EVDEN EVE TAŞIMACILIK ANTALYA 0542 651 50 42


Antalya ve tüm yurtta hizmet ve kalitesiyle eşyalarınızı çizilmeden ve kırılmadan eşyalarınızı evden eve, taşımaktayız.Saygın ve Antalya BOrabey Evden Eve Nakliyat da güvenilir prensibiyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.Firmamız müşterilerini her zaman düşünerek onlara göre hareket etmiştir.Firmamız müsterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hizli ve güvenilir bir sekilde üslendigi görevlerini basari ile yerine getirerek, sirketimiz bu günlere gelmis ve gene ayni tempo ve dikkatle çalismalarina devam etmektedir.
Firma olarak bu hizmet kolunda söförlerimizde dahil olmak üzere bütün kadromuz servis içi hizmet egitimi almis bulunmaktadir. Su an da firmamiz gelisiminde büyük ilerlemeler göstermis olup üstlendigi işe uygun araç ve kullandigi malzemelerde kaliteyi ve güvenligi yükseltmistir.
Güleryüz, yüklerinize itina beraberinde müşteri memnuniyetini getirmektedir.Nakliyat sırasında siz müşterilerimiz hiçbir şeye karışmıyorsunuz.Her şeyi uzman ekipimiz yapıyor.
Müşterilerimizi taşınmanın zorluklarından uzak tutmak için olara her türlü kolaylığı sağlamaktayız.Yıllardır evden eve nakliyat yapmış olmanın sonucunda müşterilerimizin taşınma konusundaki istek ve beklentilerini iyi bilmekte ve çözüme ulaştırmak konusunda tüm imkanlarımızı kullanmaktayız.Şirketimiz sizin için en uygun koşulları en uygun fiyatlarda ayağınıza getirmektedir. İşlerinde uzman olan  Eşya elemanlarımız önceden eşyaları kontrol edip eşyalarınıza uygun ambalajları seçmektedir.
Bizi seçin ve hizmetlerimizden yararlanın öteki firmalarla en büyük farklarımızı görme şansını yakalayın araçlarımız kapalı çelik kasalı içinde elbise dolapları bulunmaktadır. Kullandığımız malzemeler türüne göre ya hiç kullanılmamış ya da çok kullanımlık malzemeler ise daima temizlenerek müşterilerimize gönderilmiştir.
Firmamızın tecrübeli elemanları ve tecrübesiyle güvenilir taşımada şehir içi ve şehirler arası taşımacılıkta üst seviyelerde olan firmamız her türlü ihtiyacınızı karşılayacak durumdadır. Nakliyat sırasında siz müşterilerimiz hiçbir şeye karışmıyorsunuz...
Müşterilerimizi taşınmanın zorluklarından uzak tutmak için onlara her türlü kolaylığı sağlamaktayız.Yıllardır evden eve nakliyat yapmış olmanın sonucunda müşterilerimizin taşınma konusundaki istek ve beklentilerini iyi bilmekte ve çözüme ulaştırmak konusunda tüm imkanlarımızı kullanmaktayız.Şirketimiz sizin için en uygun koşulları en uygun fiyatlarda ayağınıza getirmektedir. Taşıma günü istediğiniz saatte taşıma işlemine başlanır ve sözleşme gereği anlaşılan saatte işlem tamamlanır.

ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK

Antalya'da evden eve nakliyat'da son yıllarda oldukça yaygın tercih edilen araçlardan biri hiç kuşkusuz Asansörlü taşımacılıktır. Öncelikle her işin inceliği oldugu gibi asansörlü taşımacılıgında bir çok detayı vardır Müşterilerimiz öncelikle şunu bilmeli her isteyen kişinin eşyası asansörle taşınamayabilir.
Bunun için öncelikle bina önünde asansörün yanaşabilecegi bir boşluk olması gerekir.
Ülkemizde çarpık kentleşme dolayısıyla bir çok ev bina vb. yerde asansörün yanaşması mümkün olmamakta ve taşıma asansör ile yapılamamaktadır.Öte yandan karşılaşılan sorunlardan bir tanesi de asansör binanın yanına yanaşsa bile eşyaların alınacağı kapı ve/veya çıkışın küçük olması ve bir çok eşyanın asansör ile taşınmasını imkansız kılınmaktadır.
Taşınma işinin asansör ile yapılmasını düşünüyorsanız lütfen firmamızın Ekspertizlerine başvurun. Böylece hem müşterinin mağduriyeti önlenmiş olur hemde taşınma esnasında planlama sorunları ile karşılaşılmaz.Asansörlü veya asansörsüz taşımacılıkta personelin konusunda uzman olması önemlidir. Unutulmamalıdır ki Asansörlü taşımacılıkda eşyalarınız zarar görebilir.
Taşımacılık da en önemli konu evden eve Asanasörlü nakliyat şirketinin kalite standardıdır.
Gönderdiği ekibin profosyoneliği ve kullandığı paketleme teknikleri ve paketleme malzemeleridir.
Bütün bu faktörlerin sağlanmadığı durumlarda eşyalarınızda hasar kaçınılmazdır. 
Unutmayın firmamız Evden Eve Nakliyat Size asansörlü taşımacılıkta özel seçenekler sunuyor...
Neden Asansörlü Taşımacılık?
Taşınma sırasında Bina içinde oluşacak hasarları en az düzeye indirmek Asansörü olmayan yüksek katlı binalarda inip çıkma zamanını azaltarak daha hızlı olarak eşyanın taşınmasını sağlamak.
Asansörlü taşımacılık bazı yüksek binalar , dar koridorlar , girişi küçük apartman girişleri ile ilgili olumsuzlukları ortadan kaldırmak b
azı Bina Yöneticilerinin bina asansörünü kullanmaya karşı olması. Dar alanlarda taşıma yapılırken hem eşyaya hem binaya zarar vermesi durumu ortadan kaldırmak Asansörlü taşımacılık bina içi mesafeyi azaltığı için işçilerin dikkatini attırmak ve daha çok verim almak. Eşya taşıma işlemlerinde teknolojiden de yararlanmak direk evin içine girerek taşınma suresinin kısaltmak.Asansörlü Nakliyat Araçları Eşyanın hasar riskini azaltmak Asansörlü evden eve nakliyat ile bina sakinlerini rahatsız etmemek Bina içinde eşyaların zor çıkması durumun ortadan kaldırmak.

ŞEHİRLER ARASI TAŞIMACILIK

Şehirler arası nakliyat hizmeti kapsamında Türkiye'nin tüm şehirlerine taşımacılık hizmeti vermekteyiz.Şehirlerarası nakliye hizmeti çok fazla güven gerektiren bir iştir, çünkü eşyalarınız herhangi bir il içerisinde değil iller arası taşındığı için güven duyduğunuz bir firma ile çalışmak gerektirir.Firmamız uzman ekibi ile bu onuda en güvenli firmalardan biri olarak yıllardır hizmet vermektedir. Eşyalarınızın yoğunluğu ne seviyede olursa olsun Türkiye'nin her yerine özenle taşımaktan mutluluk duyarız.Firmamız şehirlerarası taşımacılığı yaygınlaştığından beri, bu sektöre önemli yatırımlar yapmıştır.Firma olarak haftanın her günü 24 saat taşıma hizmeti gerçekleştirmekteyiz. Sizleri profesyonelliğin getirdiği özgüven ile yeni evinize veya iş yerinize güven içinde taşınmanız için çaba gösteriyoruz.
Antalya Evden eve, şehiriçi ve şehirlerarası adres değişikliği yapacak olan kişilerin ilk tercihi olan firmamız sahip olduğu çizgisini bozmadan yoluna devam etmektedir. Kullanılan tek kullanımlık malzemelerden tüm ekip elemanlarına kadar her ayrıntı orijinal olup bu hizmetten faydalananlar iş dışındaki zamanlarının kendilerine kalmalarından büyük mutluluk duymaktadırlar. Firmamız şehir içi taşımacılık hizmetlerinde tercih ettiği araçlarda yeni olup araçların gerekli olan tüm bakımları düzenli olarak yapıldığı için herhangi bir sorun yaşanmamaktadır.
Çıkan tayinler, ev sahipleri ile yaşanan problemler, yeni alınan evler, iş yeri değişiklikleri gibi birbirinden farklı nedenlerden dolayı taşınmak zorunda kalınmaktadır. İşlerin yoğun olması ve iş çıkışlarında ailelere ayrılan zamanların kısıtlı olması nedeni ile toplamak zorunda olunan eşyalarla ilgilenirken büyük zorluklar yaşanmaktadır. Tüm bunları sizlerin yerine üstlenecek olan kişilerin olmasını ve kısa sürede yeni evlerinize geçmeyi arzu edersiniz. Tamda bu nokta da şehiriçi taşımacılık yapan firma olarak devreye girmekte ve oldukça ekonomik fiyatlara aynı gün içerişinde eşyalarınızı eski yerlerinden alarak yeni yerlerine ulaştırmaktayız.
Günler öncesinden belirlenen taşınma tarihleri yaklaştığında şehiriçi taşımacılık firması olarak gerekli olan tüm hazırlıkları yapmaktayız. Eşyaların paketlemesinde kullanacağımız tek kullanımlık malzemeleri hazırlayıp, araçların bakımlarını yaparak ve taşımayı gerçekleştirecek olan ekibi bilgilendirerek tam anlamı ile hazır hale gelmekteyiz. Bu özel hizmet sizleri beklerken kendi imkanlarınızla taşınmaya uğraşmamalı ve hem zamanınızı, hem bütçenizi, hem de eşyalarınızı riske atmamalısınız.
ŞEHİR İÇİ NAKLİYAT
Nakliye hizmetlerinde en önemli hizmetler şehir içi nakliye hizmetleri başlığı altında toplanmaktadır. Antalya gibi özellikle yaz döneminde nüfusu birkaç katına çıkan bir şehirde nakliye hizmeti vermek hassasiyet isteyen bir iştir. Antalya Nakliyat işleri pek çok kalemi kapsamaktadır. Evden eve nakliyat başta olmak üzere, ofis taşımacılığı, parça eşya taşımacılığı, depolama gibi hizmetlerin yanı sıra özel ve teknik detaylar isteyen tüm hizmetleri de firmamız başarılı bir organizasyonla gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin en önemli ve yoğun nüfuslu şehirlerinden birisinde nakliye hizmeti veren firmamız sektörde kazandığı deneyimle şehir içi Antalya Şehir içi nakliyat işlerinde çıtayı çok yukarılara taşımıştır.  Sunduğu şehir içi nakliye hizmetinde yenilikçi anlayışa ve çeşitliliğe önem veren firmamız her müşterinin kendine özel ihtiyaçlarına sunduğu akıllı çözümlerle öne çıkmaktadır. Müşterisine verdiği önemi hizmetlerinin her aşamasında gösteren firmamızla Şehir içi nakliyehizmeti farklı bir anlayış kazanıyor.
ŞEHİR İÇİ NAKLİYAT,TA LİDERİZ
Şehir içi nakliyat hizmetinde hız en önemli etkenlerden bir tanesidir. Hızlı yaşamın şehir hayatına getirilerinin sonucu olarak, sürekli aciliyet içeren hizmetler sunmak, firmamızın kolayca yapacağı ve ihtiyaçlara özel çözümleri üretmede lider olduğu bir alandır. Firmamız şehir içi nakliye işlerinin tamamında kaliteli hizmetlerinin yanı sıra müşteri isteklerine önem veren güler yüzlü hizmer anlayışıyla da öne çıkmaktadır. Uzun yıllara dayanan deneyimini şehir içi nakliyat hizmetine de kusursuz bir şekilde aktaran firmamız, birçok referansa sahip Antalya Nakliye firmaları arasında bilinirliği en yüksek firmadır. Şehir içi taşıma işlemleriniz her ne olursa olsun, aynı hizmet kalitesini sürdüren firmamızla nakliye işlemleriniz artık çok kolay. Geniş filosu konusunda uzman personelleri, kalifiye elemanlarıyla firmamız şehir içi nakliye anlayışını bir kademe üste taşıyor. Mesafesi ne olursa olsun eşyalarınıza uygulayacağımız sigortayla size verdiğimiz önemi bir kez daha kanıtlayan firmamızla tüm nakliye işlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.
HİZMET ANLAYIŞIMIZLA TERCİH SEBEBİYİZ
Müşteri memnuniyetini kar prensiplerinin önüne koyan firmamızın şehir içi nakliye hizmetine getirdiği yenilikçi bakış açısı ve uygun maliyetlerle firmamız tercihlerinizde en ön sırada yer alacaktır. 24 saat hizmet veren firmamız, tüm acil nakliye işlerinizde yanınızdadır.
ŞEHİR İÇİ  NAKLİYAT TAVSİYELERİ
Nakliye firması seçerken en önemli husus bir yakınızın memnun kaldığı bir firmayı size tavsiye etmesidir. Belli bir hizmet anlayışını belirlemiş firmalar müşterilerini genellikle mutlu ederler, bu tavsiyeleri alırken yakınınızın firmadan ne denli memnun kaldığını detaylıca öğrenmeyi unutmayınız.
Eğer çevrenizde yakın zamanda Şehiriçi Nakliye hizmeti almış birisi yoksa o zaman internet üzerinden detaylı bir araştırma yaparak kaliteli bir nakliye firmasına ulaşabilirsiniz. Firmanın internet sitesi size ne kadar kurumsal bir firma olduğunun sinyallerini verecektir. Ancak yine de sadece internet sitesi iyi diye firma seçmek uygun değildir. Firmanın ticari sicil kayıtlarının mutlaka olması ve nakliyeciler odasına üye olması gibi faktörler, anlaştığınız kişilerin eşyalarınızı alıp ortadan kaybolmaları riskini oldukça azaltacaktır.
Evden Eve Nakliyat Tavsiyelerimizden bir başkası da araçlarının üzerinde bulunan logolarıdır. Bu logoların bulunması aracın o günlük kiralanmış bir araç olmadığını ve firmaya ait olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Bu da firmanın daha ciddi ve kurumsal çalışan bir firma olduğunu gösterir. 
Nakliye firması eğer eşyalarınıza sigorta yapıyor ve sizinle bir sözleşme imzalıyorsa bu durumda firma adına artı yazacak bir uygulamadır.
Son tavsiyemiz, fiyatı ucuz firmalar size cazip gelse de uzun vadede verecekleri zararlarla ödediğiniz paraların misliyle cebinizden çıkması mümkündür. Nakliye hizmetlerinde belli başlı kalemler bulunmaktadır ve bunların piyasadaki fiyatları üç aşağı beş yukarı aynıdır. Eğer piyasa fiyatlarının çok altında bir fiyat size veriliyorsa bu firma ya eleman sayısını az getirecek, ya paketleme malzemelerinden kaçacak, ya da sizin eşyalarınıza uygun aracı size temin etmeyecektir. Bu durumların hepsi de eşyalarınızın ciddi hasar görmesine sebep olabilir. Piyasa fiyatlarını iyi öğrenip seçimlerinizi buna göre yapmanızda iyi bir Şehiriçi Nakliye hizmeti alabilmeniz için önemlidir.
FİYATLARIMIZI EKSPERTİZ HİZMETİ BELİRLER
Eşyalarınızı ister şehir içi güzergahlarda, ister şehir dışı bir adrese taşıyor olalım firmamız her zaman size özel ve uygun fiyatlarıyla yanınızdadır.Şehiriçi nakliyat işinizde firmamız, taşınacak eşyanın miktarı, eşyaların paket ve ambalajları için gerekli olan malzeme miktarı, taşıma işini gerçekleştirecek eleman sayısı, taşıma için gerekli olan aracın büyüklüğü, taşıma yapılacak evin bulunduğu kat ve asansörünün durumu, eşyalara uygulanacak sigorta bedelleri ve son olarak taşımanın yapılacağı mesafeyi titizlikle hesaplayarak size özel fiyat teklifi hazırlamaktadır. Adresinize gelen eksperlerimiz eşyalarınızı detaylıca inceledikten sonra fiyat tekliflerimiz hazırlanmaktadır. Firmamız düşük fiyat uygulamak için eşyalarınızın hasar göreceği bir hizmeti asla sizlere sunmaz.  www.antalyaborabeynakliyat.com      www.borabeyantalyanakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları