Antalya Asansörlü ŞehirlerArası Nakliyat 0542 651 5 042


ANTALYA ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK
Antalya BOrabey Nakliyat olarak yüksek katlara veya eşya taşımaya elverişli olmayan apartmanlarda nakliyat hizmeti yeni nesil eşya asansörleri ile sağlamaktayız.

Antalya nakliyat firmaları arasında asansörlü taşımacılığı profesyonel bir şekilde yapmaktayız. Uzman ekibimiz keşif esnasında apartmanın asansörle eşya taşınmasına uygun olup olmadığını kontrol eder ve planlamayı ona göre hazırlar. Tüm şartlar asansörlü taşımacılık için uygunsa size söz verilen saatte ekibimiz evinizde yerini alır. Özenle demonte edilmiş ve paketlenmiş eşyalarınızı balkonunuzdan veya pencerinizden uzatılmış olan asansör raylarına yerleştirir ve en ufak deformasyona uğramadan eşyalarınız güvenli bir şekilde aşağıdaki personellerimize doğru ilerler. Aşağıda inen eşyalarınız yine aynı titizlikle aracımıza istiflenir.

Asansörlü nakliyat bina merdivenleri aracılığı ile eşya taşınmasına oranla çok daha güvenlidir. Eşyalarınızın duvarlara sürtülmesinden kaynaklı çizilme, kırılma gibi riskleri ortadan kaldırır.

Antalya nakliyat firmaları içerisinde asansörlü nakliyat işinde de tüm eşyalarınızı ücretsiz olarak sigortalar...

 Unutmayın memnuniyetiniz, prensiplerimizin en üstündedir... www.borabeynakliyat.com

Antalya BOrabey Nakliyat, kurulduğu günden itibaren Antalya Nakliyat firmaları içerisinde en güvenilir olmayı kendine hedef edinmiştir. Antalya evden eve nakliyat firmaları arasında müşteri memnuniyetini her gün dahada ileriye taşımış, güvenilirliği ve titiz çalışmayı personeline ilke edindirmiştir.

Antalya nakliyat firmaları arasında eşyalarınızı güvenle emanet edebileceğiniz Antalya BOrabey Nakliyat olarak sizlere evden eve nakliyat konusunda kusursuz hizmet vermekteyiz. Dilediğiniz taktirde evinizdeki eşyaları özenle ambalajlar, paketler ve düzenli bir şekilde araca yükleriz. Antalya nakliyat şirketleri içerisinde hem eşyalarınızı hem de daire ve apartman demirbaşlarını koruyarak özenli taşımacılık yapmaktayız. Antalya nakliyat konusunda evden eve nakliyat denilince ilk akla gelen firma olmaktan
gurur duyuyoruz. Antalya evden eve nakliyat firmaları içerisinde K1 ve K3 yetki belgelerine sahip olmamız, güvenilirliğimiz ön plana çıkartmaktadır...

Tüm eşyalarınız firmamız tarafından ücretsiz olarak sigortalanmaktadır.

Keşif ekibimiz size verilen tarih ve saatte keşif için adresinizde olur ve ücretsiz keşif ve fiyatlandırma hizmetini verir.

Uzman ve işinde profesyonel ekibimiz keşif sonrası size verilen tarih ve saatte zilinizi çalar, eşyalarınızı özenle paketler ve koruma altına alır. Demonte olacak eşyalarınız ustalarımız tarafından demonte edilir, profesyonel ekibimizce ambalajlanır ve teslim edilecek olan evinizde montajı gerçekleştirilir. Size kalan iş bir gün öncesinden buzdolabı vs. gibi dinlenmesi gereken eşyalarınızın elekrtik bağlantılarını kesmek, özel eşyalarınızı toparlamak ve profesyonel ekibimizi beklemek.

Yüksek yada eşya taşımaya elverişsiz katlarda asansörlü olarak taşıma hizmeti vermekteyiz. 


Antalya BOrabey Nakliyat, Antalya şehirlerarası nakliyat şirketleri arasında, en uzak mesafeleri size yakın etmekle mükelleftir.2007 yılından bu yana 10 yılı aşkın tecrübesiyle sorun değil çözüm üreten bir Antalya Nakliyat firması olmuştur.

Antalya şehirlerarası nakliyat firmaları arasında eşyalarınızı güvenle emanet edebileceğiniz BOrabey Nakliyat olarak sizlere şehirlerarası nakliyat konusunda kusursuz hizmet vermekteyiz. Dilediğiniz taktirde evinizdeki eşyaları özenle ambalajlar, paketler ve düzenli bir şekilde araca yükleriz. Antalya nakliyat şirketleri içerisinde hem eşyalarınızı hem de daire ve apartman demirbaşlarını koruyarak özenli taşımacılık yapmaktayız. Antalya nakliyat konusunda antalya şehirlerarası nakliyat denilince ilk akla
gelen firma olmaktan gurur duyuyoruz. Antalya şehirlerarası nakliyat firmaları içerisinde K1 ve K3 yetki belgelerine sahip olmamız, güvenilirliğimiz ön plana çıkartmaktadır...

Yeni ve bakımlı geniş araç filomuz, son teknoloji ekipmanlarımız ve işinde profesyonel kalabalık ekimimiz ile işyerize yada evinize ait eşyalarınızı özenle paketler, demontaj işlemlerini gerçekleştirir, en kısa sürede en temiz işçilikle nakliyatınızı sağlarız. Siz hiç bir zahmete kalkışmadan sadece özel eşyalarınızı toparlar, bir gün önceden dinlendirilmesi gereken elektrikli eşyalarınızın elektrik bağlantılarını kesersiniz. Geri kalan tüm toplama, ambalajlama, taşıma ve istifleme işlerinizi profesyonel ekibimiz süratle ve eminlikle yapar.

Antalya nakliyat firması olan BOrabey Nakliyat, aynı titizlikle ve hizmet prensiplerinden ödün vermeden antalya şehirlerarası nakliyat işlerinizide profesyonelce yapar.

Evden eve nakliyat konusunda oluşabilecek tüm hasarlar Antalya BOrabey Nakliyat tarafından karşılanmaktadır. Firmamız tüm eşyalarınızı ücretsiz olarak sigortalamaktadır.

Firmamız konusunun bilincinde olup temin ve kalitesinde kesin müşteri ilişkilerinde toleranslı ve çalışkan tutumuyla en iyi neticeyi alma azmindedir.


AMBALAJLAMA HİZMETİ
BOrabey Nakliyat olarak eşyalarınızı profesyonel ekimizce özenli bir şekilde ambalajlamaktayız.

Antalya nakliyat şirketleri içerisinde en geniş ambalajlama ekipmanına sahip firmalardan biriyiz. Antalya evden eve nakliyat firması olarak ekipmanlarımız arasında battaniye, köpük naylon, şeffaf naylon, karton kutu, plastik varil, askı, kraft kağıdı, farklı kalınlıklarda ip ve halatlar, gazete kağıdı, beyaz kağıt vb. gibi ekipmanlarla eşyanıza özen gösteren bir firmayız.

Firmamız paketleme yapılacak eşyanın cinsine ve hacmine göre muhtelif ebatlarda karton ve plastik variller kullanmaktadır. Kristal ve cam eşyalar için mukavemeti yüksek plastik variller, yatak ve şilteler için özel olarak hazırlanmış yatak kolileri, elbiseler için yatay ve askılı yüksek boy koliler, mobilya ve beyaz eşyalar için balonlu naylon, kraft kağıdı (üç kat) ve tırtırlı kağıt kullanmaktadır.
Antalya BOrabey nakliyat firmamız evden eve, ofisden ofise eşyaların ambalajlama işlemlerinde battaniye, köpük naylon, şeffaf naylon, karton kutu, plastik varil olmak üzere eşyalarınızın cinsine göre özel üretilmiş ambalajlama malzemeleri kullanmaktadır. Antalya evden eve nakliyat firmaları arasında en seçkin adres.

Antalya evden eve nakliyat firmamız battaniye veya balonlu naylon ile beyaz eşyalarınız ambalajlar. Elbiseler için askılı mukava kutular kullanır... Kırılacak eşya için gazete kağıdı ve ya isteğe göre beyaz kağıt kullanır.

Ofis eşyası paketlemede, klasör ve dosyalar mukavva kartonlarla paketlenir. Bilgisayar ve faks gibi elektronik eşyalar dışardan gelebilecek darbeler dayanıklı kolilerle taşınır. Değerli tablolar havalı naylonlar ve battaniye ile paketlenir ve her eşya kamyona yüklenmeden önce mutlaka kontrol edilir. Paketleme malzemesi olarak en çağdaş en iyi sonuç veren malzemeleri seçeriz. Baloncuklu naylon ve oluklu mukavva en gözde malzememizdendir. Her paketleme işleminde koli bantlarla paket mutlaka güçlendirilir. Kitap, ayakkabı, mefruşat ve diğer ufak eşyalar ayrı ayrı karton kutulara konulur. Antalya evden eve nakliyat konusunda uzman ekiplerimizle hizmet vermekteyiz.

Koltuk,vitrin,piyano ve diğer hacimli eşyalar havalı naylonla ambalajlanır. Kırılacak cam,tablo vs. eşyalar havalı naylon ve kağıtla sarılıp özel mukavva kutulara yerleştirilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları