Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat

                                                                 Antalya Şehirler Arası Nakliyat 




Şehirler arası taşımacılık alanında hizmet vermekte olan firmamız Antalya merkezli olup Türkiye’nin tüm illerine taşımacılık alanında çalışmaktadır. Antalya ve çevre ilçelerden eşyanızı Türkiye’nin her neresine isterseniz nakliye işlemleri için bizlere ulaşınız. Antalyalı Evden Eve şehirler arası nakliyat olarak eşyalarınız evinizde paketlenerek araçlarımıza aktarılacak. Paketleme işleminde eşyalarınız özel hazırlanmış patpat ve diğer ambalajlara sarılacak. Giyim eşyaları streç vasıtasıyla paketlenerek özel hazırlanan kutulara konulacak. Kutular eğer gerekli görülürse asansörlü taşıma yöntemiyle araçlarımıza indirilecek. Asansörlü taşıma sistemini genel  olarak dar bina içlerinde eşyalarınızın kırılma yada çizilme riskini düşündüğümüz için asansörle indirmekteyiz. Bu yöntem modern araçlarımızla yapılmaktadır.

Antalya Şehirler arası Nakliyat ofis taşımacılığında başka bir ile ofis yada şirket taşımak istemeniz halinde mobilya ve eşya büyüklüğüne göre taşıyıcı araç belirlenecek. Expertiz elemanlarımız tarafından eşyalarınız sigortalanacaktır. Özellikle şehirler arası taşımacılıkta yol uzun olması dolayısıyla eşyaların kırılma dökülme gibi sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu sorunlar için sigorta yapılarak çözüme kavuşur.

Şehirler arası nakliyat yaparken gidilecek güzergah sizlere teblig edilecek. Yapılan sigorta bilançosuna mutlaka bir göz atın. Size verilecek olan hizmetler konusunda tam olarak bilgi sahibi olmanız sağlanır.

Antalya şehirler arası evden eve nakliyat işlerinde önemli konulardan biride kullanılacak araçlardır. Bizim araç filomuzda bulunan taşıma araçlarımız hepsi yeni ve iç kısımları şehirler arası eşya taşımaya uygun halde yapılmıştır. Bu eşyalarınızın uzun yolculukta herhangi bir zarar görmemesi açısından önemli bir konudur. Eşyalarınız araca elemanlarımız tarafından muntazam yerleştirilir. Yolculuk sırasında bir eşyanın diğer eşya üzerine kayıp düşmek gibi tehlikeli bir olay başınıza kesinlikle gelmez. Taşınmaya karar verdiğinizde kesinlikle bu konuyu göz önüne almanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri