Evden Eve ŞehirlerArası Nakliyat

Şehirler arası nakliyat farklı iki şehir arasındaki taşımacılıktır.Uzun yollara dayanıklı araçların çalışma esnasında kullanılması ve araçlarında modern olması önemlidir. Aksi takdirde birçok iş kazalarına kapı aralayabilir.

Firmamızın bünyesinde birçok hizmet verilmektedir.Uzun yıllar şehir içi nakliyat ve şehirler arasında yaptığımız nakliyat hizmeti ile takdirleri toplamış bulunmaktayız.Sigortalı ve güvenilir bir şekilde eşyalarınızı uzun yollara taşımaktayız.Bununla beraber hizmetlerimize ek olarak eşyalarınızı paketler ambalajlar ve kolilere yerleştiririz.
Yaz sezonu ile birlikte taşınmalar artmış bulunmaktadır.Firmamız çeşitli kampanyalar sunarak sizlere uygun nakliyat imkanı sunmaktadır. Başta antalya olmak üzere bütün il ve ilçelere eşya taşımı yapmaktayız.Rekabetin üst düzeyde olduğu sektörde bizimle çalışmak sizleri bir adım önde tutacaktır.
Şehirler arası nakliyat Firmamız kalitesinden taviz vermeden şehirler arası nakliyat çalışmalarına devam etmektedir. Eşyalarınızı hasarsız ve sigortalı taşınmasını sağlayan firmamız bütün bölgede tercih edilen nakliyat firmasıdır. Kalitesi rakip firmalar tarafından da tescillenmiştir. Sizlere verdiğimiz çalışmalarımızı aralıksız olarak vermeye devam edeceğiz.
  

Asansörlü Taşımacılık

Antalya evden eve asansörlü nakliyat fiyatlarımız için bize ulaşıp, Yerinde ekspertiz sayesinde ev taşıma antalya'da sorun olmakdan çıkıyor. Antalya asansörlü taşıma denince akla gelen tüm evden eve nakliyecilerden farkımız. Firmamızın öz mal varlığı olan asansörümüz ile size özel çözümler sunarak, ucuz değil ama kaliteli hizmet vermekteyiz. Kaliteden kasıt yanlış anlaşılmasın.
Evinize, işyerinize, deponuza yada kısacası taşıma ihtiyaç duyacağınız yere gelip önce expertiz hizmeti veriyoruz, ardından kendi asansörlü kamyonumuz ile birlikte, sadece evden eve taşımacılık yapan uzman kadromuzla evden eve nakliye edilecek yere gidilip zarar görmeden eşyalarınız itina ile mobilyacı eşiliğinde mobilyalarınız söküp takılıyor, klimalarınız montaj ve söküm işlemleri tarafımızdan özel servisler aracılıyla yapıyoruz.
Bunlara ek olarak evimizde şofben ve benzeri elektrikli aletleride taşıma işlemlerini sorunsuz çözüme ulaştırabiliyoruz. Ekstra ücretler çıkarmadan, ilk konuşulan antalya evden eve ücretleri üzerinden ek bir ücret talep edilmez.
Evden Eve Eşya Taşımacılığında nakliyat fiyatları müşterilerin kafasını karıştıran bir konudur. Nakliyat şirketlerinin fiyat verme kıstaslarına biraz bakmak gerekir. Aslında expertis ve keşif hizmetleri de fiyatı net olarak belirlemede araçolarak kullanılmaktadır. Nakliyat fiyatlarında en önemli dikkate alınması gereken konu işin ciddiyetidir aslında. Bu da müşterinin taşımacılıktan ne beklediğine bağlı olarak değişir. Ama olması gereken aslında şudur.Taşınacak eşyanın deforme olmaması, taşınmanın zamanında yapılması dolayısıyla müşterinin işini ve planını aksatmaması, olası kazalara karşı nakliyat firmasının sigortalı olması ve doğacak zarardan sorumlu olması çok önemlidir. Bunun bilincinde olmak lazım.
Fiyatı belirleyen faktörler genel olarak şunlardır. Mesafe: Mesafenin uzak olması taşıma maliyetini arttıracağından nakliye fiyatını yükseltmektedir. Binadaki Kat Sayısı: Kat sayısı fazlalaştıkça işçi sayısı artacağından taşıma maliyeti artar. Eşyaların Cinsi: Eşyanın riskine göre (cam, seramik, gümüş vb.) gibi değeri çok fazla olan eşyada çok kaliteli ambalaj meteryali kullanmak gerekir. Kullanılacak ambalaj malzemesinin kalitesi değişeceğinden nakliyat fiyatları da değişmektedir. Siz değerli müşterilerimizin yukarıda belirtmiş olduğumuz hususların taşınma işlemleride faydalı olacağı kanaatindeyim.
Antalya evden eve nakliyat konusunda uzman ve yılların verdiği tecrübemizle hatasız demiyoruz ama tüm eşyalarınız sigortalı bir şekilde antalya'dan evden eve nakliyat deninince akla gelen öncü kuruluş. Antalya evden eve nakliyecileri olarak ağırlıklı bölgemiz olan Muratpaşa semtinde olan ofisimize gelmeden bizi görmeden evinizi ve tüm özel eşyalarınızı kötü taşıma sonucu kullanılmaz hala gelmeden, gelin görüşelim diyoruz. Antalya'da bünyesinde sigortalı elemanı ile taşıyan nadir nakliye firmalarındanız. Bir siteye yada telefon görüşmesine kanmadan, ofisimizi ve yaptığımız işleri görmeden lütfen karar vermeyiniz. Daha detaylı bilgi için www.antalyaborabeynakliyat.com iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.
 7/24 Ziyaret Edebilir.  Tarafımıza Ulaşabilirsiniz.
Kurumumuz paketlemek konusunda oldukca dikkatli ve özenli olarak işlem yapmaktadır Her eşya Niteliğine göre tek tek paketlenir.Ayrıntılar Hakkında bilgi edinmek için müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz. Her zaman aklınızda bulunması gereken kriterlerden önceliği, evden eve nakliyat konusunda kurumsallaşmış bir firma ile çalışmanız olmalıdır. Eğer bir firma kurumsal olmuş ise, o firma hem kaliteli işler çıkartıyor, hem de profesyonelleşmiştir demektir. Kalitenin ve profesyonelliğin olduğu yerde, emin olabilirsiniz ki, taşımacılık hizmeti çok daha iyi olacaktır. Bu yüzden ilk olarak bu kritere özen göstermelisiniz. Sonrasında ise, firmanın araç filosu aklınıza gelmelidir. Geniş bir araç filosuna sahip olan firmalar, taşımacılık hizmetine önem veriyor demektir. Araçların önemi nakliyat konusunda çok fazla büyüktür. Araç konusunu mutlaka göz önüne almalısınız. Aksi taktirde, taşımacılık hizmetinden olumsuz yararlanabilirsiniz demektir. www.antalyaborabeynakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları