Evden Eve Nakliyat' ta Paketleme - Ambalaj ve Hizmet Kalitesi

Evden Eve Nakliyat' ta Paketleme -  Hizmet Kalitesi


    Evden eve nakliyat başlı başına bir sektördür. Diğer nakliye işlerinden farklı olarak mobilya uzmanlığı, ambalaj - paketleme ustalığı ve kalifiye taşıma elemanları gerektirir. Evden eve nakliye firmalarının kendi bünyelerinde bu konularda uzmanlaşmış personel bulundurmaları gerekmektedir.
     Ayrıca evden eve taşımacılık yapan firmalar Ulaştırma Bakanlığından K3 Yetki Belgesi almak, Ticaret Odasına veya diğer Esnaf  Odalarına kayıtlı olmak
zorundadırlar. Maalesef bu nitelikleri taşıyan firma sayısı çok azdır. Taşınmak için nakliye firması araştırırken sadece uygun fiyat değil, firma kalitesini de sorgulamanızı öneririz. Çok ucuz fiyata yapılan taşınmalar genellikle iyi sonuçlanmamaktadır. Bu nedenle fiyat ve kalite dengesi çok iyi hesaplanmalı, firmalar çok iyi incelenip ona karar verilmelidir. Mümkünse nakliye şirketinin ofisini ziyaret etmeli yüz yüze görüşüp, araçları, paketleme sistemleri, ambalaj ürünleri, firmanın belgeleri ile bilgi almalısınız.
    Evinizi, ofisinizi taşıtmayı düşündüğünüz firmanın araçlarının kapalı kasa, kasa içlerinin mobilya vb. kaplı olup olmadığına, araç donanımına dikkat edin. Çünkü kasa içleri mobilya ve halıflex kaplı araçlar eşyalarınızın daha güvenli, sağlam taşınmaları için özel dizayn edilmiştir. Evden eve nakliyat işine uygun, tam donanımlı araçlardır. Araç donanımı ise eksiksiz bir alet takımı çantası ve paketlemede kullanılan balonlu naylonlar, strech, bant, koliler ve taşıma sırasında eşyalarınızın korunmasını sağlayacak polietilen profiller, köşe takozları vb ürünlerdir.
    Taşınma sırasında mobilyaların montaj ve demontajı, eşyalarınızın usulüne uygun bir şekilde paketlenmesi en önemli konudur. Evden ve Nakliyat işinin temel sistemi de budur.
    Firmamızı diğer nakliye firmalarından ayıran, bu konuda gerekli altyapının tamamına sahip olmamızdır. Taşıma ekiplerimizde ustalarımız mevcuttur. Ambalaj ve paketlemede kullandığımız ve diğer hiç bir firmada olmayan özel malzemeler mevcuttur. Personelimiz konusunda uzman deneyimli elemanlardan oluşmaktadır.

    Kurulduğu günden evden eve nakliyat sektörüne hizmet eden Antalyalı Evden Eve Nakliyat' ın Felsefesi "kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini
birleştirmektir." Fiyat politikamız kaliteli hizmeti uygun fiyata müşterilerimize sunmaktır.

Antalya Evden Eve Nakliyat kalite, çevre koruması ve iş emniyeti alanında entegre bir yönetim sistemine göre çalışıyor. Böylece müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun özgün çözümler elde edilebiliyor. Çalışanlarımıza nitelik kazandıran kalıcı programların yanında tüm hizmet proseslerinde çevre bilincinin ön plana çıkması, sürekli kaliteli güvencesi ve iş emniyetiyle ilgili tüm ilgili düzenlemelere riayet edilmesi bu konsept dahilindedir. Antalyalı Evden Eve Nakliyat böylece müşteri iletişimini iyileştirebilecek ve rekabetin yoğun yaşandığı bir ortamda diğer rakiplerin potansiyelini aşacak hizmetler sunabilecek durumdadır. Hizmet verdiğimiz alan olarak tüm Türkiye' de bu yolla doğruluk ve güvenilirlik uygun bir fiyat politikasıyla birleştirilmiştir.

  Antalya Evden Eve Nakliyat, bu yönleri ve hizmet kalitesi ile diğer firmalardan her zaman bir adım öndedir. Temel ilkemiz  %100 müşteri memnuniyetidir.

Taşınma işini profesyonellere bırakın...
Siz keyfini çıkarın...

Firmamızla ilgili bilgiler aşağıdadır ;


ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT
0542-651-50-42 | 0242-346-50-42
http://www.borabeynakliyat.com/
Profesyonel Ekip & Geniş Araç Filosu ile
7 Gün 24 Saat Hizmetinizdeyiz.
Ekiplerimizde mobilya montajcımız mevcuttur.

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT ANTALYA MURATPAŞA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları