Antalya Sigortalı Taşımacılık Ve Nakliyat

Antalya Sigortalı Taşımacılık

Antalya Nakliyat, tüm nakliyat hizmetlerinde müşterisine sigortalama hizmeti de sunarak, güvenilir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Evden eve nakliyatın temel taşlarından olan sigortalama hizmeti, müşterinin nakliyat firması seçerken olmazsa olmaz kriterlerinden birisi olmalıdır. Çünkü eşyaların başına nakliyat ya da yükleme sırasında olumsuz bir şey gelmesi durumunda bu zarar sigortalama yoksa firma tarafından karşılanmayacak, müşteri de mağdur olacaktır.Eşyalarınızı olumsuz her türlü aksilik durumunda koruma altına almayı ifade eden sigortalı taşımacılık, nakliyat işlemleri sırasında gerçekleştirilmesi gereken en önemli faaliyetlerden birisi olarak kabul edilmektedir.Borabey Nakliyat da yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesine sıkı sıkı bağlı bir biçimde sigortalama hizmetini gerçekleştirmekte, müşterisinin tüm haklarını koruması altına almaktadır.

SİGORTALI TAŞIMACILIKTA BİLİNMESİ GEREKENLER

Müşterilerin nakliyat hizmeti sırasında “Eşyalarımın başına bir şey gelir mi” korkusunu yenmesi için sigortalama işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu sigortalama işlemi ile beraber taşınacak tüm eşyalar olası aksilik durumlarında garanti altına alınmış olur.

Sigortalama işlemi firmanın yollayacağı ekspertiz eşliğinde gerçekleştirilir.Ekspertiz taşınacak tüm eşyaları inceler ve buna göre bir fiyat çıkarır.Bu fiyatlar da sigortalama işleminin gerçekleştirilmesini sağlar. Eşyaların taşınma sırasında zarar görmesi durumunda bu miktar firma tarafından müşteriye ödenmektedir.Müşteriler taşınma sırasında anlaşacakları nakliyat firmalarının mutlaka sigorta yapıp yapmadığına dikkat etmelidir. Eğer sigorta yapılmıyorsa o firma ile çalışmamak gerekmektedir. Çünkü doğacak herhangi bir zarar firma tarafından karşılanmayacak müşteri de bu durumda mağdur olacaktır.

BORABEY NAKLİYAT İLE GARANTİLİ HİZMET

Antalya Nakliyat, verdiği tüm nakliyat hizmetlerinde sigortalama işlemini gerçekleştirmekte ve müşterisinin haklarını da korumaktadır. Eşyaların ederine göre yapılan bu sigorta işlemi müşterinin de gözünün arkada kalmamasını sağlamaktadır. Eğer sizler de kaliteli hizmet almak istiyor ve eşyalarınızın sigortalanmasını talep ediyorsanız; Antalya'nın tüm ilçelerine hizmet veren Antalya Nakliyat’ın çalışmalarına ve referanslarına mutlaka göz atmalısınız.

Şehirlerarası Eşya Taşımacılık ve Evden Eve Nakliyat

Eşyalarınızı bir şehirden diğer şehre taşımak Antalya Borabey Nakliyat ile artık çok kolay. Başarılı ve güvenilir hizmeti ile sektörde şimdiden yer edinen firma, Antalya’dan diğer tüm illere nakliyat hizmetleri sağlamaktadır.

Profesyonel çalışma anlayışı ile Antalya’nın tüm ilçelerinden, başka şehirlere nakliyat hizmeti sağlayan firma, kaliteli ekipman, geniş araç filosu ve alanında eğitimli çalışanları ile güvenilir nakliyat işlemleri sunmaktadır.Yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı çalışmaları ile herkesin güvenini kazanan firma aynı zamanda sigortalı taşımacılık da gerçekleştirmektedir.

Şehirlerarası nakliyat bazen uzun bir süreç olabileceği için müşteriler “Acaba eşyalarımın başına bir iş gelir mi” korkusu yaşamaktadır.Bu korkunun önüne geçmek isteyen firma ise sigortalama hizmeti vererek, müşterisinin haklarını koruma altına almaktadır.Sigortalama işlemi sayesinde olabilecek herhangi bir hasar durumunda, müşteriye zararın bedeli ödenmektedir.Ufak bir ihtimal dahi olsa bu ihtimali düşünerek müşterisine güven sağlayan Antalya Borabey Nakliyat, bu yönüyle de beğeni kazanmaktadır.

Ev Taşıma Öncesi Kaliteli Ambalajlama Hizmetleri

Uzun yola çıkacak olan eşyalar mutlaka kaliteli malzemelerle paketlenmeli ve uygun bir biçimde araca yerleştirilmelidir. Olası bir kaza, darbe ya da düşme durumunda bu eşya paketleme işlemleri eşyaların başına bir zarar gelmesine engel olmaktadır. Antalya Borabey Nakliyat bu konuda da kaliteli hizmet sağlamaktadır. Eşyalara en uygun malzemeyi kullanarak yaptığı paketleme ve ambalajlama sayesinde olası olumsuz durumlarda, müşterisinin malına zarar gelmesini rahatlıkla önlemektedir.

Bunun yanı sıra demonte edilmesi gereken eşyaları da alanında uzman marangozlar ile halleden firma, taşınmak istenilen konuma eşyalar ulaştığı zaman ise orada da montaj işlemlerini gerçekleştirmektedir. İş ahlakı ile müşterilerinin beğeni ve güvenini kazanan firma, adından da sık sık söz ettirmektedir. Henüz sektörde yeni olmasına rağmen şimdiden müşterilerine kaliteli Ev Taşıma hizmeti sunmaya başlayan firma Antalya'da bulunan tüm ilçelerden, şehir dışına nakliyat hizmetleri vermektedir.

Şehirlerarası nakliyat anlamında takdire şayan hizmetler sunan Antalya Borabey Nakliyat, uygun fiyat ve ödeme koşulları sayesinde de müşterisinin bütçesini zorlamamakta, düşük fiyata kaliteli hizmet vermektedir.

Yüzde Yüz Profesyonel Hizmet

Antalya ili ve ilçelerinde uzun yıllardır ev taşıma hizmeti sunan Antalya BOrabey Nakliyat firması bölgenin en çok tercih edilen firmalarından bir tanesidir. Faaliyete geçtiğimiz ilk günde sadece bir nakliye aracı ve bir kaç çalışan ile başladığımız Antalya evden eve nakliyat sektöründe kısa zamanda kaliteli işler yaparak büyümüştür.Şu anda bölgenin en büyük araç filosuna sahip olan firmalardan bir tanesi olan firmamız profesyonel çalışan kadrosu ile bölgede profesyonel evden eve nakliyat hizmetleri uygulamaktadır.Çalışan personelimize verdiğimiz düzenli eğitimler sayesinde sektörde oluşan yenilikleri hizmetlerimizde uygulayarak sizlere daha kaliteli hizmetler sunmaktayız.

Kurumsal Taşımacılık Hizmetleri

Profesyonel hizmet anlayışı ile çalışan firmamız bölgenin kurumsal firmaları arasındadır. Kurumsal taşımacılık yapan firmalar oldukça profesyonel firmalardır.Kurumsal firmalar evden eve nakliyat hizmetinde en kaliteli hizmeti vermek için durmadan çalışırlar. Borabey nakliyat firması Antalya ili ve ilçelerinin   kurumsal evden eve nakliyat firmalarından bir tanesidir. Sizlere yüzde yüz güvenle eşya taşıma hizmeti vermektedir.Antalya ili ve ilçelerinde kurumsal taşımacılık hizmeti sunan Borabey nakliyat firması ile güvenilir evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz.

Türkiye’nin Her Şehrine Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti

Antalya ilinde faaliyet gösteren Antalya Borabey Nakliyat firması Türkiye’nin her bölgesine her şehrine, her noktasına şehirlerarası nakliyat hizmeti sunmaktadır. Uzun yıllardır evden eve nakliyat hizmetinde faaliyetler gösteren firmamız sektörün en zorlu hizmetlerinden bir tanesi olan şehirlerarası nakliyat  hizmetinde de profesyonel hizmetler sunmaktadır.Araştırmalara göre eşyalara en fazla zarar nakliye aracının içerisinde gelmektedir.Bu yüzden nakliye aracının içerisine eşyaları özenle yerleştirmek gerekir.Borabey nakliyat firması bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu yüzlerce şehirlerarası nakliyat hizmeti bulunmaktadır. Bu hizmetlerin hepsinde hiç bir eşyaya zarar vermeden taşıma hizmeti gerçekleştirdik.


Firmamız hakkında Müşterilerimizin Görüşleri

Parça Eşya Paketleme ve Ambalaj Hizmeti

Nakliyat firmalarına olan talep gün geçtikçe artmaktadır. Türkiye’de önemli bir sektör oluşturan nakliyat hizmetleri, kaliteli hizmet vermek için de birbirleri ile mücadele etmektedir.

Antalya Borabey Nakliyat da son teknolojileri ve sektördeki tüm yenilikleri takip ederek, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.Eşyaların başına herhangi bir zarar gelmemesi için özel çaba gösteren firma, bu konuda oldukça titiz çalışmalar yürütmektedir.

Eşyaların nakliyat hizmetine başlanmasından önce Eşya Paketleme ve Eşya Ambalajlama hizmeti veren Antalya Borabey Nakliyat, bu işlemler sırasında da kaliteli malzemeler kullanmaktadır. Her eşya tipinin kendisine göre paketlenme yöntemi vardır ve firma bu anlayışa bağlı kalarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Nakliyat hizmeti sırasında eşyaların başına bir şey gelmesi durumunda sigortalama işlemleri yapıldıysa eğer müşteriye gereken ödeme yapılmaktadır. Fakat bu aksiliklerin meydana gelmemesi için de eşya paketleme  adımında özel çaba gösterilmektedir.Olası darbe, vurma, çarpma ve düşmelerde eşyaların zarar görmesini engelleyen Antalya Borabey Nakliyateşya paketleme konusunda sektörde önemli bir noktadadır.

Evden Eve Nakliyatta Eşya Paketleme Olmazsa Olmazlardan

Paketleme ve ambalaj işlemleri olarak adlandırılan bu önlemler; nakliyat firmalarının olmazsa olmazı olarak kabul edilmektedir. Bu çalışmayı kaliteli bir biçimde yerine getirmeyen firmalarla anlaşmamak gerekmektedir. Çünkü kaliteli paketleme işlemleri gerçekleştirilmezse eşyalar taşıma sırasında büyük zarar görebilir.

Özellikle girişi dar olan apartmanlara ya da yolu engebeli olan bölgelere taşınacak olan eşyaların ambalajlanması ve paketlenmesi oldukça önemlidir. Çünkü böyle durumlarda eşyalar darbe görebilir, düşebilir ya da çarpma etkisi ile kırılabilir. Bu riskler göz önüne alındığı zaman müşterilerin mutlaka kaliteli paketleme hizmeti veren firmalarla anlaşması gerekmektedir.

Paketleme ve ambalajlama işlemleri sırasında zarar görme riski olan tüm eşyalar, o eşyaya uygun malzemelerle kaplanmaktadır. Böylece zarar görme riski de minimuma indirilmiş olur. Eğer sizler de kaliteli bir evden eve nakliyat hizmeti istiyor ve eşyalarınızın zarar görmemesini talep ediyorsanız mutlaka Antalya Borabey Nakliyat ile çalışmalısınız.Ev Taşıma öncesi paketleme konusunda oldukça başarılı çalışmalara imza atan nakliye firması tüm Antalya’ya hizmet vermektedir.

           Antalya ŞehirlerArası Nakliyat

Antalya'da parça eşya taşımacılığı konusunda 7 gün 24 saat kalitesiz hizmet veren BOrabey Nakliyat, sektördeki önemli bir boşluğu doldurmaktadır.

Parça eşya taşıma konusunda henüz bir sektör oluşmayan ülkemizde bu hizmeti nakliyat firmaları  gerçekleştirmektedir. Büyük bir titizlik ve özveri ile müşterilerinin değer verdiği tüm eşyaları parça eşya taşıma hizmeti ile istenilen noktaya ulaştıran Antalya BOrabey Nakliyat, bu işlemleri de uygun fiyat ve ödeme yöntemleri ile gerçekleştirmektedir.

Alanında uzman ve eğitimli çalışanları, geniş araç filosu ile hizmet veren firma, İzmir’in tüm ilçelerine hizmet götürebilmektedir.Bazı durumlarda bir takım eşyaların belli bölgelere iletilmesi gerekmekte, kargo hizmeti kullanıldığı zaman da ya çok pahalıya patlamakta ya da eşyaların zarar görme riski oluşmaktadır.Bu durumun önüne geçen ANTALYA BORABEY Nakliyat da parça eşya taşımacılığı hizmeti vererek müşterilerini memnun etmektedir.

Nakliye Sürecinde Eşyalarınız Emin Ellerde

Antalya'nın tüm ilçelerine ve antalya’dan diğer tüm illere parça eşya taşımacılığı hizmetini sağlayan firma ile eşyalarınız emin ellerde olacak.Kaliteli malzemelerle paketleme işlemleri gerçekleştirilirken, eşyaların herhangi bir darbe ya da düşme gibi durumlarda zarar görme riski de neredeyse sıfıra indirilmektedir.Yüzde yüz müşteri memnuniyeti hizmetine dayalı çalışmaları sayesinde hem beğeni hem de güven toplayan firma sayesinde bu ihtiyacınız da hızlı ve kolay bir biçimde giderilmektedir.

Antalya'da bulunan ve sigortasız, belgesiz hizmet veren korsan nakliye firmaları yerine Antalya Borabey Nakliyat’ı seçerseniz, göndermek istediğiniz tüm eşyalarınız da sorunsuz ve güvenli bir şekilde belirlediğiniz konuma gitmektedir.Sektördeki büyük bir açığı kapatan firma; parça eşya taşıma hizmeti sayesinde de adından sık sık söz ettirmektedir.Eğer sizler de değer verdiğiniz eşyalarınızın kaliteli ve hızlı bir hizmet ile taşınmasını istiyorsanız mutlaka Antalya Borabey Nakliyat ile görüşmelisiniz.

Antalya Borabey Nakliyat sizlere nakliyat konusunda her türlü hizmeti uygun fiyatlarla sağlarken aynı zamanda uygun fiyatları sayesinde de bütçenize zarar vermemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri