Antalya Evden Eve Nakliyat Ve Taşımacılık

Antalya Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat; eşya taşımacılığı sektöründe bir çalışma sistemi olarak bilinmektedir. Ancak bu durum nakliye firmalarınca bilinip, eşyalarını taşıtan müşterilerimizce genel itibariyle açıkca bilinmemektedir.

Peki evden eve nakliyat  sistemi ne demek? Evden eve nakliyat sistemi mevcut evinizde bulunan kırılabilecek eşyalarınızın( mutfak eşyarınız, yemek takımlarınız), kıyafetlerinizin, avizelerinizin, perdelerinizin, beyaz eşyalarınızın ve bütün mobilyalarınızın uygun şekilde demonte olması gerekenlerin demontesi, bağlantıları sökülmesi gerekenlerin bağlantıları söküldükten sonra firmamız tarafından paketlemeler, kolilemeler ve ambalajlamalar yapılır.

Sizin bu noktaya kadar hiç bir çalışma yapmanıza gerek yoktur. Eşyalarınızın tamamı firmamız tarafından taşınmaya hazır hale getirildikten sonra eşya taşımacılığı  için özel tasarlanmış tamamen kapalı ve içerisi eşya taşımacılığı için uygun tasarlanmış çelik kasalı araçlarımıza yüklenir.Yeni evinize transfer gerçekleştirildikten sonra  mobilyalarınızın tamamının montajları ve kaba dizaynı firmamızca yapılır.Beyaz eşyalarınızın uygun şekilde bağlantıları tarafımızca yapılır.

Kolilenmiş olan eşyalarınız evinizin hangi bölümünden alınmış ise üzerine yazılan notlara göre yeni evinizde ilgili yere olduğu gibi bırakılır.Bu sistemde sizlere sadece kolilerinizi açıp raf dizaynlarınızı yapmanız kalacaktır.Avize ve perdelerin bağlantıları farklı bir uzmanlık alanı gerektirdiğinden standart evden eve nakliyat sistemine dahil değildir.Ancak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda firmamız ekstra hizmetler olarak kolilerin açılıp dizaynlarının yapılması,avize ve perdelerin alanında uzman personelce bağlantılarının yapılması alanlarında da hizmet sunmaktadır.

Evden eve nakliyat özel bir iştir. Bu hususta tercih edeceğiniz firmaları iyi düzeyde araştırmanız gerekmektedir. Antalya Evden eve nakliyat hizmeti verecek firmanın Ulaştırma bakanlığından verilen her türlü belgeye sahip olması gerekmektedir. Borabey nakliye firmamız tüm belgelere sahiptir.

Firmamız Antalya nakliyat, hizmetinde siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz ücretsiz expertiz randevusu oluşturulur, Evizinize gelen experimiz eşyalarınıza bakar ve nihai rakamı söyler mutabık kalındığı taktirde sözleşme yapılır.Sözleşmede belirtilen tarih ve saate göre ekibimiz sabah saatlerin evinize gelip eşyalarınızı taşımaktayız.

Antalya Evden Eve Taşımacılık

Taşınmalar sırasında Antalya evden eve nakliyat hizmeti alırken eşyaların başına bir şey geleceği korkusunu herkes yaşar.Daha önceki taşınmalarınızda eşyalarınızın başınıza zarar gelmesi, kaybolması veya kırılması gibi tecrübeler yaşamışsınız ya da bu tecrübeleri yaşamış insanlardan deneyimlerini duymuşsanız endişe etmeniz doğaldır.Özellikle asansörlü Antalya evden eve nakliyat hizmeti sırasında, bu işlem zor olduğu için, daha fazla kötü tecrübe yaşanma olasılığı yüksektir.

Antalya nakliyat sayesinde bu endişe ve korkularınızın boşuna olduğunu tecrübe ederek görebilirsiniz. Taşınmalarınızda eşyalarınızın güvenle nakledileceğinden emin olabilirsiniz.Firmamız, çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yaşanabilecek herhangi bir sorun karşısında hızla reaksiyon alabilmeyi başarır.Böylece hızlı,güvenli ve ekonomik hizmet sağlayan firmalardan biri olmasını sağlamıştır.Paradan ve zamandan tasarruf ederek taşınma işinizi gönül rahatlığıyla bize bırakabilirsiniz.

 Antalya Evden Eve Nakliyat Alanında Kaliteli Hizmetin Tadını Çıkarın.

Taşıma işlemini sırasında kaliteli hizmeti alabilmek için bizi tercih edebilirsiniz.Ekibimizde bulunan personeller son derece profesyoneldir.İşlerini severek yapan ekip elemanlarımız güler yüzlü hizmet sunar. Taşınma sırasında sizlere kaliteli hizmet vermek için üst düzey kalitede personellerle çalışmaktayız.Bizimle çalışan personelleri kalitemizi yüksek tutmak için özenle seçmekteyiz.Antalya evden eve nakliyat için bizi tercih ederek kaliteli hizmetin tadınız çıkarmanız mümkündür.Bizimle bir kez çalıştıktan sonra kaliteyi anlayacak gönül rahatlığıyla güler yüzlü hizmetin tadını çıkaracaksınız.Hizmetimizden memnun kalacağınıza eminiz.

Ekonomik Fiyatlarla Nakliyat Hizmeti İçin Bizi Tercih Edebilirsiniz.

Evden eve nakliyat hizmetinde eşyaların güvenliği kadar hizmetin ekonomik olması da önem taşır.Borabey Nakliyat ile anlaştığınızda alacağınız nakliyat hizmeti için uçuk rakamlar ödemenize gerek yoktur.Nakliyat işlemleriniz için firmamız ile anlaşarak ekonomik fiyatlardan hizmet alabilirsiniz.Evden eve nakliyat firmaları bu işlemler için genelde yüklü miktarlar talep ederler.Taşınma masrafları,yeni ev masrafları derken bu masraflar cebinizi epey yoracaktır.Taşınma işlemlerinizde nakliyat hizmeti için astronomik rakamlar ödemenize gerek yoktur.Bizi tercih ederek daha ekonomik fiyattan hizmet alabilmeniz mümkündür.Evden eve nakliyat hizmeti için eşyalarınızı bize teslim ederek kaliteli hizmeti almanız paradan ve zamandan tasarruf etmeniz mümkündür.


Antalya Evden Eve Nakliyat sektöründe yıllarca verdiği hizmetler ile firmamız Borabey nakliyat her zaman müşteri memnuniyeti taşımacılık konusunda kendini geliştirmiş ve bu yönde büyümeye devam etmiştir.Firmamızın başlıca hizmetleri olan Antalya Taşımacılık, asansörlü nakliyat, şehir içi nakliyat ve şehirler arası nakliyat vb. bir çok alanda faaliyet göstermekte olup bu çalışmaların başında müşteri memnuniyeti gelmektedir,Eşyalarınıza gereken değeri ve hassasiyeti göstermekle yükümlü olan firmamız paketleme konusunda en kaliteli malzemeleri kullanmaktadır.


Antalya nakliyat firmaları hizmetlerinde müşterilerin ilk tercihi olmakla beraber verdiğimiz diğerhizmetlerde tercih edilen firma konumunu almışızdır. Antalya taşımacılık Fiyatları Eşya taşıma esnasında mağduriyet yaşanmaması için elimizden gelenin fazlısı her zaman yapmaktayız, bu alanda resmi olarak yaptığımız sözleşme ve sigorta ile müşterilerimiz güvence altına alarak gerekli güven ortamını her zaman sağlıyoruz.   

Evden Eve Nakliyat,Antalya Nakliyat Hizmetleri Bilgilendirme ?

  • Antalya evden eve nakliyat ve ofis taşıma hizmetlerimizde; eşyalarınıza önce ekspertiz yapıp sonra taşıması başlıyoruz.
  • Şehirler arası nakliyat hizmetimizde; eşyalarınıza 100 bin tl değerinde Allianz nakliyat sigortası yapmaktayız. Bu sayede eşyalarınızın güven altında Türkiye’nin her noktasına ulaşmasına yardımcı oluyoruz.
  • Asansörlü evden eve Antalya nakliyat hizmetimizde; ise eşyalarınızın bina veya apartman içerisinde oluşabilecek hasarların önüne geçerek daha hızlı ve profesyonel olarak taşımasını yapmaktayız.
  • İndirimli ve kampanyalı fiyatlar; sunarak zaman zaman müşterilerimizin bütçelerinde yardımcı olmayı hedefliyoruz,firmamızın en önemli hedefi müşteri memnuniyetidir.
  • Kamu personellerine özel indirimler; sürekli tahin ve taşınma durumlarını göz öne alarak yaşadıkları bu durumlarda kamu personellerin bir nebzede olsa yanlarında olmayı  hedefliyoruz.

Antalya nakliyat alanında verdiğimiz bilgilendirmeler ile müşteriler en doğru bilgilere ulaşıyor. Verdiğimiz bu bilgiler sayesinde eşyalarını Antalya evden eve nakliyat firmalarının nasıl taşıması gerektiğini daha iyi biliyor hale geliyorlar.Yıllardır müşterilerini memnun kalması için çalışan firmamız bu amacına ulaşmasına rağmen yaptığı yenilikler ile hız kesmeden memnuniyet garantili çalışmalar ile yoluna devam etmekte. Antalya evden eve nakliyat firması olarak yaptığımız işler daha önceki müşterilerimizin tavsiyeleri iledir memnun kalan her müşterimizin geri dönüşleri ve yönlendirmeleri bizi daha kaliteli ve kurumsal bir firma haline getirmiştir, firmamızın amacı yapılan bu güvenli çalışma anlayışını her zaman devam ettirmektir.


Antalya Evden Eve Nakliyat Fiyatları Ne Kadar ? 2021

Antalya nakliyat fiyatları geçen yıllara göre bu yılda farklılık göstermekte.Müşteri memnuniyeti sağlamak ve uygun fiyat sunmak için firmamız her türlü çalışmayı yapmakta ve müşterilerine en uygun fiyatı kaliteli bir ev taşıma hizmeti ile birleştiriyor. Bu çalışmalar doğrultusunda aşağıda sunduğumuz ortalama fiyatlar ile hizmete devam etmektedir.

4 Oda 1 Salon Eşyalar İçin: 2000 TL – 3500 TL arası
3 Oda 1 salon Eşyalar İçin:  1500 TL – 2000 TL arası
2 Oda 1 Salon Eşyalar İçin: 1000 TL – 1500 TL arası
1 Oda 1 Salon Eşyalar İçin: 750 TL – 1000 TL arası 

Yukarıda belirtmiş olduğumuz fiyatlar firmamızın ortalama bir ev taşımasında çıkan fiyatlardır kesin fiyatlar ise eşyanıza ekspertiz ile gelip yerinde görülür kat ve eşya tespiti yapılır ve net bir ev taşıma fiyatı belirlenir.

Antalya Evden Eve Nakliyat Fiyatları 2021 yılında ne kadar ?

4+1 ev 2000 TL – 3500 TL arası 3+1 ev 1500 TL – 2000 TL arası 2+1 ev 1000 TL – 1500 TL arası 1+1 ev 750 TL – 1000 TL arası fiyat aralıklarında.


Yazılı olarak belirlediğimiz fiyatlara asansör dahil olup olmadığı taşınan kat, eşyanın çokluğu ve eşyalarının büyüklüğüne göre değişmekte.

Antalya nakliyat hizmeti sunan Borabey nakliyat eşyalarınızı taşımasını yapmak için kendini her geçen gün geliştirmekte olup, kurumsal nakliye alanında eşyanızı taşımasını yapıyor. Ofis taşımacılığı yaptığımız firmaların hepsi müşteri memnuniyeti çalışmalar ile Antalya evden eve nakliyat sektörünün en gelişmiş taşımacılık firmasıdır.Nakliye fiyatları arasında en uygun fiyatı garantileyen firmamız sizlere profesyonel ve kalite ile her alanda uzmandır.

Antalya nakliyat , Asansörlü nakliye, Ofis Taşıma, ve Ev eşyası depolama hizmetlerini 2007 yılından bu yana kaliteli ve güvenli taşımacılık alanında kesintisiz ve profesyonel ev taşıması sunan firmamız verdiği kurumsal hizmet ile nakliye ve ofis taşıma çalışmalarını devam ettirmekte. Antalya nakliye firmaları arasında en uygun nakliye hizmeti sunarak fiyat konusunda müşterilerine daha iyi hizmeti uygun fiyata yapıyor.

Nakliye sektörünün en kaliteli hizmet sunan firması Borabey taşımacılık eşyanızı kırılmasını ve çizilmesini önlemek için kaliteli malzemeler ile yaptığı taşımacılık hizmetlerinde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Antalya evden eve nakliyat Borabey nakliye olarak sizde bizi tercih edin eşyanız kırılmadan, dökülmeden ve çizilmeden taşımasını gerçekleştirelim. Yıllardır nakliye alanında en iyi olmak için çabalayan firmamız her daim müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor ve daha uzman ekipler ile her alanda daha etkili çalışmalar sunmaktadır.     Antalya Evden Eve Nakliyat''t

Bu Sayfalarda Mümkün olduğu kadar, evden eve nakliyat işlemleri hakkında siz değerli ziyaretçilerimize aydınlatıcı bilgiler vermeyi ve firmamızın evdeneve nakliyat hizmetinde nasıl bir çalışma sistemi izlediğini anlatmayı hedef edindik.Borabey Antalya Evden Eve sektöründe titiz , kaliteli hizmet vermeyi ön şart olarak kabul etmiştir. Evdeneve ve diğer nakliye işlemlerinizde gönül rahatlığı ile firmamızın uzman ekiplerine eşyalarınızı teslim edebilirsiniz, modern araç , ambalaj malzemeleri ve konusunda uzman taşıma personelleri ile evden eve ve nakliye işleriniz kusursuz sayılabilecek bir standartta gerçekleştirilir.              

Evden Eve Sigortalı Taşımacılık''

Antalya Borabey Evden Eve Nakliye olarak Evden eve nakliyat ekipleri, güler yüzlü taşıma işlemleri konusunda tecrübeli personellerdir.Her türlü taşıma kapasiteleri için garajlarımızda uygun araç bulunmakta olup, ambalaj ve taşıma için kullanılan malzemeler avrupa standartlarındadır.Evdeneve Araçlarımızın iç dizaynı eşyaların sarsılmadan taşınması için özel sunta malzeme ile kaplanmış olup, periyodik olarak evdeneve araçlarımız H1N1 Virüsüne (Domuz Gribi) karşı ilaçlanmaktadır. Evdeneve işlerinizde 1+1 den 3+1′ e , 3+1 den Dubleks veya Tripleks daireleriniz için çeşitli ebat ve kapasitede araçlarımız mevcuttur.Büyük evdeneve kamyonlarının giriş çıkış imkanı olmayan sokaklar dan birinde ikamet ediyorsanız,Küçük boy evden eve araçlarımız şehrin her köşesine rahatça giriş çıkış yapabilir.

Antalya evden eve nakliyat hizmetleri evden eve nakliyat fiyatlarında özel kampanyalar, BOrabey antalya nakliyat’ı aramadan karar vermeyiniz.Öğrenci,eğitim görevlisi, Emniyet mensubu,Askeri personel,Sağlık personelleri ve Hukuk birimlerinde çalışan (Hakim, savcı,avukat vb.)müşterilerimize tüm taşınma işlemlerinde %15 indirim uygulanmaktadır.
Kaliteden ödün vermeden ekonomik fiyatlar ile evinizi işyerlerinizi BORABEY antalya güvencesi ile taşıtın, Rahat edin..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri