ANTALYA UCUZ NAKLİYAT (0542 651 50 42)

ANTALYA NAKLİYAT (0542 651 50 42) Sorunsuz taşıma hizmeti çok hesaplı ve uygun fiyatlara profesyonel elemanlar ile kaliteli güvenli itinalı nakliye hizmetleri,
Antalya Nakliyeciler Taşınma sırasında da uzman Profesyonel ekibimiz ve kaliteli taşıma malzemelerimiz ile eşyalarınız birer birer kolilenir,
Antalya evden eve Nakliyat güvencesi ile Çok Uygun ve Hesaplı Fiyatlara sorunsuz güvenilir Profesyonel Kaliteli nakliye hizmetleri veriyoruz,
Antalya Evdeneve Nakliyeciler olarak evden eve, yazlık, villa taşıma komple yada parça yük taşıma ve eşyası depolama hizmetleri sunmaktayız,

Antalya Evden eve Nakliye Eşyalarınıza gösterilen titizlik, yerleştirilirken de aynı şekildedir. eşyalarınız aynı şekilde yeni evinize teslim edilir,
Antalya Evdeneve Taşımacılık hizmetlerinin ilk hedefi kalıcı müşteri menmuniyetidir,

Antalya Taşımacılık, Muratpaşa Evdeneve Nakliyatçılar Olarak Bulunduğunuz yerin her kesiminde hizmetinizdeyiz,
Antalya Nakliye Taşıma talebinizi E-mail yada telefonlarımızı arayarak, yada sitemizdeki talep formunu doldurarak bizlere bildirebilirsiniz,
ANTALYA NAKLİYAT FİRMALARI olarak kurumsal ev ofis taşımacılık hizmeti veren firmamız siz değerli müşterilerine her zaman daha iyi hizmet ilkesini benimsemiştir.
neden Antalya nakliyat firmaları bunun açık sebepleri vardır çünkü en iyi hizmeti veren kurumsal düşük fiyat garantisi ile her zaman 1. sırada olmanın gururunu taşımakta ve yaşamaktayız.
Antalya evden eve nakliyat olarak verdiğimiz hizmet bölümleri şunlardır;
ve tüm taşıma işleri
Evden Eve Nakliyat sektöründe, uzun yıllardan bu yana sürekliliğini koruyan Antalya BOrabey Nakliyat ev eşyası, büro, ofis, tekxtil mobilya, şirket, piyano, kasa ve değerli eşya nakliyatı yapmaktadır. Antalya BOrabey, işinde uzman personeli ve en geniş  araç filosu ile müşterilerine hizmet vermenin gurununu yaşamaktadır . Yılların bize kattığı tecrübe, her gün gelişen ve genişleyen servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni adresinize dikkatli, güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırıyoruz, evden eve nakliyat firmaları ve Antalya evden eve nakliyat konusunda lider kuruluş firmamız.

Antalya Evden Eve Nakliyat


Yapılacak olan taşıma işlemi Antalya il ve ilçelerinde ise ücretsiz experler tarafından eşyalarınızın tespiti yapılıp, taşımada ne gibi ekipmanların kullanılacağı ve taşıma gününde gerekli olan tüm malzemelerin tespiti yapılarak sözleşmenizde mutabık kaldıktan sonra sizin istediğiniz gün ve saatte çalışma arkadaşlarımız taşınacak olan yerin kapısını çalmaktadır.

Kurucumuz olan BOrabey Nakliyat özellikle evden eve nakliyat işlerinde çok büyük bir hassasiyetle çalışmamızda öncü olmaktan asla vazgeçmemektedir , taşınma esnasında firmamız tarafından meydana gelebilecek her türlü hasarlar tespit edilerek karşılanmaktadır. Evden Eve Nakliyat işleminde Profesyonel yaklaşımımız ve Antalya BOrabey nakliyat ile belirli bir nakliye ve taşımacılık disiplini içinde olmamız ve eşyalarınıza sizin kadar özen gösterip sorunsuz ve hasarsız taşımamız tercih edilmemizin nedenlerini artırmaktadır. Antalya BOrabey Nakliyat ve taşımacılık hizmetlerini tercih ederken bizden hangi istekleriniz olduğunu bilgi hassasiyetimizden dolayı kalitemiz iki kat artmaktadır.. Verdiğimiz kaliteli hizmet ile müşterimizi şaşırtmak en çok istediğimiz şeydir. Elimizden gelenin en iyisini yapar ve İşimizi inanılmaz ciddiye alıyor, müşterimize karşı dürüst olup kendilerine güven veriyoruz. Talep edilen hizmetin karşılığını alıyoruz, sizden kesinlikle ekstra ücretler talep etmiyoruz. Şirketimizi hemen arayın en uygun nakliyat fiyatları ve tüm türkiye geneli hizmet ağımızdan faydalanın.

www.antalyaborabeynakliyat.com


İlk Evden Eve Nakliyat Deneyiminiz İçin 7 Önemli Tavsiye
Taşınırken, özellikle ilk taşınmanız ise daha önce bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlarınızdan, ailenizden ve iş arkadaşlarınızdan birçok tavsiye alacaksınız. Ancak pek dillendirlmeyen bir kaç noktayı birde bizden duyun istedik.
Evinizi Kendiniz Taşımayın
Evinizin taşımasını yapmak için hazır bekleyen birçok evden eve nakliye firması bulabilirsiniz. Ancak firma seçerken ne istediğinizi bilin ve bu doğrultuda bir tercih yapın. Nakliye firmalarına istediğiniz hizmeti anlatarak ve süreçte onlara destek olarak uygun bir evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Evden eve nakliyat firmalarından daha uygun hizmet almak için size en yakın firmaları keşfedin ve hafta içi bir günü seçin hatta gün seçme işini firmaya bırakın. Böylece en uygun fiyatlara eşyanızı taşıyabilirler, size sadece paketleri açmak ve odalarda istediğiniz yere yerleştirmek kalır. Evinizi kendiniz taşımanız halinde en az nakliyat firmasına ödeyeceğini miktarın yarısı kadar siz de harcama yapacaksınız. Bir de amatör kişilerin elinde eşyalarınız daha fazla zarar görecektir. Birde bu zararı koyduğunuz zaman nakliyat firmasına ödeyeceğiniz bedeli aşabilir. Sonra pişman olmayın.
En Ucuz Fiyata Atlamayın
Eğer her firmaya aynı detayları iletip birinden çok daha düşük bir teklif alıyorsanız bilinki bu  taşıma işi bu fiyata gerçekleşmeyecektir. Çünkü taşınma sonrası zararlarınız veya artan fiyat ile nakliye fiyatını makul belkide çok pahalıya çıkarabilir. Fiyatların nasıl arttığı ile ilgili bir kaç örneği paylaşmamız daha iyi anlatabilir.
Taşınma günü eşyalarınız fazlaymış araca sığmıyor ikinci bir sefer yapacağız ikinci sefer için de şu kadar ödeme yapmalısınız.
Bina ile araç arasında yürüme mesafesi var bu nedenle şu kadar ödeme daha yapmalısınız.
Sizin eşyanız hassas bu nedenle çok iyi bir paketleme yapmamız lazım eğer şu fiyatı verirseniz taşınma işlemini gerçekleştiririz.
Merdivenler çok dar  eşyayı taşımak çok zor bu nedenle şu kadar daha ödeme yapmalısınız.
Bu tür bahaneler ile uzuca anlaştım dediğiniz nakliye işi çok daha pahalıya çıkabilir dikkatli olun.
Saat ve Tarih Seçerken Dikkatli Olun
Artık bir çok site yönetimi taşınmalarda diğer site sakinleri rahatsız olmasın diye belli saat ve tarihlerin dışında taşınmaya izin vermemektedir. Ayrıca özellikle İstanbul’da taşınırken eğer köprüleri kullanacak iseniz trafiği ve kamyon geçiş saatlerini dikkate almanız gerekli aksi taktirde taşınma saatler alabilir veya bir sonraki güne kalabilir, dikkatli olun.
Bu Eşyaları Nakliye Aracına Yüklemeyin
Eşyalarınız ile taşınırken potansiyel tehlike oluşturan eşyalar vardır. Bu eşyaları araca yüklerken sorumluluğun sizde olduğunu bilin. Bunların başında mutfak tüpleri gelmektedir. Mutfak tüpünüzü taşınmadan önce tüp firmasına teslim ederek ücretini alabilir ve yeni adresinizde de tekrar yeni bir tüp satın alabilirsiniz. Ayrıca derin dondurucularda sakladığınız yiyecekleri eğer yol uzun ise yanınızda götürmeyin, diğer eşyalarınıza zarar verebilir. Değerli eşyalarınızı da mutlaka yanınıza alın firmalar bu eşyaların kaybolması halinde sorumluluk üstlenmezler.
Kolileri İyi Paketleyin
Mutfak ve diğer ufak tefek kırılabilir eşyaları paketlerken bol bol ambalaj kâğıdı kullanın veya gazete kâğıdı. Her tabağı ve bardağı teke tek kâğıtlara sarın sadece bir kâğıda değil en az iki kâğıda sarın ve oluşan boşluklara kâğıtlar doldurun ve kolideki eşyaların hareket etmesini engelleyin. Çünkü nakliyat firmaları paketlediğiniz eşyaların zarar görmesi ve bu zararın kötü bir paketleme sonucu olduğu anlaşılıyorsa sorumluluk kabul etmezler. Bu nedenle iyi bir paketleme yapın. Eğer sorumluluk almak istemiyorsanız bu işleri de nakliyat firmasına bırakın.
Önce Beni Aç Kolileri Oluşturun
Yeni evinizde ilk etapta ihtiyaç duyabilecek eşyalarınız için “Önce Beni Aç” kolileri oluşturarak taşınma dan sonra tüm kolileri aynı gün açmak zorunda kalmayın. Örnek olarak mutfak için hazırlayabileceğiniz bir “Önce Beni Aç” kolisinde çaydanlık, tava, bıçak, bir kaç tabak, kaşık, çatal, bir kaç bardak, bulaşık süngeri ve bulaşık deterjanı gibi ilk etapta ihtiyaç duyabileceğiniz eşyaları yerleştirin.
Bilgisayardaki Önemli Çalışmalarınızı Yedeklemeyi Unutmayın
Taşınma süreci bir çok süprizi barındırır. Bu nedenle bizim de olası sürprizlere karşı hazırlıklı olmamız gerekmektedir. Özellikle masa üstü bilgisayarlarımız ve Hard disklerdeki önemli çalışmalarınızı taşınmadan önce mutlaka yedekleyin. Ufak bir usbye yedekleyin ve yanınızda taşıyın. Tedbirli olmak çok önemlidir. Diz üstü bilgisayarlarınızı kolilere koymayın yanınızda bulundurmak her zaman daha iyi olacaktır.

                  antalya UCUZ NAKLİYAT:0532 135 53 42

Taşınma sürecinde yaşanacak sıkıntıları planlı bir çalışma ile en alt seviyelere çekmek Antalya BOrabey Nakliyat olarak birinci hedefimizdir. Yaptığımız çalışmalarda titiz bir süreç izler ve eşyalarınızı sigortalayarak yaşanacak maddi kayıpların önüne geçeriz. Tüm nakliyat hizmetlerimizde maksimum güvenlik önlemlerini alır ve uzman kadromuz ile her zaman müşterilerimizin yanında oluruz. Taşınacağınız gün için şimdiden derde düşmeyin. Konusunda deneyimli ekiplerimiz ile size herhangi bir iş düşmeden eşyalarınızı taşır ve yeni yerine yerleştiririz. Size sadece yeni adresinizin keyfini sürmek kalır.
Taşınma esnasında tüm sorumluluk ekiplerimizde olur. İş planımızı eşya tespit için adresinize geldiğimiz gün yapar ve fiyatımızı da bu aşamada belirleriz. Çalışacak personel sayısı ve gerekli aracın belirlenmesinin ardından vereceğimi fiyat işin sonunda değişikliğe uğramaz. Sektörde kurallara bağlanmamış olan kalite standartları bizim kendi tecrübelerimiz doğrultusunda belirlenmiştir ve ekiplerimiz bu bağlamda çalışmalarını sürdürür. Değişiklik insan hayatında zorunlu olan bir durumdur. Siz de bu değişikliği bizimle beraber farklı bir hale getirebilir ve bu işi bir avantaj gibi görebilirsiniz.
  • Taşınma Günü Yaşanacaklar
Pek çok müşteri için son derece stresli olan taşınma süreci aslında deneyimli ekipler ile sorunsuz bir başlangıç olabilir. Ev sahibinin kendine düşen hazırlıkları ve nakliye firmasını belirlemesinin ardından hızlanan çalışmalar taşınma gününe kadar belli bir aşamaya gelir. Belirlenen gün ve saatte adreste olan ekiplerimiz büyük eşyaları sarıp sarmalayarak işe başlarlar. Bu aşamada paketlemenin doğru yapılması yaşanabilecek sorunların en alt seviyeye inmesini sağlayacaktır. Ekiplerimiz ambalaj malzemeleri konusunda son derece titizdir ve sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek çalışmalarını başarılı şekilde sürdürür. Doğru paketleme işlerin başarıyla sonuçlanmasında büyük etki göstermektedir.
  • Araç içerisine taşınan eşyalarınız belli standartlara göre araç içine alınır ve yolculuk esnasında zarar görmemesi için sabitlenir.
  • Yeni adresine gelen eşyalar planlı bir şekilde eve taşınır ve müşterinin belirlediği alanlara yerleştirilir.
  • Sökülen mobilyalar ilgili alanda yeniden kurulurken beyaz eşyalar da kullanılır bir şekilde teslim edilir.
Her zaman bakımlı ve farklı ebatlarda geniş bir araç filosuna sahip olan Antalya BOrabey Nakliyat sunduğu hizmetler ile alanında fark yaratır. Ambalajlama ve paketleme konusuna gösterilen hassasiyet ile yaşanabilecek aksilikler en alt seviyeye indirilir ve müşteri memnuniyeti sağlanır. Firmamız gerekli gördüğü taşınma alanlarında asansörlü kurulum yaparak zaman kaybının önüne geçer. Sunduğu farklı hizmetler ile sektördeki ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak için kendini ve verdiği hizmetleri sürekli olarak geliştiren şirketimiz kişiye özel çözümler üretir.
Titiz hizmetlerimiz ile her zaman emrinizde olur ve uzman personel kalitemiz ile güvenli bir taşınma gerçekleştiririz. %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz ile alanında fark yaratan işlemlerin altına imzamızı atarız. Yaptığımız her yeni iş bir sonraki işimiz için referans niteliğinde olmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları