Antalya Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları konusunda internet üzerinde yapılan araştırmalar neticesinde ulaşılan sonuçlar ne yazık ki çoğu zaman doğru bilgileri vermemektedir. Nakliyat sektöründe fiyat listesi için herhangi bir standarttan bahsetmek mümkün değildir. Çünkü evden eve nakliye işlemlerinin her biri birbirinden farklı hacimlerde işlemlerdir. Bu sebeple evden eve nakliye fiyatları  her müşterinin kendi ihtiyaçları ve talepleri göz önünde bulundurularak hazırlanmakta ve fiyat teklifi özel olarak iletilmelidir.

Evden eve taşınma işlemi günümüz şartlarının karşımıza sıklıkla çıkardığı işlemlerden bir tanesidir. Tayinler, ev değişiklikleri, iş gereği geçici veya kalıcı mekan değişiklikleri ve sayılamayacak kadar bir çok sebep… Eskiden evden eve nakliye işlemleri bireysel olarak çözülmeye çalışılır, nakliye aşamasında sadece kamyon kiralanırdı.

Fakat yaşam standartları geliştikçe eşyalar, mobilyalar ve diğer beyaz eşyalarda değerlendi. Zamanında herkes için çok değerli olduğu bu zamanda taşınma işleminin hiçbir eşyaya zarar vermeden, pratik bir şekilde taşınması için profesyonel yardım almak lüks değil standart oldu.

Evden Eve Taşıma Fiyatları Al

Evden eve taşıma fiyatları için verilecek hizmetin hangi yönlerde hangi koşullarda gerçekleştirileceği belirlenmelidir. Yani şehirlerarası nakliyat mı söz konusu yoksa şehir içi evden eve nakliyat mı? Bu ikisinin fiyat hesaplaması farklı metotlarla yapılmaktadır. Bunun haricinde taşınacak eşyanın niteliği nedir? Örneğin ev içerisinde antika ve sanatsal değeri olan eşyaların taşınması için ayrı bir ambalajlama, taşıma planı ve sigortalama hizmeti yapmak gerekirse fiyat değişebilmektedir.

 %25 İndirimli Ücretler Ev Ofis Villa Taşıma

 Eşya Taşıma Sigortası : Axa Sigorta Hizmeti

 Hizmet Bölgesi : Türkiye’nin Her Bölgesine

 Güçlü Referans listesi Profesyonel Taşıma

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatları konusunda öncelikle müşterimizin adresine ulaşarak ev eşyalarının tespitini yapıyoruz. Ardından hangi şehre hangi tarihte gidilmesi talep ediliyor, depolama gerekiyor mu? Gibi soruların cevabını netleştiriyoruz. Bunlar belli olduktan sonra aynı yöne giden uygun araçların tespiti yapılmaktadır.

En uygun şehirlerarası nakliyat ücretleri ve tekliflerini sunabilmek adına geliştirdiğimiz kusursuz organizasyonla, yıllardan beri profesyonel çalışmalarımız bulunmaktadır.

Şehir İçi Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehir içi evden eve nakliyat fiyatları şehirlerarası taşımacılığa göre daha uygun olabilmektedir. Örneğin 2+1 orta hacimli bir eşya yoğunluğu olan evin şehir içi ortalama uzaklıktaki bir adrese taşınma işlemi 1200 TL’den başlayan fiyatlarla mümkün olabilmektedir. Daha net bilgi için detayların görüşülmesi gerekmektedir.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Firmamız Borabey Nakliyat uluslar arası evden eve nakliyat konusunda yıllardan beri devam eden deneyim ve tecrübesi, gerekli tüm yetki ve izin belgeleri ile profesyonel olarak hizmet vermektedir. Uluslararası evden eve nakliyat fiyatları ve ücretleri farklı metotlar, araştırmalar neticesinde hesaplanabilmektedir.

Uluslararası evden eve taşımacılık fiyatları ve diğer detaylar için firmamızı arayarak müşteri danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları 2022

Evden eve nakliyat fiyatları 2022 yılı itibariyle gerek piyasada meydana gelen genel zamların gerekse yakıt fiyatlarının artmasıyla beraber bir miktar artış göstermiştir. Fakat ev taşıma sektöründe mevcut firmalar arası rekabet bu artışı belli oranda dizginlemektedir. Dilerseniz 2022 yılında konut taşıma / evden eve nakliye fiyatları hakkında hep birlikte inceleyelim.

Öncelikle hizmet kalitesi ve detayları baz alındığında ortalama fiyatın bir şirketten diğerine %200’e kadar değişiklik gösterebildiğini bilmeniz gerekiyor. Nakliye firması ile anlaşmadan önce derin bir araştırma yapmanız ve çalışacağınız firma ile ilgili hizmet, şikâyetler ve diğer detayları öğrenmeniz çok önemlidir.

2022 Evden Eve Nakliye Fiyatları Ne Kadardır?

2022 yılının öncesinde yani geçtiğimiz yıllarda ortalama 4 kişilik bir ailenin yaşadığı konutun evden eve nakliye fiyatı ortalama 800 TL’den başlayarak ekstralarla birlikte şehir içi 2.000 TL’ye kadar çıkıyordu. Bu fiyat ortalamasında, nakliye aracının günlük ücreti, ambalaj malzemelerinin maliyeti ve işe tahsis edilen taşıma ekibinin yevmiyeleri dikkate alınarak hesaplanan minimum rakamları işaret etmektedir.

Eşya paketleme ve hassas nesnelerin özel taşıması, sigorta, erken randevu, asansörlü taşıma ve benzeri detaylar işin içine dâhil edildiğinde fiyatta kalem kalem değişiklik olması doğaldır.Müşterilerimize tavsiyemiz daima kaliteli ve garantili evden eve taşıma hizmeti almaları yönündedir. Kara düzen, sözleşme ve sigorta olmadan anlaşılan firmalar ne yazık ki ucuz nakliye fiyatları ile hizmet sağladıklarını iddia etseler de ciddi mağduriyetlere yol açmaktadırlar.

2022 Evden Eve Nakliye Ücretleri Hesaplamasına Neler Dâhildir?

2022 yılında Ev taşıma fiyatları konusunda araştırma yapanlar için ücretleri hesaplama konusunda baz alınması gereken bazı maddeleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Nakliyenin aciliyeti;

Geçiş ücretleri;

Yakıt

Zorunlu sigorta

Yasal vergiler

Montaj ve demontaj gibi ekstra hizmetler

Diğerlerinin yanı sıra dâhil olan çalışan sayısı.

En önemli etkenlerden bir tanesi mesafenin uzaklığıdır. Eğer söz konusu taşıma şehirlerarası olacak ise yakıt ücretleri, otoban kullanım ücretleri, taşıma ekibinin günlüğü gibi masraflar maliyeti 10.000 TL’ye kadar çıkarabilmektedir. Örneğin, Antalya’dan Van’a evden eve nakliye ücretleri hesaplanırken en büyük maliyetin 1500 km mesafede yakılacak olan yakıt olduğu aşikârdır.

Van’da yeni bir ekiple mi anlaşılacak, geriye dönüşte yük bulunacak mı yoksa boş mu gelecek, asansörlü nakliye aracı kiralanması gerekiyor mu ve benzeri detaylar doğrudan masraf kalemi olarak yansıyacaktır.

Antalya’da 2022 Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Antalya evden eve nakliye hizmetlerinin en fazla talep aldığı şehirlerin başında gelmektedir. Bu durumda evden eve taşıma ücretleri 2022 yılında en çok İstanbul şehir içi veya şehirlerarası şeklinde araştırılmaktadır.

Antalya ev taşıma fiyatları şehir içi veya sınır şehirlerine yönelik ortalama 2.000 TL ile 5.000 TL arasında değişebilmektedir. Ortalama fiyatlara sigorta ve sözleşme dâhildir. Tabi şirketler kendi taşıma politikalarını ve fiyatlandırmalarını değiştirebilirler.

Firmamız Borabey Evden Eve Nakliyat olarak 2022 yılında ücretleri piyasa verilerini göz önünde bulundurarak en uygun aralıklarda tutmaya gayret ediyoruz. Bununla beraber kurumsal, garantili taşımacılık hizmetlerimizden ödün vermemek için özverili çalışıyoruz.

Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Seçilmelidir?

Sadece fiyatları baz alarak evden eve nakliyat firması seçmek eşyalarınız için üzücü sonuçlara yol açabilir. O yüzden çalışacağınız firmanın başarı portföyüne göre seçimi çok önemlidir. Nakliyat firması seçerken aşağıdaki noktalara dikkat etmelisiniz:

-Bir taşıyıcının güvenilir olup olmadığını öğrenmenin en iyi yolu, daha önce yaptıkları işler hakkında referanslar istemektir.

-Şirketin taşınacak malların değerini karşılayan ve nakliye sırasında öngörülemeyen herhangi bir olay durumunda kullanılabilecek taşıma sigortası yapması kurumsallığının bir göstergesidir.

-Ödeme yaparken sürprizlerle karşılaşmamak için, şirketten hizmetin detaylarını ve tahsil edilecek toplam tutarları içeren bir sözleşme talep edin.

ŞehirlerArası 2022 Ev Taşıma Fiyatları

2022 yılı şehirlerarası evden eve nakliye fiyatları konusunda net rakamları belirleyebilmek için muhakkak çalışacağınız firmadan expertiz talep etmelisiniz. Fakat ortalama ev taşıma fiyatları aşağıda listede Antalya ve yakın şehirler temel alınarak inceleyebilirsiniz.

Evden Eve Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Evden eve taşıma sektöründe hizmet veren firmalar asansörlü nakliyat talep eden müşterilerine sundukları fiyatları, asansörlü aracın kirasına göre belirlemektedir. Bazı firmalar saatlik veya günlük ücret karşılığında bu özel araçları kiralarken bazı firmalar kendi bünyesinde asansörlü nakliye aracı barındırmaktadır.

Yukarıda bahsettiğimiz evden eve nakliye hesaplama maliyetlerine ek olarak asansörlü aracın maliyeti eklenerek ortalama rakam tespiti yapılabilir. Bu araçların saatlik ücreti güncel 300 TL’den başlamakta olup günlük ücreti 1500 TL’den başlamaktadır. Tabi yükseklik kapasitesine ve modeline göre de fiyatlar değişebilmektedir.

2022 Ev Taşıma Ücretleri Hesaplama Nasıl Yapılır?

2022 Evden eve nakliye ücretleri hesaplama tek başınıza yapabileceğiniz kolay bir işlem değildir. Bazı siteler online nakliye fiyatları hesaplama araçları ile size fikir vermeye çalışsa bile net rakamları ancak firma ile iletişime geçip detayları bildirdikten sonra öğrenebilirsiniz.

Fakat bazı faktörler nakliye fiyatları tespitinde çok önemlidir. İşte en önemli faktörlerin bir listesi:

Hacim: Taşınacak eşyaların (mobilya, ev aletleri, kutular vb.) kapladığı metreküp, bir taşınma işlemi için bütçe oluşturulurken ana verilerden biridir. Tahmin ettiğimiz gibi profesyonel şirketler genellikle evdeki oda sayısını bilerek bu bilgi hakkında fikir sahibi olabiliyorlar. Örneğin, 3 odalı bir eve taşınmanın fiyatı 3500 TL’den başlayabilirken, 4 veya 6 odalı bir ev olması durumunda fiyat 8.000 TL’den fazla olabilir.

Mesafe: Nakliye hizmeti veren şirketler bazen maksimum mesafe belirler; bazen de başlangıç ​​noktasından hesaplamaya başlarlar. Ancak genelde kat edilen kilometreye göre fiyat değişmektedir.

Hizmet kalemleri: Taşınma şirketleri, taşıma ekibinin tahsis edilmesi ve gerekli araçların kiralanmasını içeren temel hizmet kalemleri için ücret talep etmektedir.

Ekstra hizmetler: Taşınma asansörsüz bir apartmanda yapılıyorsa, bazen mobilya sökme, paketleme ve hatta vinç kiralama gibi ek hizmetlere ihtiyaç olabilir. Tüm bunlar, her müşterinin ihtiyaçlarına bağlı olarak ayrı olarak faturalandırılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları