Antalya BOrabey Evden Eve Nakliyat

Antalya BOrabey Evden Eve Nakliyat - Hakkımızda

Kurulduğu 2007 yılından beri evden eve nakliyat ve taşımacılık sektöründe hizmet veren firmamız Antalya merkezli olarak size değerli müşterilerimizin evden eve taşımacılık ihtiyaçlarınıza çözüm sunmak üzere faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulduğumuz günden bu yana taşımacılık ve nakliye sektörüne yeni bakış açıları getirerek sürekli gelişim gösteren firmamız nakliye sektöründe gelişen bütün teknolojik gelişmelere ayak uydurmayı başarmıştır. Nakliye hizmeti verdiği günden beri BOrabey nakliyat öncelikle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışmıştır. Müşteri memnuniyeti son derece başarmanın verdiği huzur ve güvenle yoluna devam etmektedir. Antalya’da nakliyat deyince akla gelen ilk firmaların başında gelen Antalya BOrabey Nakliyat var gücüyle yoluna devam etmektedir. Nakliye hizmeti veren firmamızın uyguladığı başlıca prosedürler vardır. Öncelikle ücretsiz experlerimiz taşınacak eşyalarla ilgili ücretsiz etüt çalışma yaparlar. Daha sonra siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için eşyalarınıza uygun araç belirlenir. Eşyalarınız taşınma esnasında zarar görmemesi için son derece kaliteli ithal malzemeler kullanılarak ambalajlama işlemi yapılır. Aynı zamanda eşyalarınızın güven altına alınması ise taşıma sigortası yapılır. Ve son olarak yeni taşındığınızda evde eşyalarınız sizin gösterdiğiniz yerlere dizaynı yapılır. Antalya BOrabey Nakliyat firması olarak amacımız verdiğimiz her hizmette müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak taşıma sektörünün öncü firmalarından biri olmaktır. Verdiğimiz hizmetler sayesinde öncelikle Antalya’mızın daha sonra ise ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Antalya’da kalite nakliye ve taşımacılık hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmenizdir.

antalya EVDEN EVE NAKLİYAT

Evden eve nakliyat denilince Antalya’da akla gelen ilk firmanın verdiği güven ve tecrübeyle Antalya BOrabey Nakliyat evden eve eşya taşıma hizmetini son derece profesyonel bir şekilde yerine getirmektedir. Firma olarak yirmi yıla aşkın nakliye sektöründe olmamızın verdiği avantajla evden eve eşya taşıma konusunda çok ekonomik fırsatlar sunmaktayız. Firma olarak bünyemizde bulundurduğumuz son derece eğitimli ve tecrübeli çalışanlarımız sayesinde Antalya’da nakliye firmalarının en başında gelmekteyiz. Firma olarak yıllardır birlikte çalıştığımız ve sürekli eğitim ve seminerlerle gelişimine katkı sağladığımız çalışanlarımızla evden eve eşya taşıma hizmeti verirken uyguladığımız belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında taşınacak eviniz ile ilgili ücretsiz incelemelerde bulunmaktır. Ve daha sonrasında ise taşınacak eşyalarınız için uygun büyüklükte araç belirlemektir. 
Evden eve eşya taşımacılığını bir gün içinde vermekteyiz. Çalışanlarımız günün erken saatlerinde evinize gelerek eşyaların ambalajlamasını yaparlar ve demontesi yapılacak mobilyalarınızın eşyaları usta çalışanlarımız kullandıkları gelişmiş aletler kullanarak gerçekleştirir. Bu mobilyanın bütün parçaları öncelikle tek tek ambalajlanır daha sonrasında ise yerleştirme esnasında kargaşa olmaması için bütün parçalar birlikte ambalajlanır böylece bütün eşyalarınız daha güvenli olarak taşınır. Geniş araç filomuzdan eşyalarınız için seçtiğimiz aracımızla eşyalarınız yeni evinize taşınır. Taşıma esnasında eşyalarınız zarar görmesi halinde isterseniz eşyalarınızı sigorta yapabilirsiniz. Yeni adresinizde akşam yemeğini gönül rahatlığıyla yemeniz için bir gün içinde hem taşınma hem de yerleşimi yapılır.

ANTALYA ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT                                         Antalya Şehirler Arası Nakliyat

ANTALYA BOrabey Nakliyat firması olarak evden eve nakliye hizmeti verdiğimiz gibi şehirlerarası nakliye hizmeti vermekteyiz. Verdiğimiz bütün hizmetlerde müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığımız için şehirlerarası nakliye hizmeti verdiğimizde de uyguladığımız prosedürler bulunmaktadır. Eşyalarınız uzun yola çıkacağı için öncelikle uygun ve büyüklükte araç tespiti yapılır. Eşyalarınız son derece tecrübeli ve eğitimli çalışanlarımız tarafında son kalite ithal balonlu naylonlar kullanılarak ambalajlama yapıldıktan sonra aracımıza uygun ve kırılmayacak şekilde dizayn edilir. Ağır eşyalar altta gelecek şekilde ayarlama yapılır ve kırılma ihtimali olan daha hafif eşyalar üst tarafa gelecek şekilde ayarlanır. Eşyalarınızın yolda olabilecek istenmeyen kazalara karşın sigorta yapılır.Eşyalarınızın sigorta bedeli belirlendikten sonra poliçeleri çalışanlarımız tarafından yapılır. Düzenlenen bu poliçeler taşıma esnasında sizlere teslim edilir. Böylelikle eşyalarınız öncelikle Antalya BOrabey nakliyatın güvencesi altında olur daha sonra ise sigorta güvencesinde. Şehirlerarası nakliye hizmeti son derece tecrübe isteye bir hizmet türü olduğu için her firma bu hizmeti kusursuz olarak yerine getirememektedir. Nerdeyse bütün firmalar sitelerinde Şehirlerarası nakliye hizmetini verdiklerini yazsalar bile daha çok BOrabey Nakliyat gibi firmalara vermektedirler. Antalya BOrabey nakliyat bünyesinde bulundurduğu geniş araç filosu ve tecrübeli çalışanları sayesinde şehirlerarası eşya taşıma hizmetini şehir içi evden eve taşıma kolaylığında sunmaktadır.

antalya PARÇA EŞYA TAŞIMA

Nakliye sektörünün vazgeçilmezi olan parça eşya taşıma hizmeti veren Antalya BOrabey Nakliyat şehir içi ve şehirdışı her çeşit parça eşya taşıma hizmetini en ekonomik şekilde vermektedir. Uzun yıllardır nakliye sektöründe hizmet veren firmamız kurulduğu günden bu yana büyük bir tecrübe ve birikime sahiptir. Sahip olduğumuz bu tecrübe ve birikim sayesinde siz değerli müşterilerimizin eşyalarını taşırken yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Parça eşyadan kastımız beyaz eşya, mobilya çekyat,dolap veya öğrenci eşyasıda olabilir. Firmamız kurulduğundan beri öğrencilerimizin arkasında durmuş ve durmayada devam etmektedir. Parça eşya konusunda uzmanlaşan çalışanlarımız iki saat gibi kısa bir sürede parça eşyalarınızı taşımaktadır.

ANTALYA OFİS TAŞIMACILIĞI

Antalya BOrabey Nakliyat şirketi olarak verdiğimiz bir diğer hizmet ise ofis eşyası taşımadır. Nakliye sektöründe uzun yıllardır bulunan firmamız ofis eşyası taşıma konusunda son derece tecrübeli bir konuma gelmiştir. Bu tecrübe ve birikim sayesinde Antalya BOrabey Nakliyat ofis eşyalarınızı en hızlı ve en enkonomik şekilde taşımayı vaat etmektedir. Ofis eşyaları normal evlerimizde kullandığımız eşyalardan çok daha farklı ve hassastır. Gelişen teknoloji ile birlikte ofiste kullanılan  ofis eşylarıda sınıf atlamıştır. Bu yeni nesil mobilyaların taşınması kolay gibi görünsede aslında bilmeyen için çok zordur. Bu yeni nesil ofis mobilyalarının montesi ve demontesi uzmanlık ve ustalık istemektedir. Antalya BOrabey Nakliyat firmamız bünyesinde bulundurduğu tecrübeli ve uzman çalışanları sayesinde yeni nesil ofis mobilyalarınızı sorunsuz taşımayı hedeflemektedir. Ofis taşımacılığında dikkat etmemiz gereken bir diğer konusu ise taşıma esnasında iş kaybına neden olmamaktır. Taşınacağınız gün ve saat tarafınızdan belirlendikten sonra uzman ekiplerimiz ofisinize gelerek bütün odaları tek tek taşımaya başlarlar. Her odada bulunan bütün masa sahiplerinin eşyaları ayrı ayrı kutulara konularak üzerlerine isimleri yazılır. Böylelikle hem olası bir iş kaybın önüne geçilir hemde taşınma ve yeniden yerleşme durumlarında eşyaların ve özel şahıs eşyalarının birbirine karışmasının önüne geçilmiş olunur..                                               www.antalyaborabeynakliyat.com      https://antalyaborabeynakliyat.blogspot.com                                            

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları