Antalya Ofis Büro Taşımacılığı

OFİS BÜRO TAŞIMACILIĞI

Antalya Ofis Büro Taşımacılığı


Antalya Ofis ve büro taşımacılığı konusunda profesyonel olan firmamız farklı bir paketleme yöntemi ile eşyalarınızın nakledilmesini sağlamaktadır. Ofisler için kullanılan cihazların ve kurumsal nitelik taşıyan belgelerin son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden başta arşiv olmak üzere tüm evraklarınız birbirleriyle karışmaması için ayrı olarak taşınmaya hazırlanmaktadır.

Mobilyalarınızı Demonte Olarak Taşıyor, Kurulumunu Biz Yapıyoruz!

Ofis büro nakliyat hizmetlerinde kullanılan makine, cihaz ve aletler de aynı titizlikle, birbirlerinde ayrı olarak taşınmaya hazırlanır ve hiçbir zarar görmeyecek şekilde paketlenir. Ofis mobilyalarınızın demonte formda olanları ekiplerimiz tarafından parçalara ayrılır ve bu şekilde çizilmeleri veya deforme olmaları önlenir. Yeni ofisinizde demonte halde taşınan mobilyalarınızın kurulumu yine ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.

Evrak niteliğinde olan veya olmayan tüm dosyalar, belgeler ve çalışmalar özel graft kağıtlara sarılarak koruma altına alınmaktadır. Her biri ayrı olarak paketlenir ve yeni ofisinizde ayrı olarak yerleştirilir. Tamamı son model araçlardan oluşan nakliye filomuzda havalandırma sistemi mevcuttur. Bu yüzden hem eşyalarınızın hem de evrak ve dosyalarınızın taşınma esnasında nemden ve rutubetten etkilenmesini önlemekteyiz.

Sigortalı Ofis Ve Büro Taşımacılığı Hizmeti Veriyoruz!

Antalya Evden Eve Nakliyat olarak sigortalı taşımacılık hizmetini de müşterilerine sunmaktadır. Herhangi bir olumsuz durum karşısında müşterilerimizin mağduriyet yaşamasını bu uygulamamız ile önlemekteyiz. Tüm sektörlerde faaliyet gösteren ofis ve büroların profesyonel yöntemler ile taşınması için tam donanımlı ve tecrübeli ekiplerimize güvenebilirsiniz. Sorunsuz bir nakliyat ve zamanında teslimat için Hemen bizi arayın!

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT                                                                                                                                  0542-346-50-42 | 0242-346-50-42
TAŞINIRKEN RİSK ALMAYIN
Profesyonel Ekip & Geniş Araç Filosu ile 
7 Gün 24 Saat Hizmetinizdeyiz. 
Ekiplerimizde mobilya montajcımız mevcuttur.
http://www.borabeynakliyat.com/
ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT BORABEY

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları