Şehirlerarasi Evden Eve Nakliyat Çözümleri

Şehirler Arası Ev Eşyası Taşıma

Şehirlerarasi Evden Eve Nakliyat Çözümleri

Firmamız olan BOrabey Nakliyat 2007 yılında Antalya Muratpaşa'da Bora ailesi tarafından kurulmuştur.2007 – 2010 yılları arasında şehir içi taşıma ile ilgili birçok proje gerçekleştirmiştir.2010 yılından sonraki bu güne kadar olan dönemde ''Eşya Depolama,Şehir İçi Nakliyat,Asansörlü Nakliyat birde ŞehirlerArası Nakliyat'' hizmeti vermektedir. Taşımacılık konusunda müşteri odaklı çalışma stili ile birçok referansa yer vermiştir. Şehirler Arası Ev Taşıma hizmetlerini kolay bir işlem olarak görmemek lazım.Günümüzün şartlarına göre büyüyen evlerle birlik de eşyalarda çoğalmış durumdadır.Onun için taşıma yapacağınız zaman en ince ayrıntısına kadar belirtmeniz lazımdır.

O Halde Toplamaya Ve Taşımaya Başlayalım

Nasıl başlayacağız?Şehirden şehire taşınmak bir hayli zor bir işlem ama korkmayın! Borabey Nakliyat ile her şey yolunda bir taşınma yaşayacaksınız.Öncelikle eşyalarınızı taşınmasını fiyatlandırmak üzere keşif yapıyoruz. Yapılan keşif eşyalarınızın nasıl bir hizmet gerektirdiğini ve kaç personel ile taşınacağını belirtir. Taşıma ile ilgili adım adım bir şekilde en ince ayrıntısını expertiz arkadaşımız sizlere anlatmaktadır.Yapılan keşif sonucu fiyatlandırma yapılıp sözleşme imzalanır.Taşıma günü belirlenen saate bütün ekipmanımız ile adresinizde olunur.Bütün eşyalarınız havalı patpat naylon ve streç folyolarla özenle paketlenir. Marangozumuz tarafından mobilyalarınız tek tek sökülür. Paketleme hizmeti bittik den sonra uzman personelimiz tarafından araçlarımıza özenle istif edilir.ŞehirlerArası Taşıma hizmetinde kullandığımız araçlarımızın kasaları evden eve nakliyat için özel imal edilmiş olup içi suntadır.Aracımız yüklendik den sonra belirlenen adrese yola çıkar.

Yeni Evinize Geldiniz Nasıl Yerleşeceğim?

Kusursuz bir süreç den sonra yeni evinize kamyonumuz gelir.Verilen zamanda ve güler yüzlü dinamik personelle.En iyi şekilde paketlenen eşyalarınız tek tek istediğiniz alana yerleştirilir ve paketleri çözülür. Sökülen mobilya ve beyaz eşyalarınız tek tek monte edilir.Yeni evinize gönlünüzce eşyalarınızı yerleştirdik den sonra taşıma işlemimiz biter.

Asansörlü Ev Eşyası Taşıma

Asansörlü Evden Eve Nakliyat Çözümleri

Eşyalarınızın yeni evinizde istediğiniz sağlamlıkta ve herhangi bir sorunla karşılaşmamış olarak teslim almak istediğiniz anda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Eşyalarınızın sizler için hem maddi hem de manevi değerinin bilincinde olarak, onları gereken özen ve dikkat çerçevesinde taşımaktayız.Eşyalarınızı;

  • Alanında uzman montaj ekibimiz ile bulunduğu yerden özenli bir şekilde söküyoruz.
  • En küçük parçasına kadar kaliteli ambalaj malzemesi ile paketliyoruz.
  • Hem apartman boşluğunun eşyalara zarar vermesini önlemek hem de taşıma esnasındaki zaman kaybının önüne geçmek için eşyaları asansör kullanarak taşıyoruz.
  • Eşya taşımaya tam olarak uygun olan araçlarımıza titiz bir şekilde yerleştiriyoruz.
  • Profesyonel şoförlerimiz ile mümkün olan en kısa süre içerisinde yeni yerinize eşyalarınızı sevk ediyoruz.

Eşyalarınızı ilk teslim aldığımız dikkati yeni yerinizde de göstererek kurulumunu yaparak yerleştiriyoruz. Eşyalarınızın her bir parçasını sigorta altında taşıyarak, nakliyat sırasında oluşabilecek her sorunun sorumluluğunu üzerimize alıyoruz.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız ile eşyalarınız sizlerin istediği gibi uygun fiyat seçenekleri ile kusursuz olarak taşınacaktır.

Şehiriçi Ev Taşıma

Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Çözümleri

Şehir içi ev taşıma firmamızın sürekli olarak vermiş olduğu hizmetler arasındadır.Profesyonel çalışmalarımızla evinizdeki tüm eşyaları sizleri yormadan kısa sürede toparlayıp taşıyoruz. Eşyalarınızın hasar görmeden hiçbir sorunla karşılamadan taşınması bizler için önemlidir.Üstelik profesyonel olarak verdiğimiz hizmetimiz emsalleri arasında en uygun fiyatlı firmadır.Firmamız taşıma yapmadan önce;

  • Evinize gelerek eşyalarınızı, apartman durumunuzu, merdivenleri,kat sayısını görür ve takıma planı oluşturur.
  • Eşyaları kutulayıp, ambalaj yapacağımızı anlatırız.
  • Taşıma yapılacak mesafeyi de göz önünde bulundurarak sizlerin dilediği sürede evinizi taşıyoruz.
  • Taşıma günü hızlı ve güvenli bir şekilde yeni adresinize eşyalarınız ulaştırıyoruz.

Şehir içi ev taşıma hizmeti konusunda içiniz firmamızdan yana rahat olsun.Eşyalarınız kendi eşyalarımız gibi özenli ve dikkatli bir şekilde taşırız.Montajları profesyonel olarak yaparız.Eviniz taşındıktan sonra eşyalarınızda en küçük hasara rastlanmaz.Gerek görüldüğü taktirde asansörlü taşıma hizmetimiz ile en kısa sürede sorunsuz hizmeti sizlere sunuyoruz.Ayrıntılı bilgi almak için bizlerle iletişime geçmeniz yeterlidir. Sizlere şehiriçi taşımacılık hizmetini en iyi fiyat seçenekleriyle sunuyoruz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları