Antalya Evden Eve Taşımacılık

Antalya Evden Eve Taşımacılık

Maddi zarara uğramamanız, manevi olarak stresten uzak, rahat bir taşınma süreci geçirmeniz, avantajlı fiyat seçenekleriyle bütçenizi sarsmadan en yüksek kaliteli hizmetlere ulaşabilmeniz hedefiyle yoluna devam ediyor. Başta Antalya olmak üzere 81 ilde nakliye hizmetleri veren firma, her zaman gelişimi ve daha iyiyi hedefleyerek çalışmalarını devam ettiriyor.Siz de gönül rahatlığıyla ve güvenle yeni evinize taşınmak istiyorsanız emin ellerdesiniz.

Antalya Evden Eve Nakliye

Sigortalı Ev Ofis Taşımacılığı:Şehir içi ve iller arası taşımacılık hizmetlerinde sunmuş olduğumuz tüm hizmet alanı axa sigorta kapsamında yapılmaktadır.

Ekonomik Kaliteli Taşıma :Evden eve, ofis tipi olan kurumsal eşyalarınız en uygun fiyatlar ile siz değerli müşterilerimize söz vermiş olduğumuz zaman dilimi içerisinde tamamlanır.

BOrabey Nakliyat olarak yılların vermiş olduğu deneyimle birlikte evden eve nakliyat hizmetini siz müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız. Alanında tecrübeli ve profesyonel elemanlarımız ve yeni model eşya taşıma araçlarımız ile evden eve nakliyat hizmetini vermekteyiz. Başta Antalya olmak üzere diğer illere de hizmet veriyoruz.

Eşyaların İncelenmesi

Evden eve nakliyat hizmetinde bizi tercih ettiğiniz andan itibaren belirlenen bir günde, belirlenen zaman dilimi içerisinde personelimiz evinize gelir. Evinize gelen eksperimiz tarafından eşyalar incelenir. Eşyaların incelenmesinin amacı eşyanın taşınma gününde herhangi bir aksilik yaşanmamasıdır. Evinize gelen eksper tarafından tüm eşyalar incelenir ve eşyaların envanter listesi oluşturulur. Listenin oluşturulmasının ardından eşya miktarı ile orantılı araç belirlenir. Bunun yanı sıra eşya taşınması sırasında çalışacak personel sayısı, kullanılacak taşıma aletleri ve ambalajlama paketlerine karar verilir. Detaylar müşteri ile birlikte incelenip karar verildikten sonra anlaşma için adım atılır. Anlaşma sağlanmasının ardında sigorta kapsamında eşyaların taşınması yapılır.

Eşya Sigortası

Yapılan eşya sigortası ile şehir içi ve şehirlerarası tüm taşımacılık işlemleri garanti altına alınır. Eşya sigortası tüm hizmetlerde geçerlidir. Anlaşmış olduğumuz bir sigorta firması vardır. Allianz sigorta firması ile 50.000 TL değerinde sigorta yapılır. Sigortanın amacı eşyalara zarar gelmesi, çalınması ve olabilecek tüm doğal afetlere karşı eşyaların korunmasını sağlamaktır. Tüm bu özelliklerinden dolayı geniş kapsamlı eşya sigortası olma özelliğini taşımaktadır.

Eşyanın Taşınması

Taşınma tarihi geldiğinde personeller ile birlikte evinizin önüne aracımız gelir. BOrabey Nakliyat  bünyesindeki personellerimizin ilk başta evinizde bulunan mobilya eşyaların demonte işlemini gerçekleştirir. Bunun nedeni mobilya eşyaların taşınmasının zor olmasıdır. Ayrıca taşınma esnasında zarar görmemesi gerekmektedir. Demonte işlemi personellerimiz tarafından yapıldıktan sonra birinci kalitede olan ambalajlama malzemeleri ile paketlenir.

Eşyaların Paketlenmesi

Eşyalar türlerine göre farklı malzemelerle paketlenir. Elektrikli ev eşyaları için havalı naylon, streç kullanılır. Paketleme işleminin ardından özel eşya boyutuna uygun olan yere koyulur.

Kumaş, deri koltuk gibi eşyalar ilk önce streç daha sonra havalı naylon kullanılarak paketlenir.
Cam türündeki eşyalar kraft kağıtlara ve havalı naylonlara sarılarak köpüklü kolilere koyulur. Evinizde bulunan eşyaların ambalajlanması dikkatli ve kaliteli bir şekilde yapıldıktan sonra araca yüklenir ve talep edilen adrese götürülmek üzere yola çıkar. Evden eve nakliyat hizmetinden sizde yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir, müşteri temsilcimizden yardım alabilirsiniz. Güvenilir ve kaliteli taşımacılığın adresi Borabey Nakliyat ile eşyalarınızı sorunsuz şekilde taşıtabilirsiniz.

Nakliyat herkesin belli bir mesafeyle yaklaşmış olduğu sistemlerden biridir.Çünkü bir ev ya da ofis taşınırken eşyaların sağlıklı bir şekilde taşınıp taşınmayacağı konusunda insanlar tereddüt yaşar.Ancak doğru nakliyat firması sayesinde nakliyat sorunsuz şekilde gerçekleşmektedir.Kırılma, dökülme, kayıp söz konusu olmadan istenilen evden istenilen eve nakliyat işlemi gerçekleşmektedir. Ayrıca doğru nakliyat firması taşımacılık işlemleri esnasında sigortalama sistemi kullanmaktadır.Bu sistem mutlaka kullanılmalıdır. Hem eşyaların güvenilirliği sağlanmakta hem de nakliyat işlemini kabul eden kişinin firmaya olan güveni artmaktadır.


Antalya Evden Eve Taşımacılık

Antalya Nakliyat Türkiye' nin bütün il ve ilçelerine profesyonel evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.Siz saygı değer müşterilerimizin eşyalarının ne kadar değerli olduğunu biliyor ve verdiğimiz hizmetleri buna göre geliştiriyoruz. Firmamız sizlere her daim en iyi hizmeti vermeyi hedeflerken aynı zamanda da en uygun ücretler ile evden eve nakliye işini yapıyoruz.Bizim için en önemli şey siz müşterilerimizin güvenini kazanmak ve sizleri memnun etmektir. Bunun için firmamızda çalışan personel nakliyat işinde tecrübeli, deneyimli ve eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Firmamız her zaman en iyi hizmeti vermeye siz bize ulaştığınız anda başlar.Tek bir telefonunuz ile eşyalarınız evden başka bir eve taşınmaktadır.Antalya nakliyat, kendine ait olan mobilya kaplama kapalı kasa araçlarıyla sadece evden eve nakliyat hizmeti değil kurumsal taşımacılık hizmeti de sunmaktadır.

Antalya Nakliyat

Antalya nakliyat özel bir iştir.Bu hususta tercih edeceğiniz firmaları iyi düzeyde araştırmanız gerekmektedir. Antalya Evden eve nakliyat hizmeti verecek firmanın Ulaştırma bakanlığından verilen her türlü belgeye sahip olması gerekmektedir.Borabey nakliye firmamız tüm belgelere sahiptir.

Firmamız Antalya nakliyat, hizmetinde siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz ücretsiz expertiz randevusu oluşturulur, Evizinize gelen experimiz eşyalarınıza bakar ve nihai rakamı söyler mutabık kalındığı taktirde sözleşme yapılır.Sözleşmede belirtilen tarih ve saate göre ekibimiz sabah saatlerin evinize gelip eşyalarınızı taşımaktadır.

Antalya Evden Eve Taşımacılık

Evden eve nakliyat Taşınma gününde evinize gelen personellerimiz ilk olarak mobilya eşyaların doğru ekipmanların kullanımı ile demontesini yapar. Demonte gören mobilyalar ambalajlama malzemeleriyle paketlemesi yapılır.Ardından kumaş türündeki eşyalarınızın havalı naylon malzemelere sarılarak paketleme işlemi yapılır.Elbise dolabız içerisinde giysiler şeffaf naylon poşetler içerisine konulur.Tüm eşyalarınız özenli bir şekilde eski evinizde toplandıktan sonra aracımıza yüklenir ve eşyalarınız yeni evinize götürülmek üzere yola çıkar.

Antalya Evden Eve Nakliyat

Nakliyat hizmetlerinde sigortalı, ambalajlı, sözleşmeli ve asansörlü olarak eşya taşımacılığı hizmeti sağlıyoruz.Tek yapmanız gereken 2-3 iş günü içerisinde firmamızı arayıp randevu almanız yeterli olacaktır. Sitemiz üzerindeki nakliyat talep formunu doldurarak müşteri temsilcimizden detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Amacımız müşteri memnuniyetini hedefleyerek kusursuz hizmet sağlamaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları