Depolama Nedir Güvenli Eşya Koruma

Depolama Nedir Güvenli Eşya Koruma

Firmamız,antalya’da bulunan 1000 m2 kapalı kurulu tesislerinde,modern raf ve depolama sistemleri, konusunda uzman kadrosu ve modern depolama araçları ile; müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre,stok yönetimi, sipariş hazırlama,sevk irsaliyesi basımı, yeniden ambalajlama,parçalama,birleştirme,etiketleme,kutulama,paketleme ve kalite kontrolün yani sıra raflı depolama, müşterilerinin kendi depolarının yönetimine kadar geniş bir yelpazede depolama hizmeti sunmaktadır.

Antalya Borabey Nakliyat ve Depolama Hizmetleri Müşterilerimiz, tüm depolama operasyonlarını ofislerinden on-line ve Real-time olarak takip edebilmekte, gerçekleştirilen tüm depolama operasyonlarına ait ayrıntılı raporları, istedikleri dönemlerde alabilmektedirler.Eşyanın iyi saklanmasına, yangından korunmasına ve çağdaş tekniğe uygun yangın söndürme düzenine sahip tesisat, donanım ve düzenekler mevcuttur.Eşyanın depo,antrepo içinde kolaylıkla ve emniyetle araçlardan boşaltması, istiflenmesi, tartılması, ölçülmesi gibi, hizmetlerin yapılmasına ve taşıtlara yüklenmesine yarayan gerekli ekipman donanımına sahiptir.Her türlü ürün için, özelliklerine göre çağdaş koşullarda depolama olanağına sahip depoda hizmet verilmektedir.

Evden Eve Nakliyat
Antalya Nakliyat Hizmetleri önerilerimiz;

Personelimize ait cep telefonu numarasını not alın ve taşınma konusuyla ilgili sormanız gerekebilecek bir konu olursa aramak üzere yanınızda bulundurun.

Numaranızı verin • Nakliyeci taşınacağınız adrese doğru hareket etmeden önce kendisine size ulaşabileceği bir telefon numarası verin.Size ulaşamaması halinde ulaşabileceği alternatif bir irtibat bilgisi vermeniz de faydalı olacaktır.

Telefon Defterinizi Saklayın • Telefon defterinizi yanınızda bulundurun.Taşındığınız yerdeki işyerlerini veya burada yaşayanları daha sonra aramanız gerekebilir.

Beraberinizde götürmeyeceğiniz eşyaları etiketleyin • Evden Eve Nakliyat Sırasında yanınızda götürmeyeceğiniz eski eşyalarınızı etiketleyin ve taşımacı şirket görevlilerinin anlayacağı şekilde notlar yazın.Eğer kalan çok eşyanız varsa ve bunların kullanılabileceğini düşünüyorsanız bağışlayın.Unutmayın o eşyalara ihtiyacı olan kişiler mutlaka vardır.

Ağır Kutular – Hafif Kutular • Ağır eşyaları küçük, hafif eşyalarıysa büyük kutulara yerleştirin.

Temel ihtiyaçları göz önünde bulundurun • Yeni evinize vardığınızda, tuvalet kağıdı, telefon, atıştırmalık, kahve (ve kupa), sabun, ışık, tornavida, makas, konserve açacağı, kağıt tabak, fincan, mutfak malzemesi, bir tava ve kağıt havlu gibi malzemelere ilk andan itibaren ihtiyaç duyacaksınız.Bunları bir koliye yerleştirip nakliyeciden bunu en son yerleştirip ilk bu koliyi indirmesini isteyin.


Yatağınızı Önceden Hazırlayın: • Bir dolabın bir çekmecesini çarşaflar için ayırın ki yeni evinizdeki ilk gecenizde kutular arasında bunları aramakla vakit kaybetmeyin.

Buzdolabını Unutmayın • Evden Eve Nakliyat Öncesi Buzdolabınızın içini iyice temizleyip kuruladıktan sonra, bir çorap veya naylon jelatin içine bir avuç kahve veya kabartma tozu koyup dolabınıza yerleştirerek kötü kokmasını engelleyin.

Anılarınızı Saklayın • Yerine bir şey koyamayacağınız anılarınızı kendi arabanızda yanınıza alin (sonradan pişman olmak istemezsiniz). Ama, çerçeveli fotoğraflarınız ve tablolarınızı kolilemek isterseniz, bunları daha iyi korumak için aralarına battaniye, vb. yumuşak malzemeler yerleştirin veya taşıma şirketinden rica edin.

Cd ve Albümlerin Paketlenmesini Öğrenin • Cdler ve kasetler, üst üste düz şekilde yerleştirilmek yerine dikey olarak kolilenmelidir. Bunu kendiniz yapıyorsanız dikkat edin yada taşımacı şirketin bu kurala uymasını sağlayın.

Ampulleri sökün • Lambaları kolilemeden önce ampulleri söktürün.

Çocuklarınıza pratik yaptırın • Çocuklarınıza kendi isimleri ve yeni adreslerini odalarındaki kartonlara yazdırarak taşınacağınız yeni adrese aşina olmalarını sağlayın.

Evcil hayvaninizin rahatını sağlayın • Eğer evcil hayvaniniz varsa; evinde bakacak bir arkadaşınızla anlaşarak taşınma günü yoğunluğundan uzak kalmasını sağlayın.Taşınma öncesinde ve sonrasında normalde tükettiği gıdalardan farklı gıdalar vermeyin.

Bitkilerinize iyi davranın • Bitkilerinizi arabanızla yeni evinize taşırken, yaprakların zedelenmesini engellemek için gövdelerinin camlara yaslanmamasına dikkat edin.

Elektronik Cihazlarınızı Çalıştırırken dikkatli olun • Yeni evinize geldiğinizde, Elektronik Cihazlarınızın fişini takmadan önce elektrik sistemlerinin uyumluluğunu kontrol edin.

Yardım almaktan çekinmeyin •Arkanıza yaslanıp geri kalanını profesyonellere bırakın ve taşınmanın keyfini çıkarın.


Evden Eve Nakliyatta Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evden eve taşınırken dikkat etmeniz gereken 6 adim vardır. Bu adımlar sırasıyla Taşınmanın Planlanması, Eşya Listesi Hazırlamak, Firma Seçmek, Sözleşme İmzalama, Nakliye Sigortası Yaptırmak ve Eşyaların Paketlenmesidir.Bu adımlar dikkatli bilinçli olarak yapılması taşınma maliyetlerini ve stresini azaltacaktır.

Taşınma Planı: Taşınmaya hazırlanmanın ilk adimi planlamayla baslar. Taşınmaya en az 4 hafta önceden hazinlik yapılmalı ve evden eve nakliyat bitene kadar tüm asamalar belirlenmelidir.Yeni ev ne zaman tutulacak, evden eve nakliyat firması ne zaman kararlaştırılacak gibi önemli aşamaların ne zaman yapılacağı belirlenmelidir.Taşınma planı sizi olası gecikmeler ve ertelemelerden doğacak aksilik ve maliyetlerden kurtaracaktır.Sizin için hazırladığımız Evden Eve Taşınma Planını buradan indirip kendi planınızı oluşturabilirsiniz.

Eşya Listesi Hazırlama: Taşınmadan önce hangi eşyalarınızı yeni evinize götüreceğinizi kararlaştırın. Kolilere konulacak eşyalar dışında diğer tüm eşyalarınız içi eşya listeleri oluşturun.Hazırlayacağınız kolileri numaralandırın ve eşya listesine ekleyin.Taşınma bittikten sonra eşyalarınızı kolayca gözden geçirip eksik olup olmadığını tespit edebilirsiniz.Hazırladığınız eşya listesini firma ile yaptığınız sözleşmeye ekleyerek olası eksik eşyalarınızı nakliye firmasından istemeniz ve ispatlamanız kolaylaşacaktır.

Evden Eve Nakliyat Firması Seçmek: Evden eve nakliyat'ın en önemli aşamaysa nakliye firmasına karar verme aşamasıdır.Firmalara karar verirken tek referansınız evden eve nakliyat fiyatı olmasın.Seçeceğiniz firmaya karar verirken arama motorlarında ilk sıralarda bulunan birçok evden eve nakliyat firmasının sadece komisyonculuk yaptıklarını ve sizinle anlaştıktan sonra en iyi fiyatı veren firmayı taşınma günü kapınıza göndereceğini unutmayın.Evden eve nakliyat firması seçerken şunlara dikkat edin.

  1. Firmanın internet sitesinde araç resimlerinin olmasına özen gösterin ve araç üzerindeki yazıların gerçek olduğundan emin olun.
  2. Firma iletişim sayfasında firma ile ilgili yeterli bilgi olmasına özen gösterin. Sabit telefon, adres, firma yetkilisi ad soyadı gibi..
  3. Firmanın sizin bulunduğunuz şehrin firması olmasına özen gösterin.
  4. Firma yetki belgelerini inceleyin ve yetki belgesinde yazılı unvanı Türkiye Sicil Gazetesinde araştırın.

Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi:Karar verdiğiniz evden eve nakliyat firması ile mutlaka sözleşme yapın ve sözleşmede hoşunuza gitmeyen maddeleri değiştirin. Tüm eşyalarınızı emanet ettiğinizi unutmayın ve sözleşmeyi es geçmeyin.

Evden Eve Nakliyat Sigortası:Evden eve nakliyat firmalarının sigortalı nakliyat dedikleri sigorta tam zayi sigortasıdır.Bu sigortasının kapsamı kaza sonucu tüm eşyalarınızın araç ile beraber ziyanını kapsar.Kirik ve çizikler sigorta kapsamında değildir.Nakliye sigortaları ile ilgili daha fazla bilgi için linki takip edin.

Eşyaların Paketlenmesi:Eşyaların paketlenmesinde göz önünde bulundurmanız gereken en önemli nokta paketlemesini sizin yaptığınız eşyaların paketleme hatası sonucu hasar alması halinde firma sorumluluk kabul etmeyecektir.Bu nedenle ufak tefek eşyaları kendiniz paketleyebilir ancak beyaz eşya ve mobilyaların paketlemesini firmanın yapmasını isteyin.Eşyaların paketlenmesi ile ilgili daha fazla bilgi burada.

Paketlemenin önemli adımlarından biride paketlenen eşyaların ve kolilerin etiketlenmesidir.Uyarı etiketleri taşımayı gerçekleştiren ekibe o eşya ya nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili çok önemli bilgiler verir.Eşyanın taşınma ve araca istiflenmesinde uyarı etiketleri çok önemli bir rol oynar ihmal etmeyin.

Antalya Ve Diğer İller

Şehir içi Evden eve nakliyat hizmeti her firmanın geniş görüşlülük ve bakış açısına göre kalite standardı gösterir.Bir ev taşınırken mutlaka taşınacak eşyaların nasıl taşınacağının planlanması ve gerekli koordinasyon hazırlıkları gereklidir.Bu plan çerçevesi içerisinde eşyaların paketleme ve yükleme aşamaları için hazırlıklar yapılmalıdır.Bütün eşyalar dikkatle demonte edilmeli ve nakil işlemleri gerçekleştikten sonra eşyalar gerekli yerlerine monte edilip yerleştirilmelidir.Bu aşamalarda nakliyat firması eşyalarınıza özenle ve hassasiyetle gerekli önemi vermelidir.

Şehir içi evden eve nakliyat taşıma taşımacılık antalya, İstanbul’da, evden eve nakliyat, nakliyat, taşıma, Faaliyeti Gösterdiğimiz ilçelerimiz, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, Ortaköy, Ulus, Pendik, Kartal, Kadıköy, Kağıthane, Nişantaşı, Güngören, Gaziosmanpaşa, Adalar, Avcılar, Esenler, Çatalca, Eminönü, Bağcılar, Bahçelievler, Eyüp, Fatih, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Dikilitaş, Sirkeci, Alibeyköy, Küçükköy, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sile Silivri, Sisli, Sultanbeyli, Büyükçekmece, Esenler, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, hadımköy, şile, Silivri, Sultanahmet, Samandıra, Halkalı, Yenibosna, ikitelli, Bostancı, Sefaköy, şirinevler, Etiler, Florya, Beylikdüzü, Ataşehir, Bahçeşehir, istinye, Topkapı, Kavacık, Gebze, Yalova, Göztepe, dudullu, Haydarpaşa, beşyüzevler, merter, Edirnekapı, laleli, güneşli, Yeşilyut, Fulya, Esenyurt, Esenkent, Halıcıoğlu, Firuzköy, Başakşehir, Taksim, Okmeydanı, Gültepe, Habibler, Ataköy, Bakırköy, Rami, Sultançiftliği, Ulus, Takva, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Mahmutbey, Kemerburgaz, Bu ilçelerimizde 7/24 kesintisiz taşıma faaliyeti göstermekteyiz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri