler için de önemlidir felsefesi ile 2007 yılından itibaren hizmet vermektedir. Taşıma işlemlerinde en hızlı ve en ekonomik fiyatları uygulayan işletmemiz taşıma sırasında eşyalarınızı en uygun şekilde ambalajlayarak taşıma işlemini gerçekleştirmektedir. Taşıma işlemi ve talep hakkında bilgi vermek için İnternet adreslerimi ziyaret etmeniz ya da İnternet adreslerinde yer alan iletişim numaralarını aramanız yeterli olmaktadır.
Nakliye hizmeti kapsamında en çok dikkat gerektiren taşımacılıklarından birisi şehirler arası taşımacılıktır. Antalya BOrabey  Nakliyat müşterilerini güvenini boşa çıkarmadan yıllardır tüm Türkiye’de şehirler arası taşıma hizmetini sürdürmektedir. Şehirler arası taşımacılıkta titizlikle çalışan ekibimiz sayesinde firmamız 7/24 hizmet sunmaktadır. Diğer taşıma hizmetlerinde olduğu gibi şehirler arası nakliyede de eşyalar uygun ambalaj malzemesiyle paketlenerek taşınmaktadır. Ürünler, mobilyalar firmamızın sigorta garantisi altındadır. Mobilyalarınızı ve ürünlerinizi başka bir şehire güvenli ve hasarsız olarak taşımak için bize 24 saat ulaşabilirsiniz.

www.antalyaborabeynakliyat.com      www.borabeynakliyat.com      www.borabeyantalyanakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları