Asansörlü Nakliye Nasıl İşliyor

Asansörlü Nakliye Nasıl İşliyor

Süreç nasıl ilerliyor?Yük asansörü keşif yeri yük asansörlü evden eve nakliyat işleminde, taşınma işleminden önce firmanın eksperleri tarafından evinizde ve bina çevresinde detaylı bir keşif yapılması gerekmektedir. Eksperler ev eşyalarının durumuna bakarak gerekli malzeme ve personel sayısının tespitini yaptıktan sonra asansör kullanımının sağlıklı bir şekilde işlemesi için binaya olan mesafe ve açı kontrollerini gerçekleştirir.Tecrübeli ekipler mobilyaların nakliye paketleme işlemini gerçekleştirirken asansör operatörü uygun açı ve mesafeden asansörün balkon veya pencerenize kurulum işlemini gerçekleştirir.Taşınma açısından son derece modern, hızlı ve hassas olan asansörlü nakliye fiyat olarak da uygun seçeneklerle geliyor.Rekabetin müşteriye yaradığı iş kollarından birisi taşımacılık.Paketleme işlemi bittikten sonra seri bir şekilde eşyaların balkondan veya pencereden asansörün platformuna konularak indirilmesi ve araca istiflenmesi işlemi gerçekleştirilir.Asansörlü nakliyat'ın yapılabilmesi için bazı koşulların sağlanması gerekiyor.Şöyle sıralayabiliriz:Nakliyat Asansörünün tipinin belirlenmesi gerekiyor öncelikle.Nakliyat Asansörünün kurulumunu engelleyecek unsurların belirlenmesi gerekiyor ve son olarak Bina balkon kapısının büyüklüğü ile Eşyaların niteliği ve yoğunluğuna dair bir gözlem yapılması gerekiyor.

Antalya Evden eve nakliyat işi profesyonel bir şekilde yapılması gereken bir çalışmadır.Sektöründe işini bilen uzman kadromuz,tecrübemiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız kaliteli,seviyeli ve sorunsuz hizmetlerimizi Antalya şehir içi ve şehirlerarası eşya taşıma konusu bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır.

Bu yazımızda siz müşterilerimize nakliyenin nasıl yapılacağı, dikkat edilmesi gereken kurallar ve göz önünde bulundurulacak başlıca nakliye fiyatları yer alacaktır.

Kimler bu hizmetten faydalanamıyor?

Evinin bulunduğu sokağa asansörlü taşıma araçlarımızın giremediği müşteriler,Balkon yapısı ve büyüklüğünü asansörlü taşımaya elverişli olmayan müşteriler, Taşınılacak ev yüksekliğinin asansörümüzün ulaşamayacağı yükseklikte olan müşteriler asansörlü nakliyat hizmetimizden yararlanamıyorlar.Asansörlü nakliyat yapılacak kat asansörlü taşımacılık fiyatları standart nakliye fiyatlarına göre pahalı olmasına karşın taşıma hassasiyeti düşünüldüğünde asansörlü nakliyat daha ucuz bir taşımadır.

Asansörlü taşımacılıgın Önemi ?Ev, Ofis ve Bina içerisinde eşyalar taşınırken, eşyaların sağa sola çarpması nedeni ile eşyalar zarar görme olasılığı çok yüksek olabilmektedir.Eşyalar bina içerisinde elemanlar tarafından taşınırken zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde taşınır.Asansörlü evden eve taşıma sistemini tercih eden müşteriler bina içerisinde apartman sakinlerini rahatsız etmemiş olur.En büyük eşyadan en küçük eşyaya kadar her türlü eşya asansör sistemi ile taşınmaktadır.Asansörlü taşımacılık sistemimizden faydalanmak için firmamızı taşınmayı düşündüğünüz günden 2 iş günü öncesi aramanız halinde firmamız sorumlumuz bulunduğunuz yere firmamız bünyesindeki bünyesindeki eksperti göndererek taşınacağınız ev eşyalarını, asansör kurma sistemini inceler ve anlaşma yapılması taktirinde iki taraflı sözleşme imzalamaktadır..Asansörlerimiz 18 kata kadar çıkabilen hidrolik ve otomatik asansör sistemidir ve Eşyalar pencere veya balkon aracılığı ile taşınmaktadır.Asansörlerimiz temiz ve bakımlıdır, Bakımları uzman personellerimiz aracılığı ile yapılmaktadır.Asansörlü taşımacılık taşınabilen eşyalar ? İnşaat işi ile uğraşan firmalar, klima montajı, reklam tabela sektörü, kat kalorifercileri, mobilyacılar ve camcılar için asansörlü taşımacılığın önemi büyüktür.

Antalya Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Uzun katlı binalarda merdivenlerden eşya taşımak oldukça zor ve yorucudur.Sizde taktir edersiniz ki bina asansörlerinden koltuk kanepe gibi büyük eşyalar taşımak hem asansörün bozulmasına yol açabilir hemde sığmayabilir, sığsa bile eşyalarınıza zarar verebilir.İşte bu nedenle binanın dışına monte ettiğimiz almanya dan ithal asansör tertibatıyla eşyalarınızı hızlı bir şekilde zarar görmeden taşıyoruz.Bu şekilde binanın dışına kurulan asansör tertibatıyla taşıma işlemini asansörlü nakliyat hizmeti adı verilektedir. Taşınma tamamen öncesinde insanlar stres, yoğunluk, gerilim ve endişe içine girerler, Nakliyat olarak asansörlü nakliyat fiyatımız en uygun fiyattır. nasıl yapacağımız, ne kadar maliyet oluşturacak bu taşınma bize gibi. İnsanların kafasındaki bu soruların karşılığını bulduğu ve çözüm evden eve asansörlü taşımacılık ile bizimle mümküdür.Eşyalarınızın taşınması işlemlerinde bina dışından hidrolik eşya taşıma asansörleri kullanılmaktadır. Bu işlem sizlere ekstra bir nakliye maliyeti getirmemektedir. Firma bünyesinde olan Asansörlü Nakliyat araçları uzman eksperlerin kontrolü sonucu taşıma işlemlerinde kullanılmaktadır. 37m, 56metre olmak üzere çeşitleri bulunan mobilya asansörlerinin hem araç üstü hemde römorklu çeşitleri bulunmaktadır. Evden eve asansörlü nakliyat araçları ile hizmet vermekteyiz.Asansörlü Taşımacılık:Eşyalarınızı bina içi taşıma yaparken karşılaşılan hasarları en aza indirmeye yarayan , yükleri insan gücüyle değil makine gücüyle taşıyan bu sayede daha hızlı taşımacılık sağlayan yük taşımacılık sistemleridir.Antalya'da ilk defa Asansörlü Nakliyat   hizmetini veren firma olarak çalışmaktayız.Asansörlü Nakliyat ile taşınmak istiyorsanız mutlaka uzman incelemesinin yapılması gerekmektedir. Antalya'nın neresinde olursanız olun ücretsiz olarak hem eski hem de yeni evinizde inceleme yapmaktayız.Böylelikle Asansörlü Nakliyat yapılırken ya da Taşınma günü Asansör kurulmuyor vb. gibi sorunları ortadan kaldırıyoruz.Asansörlü Nakliyat bir organizasyon işidir. Evinize Gelecek olan Eksper Asansörlü Nakliyat hizmetinin başından sonuna kadar her evresini gözetim altında tutarak işinizin en iyi şekilde sonuçlanmasını sağlamaktayız..Firmamız bünyesinde bulunan 56m lik asansörler ile eşyalarınızı 18 katlı bir binaya rahatlıkla çıkartabilmekteyiz. Bu sayede eşyalarınızı bina içi taşıma sıkıntılarından kurtarmaktayız. Asansörlü nakliyat ile müşterilerimize kolaylığı ve profesyonelliği sunmaktayız.

ANTALYA EŞYA DEPOLAMA

Firmamız konusunda deneyimli ekipleri ve bu konuda en uygun alan seçenekleri ile antalya eşya depolama konusunda zaman sizlerin yanınızda.Dört mevsim boyunca firmamız bünyesinde eşyalarınız güven içerisinde saklanır ve herhangi bir olumsuz duruma karşı sigortalanır.Evinizde sakladığını zamanlarda yaşayabileceğiniz sel baskını gibi olumsuz durumlarla bizimle çalıştığınız süre boyunca asla karşı karşıya kalmazsınız.Her ihtimale karşı bizler eşyalarınızı sigorta oluyoruz ancak sizin için manevi değeri olan eşyalarınıza sigorta kapsamında olsalar bile gözümüz gibi bakıyoruz. Yeni doldurulması zor olan eşyalarınızı amatör firmalar yerine işini profesyonel şekilde yerine getiren güvenilir bir firmaya teslim etmek istiyorsanız bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Şehirler Arası Nakliyat ile Evden Eve Nakliye

Bir şehirden başka bir şehre tayinimiz çıktığında veya başka bir nedenle gitmek zorunda kaldığımızda ev eşyalarımızın da bizimle birlikte oraya taşınması gereği doğar. Bu bazen yakın bir şehir olur bazı zamanlarda da çok uzak bir şehre, ilçeye veya diğer yerleşim yerlerine olur.Bu durum bizim için çok önemli bir gelişmedir. Tüm eş dost arkadaşlarımızı geride bırakırken ancak aşina olduğumuz ve kullanmayı sevdiğimiz eşyalarımızı birlikte götürebiliriz.Diğer dost, akraba ve arkadaşlarımız bizimle gelemediğine göre eşyalarımız başlarına bir şey gelmeden yeni yerleşeceğimiz yere gelmelidir. Bunun için doğru ve işinde uzman bir şirket bulmamız gerekir.

Şehirlerarası Nakliyat’ta Uzman

Eğer değer verdiğiniz canım eşyalarınızı doğru bir firma ile bir ilden başka bir şehre taşımazsanız başlarına tahmin bile edemeyeceğiniz kazalar gelebilir. Hatta eşyalarınız hiç gelmeyebilir bile. Bu nedenle kendini kanıtlamış yılların deneyimine sahip firmamız siz müşterilerine uzun yıllardır artan bir kalite standardı ile hizmet etmektedir. Bizimle iletişime geçtiğinizde konularının uzmanı eksper arkadaşlarımız ikamet ettiğiniz yere gelerek taşınacak eşyaların büyüklüğünü ve muhteviyatını tespit ederler. Buna göre nasıl bir araç ve yöntemle taşınması gerektiği ile ilgili size detaylı önerilerde bulunuruz. Burada hem en uygun araç ve yöntem belirlenirken hem de sizin için ekonomik olarak da en az maliyetli alternatif  bulunmaya çalışılır.Siz de bu alternatifler arasından sizin için en uygun olanı seçersiniz.Özellikle uzun yolculuklar dikkate alındığında yol boyunca başlarına bir şey gelmemesi için eşyalarınızın doğru bir şekilde paketlenip araçlara doğru yerleştirilmesi gerekir.Bunun için de alanında uzman ekipleri tercih etmeniz eşyalarınızın sağlıklı bir şekilde yeni yerlerine nakledilmesi anlamında çok doğru bir hareket olacaktır.Aynı zamanda uygun donanımlara sahip ve uzun yol koşullarına uyumlu araçların tercih edilmesi gereklidir.Gerekli donanıma sahip olmayan eski veya yeni araçlarla yapılan şehirler arası nakliyat eşyalarınıza çok ciddi zararlar verebilir.Alanında uzman olan ve gerekli araç ve donanıma sahip firmamızı seçmeniz halinde bu sıkıntıların tamamını ihtimal olarak ortadan kaldırırsınız.Doğru personel, doğru araç ve doğru taşıma yöntemi doğru şehirler arası nakliyat hizmetini oluşturacaktır.Firmamız tüm bunları en uygun fiyatlarla sağlamak için irtibata geçmenizi bekliyor.

Şehirlerarası Nakliyat İşlemi Bilgi

Şehirlerarası nakliyat denilince herkesin bildiği gibi örnek A şehrinden B şehrine taşımadır. Şehirler arası nakliyat ta mesafe ne kadar çok olursa ücrette o kadar çok olur bunu tüm nakliyeciler yapar işçiyi mesafeyi ve aracı düşünerek sizlere bir fiyat verirler. Bizde bu etkinliği uygulamaktayız ama şehirler arası nakliyatta elimizden geldiğince fiyatı size de bize de uyacak bir yere çekmekteyiz. Şehirler arası nakliyat ta kesinlikle sigorta yapılmalıdır. Antalya nakliyat bunun kesinlikle garantisini vermektedir.Şirketimiz şehirler arası sigortalı taşıma yapmaktadır. Dilediğinizde sözleşmede imzalatılabiliyor.Örnek bu tarihte ev eşyası gidecek şirket imzası ve sizin imzanız bulunacak.şehirler arası evden eve eşya götürme zor bir hizmettir yola gecede çıkılabiliyor buna rağmen şirketimiz bu hizmeti en iyi şekilde sunar. Şehirler arası taşınan oldukça çok kişi bulunur kiminin tayin sorunları çıkar bir memur devlete bağlı çalışıyorsa çıkabilir. Müşteriler taşımayı sağlayan kişiye eşyayla ilgili bilgileri verebilir. Eğer eşyanın bir sorunu kırığı çıkığı varsa bu taşımayı sağlayan kişiye söylenmiyorsa eşyaya zarar gelebilir. Şirketimiz böyle sorunlar için önlem almıştır eşyalar sıkıca sarılır ve bağlanır bu şekilde eşyaya zarar gelmez.Eşya güvenliğini ön planda tuttuğu gibi müşteri memnuniyetini üst sıralarda tutmaktadır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri